Süper Anneler - 2011

aminnn canım banada dua et ne olur...

canım o lekelenmeden sonra gelen giden yoksa.adet tarihinde geçtiyse gelen akıntı hamilelik habercisi olabilir hayırlısıyla inşallah.....

bende de pemebe lekelenem olmuştu ama adetten 5 gün önce sanırım.sonrada bişi gelmedi ve hamileyim.....

inşallah hamilesindir ve gönlündeki karnındadır canım....

cnmya inss olucakk,limonatani nasil yapiyosun,bende yapim,hazir aliyodum ama:26:bide su fitilide anlatmadin bana ismi nedir ne icin bi zahmet tatlim yazsana ,usttede biolarimi yazdimm bakarsin cnm

hepinize hepimize dua ediyorum canım hiç merak etme
senin de kasık bel ağrın olmuşuymu cnm ya senin hamişliğin yakın ya ben hala ıslağım ve yarından sonra adet günüm.göğüslerim çok ağrıyo böyle olmazdı normalde.sen ne zaman öğrendim hamilelğini? test yapıcam ama korkuyorum ya..
puuufff..

canım ben hamileliğimi 4 gün önce öğrendim evde test yapmıştım..ama ben,m pembe lekelenmem olmuştu.yerleşme kanamasıdır diyerekten yapmıştım silikte olsa çıkmıştıı...

göğüslerimde hassasiyet olmuştu evet normalden farklıydı yani...bide bende iştah azalması ve uyku halide olmuştu....bel ağrısıda oluyo tabiii...
inşallah hamilesindir canım benim.ve inşallah gönlündeki karnındadır....

İyi geceler bacılar

yarın tahlil sonuçlarımı almaya gidicem
erken yatmam lazım
inşallah bu kez tedavi sonuç verir

bu arada bende 10.gün baya bir akıntı geldi
hatta baya sünüyordu ama sadece o gün gördüm
sonra kayboldu hala da kayıp :44:
şimdide sol kasıkta ağrı var hafif hafif

ORKDM !Ben kızıma 19 kasım 2006 da hamile kaldım.doğum tarihim 22.02.1979. eşimin 17.12.1974 bak bakalım tutacakmı?

sen kiza yatkinken esinde tam kiz gunu tavan yapmis o zaman gebe kalmissin cnm
cnmya inss olucakk,limonatani nasil yapiyosun,bende yapim,hazir aliyodum ama:26:bide su fitilide anlatmadin bana ismi nedir ne icin bi zahmet tatlim yazsana ,usttede biolarimi yazdimm bakarsin cnm

dogru bakmissin eylul ama ilk kizin kritik gunlerde kalmissin birde dogum tarihleri coook onemli dogrulugu eminsin demi

limonata 3 4 ne kadar istersen ssikacaktan geciriyorum biraz seker ve su esim iciyor bende karbonatli iciyorum

fitili tr yeden aldim cnm vagi hex

6 gun sabah aksam koyuyosun ama etken maddesi hexetidine eczaneye bu etken maddeli ilaci sorabilirsinn

ayyy ağzına bal yağsın canım benim inşallah senin de dünya tatlısı hayırlı iyi huylu uzun ömürlü bir oğlun olur bu hamişliğinden. bende de ilk başlarda acacip iştah azalması oldu. sonra düzeldi ama dediğim gibi diğer belirtiler hala var. bi umutlanıyorum hem hamileleik için hem de oğluş için ama bazen de umudum kırılıyor. neyse inşallah hayırlı haberleri paylaşırım yakında. dualarınızı eksik etmeyin. ayy içim daralıyor.
neyse cnm ben yatıyorum herkese hayırlı geceler. öpüyorum hepinizi...

Günün son mesajını atmışım 00:00

helenx
hoşgelmişsin canım
nerelerdesin?

ya ben eski kızlarıda özledim
gelsinler artık
imkanım olsa yaparak getiricem

Vay be tuttu yani.canım zahmat olmazsa bana ocak ayı için erkeğe yatkın yada işte erkek günleri için bakarmısın?

canım tablona baktım
bu ayın tamamı erkek
kız günün yok

hayır içmesin
keçiboynuzu kürü yapılırken havuç kürü yapılmazmış
senin söylediğin kür görevi görüo
havuç kürü keçiboynuzu kürü yapıldıktan sonra yapılıo

nerede bu psci denilen tombiş oğlu olasıcaaaa

Orkdm benim bioyada bakarmısın.oğluma 18 mayıs 2008 de hamile kaldım doğum tarihim 27.10.1981 sabah saat 9 gibi eşim 21.01.1979 sabah 5 gibi teşekkürler şimdiden.

merhaba bayanlar ben aranıza yenı geldım benımde derdım aynı 1 kızım var bırde oglum olsun ıstıyorum kızımı cok sevıyorum dunyalara degısmem ama ıkı cınsıyeti tatmakta guzel

canım ben daha öncede vardım bu konuda ama bir takım saglık sorunu nedeniyle kalmıstı hamilelik ama artık dr.um hazır oldugumu söyledi ve ben de şubat ya da mart(özellikle mart) ayında hamile kalmak stiyorum.benim için de bakar mısın erkek bebek için.dogum tarihim 08/03/1978 eşimin d.tarihi 07/11/1980 ve sat 18/12/2011 adet döngüm 30-34 gün.
bir kızım var hayırlısıyla bir de oğlum olsun çok isterim.yorumcudan bana da bakabılırsen cok sevinirim.

Orkdm benim bioyada bakarmısın.oğluma 18 mayıs 2008 de hamile kaldım doğum tarihim 27.10.1981 sabah saat 9 gibi eşim 21.01.1979 sabah 5 gibi teşekkürler şimdiden.

hemen bakiyorum

esin kiza yatkin sen tam erkek gununde kalmissin cnm

merhaba bayanlar ben aranıza yenı geldım benımde derdım aynı 1 kızım var bırde oglum olsun ıstıyorum kızımı cok sevıyorum dunyalara degısmem ama ıkı cınsıyeti tatmakta guzel

hosgeldin aramiza canim Allah gonlune gore versin dua et bizede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…