Süper Anneler - 2011

gelinciiikkkkkkk napıosun canım?
dr a gitmekten vzgeçmişsin
eşinin ilk izin gününde git o bahsettiğin doktora
hepimiz öldük meraktan

gelinciiikkkkkkk napıosun canım?
dr a gitmekten vzgeçmişsin
eşinin ilk izin gününde git o bahsettiğin doktora
hepimiz öldük meraktan

bu defa gidicem cnm ogün sankı gitsem moralım yıne bozulacakmış gibi hıssettım ayaklarım arka arka gitti desem yerıdır psci
ama 4 5 gün sonra(bak yıne kesın tarıh demıyom ) gidicem
hele ben çatladım çatladım resmen hergün birisi komşulardan iddiaya giriyor bence oğlu olcak diğeri diyor hayır kıza benzıyor güzelleşti bu
bulantılarım uykum geçti çoook şükür iyiyim canım buaralar dönüp gelmezse tabii tekrar.

gelincik cnm sen rahat ol senin kizin olucak
egerki doktorlar soylemiyorsa demekki bebisin kiz
cunku kurtajdan korkuyorlar

aslında ben oğlumda erkek olduğunu çook bastan hissetmiştim bunda kız istediğimdenmı ne kız gecıyor ama tamamen kıza özlemden bence hissetmekten değil.evet cnm hele devlet hast.lerınde sağlık bakanlığı yasaklamış cinsiyet söylemeyı allah korusun aldıran çok demekki sağlıklı vede hayırlı olması herzaman öncelık inş.

haklisin cnm dedimya,ona bakmiyyiiibenimde annemin benle uc kiz,bi oglu var koyde alakasi yokki ,vajenin alkali olmasi onemli bence ve yumurtlama donemi tabi,bu arada sen diyet yaptin ve vajinal dus yaptinmi,orgazm olmadinmi:26:

azcik diet yaptim
vajinal dus yapmadim
orgazm olmadim

bizde yasaklanmadi daha onun icin 10 haftasindan bile biliyorlar ve soyluyorlar

İyi akşamlar kızlar

Bugün oğlumun doğum günü
Allahın izniyle 4 yaşını doldurdu
Rabbim daha nice seneler nasip etsin sağlıkla hayırla
Rabbim hepinize de hayırlısıyla erkek bebişlerinizi yollasın
kız isteyenlkere de inşallahhhhh

4 sene önce ikinci kez anneliği tattıran Rabbime binlerce şükürler olsun
3.kez de hayırlısıyla tattırsın inşallahhh en kısa zamanda hayırla

Gelincikkkkkkk

Allahın izniyle senin bebiş kızzzzzzzzzzzzzz

içime öyle doğuyor

şu cennetgözlümde bir gelseydi de söyleseydi
ama onun kide kız bence evvel ALLAHHHHH

tebrikler
insallah hayirli evlatlardan olsun
hep onunla gurur duyun omurboyu
sag saglim buyusun ve anali babali buyusun

kızlar bioritm hakkında ne düşünüyorsunuz... ben bu ay deneme yapıcam ama erkek günlerine denk geliyor....

tebrikler
insallah hayirli evlatlardan olsun
hep onunla gurur duyun omurboyu
sag saglim buyusun ve anali babali buyusun

amin canım aminnnnnnnnn
cümlemizin çocukları inşallahhhhhhhh
senin de oğluşun inşallahhhhhhhh

bernur sana ozel mesaj cektim geldimi?
geldi canım bakıyorum hemen

kızlar bioritm hakkında ne düşünüyorsunuz... ben bu ay deneme yapıcam ama erkek günlerine denk geliyor....

bioritme güveniyor kızlar
ama zamanlama çok önemli bende bunu hep söylüyorum
kız bebek için yumurtlama öncesi mutlaka
buna çok dikkat et canooo
ama bioya da uymaya çalış erkek diyorsa o zaman yumurtlama 4-3-2 gün öncesi ilişki canım

bernur oglunun dogum günü kutlarim nice yillara

gelincik kiz buraya gelip gelip bakiyorum cinsiyetini ögrendinmi diye hala yok,bende burda meraktan catladim

Gelincikkkkkkk

Allahın izniyle senin bebiş kızzzzzzzzzzzzzz

içime öyle doğuyor

şu cennetgözlümde bir gelseydi de söyleseydi
ama onun kide kız bence evvel ALLAHHHHH

bernur oglunun dogum günü kutlarim nice yillara

gelincik kiz buraya gelip gelip bakiyorum cinsiyetini ögrendinmi diye hala yok,bende burda meraktan catladim

sorma mıllet merakta eşimde çatlıyorda bana çaktırmıyor gecen dıyorki hadi bugün randevu aldım gidelım öğrenelım artık
dıyorumkı merakmı ettin doğruyu söyle yook canım sırf sen kafamı şişirdin dıye dıyorum ozaman yok ben istemıyorum gitmeyelım dıyorum yaaa gidelım işte
bernur keske cennnetgözlüyüde msnden görüşmüş olsaydın bende onu merak edıyorum gelmedı bıdaha
rabıacım bu defa inşşş az kaldı büyük konuşmayayımda aman

kizlarr bugun icim bir tuhaf kipir kipirimm oncelikle yureginizin temizligine inanarak yaziyorum gonlunuze gore versin rabbim insallah
ruyamda omerimi gormusum aslinda adi bu olmayacakti ama omer mis bir tuhaf oldum yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…