- 1 Temmuz 2007
- 1.412
- 22
- 683
- 42
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #9.701
Slm canlarim fazla yazmiyorum ama hep okuyorum sizi....oncelikle mimozam bebegin hayirli olsun Allah tamamina erdirsin.....benim bebisde 8 haftalik oldu.haftaya ilk randevum var merakla bekliyorum....bu arada acabayip bulantilarim ve kusmalarim var...cok halsizim....bisey yiyemiyorum...kizimdada boyle olmustum...bulantilara ne iyi gelir arkadaslar?yurt disindayim...kimsem yok....doktor sadece fitil verdi bulanti icin....baska neler yapiyim kizlar? Opuyorum hepinizi......
canım bende de bulantı var ama Allahıma şükür kızımdaki gibi değil...Slm canlarim fazla yazmiyorum ama hep okuyorum sizi....oncelikle mimozam bebegin hayirli olsun Allah tamamina erdirsin.....benim bebisde 8 haftalik oldu.haftaya ilk randevum var merakla bekliyorum....bu arada acabayip bulantilarim ve kusmalarim var...cok halsizim....bisey yiyemiyorum...kizimdada boyle olmustum...bulantilara ne iyi gelir arkadaslar?yurt disindayim...kimsem yok....doktor sadece fitil verdi bulanti icin....baska neler yapiyim kizlar? Opuyorum hepinizi......
verme tabi sıranı canım...bu işler sırayla :))vermemmmmmm sıramı
ay herkes öğrenıyor erkenden bize sıra geldımı tam drlara rastlıyoruz he dr arastırması içindeyımkı sorma senden önce öğrenmem lazım bende çatlıyorum vallaaa
canım tuzlu kraker,ayva,nane şekeri benım bildiğim bunlar iyi gelıyor bırde mıdenı boş bırakma inşallah hemen geçer çok zor bılıyorum benım sadece sabah boş mıdeyle bulanıyor baska yok çok şükür.
canım benim kafam iyice karıştı.ilişki zamanı ile yumurtlama zamanı zaten yakın süreçler.hani bioritm bir anda değişmiyoki.
ben kendisi erkeğe yatkın ama eşi kıza yatkın olupta oğlu olan varmı merak ediyorum.
suan korunuyomusun tedavi olmadan korunmani birak derim hic belli olmazz
ve bu aradaa subat ayinda deneme yapacaklarrr hepenn en yakindaki marketinize gidip adacayi alinn eger ki ostrojen yukselttigi dogruysa
yok almadim canim karakedide olmayinca icimden gelmedi
subatta kismet olursa basliyorumm vallaa gelin olcak kiz gibiyimm:18::18:
testesteronu arttırmak için sığır jelatinini duymuştum şu jelibonlarda kullanılanlar....tüketen var mı arkadaşlar ...
Slm canlarim fazla yazmiyorum ama hep okuyorum sizi....oncelikle mimozam bebegin hayirli olsun Allah tamamina erdirsin.....benim bebisde 8 haftalik oldu.haftaya ilk randevum var merakla bekliyorum....bu arada acabayip bulantilarim ve kusmalarim var...cok halsizim....bisey yiyemiyorum...kizimdada boyle olmustum...bulantilara ne iyi gelir arkadaslar?yurt disindayim...kimsem yok....doktor sadece fitil verdi bulanti icin....baska neler yapiyim kizlar? Opuyorum hepinizi......
haklisin cnm,alim bendeadacayini poset cay olarak satiyolar burdaki turk marketinde ayni demiya alim bende
cnm senin kismettse subatin kaci tahminen,belki beraber hamis oluruzzben cok kararsizim ama subattada hersey uyuyor bana,haa bugunde clearblue(gulenyuz)ovu testi aldim,orkdm simdi yaptim hemen cikti gulen yuz 7sinde adet oldum bugun tam 13.gunum yani yarin gece girsem tahmini gunumuz oluyorr yaniliyomuyum,yoksa gulen yuzu gorur gormezmi yapsak
canım benim kafam iyice karıştı.ilişki zamanı ile yumurtlama zamanı zaten yakın süreçler.hani bioritm bir anda değişmiyoki.
ben kendisi erkeğe yatkın ama eşi kıza yatkın olupta oğlu olan varmı merak ediyorum.
arkadaşlar herkese teşekkür ederim
benim östrojenim düşüktü evet adaçayı öle hap etkisi yapacak kadar etkili bişi olduğunu sanmıyorum.ama 10 gün kadar içtim.yumurtlama olması için ostrojen şart.öle östrojeni azaltalım testesteronu yükseltelim kolay şeyler değil.adaçayının azda olsa işe yaradığını düşünüyorum.
ben pozitiften sonra ve takip eden gün iki olmak üzere üç ilişkim oldu.çatladıktan 12 saat sonrasını denemediğimi düşünüyorum.bol akıntım oldu.yumurta akına gerek bile yoktu aynı kıvamda ve yoğunlukta 3 4 gün akıntım oldu zaten ve bir ay öncesinden iltahap mantar tedavimde var...idrar yolu enfeksiyonundan dolayı zaten ilaç kullandım.mantar yapmasın diyede mantar hapı kullandım fitil değil...
kızımda kuruydum ama bunda çok yoğun akıntım vardı.ph kağıdım kalmamıştı ama yüksek olduğunu düşünüyorum.kıvamından dolayı...
çin erkek bio erkeğe yatkın yorumcu kız rus kız.
valla arkadaşlar benim için önemli olan sağlıklı olması biliyorsunuz.ben daha önceki ay gün aşırı denedim ama olmamıştı.bu ayda böle denedim.oldu...allahım sağlıklı eli ayağı düzgün sağlıklı bi tosun versin inşallah.tedbir kuldan taktir allahtan...
yüksek phlı suyu aşırı içtim.polen çok yedim...sadece yoğurt yedim.peynir ve süt asla kullanmadım.limon...
orkiş ben anlamadım
adaçayı içelim mi içmeyelim mi :26:
mimoss organizma oldunmuarkadaşlar herkese teşekkür ederim
benim östrojenim düşüktü evet adaçayı öle hap etkisi yapacak kadar etkili bişi olduğunu sanmıyorum.ama 10 gün kadar içtim.yumurtlama olması için ostrojen şart.öle östrojeni azaltalım testesteronu yükseltelim kolay şeyler değil.adaçayının azda olsa işe yaradığını düşünüyorum.
ben pozitiften sonra ve takip eden gün iki olmak üzere üç ilişkim oldu.çatladıktan 12 saat sonrasını denemediğimi düşünüyorum.bol akıntım oldu.yumurta akına gerek bile yoktu aynı kıvamda ve yoğunlukta 3 4 gün akıntım oldu zaten ve bir ay öncesinden iltahap mantar tedavimde var...idrar yolu enfeksiyonundan dolayı zaten ilaç kullandım.mantar yapmasın diyede mantar hapı kullandım fitil değil...
kızımda kuruydum ama bunda çok yoğun akıntım vardı.ph kağıdım kalmamıştı ama yüksek olduğunu düşünüyorum.kıvamından dolayı...
çin erkek bio erkeğe yatkın yorumcu kız rus kız.
valla arkadaşlar benim için önemli olan sağlıklı olması biliyorsunuz.ben daha önceki ay gün aşırı denedim ama olmamıştı.bu ayda böle denedim.oldu...allahım sağlıklı eli ayağı düzgün sağlıklı bi tosun versin inşallah.tedbir kuldan taktir allahtan...
yüksek phlı suyu aşırı içtim.polen çok yedim...sadece yoğurt yedim.peynir ve süt asla kullanmadım.limon...
38c30e Ovulation charts on FertilityFriend.com
günaydın..hamileyim arkadaşlar.testim çok koyu çıkmadı.endişem var.ama resmen pozitif.inşallah sağlıklı bi gebeliktir....
bu arada yumurtlamadan sonraki 4 ve 5.günlerdeki ani düşüşün bi gebelik habercisi olduğuna dikkat çekmek isterim.sanırım yerleşme esansında ateş düşermiş.aslında biraz şüpelenmiştim...ertesi gün çokçok açık bi akıntım olmuştu ama tam pembe değildi.asıl pembe akıntı 29.gün yani regl günüm oldu...hatta regl oldum sandım.daha sonra sarı akıntı devam etti...
ilk belirtilerim yumurtlamadan sonraki hafta başladı...ilk defa şiddetli karın gurultusu gaz ve kasık seğirmesi çekti.bu benim ilk gebeliğim değil.ama ilk defa bu oldu.regl belirtilerini aynen yaşadım ama tek fark gaza ve gurultuya rağmen şişmeyen karnım.normalde reglim olana kadar 4 aylık hamiş gibi karnım şişerdi...ama bunda o kadar gaza rağmen şişmedi.pembe lekeden sonraki iki gün şiddetli karın ağrısı ve ishal oldum.üşütmüşte olabilirim belirtide olabilir...ve göğüslerde aynen regl gibi şişti.tek fark daha sertti....ve değişik bi acısı var.bastırınca değilde ara ara bıçak saplanır gibi sancı şeklinde acı...
geçen sene kürtaj olmuştum ben.bir sene olacak ve ben yeni gebe kalabildim.yanlızca iki ay korundum.bütün hormonlarım alt üsttü.inşallah bebeğim beni bırakmaz...
gebe kalmadan önce yaptıklarıma gelince. adaçayı içtim....iki üç aydır polen yiyorum.iki ay önce idrar yolu enfeksiyonu olmuştum.iki aydır aşırı fazla su tükettim.4 aydır folik asit kullanıyorum..ve beslenmeme dikkat ettim.özellikle kurubaklagil et ve bulguru çok yedim.
eşimde keçiboynuzu pekmezi kullanıyordu iki aydır ve polen...umarım arkadaşlar sizlerde en kısa zamanda bebiş haberi alırsınız.kendi çapımda yardımcı olmak istedim.dualarınızı bekliyorum.bebeğim inşallah beni bırakmaz......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?