Süper Anneler - 2011

teşekkürler canım .Kimyasal gebelik üst üste mi oldu yoksa farklı zamanlarda mı?ben acaba vajinal duştan mı diye düşünüyorum.

2 kez oldu bende biri ağustosta biri kasımda. ben vainal duş falan yapmamıştım. doktorum dediki bir çok kadın bunu yaşarmış ama adet gecikmesi sanırmış biz bebek isteyip sürekli tsdt yaptığımız için farkediyoruz. merak etme bir problem olmaz.

canım çok üzüldüm...ben yaşamadım ama çok yaşanan bir durummuş...hatta bi çok kadın fark etmezmiş bile kimyasal gebeliği.....
üzülme ne olur vardır bunda da bir hayır.Allahım en kısa zamanda sağlıklı bir hamilelik nasip eder inşallah....

egemcim çok geçmiş olsun.allah tekrar nasip der inşallah en kısa zamanda canım.

teşekkürler canım .Kimyasal gebelik üst üste mi oldu yoksa farklı zamanlarda mı?ben acaba vajinal duştan mı diye düşünüyorum.

yok cnm ben cok arastirdim vajinal dusu ya mantar olurmussun yada gebe kalmani geciktitrrmis
yani vajen florasiyla oynadigi icinn sanmamki ondan olsun
kac gun gecmis oluyor reglin

arkadaşlar benim kızımda sat :26 ekim 2004 dü sanırım tam ben yum günüm ilişki oldu tek ilşkiydi 3 gün öncesi oldu ama korunmalıydı düşündümdee ama ayakları duvara dyargibi diktim3 4 dk kadar derin ilişki olmuştu
bi bakınsna o tarihe ne gösteriyorrr

Buralardayim canim ben, durum aynı bu ay cok erken iliski bitti....bidahaki aya çalısmalara sıkı devam edicem

Son düzenleme:

Herseyin hayırlısı dilemek lafzım canim.....olacağı varmış demek.....üzülme inşallah en kısa zamanda kalırsın gene hamis

kizlar biraz once isim vermiycem basimiz derde girdi daha once parali bi takvim vardi ya
biz 10 kisi alip hepsininde kizi olmustu
bioritm kiz gununu onlar erkek gunu olarak veriyorlar
sitelerindeki ornek takvime baktim aman yarabbim oda nee
bizim hepimizinde kizi olmasi bu teoriye gore dogall
onlar bizim kiz gunu olarak baktigimizii erkek gunu olarak veriyorlar
anlayan var mi???

ee yani
orkiş anlamadım ??

egemmmmmm nasıl üzüldüm yaaa
canım hiç üzülme
hayırlısı böyleymiş
benm de bir dışgebeliğim oldu ilk gebeliğimdi
ve 6 ay korunmak zorunda kaldım
ilk kez şubatta deniycem o yüzden
ama bak geldi geçti
şimdi umut doluyum
vardır bunda bir hayır tatlım
hiç sıkma canını nolur

teravet sen neden yorumcuya üye oldun?
ben yardımcı olamadım mı size
valla elimden geldiğince herkese yetişmeye çalıştım
kırdıklarım olduysa özür dilerim

bacım çok üzüldüm. sebebi neymiş?

kızlar merhabalar bugün yıne dra gittim bebişim göstermedi umudum baska haftalara kaldı hayırlı olsun artık olmuyor napayım
bu dra dedim 2li testını yapalım tamam dedı bı hesapladı 2li test zamanım geçmiş gecen gittiğimde tam zamanıymış
diğer dr saçma buluyor yapmadı 16.haftadakını yaparım dedı dedım öyle şeymı olur en önemlı test bu testtır nasıl drmuş dedi ve çok şaşırdı:2: bu durumda kaldı benım ense kalınlığıymış testmiş nasıl üzüldüm nasıl
cinsiyet zaten muallakta hala ehh napalım 2 3 hafta sonra gidicekmişim diğer kontrolume neyse benden böyle
egemcimm çok geçmiş olsun hakkında inş. hayırlısı olsun yıne hamiş kalırsın canobebekte geçirmişti

teravet sen neden yorumcuya üye oldun?
ben yardımcı olamadım mı size
valla elimden geldiğince herkese yetişmeye çalıştım
kırdıklarım olduysa özür dilerim

cnm hoş geldin bende seni bekliodum.aslında yazmıştım sana ama tekrar yazayım. bakarsın demi:..... :)
14 ekim 1986 saat 11.15 dt. adet döngüm 28.sat 24 aralık 2011.bakmanı istediğim aylar ocak-şubat 2012...

egemciiiimmm canım benim çokk geçmiş olsun sıkma canını diyecem ama gerçekten üzücü. ben de çok korkuyorum bundan işte. belki de böylesi hayırlıdır.

inna lillahi ve inna ileyhi raciun. bunu bol bol oku canım. baına kötü birşey geldiğinde çok işine yarar.rabbim bu duanın hatırına, bu olaya sabrettiğin için belki oğluşunu gönderir sana canımmm..

cnm hoş geldin bende seni bekliodum.aslında yazmıştım sana ama tekrar yazayım. bakarsın demi:..... :)
14 ekim 1986 saat 11.15 dt. adet döngüm 28.sat 24 aralık 2011.bakmanı istediğim aylar ocak-şubat 2012...

canım sana teravet baktı zannettim
ocak ayında denedin mi bilmiyorum ya da düşünüo musun
ama ocağın tamamı kız erkek günü yok
o yüzden direk şubatı ve martı ekliyorum

teşekkürler hayatım evet teroş baktı ama ben pek tecrübeli deilim falan dedi:):)):) ona da çok teşekkür ederim.
bi umut işte acaba mı dedim ama o da aynısını söyledi. ocak tamamen kız ve biz bu ay tamamen çalıştık:S
neyse hamiş olursam bi de ben test etmiş olurum çünkü hiç erkek günü yok

nerede kız hani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…