Süper Anneler - 2011

orkidem nerdesin ben bu fitili kullandığımdan beri kaşıntıdan duramıyorum dün bıraktım fitil koymayı ama kaşıntı had sfhada sen de de varmı kaşıntı ölecem kaşınmaktan bu ne şimdi....​

çok teşekkür ederim canım bundada tutmadı erkek gününde olmuş ama kızım oldu:)ben neden oldugunu biliyorum erkek için çalışma yapsamda gönlümün bitarafı hep kızda idi o yüzden ozaman erkek istememin sebebi ise benim doguma yakın karnımda öldü oğlum onun yerini alsın die çok istemiştim ALLAHTAN hayırlısı böleymiş

işallah bir de oğlun olur canım neden kaybettin sebebi belli olmuşmuydu ?​

egemm canim posta kutun doluu cevap yazamadimm bak buraya yaziyorumm

cnm cok takilma derken esininkine cok takilma dedim ama kendininkine denk getirmeye caliss

bak kizinda esinde sende kiza yatkinmissiniz

yan etki yapmis sende canim birakman iyi olmuys kasinti yanmaada varmi

demetece

bion tutuyorr tam gunu yazmamisstin ama regl bitiminden 18. gune kadar kiza yatkinmissinn

kizlarrr

cocuklariniza tam hamile kaldiginiz tarihi hatirliyorsaniz gecmise donuk bioritmlere bakmak istiyorum tarihleri yazarsaniz
kacta kac ogrenmis oluruzz ama suana kadar 10 kiside baktiysamm 1 kisi ancaa

kiza yatkin mis canim

ama yatkin olunca esininkini ver eger onuki kesinse onunki baskin cikiyo diolar

kizlarrr

cocuklariniza tam hamile kaldiginiz tarihi hatirliyorsaniz gecmise donuk bioritmlere bakmak istiyorum tarihleri yazarsaniz

canım bu arada ben bio ve yorumcunun yakalaşık aynı şey olduğunu düşünmeye başaldım...
benim kızımda yorumcu erkek diyo ama kızımvar.o tarihte bioya baktım eşimin kız mış...
şimdi bunda benim kıza yatkın eşim erkek sanırım bakalım ne çıkacak.....

bu arada bak istersen kızımda 7-12-1980 benim d.tar eşim 6-6-1978 sat 15-ekim 2008 ilişki 28-30 ekim

şimdi ise sat 8-kasım-2011. ilişki 20 ve 21 kasım...eşim ve benim bi karşılastırsana

kizim 3 yasinda canim biz vermedik kiyamadi babasi

teravettt geciboynuzunu aydinlatmadinnn bacimm yaaa hiza cok etkili diyolarr ne yapcann

al sana bioo

Biorhythm chart

bacım uygulamaya karar verdim keçiboynuzunu. yavaş spermlerde kız ihtimali bence daha yüksek. tombulibu 1 hafta boyunca sabah akşam eşim içti dedi. sana gönderiyorum . kaç kilo gönderim?

Son düzenleme:
orkişşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

ben saatine kadar biliyorum oğlumda

son regl 15 nisan
ilişki 28 nisan sabahı
saty 27-28 arası idi
benim dt 28/08/1979

başka ne lazım???????

işallah bir de oğlun olur canım neden kaybettin sebebi belli olmuşmuydu ?​

saol canım araştırıldı ama herşey normaldi ozaman ben hiç istemiyordum beklenmeyen bi hamilelikti eşim askerde idi çok çaresizdim sonra çok istedim yavrumu ama nasip degilmiş melek oldu gitti yavrum

kizlarrr

bacısı 31 mart 1977 doğum tarihim
24 ağustos 2008 sat
2 ve 3 eylül ilişki olmuştu 4 veya 5 eylül 2008 yumurtlama idi. bak bakalım

ilişki ne zaman olmuştu? orada gösterilern yumurtlama kesin değil belki de 13 ünde yumurtlamışsındır mesela?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…