Süper Anneler - 2011

merhaba arkadaşım yorumcuya üye oldugunu okudum geçmişe dönük oluyorsa benim içinde bakarmısın
dogum g:06.11.1982 saat 16:20 sat:27 ocak 2011 adet döngüm 32 şubat 2011 de hamile kaldım
bende bio çin takvimi bi kaç deneme falan tutmadı acaba yorumcu ne diyor merak ettim şimdiden teşekkür ederim

Son düzenleme:
38c30e Ovulation charts on FertilityFriend.com
kızlar pembe lekeden sonra ne gelen var ne giden.reglim söksün diye iki aspirinide yutuverdim...çok pişmanoldum.acaba gripim o sebeptenmi geciktim.test yapmaya korkuyorum..karın ağrım falan yok.kasık bel ağrım var ama vucutta genel bi ağrı var soğuk algınlığımdan dolayı.iki üç gün daha beklemeden test yapmam.çok yıkılıyorum sonra

aman be teroş boşver yorumcuyu.bioda ona bakarsan çok yüksek tutuyo...aslında sadece zamanlamaya ve diyete önem veren birisiydin ne olduda bunlara kafayı taktın kıziş ciddiye binince telaşa kapıldın dimi.inşallah allah hepimize sağlıkla gönlümüzdekierini verir canım...bende şimdi sadece bunu düşünüyorum...
egem canım geçmiş olsun.denemelere devam arkadaşım.kimyasaldan sonra hemen hamile kalmıştım ben...gerçi oda hemen gitti.hayırlısı

Son düzenleme:

ayy mimoza ateşinde çok güzel inşallah zinciri kırarsın arkandanda ben gelirim

ısrarla göstermiyo gelincik bu bebiş kızzzz...

gelincik keske burda olsaydin doktora gotururdum hemen seni hemen anlardik cinsiyetini bebisin

evet ısrarrrrlaa.sanki mahrumiyet şehrindeymişim gibi hissettim şimdi kendı memleketımde olsaydım dıyorum oğlumun drunda bende öğrenırdım ama artık bekleyeyım barı napayım hayırlısı
ama suzan arkadas demişti bu şehırde hemen söylemıyorlar dıye...

geçen gördüğümde bende bişey görmedım bacak arasında ama dedımya dr demeyınce ümitlenmek istemıyor insan her dr günüm hüsranla bitiyor eşimde yıne gidelım dra ama bu defa yıne baska dr a dıyor
arkadası önermiş eşinin druymuş eşimde istıyor ama acaba bebeğime çokmu zarar verırım ultrason rahatsızmı eder ne dersını yoksa 2 3 hafta bekleyeyımmı orkiş bişey söyle ne olur
o komşularla zaten görüşme düşünceye bakarmısın ne kadar saçma.bu kafaya sahıp insanlara sinir oluyorum vede uzak duruyorum canım üzülme sakın boşver..

annesi kız çocukları göstermezmiş..
hiç kafanı bulandırma
bence 1 hafta bekle sonra git dr a
pembiş pembiş elbiseler alıcaksın kızına inşalllaaaahhhhhh

Bir gün girmedim 10 sayfadan fazla yazılmış
Maşallah sizlere kızlar yaaaaaa
Ama artık girememekten korkuıyorum
Çünkü sayfaları okumak tek tek çok zor :))))))))))))))))))

bernuuuurrr kız kolay diyorsun yaa bizede o zor geliyor bacıımmm
bak kız isteyen arkadaslarada sor erkek kolay derler
olmayan zor yani

bak cnm tuttumu

Merhaba canlarim simdi geldim doktordan Allaha sükür önemli degilmis kanamam ..bakalim artik Hayirlisi halen korkuyorum ama...

öptüm

annesi kız çocukları göstermezmiş..
hiç kafanı bulandırma
bence 1 hafta bekle sonra git dr a
pembiş pembiş elbiseler alıcaksın kızına inşalllaaaahhhhhh

öylemi dıyorsun sence yarın tekrar gitsem zararı olurmu ne olur bişey deyın gidicem yoksa tekrar tek korkum zarar edermı bebeğe acaba
amın canım hayırlı ve sağlıklı olsunda inş doldurcam pembeyi

Merhaba canlarim simdi geldim doktordan Allaha sükür önemli degilmis kanamam ..bakalim artik Hayirlisi halen korkuyorum ama...

öptüm

geçmiş olsun canım bolbol dınlen bazı arkadasllarında öyle kanaması oluyordu ama çok şükür atlattılar korkma sağlıcakla gelsın inş.

öylemi dıyorsun sence yarın tekrar gitsem zararı olurmu ne olur bişey deyın gidicem yoksa tekrar tek korkum zarar edermı bebeğe acaba
amın canım hayırlı ve sağlıklı olsunda inş doldurcam pembeyi

zannetmiorum bi zararı olucagını yaaa
ama sen yine de randevu alıcaksan dr a tlf da sor öyle randevu al

psci canim o takvim kimlerde tutuyor merak etdim ?Valla bi bakiyorum okadar yazilmis ki okuyana kadar oooooo,, masAllah
eger yazdiysan kusura bakma

zannetmiorum bi zararı olucagını yaaa
ama sen yine de randevu alıcaksan dr a tlf da sor öyle randevu al

haklısın canım bak iyi fikir insan bazen düşünemıyor ya öyle yapayım bende tamam derse gideyım dr ların kapısında süründüm kaldım

haklısın canım bak iyi fikir insan bazen düşünemıyor ya öyle yapayım bende tamam derse gideyım dr ların kapısında süründüm kaldım

bu dr a söyle ama ben cinsiyeti için bu kadar çok gittim de
rüylarımda görüorum çok istiyorum kızım olsun de
acındır kendini de söylesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…