- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #9.461
bak cnm tuttumu
Eki Görüntüle 328798
çok teşekkür ederim canım bundada tutmadı erkek gününde olmuş ama kızım oldu:)ben neden oldugunu biliyorum erkek için çalışma yapsamda gönlümün bitarafı hep kızda idi o yüzden ozaman erkek istememin sebebi ise benim doguma yakın karnımda öldü oğlum onun yerini alsın die çok istemiştim ALLAHTAN hayırlısı böleymiş
canım akşam çıkmıştım görmedim...
d.tar 7-12-1980
sat 8-11-2011
ilişki 20 ve 21 kasım 2011
orkidemmm sen o ........ kafalılara bakma başörtü bizim namusumuzdur.
orkidem nerdesin ben bu fitili kullandığımdan beri kaşıntıdan duramıyorum dün bıraktım fitil koymayı ama kaşıntı had sfhada sen de de varmı kaşıntı ölecem kaşınmaktan bu ne şimdi....
merhaba arkadaşım yorumcuya üye oldugunu okudum geçmişe dönük oluyorsa benim içinde bakarmısın
dogum g:06.11.1982 saat 16:20 sat:27 ocak 2011 adet döngüm 32 şubat 2011 de hamile kaldım
bende bio çin takvimi bi kaç deneme falan tutmadı acaba yorumcu ne diyor merak ettim şimdiden teşekkür ederim
kiza yatkin mis canim
ama yatkin olunca esininkini ver eger onuki kesinse onunki baskin cikiyo diolar
kizlarrr
cocuklariniza tam hamile kaldiginiz tarihi hatirliyorsaniz gecmise donuk bioritmlere bakmak istiyorum tarihleri yazarsaniz
kacta kac ogrenmis oluruzz ama suana kadar 10 kiside baktiysamm 1 kisi ancaa
onlar sey goruyolarmis nasil desemm
bakimsizlikkk :44:
kizim 3 yasinda canim biz vermedik kiyamadi babasi
teravettt geciboynuzunu aydinlatmadinnn bacimm yaaa hiza cok etkili diyolarr ne yapcann
al sana bioo
Biorhythm chart
yan etki yapmis sende canim birakman iyi olmuys kasinti yanmaada varmi
işallah bir de oğlun olur canım neden kaybettin sebebi belli olmuşmuydu ?
demetece
bion tutuyorr tam gunu yazmamisstin ama regl bitiminden 18. gune kadar kiza yatkinmissinn
kizlarrr
cocuklariniza tam hamile kaldiginiz tarihi hatirliyorsaniz gecmise donuk bioritmlere bakmak istiyorum tarihleri yazarsaniz
kacta kac ogrenmis oluruzz ama suana kadar 10 kiside baktiysamm 1 kisi ancaa
çok teşekkür ederim canım bundada tutmadı erkek gününde olmuş ama kızım oldu:)ben neden oldugunu biliyorum erkek için çalışma yapsamda gönlümün bitarafı hep kızda idi o yüzden ozaman erkek istememin sebebi ise benim doguma yakın karnımda öldü oğlum onun yerini alsın die çok istemiştim ALLAHTAN hayırlısı böleymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?