- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #9.581
Banadaaaaaaaaaa.Emirim kız bebek dilerken içimde tuhaf bir kıpırdanma ve sızı hissediyorum resmen...rüyalarımda kız gördüğümde ayaklarım yere basmıyor o gün hele kıyafetleri görünce eridiğimi hissediyorum..Ve sanki kızım olmadığı için bir yanımın eksik olduğunu düşünüyorum Kızım olursa sanki her şey tamamlanacakmış gibi geliyobide etraftaki uyuzların DAHA YAPMA BOŞVER,TORUNLARIN KIZ OLUR İNŞALLAH demesi delirtiyor beni.......Ozaman benim kızım olmazki düşüncesine kapılıyorum...Anneme ''babama sölede bana kızım olsun diye dua hatta beddua etsin 'diyorum...içim booooşş (
Baklava oglunu kucagına almıs pazartesı gunu
orkıde kızlarrrrr
hayır buna göre doğru canım benim,ama benim ki niye farklı çıkıyor yaa anlamadımki..
gmt +2den bakıyorum şimdi yine baktım
ama ayın 20sinden sonra erkeğe yatkın görünüyor,
bu değil yani çıkan..27 ekim 1981 dimi canımm
arkadaşlar bir kaç gündür erkekn yumurtlama ,geç yumurtlama işi kafama takıldı belki daha önce konuşulmuştur bilgisi ,fikri olan arkadaşlardan yorumlarını bekliyorum.erken yumurtlama ile genelde erkek şansı artıyormu, geç yumurtlama da tutan bebekler genel de kız mı olur.başka bir forumda 16 . güne kadar erkek ,16 .günden sonra yumurtlamalarda kız şansı yüksek diye okudum. mesala kendimi ve annemi düşünüyorum adet süremiz uzun 34-35 lerde ben hala şu zaman olmuş yumurtlama belirtisi göstermiyoorum 3 ocaktı sat.demekki ben hep geç yumurtluyorum benim 2, annemin 4 kızı var böyle bir ilşki olabilir mi
aminnnn ins guzelimmmassallah Allah analı babalı buyutsun. Darısı basımıza ıns gurbetcım.
hadi baalim ins haberle bu ay bol bol olur yyaaaaakızlar bende beklemedeyim.6 gün var reglime inşallah hepimiz hamileyizdir.içimde garip bir his var,bu ay tuttu gibime geliyo inş.
bitanm uzulme olacak guzelim kimseyi sen kafana akma ne olur olacak insAllahhhBanadaaaaaaaaaa.Emirim kız bebek dilerken içimde tuhaf bir kıpırdanma ve sızı hissediyorum resmen...rüyalarımda kız gördüğümde ayaklarım yere basmıyor o gün hele kıyafetleri görünce eridiğimi hissediyorum..Ve sanki kızım olmadığı için bir yanımın eksik olduğunu düşünüyorum Kızım olursa sanki her şey tamamlanacakmış gibi geliyobide etraftaki uyuzların DAHA YAPMA BOŞVER,TORUNLARIN KIZ OLUR İNŞALLAH demesi delirtiyor beni.......Ozaman benim kızım olmazki düşüncesine kapılıyorum...Anneme ''babama sölede bana kızım olsun diye dua hatta beddua etsin 'diyorum...içim booooşş (
insAllahhhhh masallah baklavama oglunun naina oglan geldi ne guzellll ben hayanim zaten baklavaya 6. bebesi duaya geldi ne olurdu bnm kocam isteseydide boy boy cocuk yasaydimmmmoffff yaaaa ne kadar sevindimm anlatammaammm gurbettt
bi gun benimde haberimi buradan verirsin insallahh
kizim oldugunda
ilk bernur vermisti haberii orkidemizzzzz dogurduuu diye bide nurayy
selam kizlar nasilsiniz ? haberler nasil kimler dogurdu ? ben yine hamile kaldimhesapta kitapta yokken oluverdi ne olacak bakalim
selam kizlar nasilsiniz ? haberler nasil kimler dogurdu ? ben yine hamile kaldimhesapta kitapta yokken oluverdi ne olacak bakalim
kızlar ben dün dr a gittim, kontrol için. çok şükür her şey normal çıktı.
yüzümü kızartıp dr a sordum erkek bebek meselesini.. gün aşırı ilişki dedi, ben bir an duraksadım..olayın tamamen baba adayı ile ilgili olduğunu söyledi.. kesinlikle spermlerle alakalı bir durum dedi... yumurta takibi işine de pek sıcak bakmadı... şaşırdım bende napiiiim bilmem ki..
ben tv de de dinlemiştim. orada da bir dr aynı şeyleri söylemişti. Yediğiniz içtiğinizle alakası yok, hiç bir bilimsel açıklaması yok demişti. Burada da bir arkadaş sat dan 7 gün sonra hamile kalmış, oğlu olmuş....
:44zaman bizim diyet işi ya da karbonatlar falan foss mu yani? kocişleri besleyelim öyleyse?? Öyle mi ?????
ooffff yonaa yaaaa yapma gulum ne olur
tam 8 kilo aldimm ne giysemm bakamiyom aynayaa
kizlarr umutlarim dualarda bi tekk hic biseyin gercekliligi yokk
baba adayina ne yapmamioz gerekecek kii
benim keciboynuzuda yetismiycek sanirimm teros antepten yolluyosun dimii
iki uc haftayi bulurr
orkide bioritimde lunar cycle a ne yazıyoruz biliyomusun
tr yedeysen + 2 avrupadaysan +1
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?