- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #9.321
oyy cnm hosgeldin maasallah sizler ogluslari aldiniz darisi basimiza
insallahh aslinda tek cocuklu bile zor kaldiki iki cocuk cnm
ucuncuyu dusunuyomusun
ayy gözümü korkuttun kız şimdiden düşünüyorum zaten napacam dıye allah acılarını götermesın inş.
ezgin canım endişelenme bende de aynı şey oldu...
kızımda olmamıştı görünce bende panik yaptım başta....önemli olan rengi ve miktarı canım...
benim kahverengiydi.her tuvalete gidişimde görmek rahatsız ediciydi..damla damla yanii.
yanlış hatırlamıyorsam 5+4 haftalıktım...
ben doktora gittim progestan verdi ve istirahat etmemi söyledi ve ilişkiyi yasakladı.....
ama bu durum bu şekilde 5-6 gün sürdü...sonra allahıma çok şükür geçti...
bence sende yat dinlen ağırfalan kaldırma kendini yorma...
inşallah önemli birşey değildir...bazı hamileliklerde olabiliyomuş meraklanma..
fitil olarak ne kullandın? başka bişi kullandın mı?
orkıdecım paylasırsın zatende ben gene hatırlatıyom cnm ısde :)bızede yaz arkadasın dedıklerını ınan heyecanla beklıyom tatlım.
iyi akşamlar arkadaşlar bende eğitimciyim branş coğrafya buradaki yazışmaları yakından takip ediyorum çok güzel yaa.... bu arada mesajıma cevap veren ORKDM arkadaşıma çok teşekkür ederim .....
Merhaba Kizlar benim bugün silik kananmam var ya cok korkuyorum yarin sabah hemen doktora gidecem .Bakalim ne diyecek Allahdan hersey insAllah birsey yokdur
Sol kasiyimda agri var bide cok hafifden aca büyümemi yapiyor ki.Hastaneye gitmek istemedim zaten ya düsük tehlikesi derler yada normal derler ilk zamanlar
Hamisler yada anne olanlar sizde oldunuz mu canlarim?
arkadaşlar merhaba. ben bugün beta hcg testi yaptırdı. sonuç negatif çıktı. ama bugün adetimin 31.günü geçti. çatlatma iğnesi yaptırmıştım 3 ocakta. sonuç negatif olsa da acaba diyorum???? bana bir yorum yapar mısınız . sonuç negatif olsa da hamile olan varmı??? lütfen
hoş bulduk canım efeden fırsat buldukça bakıyorum sizlere
valla inan hep dua ediyorum sizin için
çok zor bir oğlum var ama inan bana onu bulmak için verdiğim mücadele aklıma geldikçe şükrediyorum
inşallah senin ve diğer arkadaşlarında tez zamanda sağlıklı birer oğulları olur inşallah
3. çocuk benim için imkansız
aslında ben düşünmüyo değilim ama ben efeyi bile tedavilerimi kesip yaptım
eşim 2. bile zor zar kabul etti
3. lafı bile yokkkkkkkkk:))))))))
aslında ne yalan diyim
bir kızım daha olsun isterdim
ALLAHIM sana versin bir yakışıklı benim yerime inşalahhhhhhhhhhhhhhhhhhh
bu arada diğer topiklerinizi gördüm
keçiboynuzu kürü hakkında
bende yapmıştım 1 hafta kaynatıp içirdim eşime sbah akşam
gulyhasta pekmezini içirmişti
kendinize iyi bakın tanıyan tanımayan herkese slmmmmmmm
sonra yine gelirim inşallah şimdilik byeee
aminnnnnn onların tırnağına zarar gelmesinnn ölürümmmmmmmmm
bakma sitemime bu yorgunluklar mutluluğumun önüne geçemez
RABBİM bana dualarıma karşılık verdi daha ne isterim
valla canım bence korkma
benim oğlum hem tombiş hem hareketli
taşımak peşinde koşmak zor oluyo
belki seninkiler uslu olur:)))))inşallahhhhhhh
evet bel ağrısı aynı zamanda kasık ağrısıda oluyodu....özellikle bel ağrım vardı ama...Allah razi olsun canim icimi rahatlatdin benim de kahverengidi ama sonra hafifden kirmizida var ama cok degil Allahdan ben bütün gün ayakdayim istirahat yapayim diyorum olmuyor ama yapacayim insAllah
Ben 2. kizimda olmusdum ama iliskiden sonradi bu öyle geldi ondan korkdum
Agrin vardi demi seninde hafifden ....kizmizi degildi ama demi seninki?
insAllah .Diyorum Allah alir Allah verir nne yapayim .....
evet bel ağrısı aynı zamanda kasık ağrısıda oluyodu....özellikle bel ağrım vardı ama...
kahverengiydi evet bazen koyu kahve bazen daha açık kahve yani...
herşey Allahtan canım...Hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin inşallah...
artmadığı ve rengi kan rengine dönmediği sürece sorun yok demişti doktorum....
ama mümkünse dinlenmeye çalış fazla ayakta kalma canım....
vagi hex kullaniyorum ama akinti falan yok iltihap yok sanirim
ins; canim ama ozel mesaj yazma hakki yokk msj sayisi yetersiz nasil ulasir bilmiyorum
bisey degil cnm daha cok gormek isteriz seni aramizda
ezginim korrkma bitanem yerlesme kanamasidir mulberryninde olmustu yanilmiyosam
ahh cnm anlamam ki ben bunlarda ama bence cikardi en erken kanda belli oluyor
dualarin icn cok saol cnm sen fitil falan kullanmismiydin
Arkadalr merhaba sabaha karşı kasık ağrısıyla kaktım kan geldi..sonra hemen doktora gitttik.Gebeliğim kimyasalmış yani doktor kanla akıp gidicek dedi değerimi ölçtü 7 çıktı 247 den 7 ye düştü ALLAHIM kıksmet etmedi o ,kadürğdai alışmıştım.çok ağladım..
coook üzüldümINSALLAH en kisa zamanda tekrar hamile kalip bebisini kucagina alirsin,cok gecmis olsun
>Ay canim benim bendede aksama geldi inanmiyorum ya sok oldum ama su gibi degil sümük gibi canim ben yarin gidecem doktora bakalim hayirlisiArkadalr merhaba sabaha karşı kasık ağrısıyla kaktım kan geldi..sonra hemen doktora gitttik.Gebeliğim kimyasalmış yani doktor kanla akıp gidicek dedi değerimi ölçtü 7 çıktı 247 den 7 ye düştü ALLAHIM kıksmet etmedi o ,kadürğdai alışmıştım.çok ağladım..
>Ay canim benim bendede aksama geldi inanmiyorum ya sok oldum ama su gibi degil sümük gibi canim ben yarin gidecem doktora bakalim hayirlisi
Sen daha önceden gitmemismiydin doktora hamileyilni bakmamismiydi?
Ay canim benim
Arkadalr merhaba sabaha karşı kasık ağrısıyla kaktım kan geldi..sonra hemen doktora gitttik.Gebeliğim kimyasalmış yani doktor kanla akıp gidicek dedi değerimi ölçtü 7 çıktı 247 den 7 ye düştü ALLAHIM kıksmet etmedi o ,kadürğdai alışmıştım.çok ağladım..
egemmm canimm yaa nasil uzuldum anlatamamm
neden olmus nedeni neymis
birde bundada vardir bir hayir belki gonlundeki degildi ne bilim yaa insallah en kiza zamanda oglun senle olur
kendimi burada çok yalnız bırakılmış hissediyorum,
kız isteyen anneleeer nerdesiniz yaaaa
naz,blg,canobebek,sedatry...gelincik de uğramadı bugün,
çalışmalarınız ne alemde,neler yaptınız
cennetgözlü den hiiiç haber yok zatenpüfffffffffff
canım ya kıyamam çok geçmiş olsun ben de aynı senin gibi kimyasal gebelik geçirdim hem de 2 kez
canım çok çöok geçmiş olsun çok üzüldümmm inşallah gerçek gebeliği erkek bebeğine hamiş kalarak yasarsın en kısa a,zamanda canım rabbim yaşamamısa döndürdün inş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?