- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #9.641
ciddimisin cnm kizin o kadar guzel mii maasallahh yaaa
benimki pamuk gibi beyaz kara gozlu kumral sacli
evet s
abah ac karna aksamdan yemekten once icicen cnmm ben cok faydasini gormustum hatta siklus 26 ya dusmustu
ay cannım benim yaaaa..
benim kızda 2.5 yaşında kardeşin kızmı olsun erkekmi diyolar "erkek" olsun diyo
akşamda görümcem yüzükle kızmı erkekmi bakıyodu...benim zilli illa yüzüğü istedi anne ben sana yapayım diyo...öle tutuyo "anne erkek çıktı" diyo....
Allahım hakkımda hayırlı olanı nasip etsin inşallahhhhh....
bu arada orkiş bende bayılıyom o ninniyeeeee kızmıyom.oğlum dedikçe içim cızzzz ediyo ama allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah...
kuzum ya kiyamamm insallahh oglun olur keske elimde olsada herkese versemmm
ayyy çok tşk ederim emreemirim
peki sen olsan napardın
ben önce ibadetimi yapaım sonra beraber olalım 1 saat sonra banyomu yapıp dua edip yatarım diye düşünüorum
sence mantıklı mı?
kızlar selam size birşey sorucam.ben kızıma hamileliğimde bioritme göre benim kız günümmüş eşimin de erkeğe yatkınmı, sonuç kızzz
şimdi de benim erkeye yatkın eşimin kız günü sizce ne olur
selam canım,sonuçlara bakılırsa genelde kadının yatkın olduğu günlerde,eşi baskın oluyor
yani bu durumda sonuç kız gibi tabii rabbim bilir...
bence kadın tam ne günündeyse o baz alınmalı,
sen de riske atma erkek gününde ilişkiye gir derim,sonra keşke dikkate alsaydım dememek için
vicdanen rahat olmak için...ama sen bilirsin tabiiiki
selam canım,sonuçlara bakılırsa genelde kadının yatkın olduğu günlerde,eşi baskın oluyor
yani bu durumda sonuç kız gibi tabii rabbim bilir...
bence kadın tam ne günündeyse o baz alınmalı,
sen de riske atma erkek gününde ilişkiye gir derim,sonra keşke dikkate alsaydım dememek için
vicdanen rahat olmak için...ama sen bilirsin tabiiiki
bence ilişki zamanındaki bioritm önemli değil. yumurtlama zamanındaki bioritm önemli.
canım benim kafam iyice karıştı.ilişki zamanı ile yumurtlama zamanı zaten yakın süreçler.hani bioritm bir anda değişmiyoki.
ben kendisi erkeğe yatkın ama eşi kıza yatkın olupta oğlu olan varmı merak ediyorum.
ooffff yonaa yaaaa yapma gulum ne olur
tam 8 kilo aldimm ne giysemm bakamiyom aynayaa
kizlarr umutlarim dualarda bi tekk hic biseyin gercekliligi yokk
baba adayina ne yapmamioz gerekecek kii
benim keciboynuzuda yetismiycek sanirimm teros antepten yolluyosun dimii
iki uc haftayi bulurr
bacısı en fazla 5-6 gün sürer oraya varması. ben ebaydan ürün aldığımda 3 günde gelmişti bir defa. saraçoğlu 5-6 günde etkisini gösteriyor demişti. hem ilk ay hamilelik olacağını nereden biliyosun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?