Süper Anneler - 2011

bu arad a kızlar yumdan sonraki günler vajina ıslak mı yoksa kurumu olmalı benimki sanki ıslak yum öncesi gibi sizce döllenme olmuşmudur ayaklarım üşüyo buğün benim ya soğuktan bilmiyorum ataeşim 36,4 lerde sabahlarıı sizce döllenme oldumu yumdan 45 saat önce ki ilişkide

ben yatıyorum kızlar

yarın cuma ve şimdiden CUMA'mız mübarek olsun
yarın komşularla KUR'AN okuycaz yine
hepinizi aklımdan geçiririm yine inşallah duada

öptüm hepinizi
iyi gecelerrrrrr

ciddimisin cnm kizin o kadar guzel mii maasallahh yaaa
benimki pamuk gibi beyaz kara gozlu kumral sacli

evet s
abah ac karna aksamdan yemekten once icicen cnmm ben cok faydasini gormustum hatta siklus 26 ya dusmustu

benim kzım o pamuk prensesimiz azda yaramaz mavi gözlü kumral herkesin yavrusu kendine de kızımı çok beğeniyolar nazardan başımızı alamıyoruz inan allahım bide oluşumuz olursa ahhh

kızımın resimlerini nasıl yüklerim bilemedim avatarımda var ama buraya çıkmıyo hakkımda bnölümünde bir resmi var görebilirsen bakkk

bende yatıyorum kızlar midem bulanıyo malesef...geçti derken başaldı yine...
şimdiden cumanız mubarek olsun...
bol bol dua edelim birbirimize yarın..Allahım kabul eder inşallahhh....

kuzum ya kiyamamm insallahh oglun olur keske elimde olsada herkese versemmm

kızlar selam size birşey sorucam.ben kızıma hamileliğimde bioritme göre benim kız günümmüş eşimin de erkeğe yatkınmı, sonuç kızzz
şimdi de benim erkeye yatkın eşimin kız günü sizce ne olur

ayyy çok tşk ederim emreemirim
peki sen olsan napardın
ben önce ibadetimi yapaım sonra beraber olalım 1 saat sonra banyomu yapıp dua edip yatarım diye düşünüorum
sence mantıklı mı?

ben de aynenn öyle yapardım canımm..
çok güzel düşünmüşsün,hadi bakalım senin oğluş çıksın yola rabbimin izniyle...

selam canım,sonuçlara bakılırsa genelde kadının yatkın olduğu günlerde,eşi baskın oluyor
yani bu durumda sonuç kız gibi tabii rabbim bilir...
bence kadın tam ne günündeyse o baz alınmalı,
sen de riske atma erkek gününde ilişkiye gir derim,sonra keşke dikkate alsaydım dememek için
vicdanen rahat olmak için...ama sen bilirsin tabiiiki

saolasın canım cevabın için.herşeyden öncesi sağlık tabii ki ama şubatta çin takvimi altı üstü erkek o biraz kafamı karıştırdı

kızlar müsait olan bir arkadaş benim bioritmime bakabilir mi?
eşimin doğum günü tam belli değil
benm doğum günüm 13/06/1973
sat 13 ocak başka ne gerekiyordu acaba???

bence ilişki zamanındaki bioritm önemli değil. yumurtlama zamanındaki bioritm önemli.

bence ilişki zamanındaki bioritm önemli değil. yumurtlama zamanındaki bioritm önemli.

canım benim kafam iyice karıştı.ilişki zamanı ile yumurtlama zamanı zaten yakın süreçler.hani bioritm bir anda değişmiyoki.
ben kendisi erkeğe yatkın ama eşi kıza yatkın olupta oğlu olan varmı merak ediyorum.

birde benim eşim zaten böyle şeylere inanmıyo.hatta ben buraya takılıyorum diye kızıyor. hayırlısı olsun diyo.tabii içten içe erkek istiyor ama .in takvimiymiş,yorumcuya göreymiş diye de ilişkiye girmez yani.hadi bu akşam erkek akşamı desem hayatta olmaz yani

bacısı en fazla 5-6 gün sürer oraya varması. ben ebaydan ürün aldığımda 3 günde gelmişti bir defa. saraçoğlu 5-6 günde etkisini gösteriyor demişti. hem ilk ay hamilelik olacağını nereden biliyosun?

insallahh cnmm ben burdan paket yolladimmi cok gec gidiyorda ondan dediydim umarim erken gelir
teros benn iki kez hamile kaldim ikisindede hemen gebe kaldimm
verimliyim hissediyorum ama tabbii cocuk oldu vucut degisti ne olur bilemem
bekliycem dort gozle

kızlar günaydın cumanız mübarek olsun. bugün ayın 20si. benim adetime 6-7 gün kaldı. gidip kan testi yaptırayım diyorum. ne dersiniz. çatlıyacam meraktan 1 hafta bekleyemem herhalde. belli olur mu acep 1 hafta önce?????
bu arada her gün ilişkiden normalde kız olması gerekir. ama bizim de 1 tanıdığın hergün ilişki ile nur topu gibi bir oğlu oldu:)))) takdir yüce rabbimin. şu mübarek günde dualarımızı kabul eyle yarabbim amin....

kızlar 3-4 gündür ellerim ve ayaklarım hiç ısınmıyor. buz gibi resmen. acaip de bel ağrım var ya. hamilelik belirtisi olabilir mi acep???

38c30e Ovulation charts on FertilityFriend.com
günaydın..hamileyim arkadaşlar.testim çok koyu çıkmadı.endişem var.ama resmen pozitif.inşallah sağlıklı bi gebeliktir....
bu arada yumurtlamadan sonraki 4 ve 5.günlerdeki ani düşüşün bi gebelik habercisi olduğuna dikkat çekmek isterim.sanırım yerleşme esansında ateş düşermiş.aslında biraz şüpelenmiştim...ertesi gün çokçok açık bi akıntım olmuştu ama tam pembe değildi.asıl pembe akıntı 29.gün yani regl günüm oldu...hatta regl oldum sandım.daha sonra sarı akıntı devam etti...
ilk belirtilerim yumurtlamadan sonraki hafta başladı...ilk defa şiddetli karın gurultusu gaz ve kasık seğirmesi çekti.bu benim ilk gebeliğim değil.ama ilk defa bu oldu.regl belirtilerini aynen yaşadım ama tek fark gaza ve gurultuya rağmen şişmeyen karnım.normalde reglim olana kadar 4 aylık hamiş gibi karnım şişerdi...ama bunda o kadar gaza rağmen şişmedi.pembe lekeden sonraki iki gün şiddetli karın ağrısı ve ishal oldum.üşütmüşte olabilirim belirtide olabilir...ve göğüslerde aynen regl gibi şişti.tek fark daha sertti....ve değişik bi acısı var.bastırınca değilde ara ara bıçak saplanır gibi sancı şeklinde acı...
geçen sene kürtaj olmuştum ben.bir sene olacak ve ben yeni gebe kalabildim.yanlızca iki ay korundum.bütün hormonlarım alt üsttü.inşallah bebeğim beni bırakmaz...
gebe kalmadan önce yaptıklarıma gelince. adaçayı içtim....iki üç aydır polen yiyorum.iki ay önce idrar yolu enfeksiyonu olmuştum.iki aydır aşırı fazla su tükettim.4 aydır folik asit kullanıyorum..ve beslenmeme dikkat ettim.özellikle kurubaklagil et ve bulguru çok yedim.
eşimde keçiboynuzu pekmezi kullanıyordu iki aydır ve polen...umarım arkadaşlar sizlerde en kısa zamanda bebiş haberi alırsınız.kendi çapımda yardımcı olmak istedim.dualarınızı bekliyorum.bebeğim inşallah beni bırakmaz......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…