Süper Anneler - 2011

canım tuzlu kraker,ayva,nane şekeri benım bildiğim bunlar iyi gelıyor bırde mıdenı boş bırakma inşallah hemen geçer çok zor bılıyorum benım sadece sabah boş mıdeyle bulanıyor baska yok çok şükür.

canım bende de bulantı var ama Allahıma şükür kızımdaki gibi değil...
mideni boş bırakmamaya çalış.benim boşken daha çok bulanıyoo..,
tuzlu kraker,ayva ve leblebii bana bunlar çok iyi geliyo...hatta şu an elimde ayva var...ayva gibim olacak bebem :)

vermemmmmmm sıramı
ay herkes öğrenıyor erkenden bize sıra geldımı tam drlara rastlıyoruz he dr arastırması içindeyımkı sorma senden önce öğrenmem lazım bende çatlıyorum vallaaa
verme tabi sıranı canım...bu işler sırayla :))
inşallah sen benden önce öğreneceksin canımmm...doktorla çok alakası var malesef bazıları biraz uyuz oluyo malum...
hem artık senin kesin bellidir cinsiyet en kısa zamanda öğrenirsin kızını inşallahhh

slm cnm,valla benim heriki kizimdada esim kiza ben oglana yatkinmisiz,buyuzden bence erkeklerinki daha onemli yani ben oyle yapicam kismettse

suan korunuyomusun tedavi olmadan korunmani birak derim hic belli olmazz

ve bu aradaa subat ayinda deneme yapacaklarrr hepenn en yakindaki marketinize gidip adacayi alinn eger ki ostrojen yukselttigi dogruysa

haklisin cnm,alim bendeadacayini poset cay olarak satiyolar burdaki turk marketinde ayni demiya alim bende

yok almadim canim karakedide olmayinca icimden gelmedi

subatta kismet olursa basliyorumm vallaa gelin olcak kiz gibiyimm:18::18:

cnm senin kismettse subatin kaci tahminen,belki beraber hamis oluruzzben cok kararsizim ama subattada hersey uyuyor bana,haa bugunde clearblue(gulenyuz)ovu testi aldim,orkdm simdi yaptim hemen cikti gulen yuz7sinde adet oldum bugun tam 13.gunum yani yarin gece girsem tahmini gunumuz oluyorr yaniliyomuyum,yoksa gulen yuzu gorur gormezmi yapsak

testesteronu arttırmak için sığır jelatinini duymuştum şu jelibonlarda kullanılanlar....tüketen var mı arkadaşlar ...​

nasil yani bizmi eslermi tuketecek,testeron deyincejelibonlari kizim yer ama valla dogru olabilirhaa,eltimm cokk yer jelibonlardan,tuzlu,kuru meyveler ne bilim simdide oglu olucak,kismet ne diyelimm allah bizede verir insss

off canim yaa biran o gunler geldi aklima 7 ay kusmustumm gebermistim adetaa

bi vitamin varmiss b 6 vitaminiydi sanirim cok iyi geldigini soylemislerde dr una danis al istersen canim

haklisin cnm,alim bendeadacayini poset cay olarak satiyolar burdaki turk marketinde ayni demiya alim bende

evt turk marketlerinde var ama adacayi dusugu arttiriyor bol bol folik asit al
ben gunde 3 4 tane aliyorumm
benim subat 8 insallahh inss. 25 inde regl olurumm

kocan yarin evdeyse orneginn ikindi yada aksam vakti olsun iliski (ornekk haaa) vucudunu en iyi sen tanirsin

arkadaşlar benim bio ma baktılar buna göre ben oğluma hamile kaldığımda eşim kıza yatkınmış bense erkeğe.

orkişş vericem tarihler için bio baksana bi zahmettt arkadaşım için

kadın 7-12-1983
erkek 25-3-1982

sat 17-11-2011 ha bu arada amerikada yaşıyolar....

mimozaaaaaaaaaaa çoook sevindim yaaaa ne güzel bi haber bu...
Rabbim sonuna kadar götürsün kucağına almayı nasip etsin
çok hayırlı ve sağlıklı bir oğluşun olsun inşallaahhh

arkadaşlar herkese teşekkür ederim
benim östrojenim düşüktü evet adaçayı öle hap etkisi yapacak kadar etkili bişi olduğunu sanmıyorum.ama 10 gün kadar içtim.yumurtlama olması için ostrojen şart.öle östrojeni azaltalım testesteronu yükseltelim kolay şeyler değil.adaçayının azda olsa işe yaradığını düşünüyorum.
ben pozitiften sonra ve takip eden gün iki olmak üzere üç ilişkim oldu.çatladıktan 12 saat sonrasını denemediğimi düşünüyorum.bol akıntım oldu.yumurta akına gerek bile yoktu aynı kıvamda ve yoğunlukta 3 4 gün akıntım oldu zaten ve bir ay öncesinden iltahap mantar tedavimde var...idrar yolu enfeksiyonundan dolayı zaten ilaç kullandım.mantar yapmasın diyede mantar hapı kullandım fitil değil...
kızımda kuruydum ama bunda çok yoğun akıntım vardı.ph kağıdım kalmamıştı ama yüksek olduğunu düşünüyorum.kıvamından dolayı...
çin erkek bio erkeğe yatkın yorumcu kız rus kız.
valla arkadaşlar benim için önemli olan sağlıklı olması biliyorsunuz.ben daha önceki ay gün aşırı denedim ama olmamıştı.bu ayda böle denedim.oldu...allahım sağlıklı eli ayağı düzgün sağlıklı bi tosun versin inşallah.tedbir kuldan taktir allahtan...
yüksek phlı suyu aşırı içtim.polen çok yedim...sadece yoğurt yedim.peynir ve süt asla kullanmadım.limon...

mimoş tebrikler inşallah allhım kucağına almayı nasip eder ne diyelimm değin gibi takdir rabbiminn ken dik.et

orkiş ben anlamadım
adaçayı içelim mi içmeyelim mi :26:

ostrojen yukseltiyomuss bu durumdaa evet cnmm

mimoss organizma oldunmu

Sevindirici ve güzel bir haber
Tebrikler
Allah tamamına erdirsin
Hayırlı sağlıklı bir oğluşun olur inşallahhhhhhhhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…