- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #9.401
örnek takvim nerede?
canım bir de 26 ya bakarmısın .ben şubattan vazgeçicam herhalde bu gidişle.valla sana ne kadar teşekür etsek azdır canım
orkiş bu benm biom mu canım?
ikimizinde erkek günü oluyo o zaman 4 ü ya da 5 i
kızlar orada ilişkiye girdiğimiz saatten 6-7 saat sonra yumurtaya varıyo sperm.o 6-7 saatin de erkek istiyorsanız o dilim içinde olması gerekir.çünkü bu çekimle alakalı.ben böyle düşündüm.
yani diyosunki bi gun onceside sonrasida erkek olsa daha iyi olur
kızlar merhabalar bugün yıne dra gittim bebişim göstermedi umudum baska haftalara kaldı hayırlı olsun artık olmuyor napayım
bu dra dedim 2li testını yapalım tamam dedı bı hesapladı 2li test zamanım geçmiş gecen gittiğimde tam zamanıymış
diğer dr saçma buluyor yapmadı 16.haftadakını yaparım dedı dedım öyle şeymı olur en önemlı test bu testtır nasıl drmuş dedi ve çok şaşırdı:2: bu durumda kaldı benım ense kalınlığıymış testmiş nasıl üzüldüm nasıl
cinsiyet zaten muallakta hala ehh napalım 2 3 hafta sonra gidicekmişim diğer kontrolume neyse benden böyle
egemcimm çok geçmiş olsun hakkında inş. hayırlısı olsun yıne hamiş kalırsın canobebekte geçirmişti
selam guzeller nasilsiniz
ne var ne yok?
egem gecmis olsun her seyin hayirlisi olsun ins uzulme
orkdm sen hep online-sin.
O kadar arastirma icindesiniz ki Allah yardimciniz olsun
yaa nasil gostermeezz gelincikkk bacak arasindan firtan bisey yokmuyduu yani ins.
yada arasindan kiz dikkatlice baksaydin ben ilk baktigimda gordum bacak arasi dumduzdu
senin kiz cekingen annesiiii
cnmm can sikintisii burada komsu apartmandaki komsularimla aram iyi degil
kendileri acik beni kapali diye disladilar
bende konusmuyorum
rabbimin selamini veririm ama
sitelerinde cnm
buraya koyardim ama mubarek iz suruyorlar
daha once kazen uyarmisti beni basimi belaya sokacaksiniz anmayin isimlerini demisti
bende yazmadiimm eee tabiii pismis asina su kattik yaa
zatenn %97 olan oran bizim bu yazismalarimizdan dolayi
%87 olmus neymis korunmalarina dikkat etmediklerinden dolayi basari orani dusmus
orkdm kızın kaç yaşında.benim 4 yaşında kızım var.bu yıl anaokuluna başladı.
kizlar topigimizde bi suruu ogretmen var siz bi sorum olacakk saygideger hocalarimm
simdi erkek bebekle yumurtadaki cekim kuvvetini baz aliyoruz
bunun icin bilgisayar cep telefonu diyolar(erkek bebek icin)
bunun iyonlarii pozitif degilmi
bizde yumurtayi negatif yuklemiycezmi
bu celiskiyi anlayamiyorum biri beni aydinlatsin ne olurrr
valla canım o konuda hiç birşey diyemiycam.fenci değilim.matematikçiyim ben.ama bizim fencilere bir danışırım yarın cevap veririm sonra
Arkadalr merhaba sabaha karşı kasık ağrısıyla kaktım kan geldi..sonra hemen doktora gitttik.Gebeliğim kimyasalmış yani doktor kanla akıp gidicek dedi değerimi ölçtü 7 çıktı 247 den 7 ye düştü ALLAHIM kıksmet etmedi o ,kadürğdai alışmıştım.çok ağladım..
sevilin ilişkileri 12 ve 16 ekimde olmuş. yorumcu iki güne de kız diyor baktığım kadarıyla.
siz de tutmayana rastladınız mı?
kendimi burada çok yalnız bırakılmış hissediyorum,
kız isteyen anneleeer nerdesiniz yaaaa
naz,blg,canobebek,sedatry...gelincik de uğramadı bugün,
çalışmalarınız ne alemde,neler yaptınız
cennetgözlü den hiiiç haber yok zatenpüfffffffffff
Arkadalr merhaba sabaha karşı kasık ağrısıyla kaktım kan geldi..sonra hemen doktora gitttik.Gebeliğim kimyasalmış yani doktor kanla akıp gidicek dedi değerimi ölçtü 7 çıktı 247 den 7 ye düştü ALLAHIM kıksmet etmedi o ,kadürğdai alışmıştım.çok ağladım..
teravet sen neden yorumcuya üye oldun?
ben yardımcı olamadım mı size
valla elimden geldiğince herkese yetişmeye çalıştım
kırdıklarım olduysa özür dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?