Süper Anneler - 2011

ben kızımda hatırlamıyorum ama orgazm olmak mı yoksa oranın kaygan olmasımı önemliii???????????????

kizlar bence kayganlik yani islakligin yogun olmasi cok onemli,tabi orgazmda bunu artiriyoo,ben iki kizimdada olmadim ve cok kuruydum,hatta ikinci kizimda turkiyede hamis oldugumu ogrendim ve ordaki doktor bana dis gebelik dedi,dusunun kizlar tahminen 2 3 haftaliktim ama daha rahmime yerlesmemisti,aslan kizimm yapismiss anasinaa birakmamisdoktor dis gebelik diye aldirmak istemisti,ben deli oldum bekliyelim dedim ve bi hafta sonra yerlesmistiiyani demem oki kuru oldugunda vajina y ler zaten gucsuz gidemiyolar ama x ler tutunuyolarbilmiyom ne diyosunuzzz

Gurbetimmmmmmmmmmm

sen niye katılmıyorsun artık?
özledik seni bacım yaaaaaaa
eşin nasıl bu arada
yerleştinmi iyice...düzene girdimi hayatınız?

sık sık gel aramıza özletme kendini

Orgazm olurken kasılmaların erkek bebek için şansı arttırdığını duymuştum daha önce,
Hatta benim de oğlumda orgazm olmam gerektiği bilgisi verilmişti
ama ben olamadığım için bende geçersiz kaldı
kızımda da oğlumda da orgazm olmadı ben de hatta hiç olmadı

ama yine de oğlum oldu
yani şart değil orgazm meselesi
sadece belki azda olsa şansı arttırabilir
çok etkisi olduğuna inanmıyorum

Gurbetimmmmmmmmmmm

sen niye katılmıyorsun artık?
özledik seni bacım yaaaaaaa
eşin nasıl bu arada
yerleştinmi iyice...düzene girdimi hayatınız?

sık sık gel aramıza özletme kendini

Kiz bn hep buradayim ya yazamiyorum okuyorim
Yazincada arada kayniyor
Esim iyi evde duzene girdi 4 aydir gebe kalamadim
ne bileyim yaa

kagittan koparip bi parca meniye batiracan 3 5 saniyede belli olur renkk skalaya gore yorumluycan
kendine ise vj nin derininen sivi alip ayni sekilde olcecen

Orkişşşşşşşşşşş

ne diyorsun eşimin ph işine:44::44::44::44::44::44:

ben pek sizin kadar ilgilenmiyorum ph işleiryle o yüzden tam bilgim yok

gulnevammmmmmmmmm yavrumm sen gecmisi okumuyon heralde kizzz

kremsii vajinal akinti geliyoo yum gununden sonra oncesi yumurta aki kivaminda ve renginden
istahinda regl donemin yakinsa ondandir benim hep olee olurrr

Orkişşşşşşşşşşş

ne diyorsun eşimin ph işine:44::44::44::44::44::44:

ben pek sizin kadar ilgilenmiyorum ph işleiryle o yüzden tam bilgim yok

vallaa ilgilenmiyom falan diyon ama

gizliden gizliye kocisee biseyler veriyon sen kanimcaa seni seniiiiii

cok guzel rakam tam bizim aradigimizzzzzz

bacım inanki meraktan sadece
ama eşim hiçbirşey denemeden 9 çıktı
sence ? ne diyon bu işe?
kadında önemli sanırım ph olayı
acaba erkeklere verilen takviyeler boşuna mı o halde
ph artııtrmak için

bacım inanki meraktan sadece
ama eşim hiçbirşey denemeden 9 çıktı
sence ? ne diyon bu işe?
kadında önemli sanırım ph olayı
acaba erkeklere verilen takviyeler boşuna mı o halde
ph artııtrmak için

bosuna degil canim her erkekte ayni degil kiminin 7.5 falan cok guzel bence
nasil besleniyosa devam etsin sende birazcik ph uygulamasi yap limonlu karbonatli su falan bunlarda kafii bence kestirim

vallaa ilgilenmiyom falan diyon ama

gizliden gizliye kocisee biseyler veriyon sen kanimcaa seni seniiiiii

Cok guzel rakam tam bizim aradigimizzzzzz

kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz valla bişey vermiyorum
versem zaten derim bennnnnnnnnnnnnnnn
beni biliyon bende sır yokkkkkkkk
gizli iş yok
aşkolsun bacım yaaaaaaaaaaaaa
v

Canım benimde hep gece bulanırdı sabah hiç bişey olmazdı genelde oğlanlarda öle olur demişlerdi inanmamıştım ama Allahıma şükür aslanlar gibi bi oğlum oldu darısı sana inş.
bilemiyom canım.Allahım hakkımda hayırlı olanı versin..erkek olursa iyi olur tabii
sabah kalkıyorum bişi yok gayet güzel yiyorum içiyorum saat 17 dedimi sonrası öle bi bulantı başlıyo bende..2-3 ke çıkardım ama içim hep bulanıyo canım bişi istemiyo hasta gibi oluyorum..
kızmda da bulanıyodu ama sabahtan başlardııı devam edeerdi...,
her hamilelik farklı oluyo gerçekten.belkide vinsiyetle alaksı vardır yada yoktur ne bilimmm..

bence 17 si yada 18 büyük ihtimalle gurbet abla ateşin yükselişe geçmiş çünküüü...:26:

banada 17si gibi geldi.diğer günleri yüksek gir bakalım ff çizgi çekecekmi...sonra silersin...
kızlar bende hafif tiskinme var.ama çok yeni değilmi...memelerde ara ara sancı oluyor...korkuyorum bebeğim beni bırakmaz inşallah.melburry gelincik kızlar belirtileriniz nasıldı...
tekrar test yaptım sabah daha koyuydu maşallah...artış var demekki.pazartesi gidebilirim hava güzel olmazsa kalır...biraz geçsin istiyorum.bugün daha koyu gördüm ya içim rahatladı.oldukça netleşmişti yani...
gurbet bana ticker yaparmısın canım.....nasıl yapılacağını ve linkini bana yolla koyayım.üzerine maşallah yaz:)son satım 18 aralık 2011

mımozacım cok sevındım cnm ınsallah saglıkla gelsın pasan kucagına cnmm tosun tosun olsun emıı

sağol karakedim.sağlıklı hayıorlı olsun ...allah sanada kalbindekini en kısa zamanda nasip etsin canım benimmmm

canım herkeste farklı oluyo bazılarında daha 5. haftada başlıyoo..göğüslerde sancı normal ..benim hala sürüyo yani 11 haftalık oldum nerdeyse..
sen içini ferah tutu inşallah bebişin seni bırakmayacak..sağlıcakala alacaksın kucağına allahın izniyle canım..
ticker ı ben yapim san hemen mavili mavili

kızlar bu teze gore benım kaynanam cok orgazm olmus ben daha olamadım karı her oglunda olmus demekkıı vay beee 6 oglan dogurmus dusunsene koyluk yerde nerden bılıomus kız bu karu orgazmmıı ınekler mooolerken denemek lazıımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…