- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #9.481
canım bu arada ben bio ve yorumcunun yakalaşık aynı şey olduğunu düşünmeye başaldım...
benim kızımda yorumcu erkek diyo ama kızımvar.o tarihte bioya baktım eşimin kız mış...
şimdi bunda benim kıza yatkın eşim erkek sanırım bakalım ne çıkacak.....
bu arada bak istersen kızımda 7-12-1980 benim d.tar eşim 6-6-1978 sat 15-ekim 2008 ilişki 28-30 ekim
şimdi ise sat 8-kasım-2011. ilişki 20 ve 21 kasım...eşim ve benim bi karşılastırsana
ilişki ne zaman olmuştu? orada gösterilern yumurtlama kesin değil belki de 13 ünde yumurtlamışsındır mesela?
canım hamile kaldığın yıl?????orkişşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
ben saatine kadar biliyorum oğlumda
son regl 15 nisan
ilişki 28 nisan sabahı
saty 27-28 arası idi
benim dt 28/08/1979
başka ne lazım???????
ewet canım Allahın dediği olur..bakalım bana ne nasip edecek.....rüyalarımda hep kız bebek görüyorum.akşam yine gördüm....Yorumcuya göre kız diyo ama Sadece Allah'ın dediği olur.
ilişki ne zaman olmuştu? orada gösterilern yumurtlama kesin değil belki de 13 ünde yumurtlamışsındır mesela?
onlar sey goruyolarmis nasil desemm
bakimsizlikkk :44:
bacısı 31 mart 1977 doğum tarihim
24 ağustos 2008 sat
2 ve 3 eylül ilişki olmuştu 4 veya 5 eylül 2008 yumurtlama idi. bak bakalım
evet evet evet öyle görüyorlarrr aynen canım bu durumdan bende muzdaripim ALLAHa havale edıyorum :18:
bakmaya çalıştığım kadarıyla 7 aralık nötrmüş canım..sonrasıda erkek gününmüş sanırsambirde oğluma hamile kalmamı yazayım
1 aralık 2009 sat 4 gün falan sürdü adetim 7 aralıkta ilişki oldu 8 aralıkta eşimi askere gönderdim oda tek ilişki ve hemen adetten sonra olmuştu
yani kendimden yola çıkarak sadece allahım neyi takdir ederse o oluyor ya erken yumurtladım yada yumurtlama gününe dek yaşadı bilemiyorumki kafam çok karışık bu konuda
ewet canım Allahın dediği olur..bakalım bana ne nasip edecek.....rüyalarımda hep kız bebek görüyorum.akşam yine gördüm....
Allahın dediği olur ama bunları okuyunca töbe benim çok moralim bozuluyo teravetçim yaaa
15.gün 8.11.2011 de tek ilişki ile oldu vajinal duş öncesinde tuzlu yiyecekler namaz dua eşime soguk duş aldıramadım çünkü o sadece bebek istiyordu konusunu dahi ettirmedi bi o içimde kaldı
ama benim bi tarafım hep kızım olsun istiyordu erkek merakım sadece kaybettigim oğlum için oldu allahım tekrar nasip eder umarım hepimize
birde oğluma hamile kalmamı yazayım
1 aralık 2009 sat 4 gün falan sürdü adetim 7 aralıkta ilişki oldu 8 aralıkta eşimi askere gönderdim oda tek ilişki ve hemen adetten sonra olmuştu
yani kendimden yola çıkarak sadece allahım neyi takdir ederse o oluyor ya erken yumurtladım yada yumurtlama gününe dek yaşadı bilemiyorumki kafam çok karışık bu konuda
ewet canım 2.5 yaşında bi kızım var....bu 2. olacak inşallahhsenin bir kızın mı var bacısı?
bacım uygulamaya karar verdim keçiboynuzunu. yavaş spermlerde kız ihtimali bence daha yüksek. tombulibu 1 hafta boyunca sabah akşam eşim içti dedi. sana gönderiyorum . kaç kilo gönderim?
tamamen erkek günündeymişşin canım2007 yılında hamile kaldım canlarrr
canım ben bu bioya bugün bakamaya başladım yanlış olabilir ama 1-4 eylül arası erkek günümüş senin anladığım kadarıyla
orkiş daha iyi bakar
8-11-2011 yazmışşsın sen yenimi hamilesin anlamadım..2010 mu yoksaa
cnm dedim ya daha oncede zaten vakit dar 1 yeterli sence?
sende tutmamış canım bio orası kesinnn......10 una kadar erkeğe yatkın ve erkek günü sanırım. ama nurtopu gibi kızışım oldu :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?