- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #9.341
teşekkürler canım .Kimyasal gebelik üst üste mi oldu yoksa farklı zamanlarda mı?ben acaba vajinal duştan mı diye düşünüyorum.
canım çok üzüldüm...ben yaşamadım ama çok yaşanan bir durummuş...hatta bi çok kadın fark etmezmiş bile kimyasal gebeliği.....Arkadalr merhaba sabaha karşı kasık ağrısıyla kaktım kan geldi..sonra hemen doktora gitttik.Gebeliğim kimyasalmış yani doktor kanla akıp gidicek dedi değerimi ölçtü 7 çıktı 247 den 7 ye düştü ALLAHIM kıksmet etmedi o ,kadürğdai alışmıştım.çok ağladım..
Arkadalr merhaba sabaha karşı kasık ağrısıyla kaktım kan geldi..sonra hemen doktora gitttik.Gebeliğim kimyasalmış yani doktor kanla akıp gidicek dedi değerimi ölçtü 7 çıktı 247 den 7 ye düştü ALLAHIM kıksmet etmedi o ,kadürğdai alışmıştım.çok ağladım..
teşekkürler canım .Kimyasal gebelik üst üste mi oldu yoksa farklı zamanlarda mı?ben acaba vajinal duştan mı diye düşünüyorum.
kendimi burada çok yalnız bırakılmış hissediyorum,
kız isteyen anneleeer nerdesiniz yaaaa
naz,blg,canobebek,sedatry...gelincik de uğramadı bugün,
çalışmalarınız ne alemde,neler yaptınız
cennetgözlü den hiiiç haber yok zatenpüfffffffffff
Arkadalr merhaba sabaha karşı kasık ağrısıyla kaktım kan geldi..sonra hemen doktora gitttik.Gebeliğim kimyasalmış yani doktor kanla akıp gidicek dedi değerimi ölçtü 7 çıktı 247 den 7 ye düştü ALLAHIM kıksmet etmedi o ,kadürğdai alışmıştım.çok ağladım..
kizlar biraz once isim vermiycem basimiz derde girdi daha once parali bi takvim vardi ya
biz 10 kisi alip hepsininde kizi olmustu
bioritm kiz gununu onlar erkek gunu olarak veriyorlar
sitelerindeki ornek takvime baktim aman yarabbim oda nee
bizim hepimizinde kizi olmasi bu teoriye gore dogall
onlar bizim kiz gunu olarak baktigimizii erkek gunu olarak veriyorlar
anlayan var mi???
yani diyorumki bioritm i es gecmeyinee yani
orkiş anlamadım ??
teravet sen neden yorumcuya üye oldun?
ben yardımcı olamadım mı size
valla elimden geldiğince herkese yetişmeye çalıştım
kırdıklarım olduysa özür dilerim
cnm hoş geldin bende seni bekliodum.aslında yazmıştım sana ama tekrar yazayım. bakarsın demi:..... :)
14 ekim 1986 saat 11.15 dt. adet döngüm 28.sat 24 aralık 2011.bakmanı istediğim aylar ocak-şubat 2012...
canım sana teravet baktı zannettim
ocak ayında denedin mi bilmiyorum ya da düşünüo musun
ama ocağın tamamı kız erkek günü yok
o yüzden direk şubatı ve martı ekliyorum
Eki Görüntüle 328646 Eki Görüntüle 328647
kizlar biraz once isim vermiycem basimiz derde girdi daha once parali bi takvim vardi ya
biz 10 kisi alip hepsininde kizi olmustu
bioritm kiz gununu onlar erkek gunu olarak veriyorlar
sitelerindeki ornek takvime baktim aman yarabbim oda nee
bizim hepimizinde kizi olmasi bu teoriye gore dogall
onlar bizim kiz gunu olarak baktigimizii erkek gunu olarak veriyorlar
anlayan var mi???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?