- 23 Haziran 2009
- 5.808
- 78
- 358
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #9.541
ORKDM !Ben kızıma 19 kasım 2006 da hamile kaldım.doğum tarihim 22.02.1979. eşimin 17.12.1974 bak bakalım tutacakmı?
canım ben hamileliğimi 4 gün önce öğrendim evde test yapmıştım..ama ben,m pembe lekelenmem olmuştu.yerleşme kanamasıdır diyerekten yapmıştım silikte olsa çıkmıştıı...
göğüslerimde hassasiyet olmuştu evet normalden farklıydı yani...bide bende iştah azalması ve uyku halide olmuştu....bel ağrısıda oluyo tabiii...
inşallah hamilesindir canım benim.ve inşallah gönlündeki karnındadır....
aminnn canım banada dua et ne olur...
canım o lekelenmeden sonra gelen giden yoksa.adet tarihinde geçtiyse gelen akıntı hamilelik habercisi olabilir hayırlısıyla inşallah.....
bende de pemebe lekelenem olmuştu ama adetten 5 gün önce sanırım.sonrada bişi gelmedi ve hamileyim.....
inşallah hamilesindir ve gönlündeki karnındadır canım....
sağolun kızlar inşallah gebeyimdir.yoruldım artık..cnm ya pembe leke dışında hepsi bende de var dahası göğüslerim hiç bu kadar ağrımazdı dokunamıyorum bile,bitmek bilmeyen kasık ve bel ağrısı da var kaç gündür. karnımda da dedğin gibi kıpırtı var.kasıklarımı sürekli hissediyorum. benim adetim yarından sonra valla bu güne kadar zor sabrettim ama şu kimyasal gebelikten korkuma test de yapamıyorum. valla fenalardayım imdaattt....
sağolun kızlar inşallah gebeyimdir.yoruldım artık..
ama naz dediğin gibi kimyasalmıdır ne illetse daha öncede başıma geldi o sebepten en az 5 6 gün geçsin istiyorum...en azında çift çizgiyi görüp görüp üzülmem.cumartesine kadar bekliycem...göğüslerde değişik bi ağrı var ama her regl öncesi gibimi değilmi yorum yapmak istemiyorum.her seferinde değişiğe yorup regl olunca moralim bozuluyor çünkü...
ishal var gazlı kramplı.ama üşüttüm galiba..malum şiddetli gripte oldum.ona bağlıyorum..
ama karnımda regl olmadan önceki olan büyüme yok.bayağı şişerdi 4 aylık gibi olurdum.bu sefer karın dümdüz.ama onuda saymam.ishal oldum ya.ooooooooooof cmrtesi yapıcam test...
merhaba bayanlar ben aranıza yenı geldım benımde derdım aynı 1 kızım var bırde oglum olsun ıstıyorum kızımı cok sevıyorum dunyalara degısmem ama ıkı cınsıyeti tatmakta guzel
Günaydin kizlar......hayirli sabahlar...
Rüyalarimda bile allahima yalvariyor dua ediyorum.... gecen kardesimin kizini gördüm, allahima dua ettim ona bakarak...bu gecede arkadasimin kizini gördüm hemen dua etmeye basladim, bana da bi kiz cocugu nasip eyle diye...
Hep aklim fikrim kiz cocukta....cok düsünüyorum diye kesin oglum olur benim gene ya.....:18::18:
duana aminnnnnn diyorum...sende hepinizde dualarımdasınız canım benim...ayyy ağzına bal yağsın canım benim inşallah senin de dünya tatlısı hayırlı iyi huylu uzun ömürlü bir oğlun olur bu hamişliğinden. bende de ilk başlarda acacip iştah azalması oldu. sonra düzeldi ama dediğim gibi diğer belirtiler hala var. bi umutlanıyorum hem hamileleik için hem de oğluş için ama bazen de umudum kırılıyor. neyse inşallah hayırlı haberleri paylaşırım yakında. dualarınızı eksik etmeyin. ayy içim daralıyor.
neyse cnm ben yatıyorum herkese hayırlı geceler. öpüyorum hepinizi...
canım ilişkiden 11-12 gün sonra falan sanırım ben test yaptım.silik çizgi çıktı....cnm iliskiden kac gun sonra ogrendin
henuz bnm icin erken gecen 1 hafta oldu henuz pazarteside batim
Mimos nur ve bn bu ay kaliyormuduz gebe ne bereketli ay olacak ins olursa
orkdm benim bioyada bakarmısın.oğluma 18 mayıs 2008 de hamile kaldım doğum tarihim 27.10.1981 sabah saat 9 gibi eşim 21.01.1979 sabah 5 gibi teşekkürler şimdiden.
ben de aynısını düşündüm yaaa..
inşallah ve böyle de olursa ben o kadar çok sevinecem ki anlatamam inanın. aynı anda aynı şeyleri yaşayacaz Rabbim izin verirse...
bende illa erkek diye odaklamiyorum canim
mesela kiz isimlerinede bakiyoruz erkekimiz olursa ismi hazir insallah
kizimiz olursa onada dusunuyoruz
ne olursa olsun rabbimizin emaneti ilkinde yaptigim kadar sacmalamam buyuk konusmayayimda
sanmiyorum kizimin tadini aldiktan sonra yerimmmm onlari ben yerrrrr
ama insallahh oglum olur:26::26:
kaç günde bir adet oluyodun?
Yorumcuya göre 18 19 mayıs kız günü
kizlar tuba buyukustunun ikiz kizlari olmussssss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?