Süper Anneler - 2011

emreemirim sedatry nin biosunumu diyosun simdi yine baktim tam erkek gunune gectiginde kalmiss ama ben saati gmt+ 2 veriyorum ondanmi oluyoo

ayy canım ya ne kadar içten söylüyorsun inşallah rabbim verir sana çoookk tatttlııı minnoooşşş bi kızz bebişş

sağol nurummm,inşaallah sana da tatlı bir tosuncuk verir,kızım olursa adını nur düşünüyorum,senin kızının adından...
Allahımm lütfen o günleri görmeyi nasip eyle,hayallerimiz hayal olmasın ne olurrr

kızlaaaarrr regl oldum
2-3 gün önce oldum
sanırım fitil ve kullandığım antibiyotik yüzünden..
önce çok üzüldüm düzenim bozuldu diye ama yorumcuya bakınca daha ii olduğuna inandım

demeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
bende fitil kullaniyorum mne olur 25 inden once gelmesinnnnnn

Uploaded with ImageShack.us

cnmm ben mi yanlis bakiyom yaaa :26::26::26::26:

hayır buna göre doğru canım benim,ama benim ki niye farklı çıkıyor yaa anlamadımki..
gmt +2den bakıyorum şimdi yine baktım
ama ayın 20sinden sonra erkeğe yatkın görünüyor,
bu değil yani çıkan..27 ekim 1981 dimi canımm

cnmyaa oyle dusunmee,inanki allah goruyor bizi nasil istekli hevesli oldugumuzuolucak ben inaniyorumm ama hic bizaman dualarini eksik etme,bak sen genelde sutlu tatlilardan ye nebilim kahvaltida yogurdunu,yumurtani,sutunu eksik etme ve sik iliskiye gir ama derin degil sen isteksiz ol,fakat esininde okadar isteksiz olmasi lazimmesela ben isteksiz oldugum zaman esimde sogurbence osekilde spermler fazla ilerlemez ve tutsa tutsa kiz tutar iki kizimdan tecrubelerim

arkadaşlar bir kaç gündür erkekn yumurtlama ,geç yumurtlama işi kafama takıldı belki daha önce konuşulmuştur bilgisi ,fikri olan arkadaşlardan yorumlarını bekliyorum.erken yumurtlama ile genelde erkek şansı artıyormu, geç yumurtlama da tutan bebekler genel de kız mı olur.başka bir forumda 16 . güne kadar erkek ,16 .günden sonra yumurtlamalarda kız şansı yüksek diye okudum. mesala kendimi ve annemi düşünüyorum adet süremiz uzun 34-35 lerde ben hala şu zaman olmuş yumurtlama belirtisi göstermiyoorum 3 ocaktı sat.demekki ben hep geç yumurtluyorum benim 2, annemin 4 kızı var böyle bir ilşki olabilir mi​

teşekkürler orkdm çok saol tüh yaa benim bio yüzünden mi kaçırmışız yani kızı eşimin bio su tutsaymış keşke:)darısı ikinciye artık inş önceden bakmak lazım ikimizinkide kıza yatkın olduğunda çalışmalara başlamak lazım.:26:

arkadasım böyle olmamasını ümitt edıyorum.benım bır kızım var ve bu aralar hamıle kalmaya calısıyorum.bır de oglum olsun cok ısterım.bu yuzden ınsallah boyle bır ılıskı yoktur dıye umuyorum.ama bır de su var.ben kızıma hamıle kaldıgım zamanlar hep 28 gunde bır regl olurdum.kızım oldu.bır suredır de 34 gunde bır adet oluyorum.o zaman yıne mı kızım our ki böyle bir ilişki varsa.dedıgım gıbı umarım yoktur böyle bişey.

canım tablona baktım
bu ayın tamamı erkek
kız günün yok

çok teşekkür ederim canım içim biraz daha rahat etti İNŞALLAH hepimiz için hayırlısı olur Rabbim herkesin gönlündeki muradı verir. ben çalıştığım için çok yazışamıyorum ama işten gelince yazdıklarınızı hep okumaya çalışıyorum.tüm arkadaşlarımın hayırlı haberlerini bekliyorum kısmet olur hamile kalırsam ilk sizinle paylaşacağım....hepinizi öpüyorum....

hepsimi farklı çokıyo sadece bu baktığınmı..?Orkidem beni okuyosan bana bakarmısın emiriminkiyle karşılaştıralım günleri mesela şubatta net kız günlerime bakarmısın..

Son düzenleme:
Allahımmm bana da tattır şu güzel duyguyu yaaa...
ben birine de razıyım rabbim,yeterki minnoş bir kız bebiş ver

Banadaaaaaaaaaa.Emirim kız bebek dilerken içimde tuhaf bir kıpırdanma ve sızı hissediyorum resmen...rüyalarımda kız gördüğümde ayaklarım yere basmıyor o gün hele kıyafetleri görünce eridiğimi hissediyorum..Ve sanki kızım olmadığı için bir yanımın eksik olduğunu düşünüyorum Kızım olursa sanki her şey tamamlanacakmış gibi geliyo bide etraftaki uyuzların DAHA YAPMA BOŞVER,TORUNLARIN KIZ OLUR İNŞALLAH demesi delirtiyor beni.......Ozaman benim kızım olmazki düşüncesine kapılıyorum...Anneme ''babama sölede bana kızım olsun diye dua hatta beddua etsin 'diyorum...içim booooşş (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…