Süper Anneler - 2011

Yorumcuya göre kız diyo ama Sadece Allah'ın dediği olur.

ilişki ne zaman olmuştu? orada gösterilern yumurtlama kesin değil belki de 13 ünde yumurtlamışsındır mesela?

15.gün 8.11.2011 de tek ilişki ile oldu vajinal duş öncesinde tuzlu yiyecekler namaz dua eşime soguk duş aldıramadım çünkü o sadece bebek istiyordu konusunu dahi ettirmedi bi o içimde kaldı
ama benim bi tarafım hep kızım olsun istiyordu erkek merakım sadece kaybettigim oğlum için oldu allahım tekrar nasip eder umarım hepimize

ilişki ne zaman olmuştu? orada gösterilern yumurtlama kesin değil belki de 13 ünde yumurtlamışsındır mesela?

birde oğluma hamile kalmamı yazayım
1 aralık 2009 sat 4 gün falan sürdü adetim 7 aralıkta ilişki oldu 8 aralıkta eşimi askere gönderdim oda tek ilişki ve hemen adetten sonra olmuştu
yani kendimden yola çıkarak sadece allahım neyi takdir ederse o oluyor ya erken yumurtladım yada yumurtlama gününe dek yaşadı bilemiyorumki kafam çok karışık bu konuda

bakmaya çalıştığım kadarıyla 7 aralık nötrmüş canım..sonrasıda erkek gününmüş sanırsam

8-11-2011 yazmışşsın sen yenimi hamilesin anlamadım..2010 mu yoksaa

:44:

bacım uygulamaya karar verdim keçiboynuzunu. yavaş spermlerde kız ihtimali bence daha yüksek. tombulibu 1 hafta boyunca sabah akşam eşim içti dedi. sana gönderiyorum . kaç kilo gönderim?

cnm dedim ya daha oncede zaten vakit dar 1 yeterli sence?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…