Süper Anneler - 2011

aynen canım,ben de hergün okuldan bir merakla geliyorumki sorma...

bu arada okula giden bütün evlatlarımızın karnelerini tebrik ediyorum,anneleriiii....

Son düzenleme:

eger ki ostrojeni arttiriyorsa
ostrojen kiz bebek icin dusuk olmasi gerekk o yuzden adacayi yasakk
ama senin iki oglun var ostrojen yukseltmek icin biseyler yaptinmi

erkek bebek icin : yuksek ostrojen yuksek testesteron ve dusuk progesteron

kiz bebek icin : dusuk ostrojen dusuk testesteron ve yuksek progesteron

tabii canım,8-9 ay östr. ilaçları alıyorum gebe kalabilmek için...belkide bu yüzden oğlum oluyor
eeee östr.düşükse gebe kalmıyorum,ben ne yapacam yaaaa

tabii canım,8-9 ay östr. ilaçları alıyorum gebe kalabilmek için...belkide bu yüzden oğlum oluyor
eeee östr.düşükse gebe kalmıyorum,ben ne yapacam yaaaa

suan korunuyomusun tedavi olmadan korunmani birak derim hic belli olmazz

ve bu aradaa subat ayinda deneme yapacaklarrr hepenn en yakindaki marketinize gidip adacayi alinn eger ki ostrojen yukselttigi dogruysa

bir de evde dominant olan kadınların yani dediğim dedik karuların, hep oğlu olurmuş
sanırım yüksek testesteronla alakalı,ben de biraz öyleyimmm
mülayim,yumuşak bayanların ise hep kızı olurmuşşş
BLGGGG,bacım sen nasıl bir hatunsun , dominantmısın merak ettimmm

suan korunuyomusun tedavi olmadan korunmani birak derim hic belli olmazz

ve bu aradaa subat ayinda deneme yapacaklarrr hepenn en yakindaki marketinize gidip adacayi alinn eger ki ostrojen yukselttigi dogruysa

şu an bebişş düşünmüyoruz canımmm,sıcak ayları bekliyorum,malum kız bebek için,
2 oğluma da aralık aynda hamile kaldım,korktumm kış aylarından...

bende oyleyimm kiz ama belki olur durr
birrde neler artirir ki ostrojeni

sen karar verdinmi,şubatta başlıyomusun çalışmalara canımmm..
bir de saraçoğlunun kürünü aldınmı,bu konuda ne düşünüyosun
kız bebek için de varmışşş,ama karar veremedim...

yok almadim canim karakedide olmayinca icimden gelmedi

subatta kismet olursa basliyorumm vallaa gelin olcak kiz gibiyimm:18::18:

mimoza tebrik ederim canım allah tamamına erdirsin hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin ve gönlündekini versin çabalarını karşılıksız bırakmasın ...darısı tüm isteyenlerin başına

yok almadim canim karakedide olmayinca icimden gelmedi

subatta kismet olursa basliyorumm vallaa gelin olcak kiz gibiyimm:18::18:

ayyy canımmm,ben de heyecan yaptım heee :18:
hadi inşaalah ilk ayda hamişş kalırsın tosuncuk oğluşunaaa
ben çok inanıyorum,rabbim mükafatını verecek bu kadar emeğinin,sen de inan buna lütfen

testesteronu arttırmak için sığır jelatinini duymuştum şu jelibonlarda kullanılanlar....tüketen var mı arkadaşlar ...​

canım sanırım orkdm in gözünden kaçtı çünkü biosu da kız diyor...eşi de kıza yatkın,
acaba doğum tarihleriniz kesinlikle doğrumu sedatry,ya da ilişki gününüz...

benim doğum tarihim 27 ekim 1981
eşimin doğum tarihi 21 ocak 1979
en son adetimin ilk günü 18 mayıs 2008
27 mayıs 1 haziran arası ilişki olmuştu
yumurtlama tarihim 1 haziran görünüyodu
27-28 gün arası adet oluyodum

canım çok sağoll
2 dra gittim işte malum 1.sini bılıyorsunuz 2.sindede göstermedi dün eşim illa gidelım dedı hatta randevu bıle aldı ama ben bu defa yok dedım artık steres oluyorum öğrenemeden gelıyorum moralım bozuluyor dıye gitmedım diğer ilk iznınde gidicem kısmetse canım
bugün doğum pijamamı bıle aldım pembe şirin bişey kızım olursa aynı pembeden onada hastane çıkışı zıbın alıcam

ayyyy ne güzel yaaaa gelincik inşallah kızın olacak onada alırsın pembiş pembiş......

resmini koysana bakalım bizdee.......
bende eğer oğlum olursa mavi alıcam...kızımda pembeydi :)

ayyyy ne güzel yaaaa gelincik inşallah kızın olacak onada alırsın pembiş pembiş......

resmini koysana bakalım bizdee.......
bende eğer oğlum olursa mavi alıcam...kızımda pembeydi :)

ahh şu resım işini basarabılsem neler koycam canımda hiç bılmıyorum inan koymayı
pamuk şeker gibi çok cici.inşallahh canımm sende mavilere boyan emi bu gidişle sen benden önce öğrencen

ahh şu resım işini basarabılsem neler koycam canımda hiç bılmıyorum inan koymayı
pamuk şeker gibi çok cici.inşallahh canımm sende mavilere boyan emi bu gidişle sen benden önce öğrencen
ayyy inşallah canım ya mavi mavi olurum Allahın izniyle....

valla haftaya kontrolüm var bakalım doktora sorcam belki bişi söyler...ihtimalde olsa...
bugün bi arakadaş öğrendi 12+4 sanırım 2 lide %90 erkek demiş doktoru...belki banada söyler çatlıcam zatennnn.
bide senden önce öğreniröişim

Slm canlarim fazla yazmiyorum ama hep okuyorum sizi....oncelikle mimozam bebegin hayirli olsun Allah tamamina erdirsin.....benim bebisde 8 haftalik oldu.haftaya ilk randevum var merakla bekliyorum....bu arada acabayip bulantilarim ve kusmalarim var...cok halsizim....bisey yiyemiyorum...kizimdada boyle olmustum...bulantilara ne iyi gelir arkadaslar?yurt disindayim...kimsem yok....doktor sadece fitil verdi bulanti icin....baska neler yapiyim kizlar? Opuyorum hepinizi......

vermemmmmmm sıramı
ay herkes öğrenıyor erkenden bize sıra geldımı tam drlara rastlıyoruz he dr arastırması içindeyımkı sorma senden önce öğrenmem lazım bende çatlıyorum vallaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…