- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #9.561
Allahımmm bana da tattır şu güzel duyguyu yaaa...
ben birine de razıyım rabbim,yeterki minnoş bir kız bebiş ver
ayy canım ya ne kadar içten söylüyorsun inşallah rabbim verir sana çoookk tatttlııı minnoooşşş bi kızz bebişş
kızlaaaarrr regl oldum
2-3 gün önce oldum
sanırım fitil ve kullandığım antibiyotik yüzünden..
önce çok üzüldüm düzenim bozuldu diye ama yorumcuya bakınca daha ii olduğuna inandım
Günaydin kizlar......hayirli sabahlar...
Rüyalarimda bile allahima yalvariyor dua ediyorum.... gecen kardesimin kizini gördüm, allahima dua ettim ona bakarak...bu gecede arkadasimin kizini gördüm hemen dua etmeye basladim, bana da bi kiz cocugu nasip eyle diye...
Hep aklim fikrim kiz cocukta....cok düsünüyorum diye kesin oglum olur benim gene ya.....:18::18:
kaç günde bir adet oluyodun?
Yorumcuya göre 18 19 mayıs kız günü
arkadaşlar bir kaç gündür erkekn yumurtlama ,geç yumurtlama işi kafama takıldı belki daha önce konuşulmuştur bilgisi ,fikri olan arkadaşlardan yorumlarını bekliyorum.erken yumurtlama ile genelde erkek şansı artıyormu, geç yumurtlama da tutan bebekler genel de kız mı olur.başka bir forumda 16 . güne kadar erkek ,16 .günden sonra yumurtlamalarda kız şansı yüksek diye okudum. mesala kendimi ve annemi düşünüyorum adet süremiz uzun 34-35 lerde ben hala şu zaman olmuş yumurtlama belirtisi göstermiyoorum 3 ocaktı sat.demekki ben hep geç yumurtluyorum benim 2, annemin 4 kızı var böyle bir ilşki olabilir mi
canım sanırım orkdm in gözünden kaçtı çünkü biosu da kız diyor...eşi de kıza yatkın,
acaba doğum tarihleriniz kesinlikle doğrumu sedatry,ya da ilişki gününüz...[/QUOTbe
benim doğum tarihi 27 ekim 1981 eşimin 21 ocak 1979
en son adetimin ilk günü 18 mayıs 2008
27 mayıs 1 haziran arası ilişki olmuştu
massallah Allah analı babalı buyutsun. Darısı basımıza ıns gurbetcım.Baklava oglunu kucagına almıs pazartesı gunu
orkıde kızlarrrrr
30 ocaktan 8 subata kadar erkek
24 subattan 3 marta kadar erkekk
esinin
12 subattan 19 subata kadar erkek
7 marttan 15 marta kadar erkek
Mimos nur ve bn bu ay kaliyormuduz gebe ne bereketli ay olacak ins olursa
canım tablona baktım
bu ayın tamamı erkek
kız günün yok
hayır buna göre doğru canım benim,ama benim ki niye farklı çıkıyor yaa anlamadımki..
gmt +2den bakıyorum şimdi yine baktım
ama ayın 20sinden sonra erkeğe yatkın görünüyor,
bu değil yani çıkan..27 ekim 1981 dimi canımm
Allahımmm bana da tattır şu güzel duyguyu yaaa...
ben birine de razıyım rabbim,yeterki minnoş bir kız bebiş ver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?