- 15 Temmuz 2010
- 331
- 1
- 116
- 45
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #9.681
bence ilişki zamanındaki bioritm önemli değil. yumurtlama zamanındaki bioritm önemli.
Gelincik hergün senden haber var mı diye giriyorum daha gitmedin mi doktora?bir arkadaşımın 10 gün sonra belli olacak adet bittikten 3 gün sonra tek ilşki başka olmamış ,bir kızı var, acaip yogurt ve yumurta tüketir bakalım neyi olacak?
rabbim sağsalim kucağına almayı nasip etsin,tebrik ederim canımm
benim östrojenimde hep düşük,bu yüzden gebe kalmam çok zor olur,ara kanamalarla kaybederdim hep.
hormon ilaçlarıyla hamile kalabliyorm..adaçayını ilk defa duydum,deneyeceğim sağol canım...
bir günde ne kadar içiyorsun,bir de adaçayı kız bebek diyetinde yasakmı acaba??
eger ki ostrojeni arttiriyorsa
ostrojen kiz bebek icin dusuk olmasi gerekk o yuzden adacayi yasakk
ama senin iki oglun var ostrojen yukseltmek icin biseyler yaptinmi
erkek bebek icin : yuksek ostrojen yuksek testesteron ve dusuk progesteron
kiz bebek icin : dusuk ostrojen dusuk testesteron ve yuksek progesteron
tabii canım,8-9 ay östr. ilaçları alıyorum gebe kalabilmek için...belkide bu yüzden oğlum oluyor
eeee östr.düşükse gebe kalmıyorum,ben ne yapacam yaaaa
eger ki ostrojeni arttiriyorsa
ostrojen kiz bebek icin dusuk olmasi gerekk o yuzden adacayi yasakk
ama senin iki oglun var ostrojen yukseltmek icin biseyler yaptinmi
erkek bebek icin : yuksek ostrojen yuksek testesteron ve dusuk progesteron
kiz bebek icin : dusuk ostrojen dusuk testesteron ve yuksek progesteron
suan korunuyomusun tedavi olmadan korunmani birak derim hic belli olmazz
ve bu aradaa subat ayinda deneme yapacaklarrr hepenn en yakindaki marketinize gidip adacayi alinn eger ki ostrojen yukselttigi dogruysa
bir de evde dominant olan kadınların yani dediğim dedik karuların, hep oğlu olurmuş
sanırım yüksek testesteronla alakalı,ben de biraz öyleyimmm
mülayim,yumuşak bayanların ise hep kızı olurmuşşş
BLGGGG,bacım sen nasıl bir hatunsun , dominantmısın merak ettimmm
38c30e Ovulation charts on FertilityFriend.com
günaydın..hamileyim arkadaşlar.testim çok koyu çıkmadı.endişem var.ama resmen pozitif.inşallah sağlıklı bi gebeliktir....
bu arada yumurtlamadan sonraki 4 ve 5.günlerdeki ani düşüşün bi gebelik habercisi olduğuna dikkat çekmek isterim.sanırım yerleşme esansında ateş düşermiş.aslında biraz şüpelenmiştim...ertesi gün çokçok açık bi akıntım olmuştu ama tam pembe değildi.asıl pembe akıntı 29.gün yani regl günüm oldu...hatta regl oldum sandım.daha sonra sarı akıntı devam etti...
ilk belirtilerim yumurtlamadan sonraki hafta başladı...ilk defa şiddetli karın gurultusu gaz ve kasık seğirmesi çekti.bu benim ilk gebeliğim değil.ama ilk defa bu oldu.regl belirtilerini aynen yaşadım ama tek fark gaza ve gurultuya rağmen şişmeyen karnım.normalde reglim olana kadar 4 aylık hamiş gibi karnım şişerdi...ama bunda o kadar gaza rağmen şişmedi.pembe lekeden sonraki iki gün şiddetli karın ağrısı ve ishal oldum.üşütmüşte olabilirim belirtide olabilir...ve göğüslerde aynen regl gibi şişti.tek fark daha sertti....ve değişik bi acısı var.bastırınca değilde ara ara bıçak saplanır gibi sancı şeklinde acı...
geçen sene kürtaj olmuştum ben.bir sene olacak ve ben yeni gebe kalabildim.yanlızca iki ay korundum.bütün hormonlarım alt üsttü.inşallah bebeğim beni bırakmaz...
gebe kalmadan önce yaptıklarıma gelince. adaçayı içtim....iki üç aydır polen yiyorum.iki ay önce idrar yolu enfeksiyonu olmuştum.iki aydır aşırı fazla su tükettim.4 aydır folik asit kullanıyorum..ve beslenmeme dikkat ettim.özellikle kurubaklagil et ve bulguru çok yedim.
eşimde keçiboynuzu pekmezi kullanıyordu iki aydır ve polen...umarım arkadaşlar sizlerde en kısa zamanda bebiş haberi alırsınız.kendi çapımda yardımcı olmak istedim.dualarınızı bekliyorum.bebeğim inşallah beni bırakmaz......
yok almadim canim karakedide olmayinca icimden gelmedi
subatta kismet olursa basliyorumm vallaa gelin olcak kiz gibiyimm:18::18:
canım sanırım orkdm in gözünden kaçtı çünkü biosu da kız diyor...eşi de kıza yatkın,
acaba doğum tarihleriniz kesinlikle doğrumu sedatry,ya da ilişki gününüz...
Gelincik hergün senden haber var mı diye giriyorum daha gitmedin mi doktora?bir arkadaşımın 10 gün sonra belli olacak adet bittikten 3 gün sonra tek ilşki başka olmamış ,bir kızı var, acaip yogurt ve yumurta tüketir bakalım neyi olacak?
canım çok sağoll
2 dra gittim işte malum 1.sini bılıyorsunuz 2.sindede göstermedi dün eşim illa gidelım dedı hatta randevu bıle aldı ama ben bu defa yok dedım artık steres oluyorum öğrenemeden gelıyorum moralım bozuluyor dıye gitmedım diğer ilk iznınde gidicem kısmetse canım
bugün doğum pijamamı bıle aldımpembe şirin bişey kızım olursa aynı pembeden onada hastane çıkışı zıbın alıcam
ayyyy ne güzel yaaaa gelincik inşallah kızın olacak onada alırsın pembiş pembiş......
resmini koysana bakalım bizdee.......
bende eğer oğlum olursa mavi alıcam...kızımda pembeydi :)
ayyy inşallah canım ya mavi mavi olurum Allahın izniyle....ahh şu resım işini basarabılsem neler koycam canımda hiç bılmıyorum inan koymayı
pamuk şeker gibi çok cici.inşallahh canımm sende mavilere boyan emi bu gidişle sen benden önce öğrencen
ayyy inşallah canım ya mavi mavi olurum Allahın izniyle....
valla haftaya kontrolüm var bakalım doktora sorcam belki bişi söyler...ihtimalde olsa...
bugün bi arakadaş öğrendi 12+4 sanırım 2 lide %90 erkek demiş doktoru...belki banada söyler çatlıcam zatennnn.
bide senden önce öğreniröişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?