Süper Anneler - 2011

ORKDM !Ben kızıma 19 kasım 2006 da hamile kaldım.doğum tarihim 22.02.1979. eşimin 17.12.1974 bak bakalım tutacakmı?

30 ocaktan 8 subata kadar erkek
24 subattan 3 marta kadar erkekk

esinin

12 subattan 19 subata kadar erkek
7 marttan 15 marta kadar erkek

psci çok saol canım benim. 27 döngüde de kız gösteriyor 28 döngüde de kız gösteriyor. napalım artık takdir yüce rabbimin. Allah eli ayağı düzgün sağlıklı evlatlar nasip etsin bize aminnnnnn...

cnm iliskiden kac gun sonra ogrendin
henuz bnm icin erken gecen 1 hafta oldu henuz pazarteside batim

Günaydin kizlar......hayirli sabahlar...

Rüyalarimda bile allahima yalvariyor dua ediyorum.... gecen kardesimin kizini gördüm, allahima dua ettim ona bakarak...bu gecede arkadasimin kizini gördüm hemen dua etmeye basladim, bana da bi kiz cocugu nasip eyle diye...

Hep aklim fikrim kiz cocukta....cok düsünüyorum diye kesin oglum olur benim gene ya.....:18::18:

sağolun kızlar inşallah gebeyimdir.yoruldım artık..
ama naz dediğin gibi kimyasalmıdır ne illetse daha öncede başıma geldi o sebepten en az 5 6 gün geçsin istiyorum...en azında çift çizgiyi görüp görüp üzülmem.cumartesine kadar bekliycem...göğüslerde değişik bi ağrı var ama her regl öncesi gibimi değilmi yorum yapmak istemiyorum.her seferinde değişiğe yorup regl olunca moralim bozuluyor çünkü...
ishal var gazlı kramplı.ama üşüttüm galiba..malum şiddetli gripte oldum.ona bağlıyorum..
ama karnımda regl olmadan önceki olan büyüme yok.bayağı şişerdi 4 aylık gibi olurdum.bu sefer karın dümdüz.ama onuda saymam.ishal oldum ya.ooooooooooof cmrtesi yapıcam test...

aynı senin yaşadığın git gelleri ben de yaşıyorum gerçekten beklemek çok zor. umutlanmak ve umutlanmamak arasında gelip gitmek çok daha zorrr.

merhaba bayanlar ben aranıza yenı geldım benımde derdım aynı 1 kızım var bırde oglum olsun ıstıyorum kızımı cok sevıyorum dunyalara degısmem ama ıkı cınsıyeti tatmakta guzel

Tabiki tatmak istemende gayet doğal canım
hoşgeldin aramıza
Allahın her iki duyguyuda tattırsın hepinize inşallahhhhhhhhh

Öyle demeeeeeeeeeee
Umudunu yitirme
Allaha bol dua et ve lütfen rastgele gebe kalmamaya çalış
Yumurtlama zamanında kaçın kesinlikle canooooooo

duana aminnnnnn diyorum...sende hepinizde dualarımdasınız canım benim...
inşallah allahım sanada hamilelik nasip eder...ve bu hamileliktende bir erkek bebek tabiii

cnm iliskiden kac gun sonra ogrendin
henuz bnm icin erken gecen 1 hafta oldu henuz pazarteside batim
canım ilişkiden 11-12 gün sonra falan sanırım ben test yaptım.silik çizgi çıktı....

en az 10 gün geçmesini bekle bence ancak rahime yerleşiyor çünkü...
hadi inşallah bu ay sende hamişler kervanına katılırsın ablacım....

ben de aynısını düşündüm yaaa..
inşallah ve böyle de olursa ben o kadar çok sevinecem ki anlatamam inanın. aynı anda aynı şeyleri yaşayacaz Rabbim izin verirse...

bende illa erkek diye odaklamiyorum canim

mesela kiz isimlerinede bakiyoruz erkekimiz olursa ismi hazir insallah

kizimiz olursa onada dusunuyoruz

ne olursa olsun rabbimizin emaneti ilkinde yaptigim kadar sacmalamam buyuk konusmayayimda
sanmiyorum kizimin tadini aldiktan sonra yerimmmm onlari ben yerrrrr
ama insallahh oglum olur:26::26:

bunlar benim cümlelerim...

kızlaaaarrr regl oldum
2-3 gün önce oldum
sanırım fitil ve kullandığım antibiyotik yüzünden..
önce çok üzüldüm düzenim bozuldu diye ama yorumcuya bakınca daha ii olduğuna inandım

meraba ben yeni katıldım aranıza, bir haftadır filan da bu forumu okuyorum.

ORKDM acaba bana da yorumcudan bakarmısın? şubat-mart gibi hamile kalmak istiyorum, ilk çocuğum olacak ama gönlümden kız geçiyor :)
benim dt. 13.2.1983, eşiminkisi 15.12.1983 sat 29.12.2011. şubat ve marta bakabilirmisn?
teşekkürederim.

kaç günde bir adet oluyodun?
Yorumcuya göre 18 19 mayıs kız günü

canım sanırım orkdm in gözünden kaçtı çünkü biosu da kız diyor...eşi de kıza yatkın,
acaba doğum tarihleriniz kesinlikle doğrumu sedatry,ya da ilişki gününüz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…