Süper Anneler - 2011

kardeşlerim cumanız mübarek olsun. rabbim hepimizn gönlündekilerini versin inşallah...
bu gün benim regl günüm,inşallah hamileyimdir ve reglim gelmez ve bu hamileleiğimden de hayırlı sağlıklı iman dolu bir erkek evlat nasip olur,inşaallaah. cümlenize böyle dua ediyorum. rabbim kız isteyene Kız erkek isteyene erkek evlat nasip etsin.
AMİN. Bİ RAHMETİKE YA ERHAMER-RAHİMİYN...

kızlar şimdi siz bana adaçayı neden içtin derseniz sebebinide yazayım.benim östrojenim düşüktü...hatta hap verecekti dr sınırdaydı yani.ama ben doğla yollardan adaçayı içtim.düzenlemesi için...sadece 10 gün kadar içtim...östrojen dahada düşerse kemik erimesine kadar yolu var.erken menapoza bile yol açarmış.o sebepten.yani aslında öle hormonlara yönelik diyet sakın yapmayın...
şimdi tek endişem gebeliğim inşallah sağlıklıdır.beni bırakmaz.pazartesine randevu alcam...

tebrik ederim canım çok sevindim. allahım sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah.

canım inşaallah dediğin gibi sağlıklı bir gebeliktir öyle şeyler oluyor ki insan hamile olduğunu öğrenince bile sevinemiyor.
hayırlısıyla dileğine kavuşursun inşaallah...

sağol canım.inşallah sağlıklı bir gebeliktir...
ilişkiden önce gece uyandım ve hacet namazı kıldım.yattım.sabah namazından sonra oldu...inşallah allah dualarımı kabul eder...
birde o gece sanki biri beni uyandırdı kızlar.aklımda yoktu aslında.inanın.test pozitifti ama gece aniden.hatta korktum.sonra kalktım namaz kıldım ve oldu işte.inşallah rabbim utandırmaz.bebiş istiyorum.sağlıklı olsun inşallah.sonuna kadar benle kalsın inşallah.geçen sefer çok yıkıldım.bu sefer sabah akşam dua ediyorum.hayırlısı olsun diye...

inan o kadar çok sevindimki mimozaaaa kırdın zinciri inşallah arkandanda ben gelirim
akşam sen geçtin aklıamdan dua ederken herşeyin hayırlısı olsun cnm
bende klomene başlayacağım bugün kistim gitmiş bende çok sevinçliyim

günaydınnnn herkese hayırlı cumalar
mimozaaaa harika bir haber bu çok sevindim cnm atesınden belliydi az çok.tebrık ederım rabbım gönlüne göre versın inş
seyhan123 senınde gelmen yakındır o zaman masallah kiste veda etmişsin cümlemıze sağlıcakla almayı nasıp etsın aminnn.

çok sevindim senin adına .. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

bugun aldıgım en guzel haberdı gozumuz aydın mımosum bnmmmmm saglıcakla gelsın bebemız ınsallahhh
sana bırsey dıycem kasık agrıların varmı cnm su aralarrr

ay hadı gozun aydın cnm ıns hemen bu ay gelır bebemızzzzz

mimozam canım çok sevindim Allahım sağlıkla kucağına almayaı nasip eder inşallah...
ve inşallah gönlündekini nasip eder sanada isteyen herkesede....

canım bi soru sorucam tabloyla karşılaştırmak için ilişki hangi gün olmuştu senin...??

cnm tbrk ederım ay ınan cok sevındım senın adına ıns saglıkla kucagına almayaı nasıp etsın mevlam nolur bızede dua et ıns darısı basımıza

canimmm nasil sevindim anlatamamm dikkat et kendine saglikli hayirli bir oglandir insallah karnindaki

mimoş bacıı tebrik ederim. yumurtlama günü tek ilişkimi?

Canım ALLAH tamamına erdirsin.Çok sevindim,hayırlı uğurlu olsun.Şu mübarek günün yüzü suyu hürmetine sağlıklı bir bebek olsun.ALLAH gönlündekini nasip etsin inşallah...Vajinal duş yaptın mı gülüm..

Kızlar birşey soracağım ben yumurtlama gününü ateşle takip edemiyorum,ovulasyon kiti falan sıkıldım yani ben buna dikkat etmeden yapsam ne olur.Erkek bebek çok istiyorum ama yumurtlama takibi beni strese sokuyor,ALLAHIM ya şu kayınvalidemin sözleri olmasa bu kadar stres yapmazdım ya...

çok sevindim bende canım.Rabbim tamamına erdirsin inşallah.bize de dua et güzel haberler verelim

hayırlı uğurlu olsun bebişin işallah .....darısı bebek özlemi çeken tüm arkadaşların başına......​

Gelincik hergün senden haber var mı diye giriyorum daha gitmedin mi doktora?bir arkadaşımın 10 gün sonra belli olacak adet bittikten 3 gün sonra tek ilşki başka olmamış ,bir kızı var, acaip yogurt ve yumurta tüketir bakalım neyi olacak?​

rabbim sağsalim kucağına almayı nasip etsin,tebrik ederim canımm

benim östrojenimde hep düşük,bu yüzden gebe kalmam çok zor olur,ara kanamalarla kaybederdim hep.
hormon ilaçlarıyla hamile kalabliyorm..adaçayını ilk defa duydum,deneyeceğim sağol canım...
bir günde ne kadar içiyorsun,bir de adaçayı kız bebek diyetinde yasakmı acaba??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…