- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #9.741
herkesin sabah bulanır.benim gece bulanıyo ne hikmetse
ben kızımda hatırlamıyorum ama orgazm olmak mı yoksa oranın kaygan olmasımı önemliii???????????????
Gurbetimmmmmmmmmmm
sen niye katılmıyorsun artık?
özledik seni bacım yaaaaaaa
eşin nasıl bu arada
yerleştinmi iyice...düzene girdimi hayatınız?
sık sık gel aramıza özletme kendini
Kiz bn hep buradayim ya yazamiyorum okuyorim
Yazincada arada kayniyor
Esim iyi evde duzene girdi 4 aydir gebe kalamadim
ne bileyim yaa
bide tutarmiss,,,suanda kasiklarim baya agriyo,ya ben hep dikkat etmisimdir sagmi solmu diye,bugun her iki tarafimdada agri var,yoksa ikiz belirtisimii saka biyana bence kasik agrisinin hangi tarafta olmasiylada alakali:18:cnmya bisorum daha varrr sana ph kagidinida komond ettim yarin alicam ama nasil yapicam hicbi fikrim yok,pipiylede olculur demi,sabah aksam fark edermi,bide sanirim iliskiden hemen sonra akintinla olcuyosun demi,esinkinide tabi
ay kızlar bu arada ben bişey sormuştum araya gitti yum gününden sonra vajinal sıvı gelirmi kurumu bilemedim ateşimde sabah larıda akşamlarıda 36,4 ile 3 arası devam ediyorrr nörmalmiii bi açım bu ara iştahım iii çok sinirli
yim gerginim hala pisikoloji k olabilürmü sizceeeee ne diyonuz
yorumlarınızı bekliommm
Orkişşşşşşşşşşş
ne diyorsun eşimin ph işine:44::44::44::44::44::44:
ben pek sizin kadar ilgilenmiyorum ph işleiryle o yüzden tam bilgim yok
bacım inanki meraktan sadece
ama eşim hiçbirşey denemeden 9 çıktı
sence ? ne diyon bu işe?
kadında önemli sanırım ph olayı
acaba erkeklere verilen takviyeler boşuna mı o halde
ph artııtrmak için
vallaa ilgilenmiyom falan diyon ama
gizliden gizliye kocisee biseyler veriyon sen kanimcaa seni seniiiiii
Cok guzel rakam tam bizim aradigimizzzzzz
bilemiyom canım.Allahım hakkımda hayırlı olanı versin..erkek olursa iyi olur tabiiCanım benimde hep gece bulanırdı sabah hiç bişey olmazdı genelde oğlanlarda öle olur demişlerdi inanmamıştım ama Allahıma şükür aslanlar gibi bi oğlum oldu darısı sana inş.
38c0ae Ovulation charts on FertilityFriend.com
Ne zaman yumurtlama olmus yada olacakmi
38c0ae Ovulation charts on FertilityFriend.com
Ne zaman yumurtlama olmus yada olacakmi
banada 17si gibi geldi.diğer günleri yüksek gir bakalım ff çizgi çekecekmi...sonra silersin...
kızlar bende hafif tiskinme var.ama çok yeni değilmi...memelerde ara ara sancı oluyor...korkuyorum bebeğim beni bırakmaz inşallah.melburry gelincik kızlar belirtileriniz nasıldı...
tekrar test yaptım sabah daha koyuydu maşallah...artış var demekki.pazartesi gidebilirim hava güzel olmazsa kalır...biraz geçsin istiyorum.bugün daha koyu gördüm ya içim rahatladı.oldukça netleşmişti yani...
gurbet bana ticker yaparmısın canım.....nasıl yapılacağını ve linkini bana yolla koyayım.üzerine maşallah yaz:)son satım 18 aralık 2011
banada 17si gibi geldi.diğer günleri yüksek gir bakalım ff çizgi çekecekmi...sonra silersin...
kızlar bende hafif tiskinme var.ama çok yeni değilmi...memelerde ara ara sancı oluyor...korkuyorum bebeğim beni bırakmaz inşallah.melburry gelincik kızlar belirtileriniz nasıldı...
tekrar test yaptım sabah daha koyuydu maşallah...artış var demekki.pazartesi gidebilirim hava güzel olmazsa kalır...biraz geçsin istiyorum.bugün daha koyu gördüm ya içim rahatladı.oldukça netleşmişti yani...
gurbet bana ticker yaparmısın canım.....nasıl yapılacağını ve linkini bana yolla koyayım.üzerine maşallah yaz:)son satım 18 aralık 2011
kizlar bence kayganlik yani islakligin yogun olmasi cok onemli,tabi orgazmda bunu artiriyoo,ben iki kizimdada olmadim ve cok kuruydum,hatta ikinci kizimda turkiyede hamis oldugumu ogrendim ve ordaki doktor bana dis gebelik dedi,dusunun kizlar tahminen 2 3 haftaliktim ama daha rahmime yerlesmemisti,aslan kizimm yapismiss anasinaa birakmamisdoktor dis gebelik diye aldirmak istemisti,ben deli oldum bekliyelim dedim ve bi hafta sonra yerlesmistii yani demem oki kuru oldugunda vajina y ler zaten gucsuz gidemiyolar ama x ler tutunuyolar bilmiyom ne diyosunuzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?