Süper Anneler - 2011

gittiği doktor 10 gün sonra bi sperm testi yeniden yapalım demişti öyle kaldı.

kizlarr sitee berbatt beni kabul etmiyoooo
psciii biona cok ozenmistimmm koyamadimm viruss bulasti herall beni atiyo surekli

başlamıştık 2 gün ama kalsiyum fazla falan dediler bıraktık. yeniden mi başlayalım??

ben bugün araştırdım teroş
sen de araştırırsan görürsün
kesinlikleeee hıza çok ii geliomuş
ve sayıyı da arttırıyo zaten ama özellikle hız da etkili
erkek için yumurtlama günü ilşki oluyosa bizim fazlasıyla hızlı heraketlilere ihtiyacımız yok mu
yanlıyo muyum?
ayrıca erkeğin kalsiyum kısıtlamasına pek inanmıyorum
yanılıo olabilirim

psci canım senden bir ricam olucak. bana daha önce bakmıştın ama benim regl tarihim biraz değişiyo.bir siteye son 7-8 ayın adetlerini yazdığımda 27 gün çıkıyor.bana rica etsem bir 27 gün ve bir de 28 güne göre bakarmısın.rica etsem.
doğum günüm:13 ocak 1980 doğum saatim akşam 18:00
son adetim : 03 ocak 2012
regl sürem:27 gün ve 28 güne göre 2 si için de şubat ayı için

:44::44::44::44:

:26::26::26::26:

mullbeerryy kuzum yolla tarihleri bakayimm
canim cikti siteye girene kadarr

2 sine de baktım canım

ben hiç diyet falan da yapmıyorum. benim kızımda çin takvimi,rus takvimi,bioritim ve yorumcu hepsi kız diyordu.bu sefer hepsinin erkek olduğu günü yakalamak milli piyangoyu yakalamaktan daha zor gözüküyo.
ben geçen yaz 3-4 ay denedim ama olmadı.aslında şimdi de ümidim pek yok amanasip.kızımda bir seferde tuttu.ben daha temmuz ağustos gibi düşünürken arkadaşlar öyle hemen olmuyo deyince biz nisan gibi başlayalım dedik.dakka bir gol bir gibi ilk ayda bebiş geldi. ben ilk çocuğumu kız istiyordum zaten.hatta ikinciyi de kız istiyorum.ileride çok iyi anlaşıyorlar. ama eşim sanki erkek istiyor gibi geliyor.sırf o yüzden bu sefer en azından bir kaç takvimi deniyeyim diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…