Süper Anneler - 2011

genellikle tutuyo valla
hatta karakedi de bile tuttu kız çıktı
tutmayan az
inşallah senin de tutmaz

Bende kiz cikdi dimi canim

Ben sana 2 kizimi yanlis vermisdim bak bi canim 12.05.1977 saat 3.20 dogum tarihim , 16.09.2006 son regelim hadi 28 olsun zyklus sahmet olmasa tekrar bakarmisin?

Bende kiz cikdi dimi canim

Ben sana 2 kizimi yanlis vermisdim bak bi canim 12.05.1977 saat 3.20 dogum tarihim , 16.09.2006 son regelim hadi 28 olsun zyklus sahmet olmasa tekrar bakarmisin?

cnm geçmişe bakmıo musun
ben senin yeni verdiğin tarihlerle de baktım
ekledim

kızlar çok stresliyim valla ya kendimi rahatlatamıyorum bir türlü. yarından sonra regl günüm. bu ay baya bi değişiklik oldu aslında kasık ağrım çok oldu, normalde adet dönemim yaklaşınca göğsüm pek ağrımaz ama şimdi dokunamıyorum bile.canım çok tuzlu ekşi şeyler istiyo.
beynim bana oyun mu oynuyor ya?????????

eğer hamileysem yorumcu kız
bio erkeğe yatkınhatta erkek günlerinin ilk günü bakalım zaman ne gösterir
jonasa görede erkek.ay burcuda erkekteydi ama bakalım.sağlıklısı hayırlısı

psci arkadaşım ben aranıza yeni katıldım dün orkide arkadşım bioritmime baktı sende yorumcuya bakabilirmisin bu ay erkek bebek için deneyeceğim yardımcı olursan sevinirim benim doğum tar.20/10/1981 9:30 eşimin 22 /05/1983 SAT.05/01/2012 regl dönemim 29 gün sürüyor.

öylemi dıyorsun sence yarın tekrar gitsem zararı olurmu ne olur bişey deyın gidicem yoksa tekrar tek korkum zarar edermı bebeğe acaba
amın canım hayırlı ve sağlıklı olsunda inş doldurcam pembeyi

canim sanmam ki bisey olsun hasta bebeklere anne karninda her ay iki kez mudahale yapiyorlar
ama icin rahat etmezse iki hafta sonra git
ama biiy diyimmi gelicikik kaderde varsa onune gecemezzsin cnm yinede sen bilirsin

kız ben saat kacta dogmusum bılemedım anamı aradım kurandaydı dıyemedı off ya benım dogum tarıhım 8 temmuz 1984 ılıskı gunum 4 temmuz 2011 son adetım 21 hazıran 2011
adet aralıgım 29

karakedim bionda kiz gunune geciste kalmissin tam o gun kiz gunune gecmis oncesi notr ve kiza yatkin :26:

canım bana tekrar bakmanı rica etsem :S
çünkü tekrar baktım dr sitelerine göre benim adet döngüm 27 yazıo bilgilerimi tekrar veriorum.
DT 14 ekim 1986 11.15. adet döngüm 27.sat 24 aralık 2011. bakacağın aylar ocak şubat 2012.

erkek çıkması için elimden geleni yapıorum galiba....:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…