Süper Anneler - 2011

sağol karakedim.sağlıklı hayıorlı olsun ...allah sanada kalbindekini en kısa zamanda nasip etsin canım benimmmm

sagol cnm ınsallah ama zor sanırım esım 4.. cocugu ıstemıo oglun olsa duzelcenmı dıom tabıı nıye duzelmıımm dıo e bende dıomkı seneye yaparız dıe yok daha neler bıttı bızım sansımız artık falan dıo aslında dogru 4 cocuk kolay dııll ama eger duzelcekse seve seve gıderımm kıbrısaa

ok bekliom...mavili mavili yap bakem...

kız öle deme köy möy farketmez herkesdeki aynı
ben kızımda olmadıydım valla.hemde çokçok kuruydu.bunda

karakedim herşey nasip.eşinde bi hastalık varmı.ülser falan.yada ne bilem sürekli kullandığı bi ilaç...

Selam herkese nasilsiniz
ben bisey farkettim hanimlar
iki kizimda da goguslerde bi hassaslik sisme hissetmistim
ama bu gebeligimde goguslerim ne hassas ne de kabardi
oysa kizlarimda acitirdi bile beni
bu da bi farklilik ola bilir
bir de yemeginizde tuzu, nohutu, eti (tavuk degil) arttirin
mutlaka ise yarayacaktir

ayyyyyy mimozaa hamilemisin kizzzzz:)))ay tebrik edrim canim yaaa:))ya calistigim için takip edemiyorm canim ya,gozun aydin canim cok sevindim Allah sagliklica kucaginada almayi nasip etsin insallah..

vahhh benim canim anam ya 6 kiz dogurdu demekki hiç orgazm olmamis :) canim anam ya sorsammi bi ayip olurmu

canımmm.. öncelikle tedavin hayırlı olsun diyeyim sana... bende bu konuyu bebeğime isim ararken gördüm.. yazmadan geçmek istemedim...

8 yıllık evliyim.. 7 yaşında kızım var :) kızım normal yoldan 3 aylık korunmama sonrası kalmıştı..
2 yıldır da tekrar bebiş istedik ama olmadı.. adetimde çok düzensizdi.. doktorum önce bunu düzene koymalıyız dedi.. 3 ay progestan sonrası düzene girmişti ve hamiş kaldım bilee.. ama 4 haftalıkken düşük yaptım...
düşük sonrası 3 ay korunduk.. daha sonra 4 ay yine olmadı.. dr. bu kez tüm hormon tahlilleri fln istedi.. yumurtlama zayıflığı var dedi.. klomene başladık.. ama 3 ay iğnesiz tedavi sonra olmazsa iğneye geçicez dedi... neyse ilk ay kullandım... son adetim 10 temmuz... yumurtlama takibinde solda 20 mm. çapında çatlamış yumurta görüldü.. tek yumurta bana zayıf bir ihtimal gibi gelmişti... ama dr. kendiliğinden çatlaış olması sevindirici dedi. ve sonrsında o akşam ve sonra işte ilişimiz oldu.. ama saat fln vermedi dr.um...
11 ağustos ta test yaptım negatifti ama adet olmadım 15 ağustos ta son keztest yapıyorum deyip tekrar yaptım ve olamazz... ikinci çizgi çıktı silik de olsaa... eveettt ilk klomen ayımda hamiş kaldımmm :))) inanamadım... 2 gün sonra yani adetimi 7 gün geçince tıp merk. gittim orda da net çıktı.. sonrası b-hcg>1000.00 çıktı.. v.s... v.s.... ve şu an 22+4 haftalık hamileyimm... inşallah rabbim nasip ederse oğlum olucakk.. ama tek gebeliğim...

evettt biraz uzun yazdım ama :)) ilk ayda klomenle hamile kaldım ve tek bebeğim...

inşallah sende en kısa zamanda müjdeli haberi alırsın cnımm...

ALINTIDIR.... kızlar bakın yum catldıkdan sonra ılıskı olmus ıgnesız hemde ve sonuc erkek hemde soldan yumurtlamıs.

kızlar selam. ben dayanamadım bugün kan testi yaptırdım öğlen. sonucu az önce telefonla aldık. adetime 5-6 gün var. sonuç negatif dedi. değeri 0.623 dedi. o noluyor anlamadım ben. yani sonuç negatif. pozitif olma ihtimali nedir. mecbur adetimi beklicem ben((

arkadaslar bir de esiniz cok istemeli erkek bebegi
benim iki kizimda da farketmez diyordu
ama bu defa bi degisiklik oldu
esim ozur dilerim bi gece hic korunmadi ve ben bu ne demek deyince ben istiyorum bebek dedi
cok sasirdim cunku daha gec planliyorduk bebegi
bir de hani tuzu falan artiririz ya yemeklerde ben daha hamile degilken bile canim oyle tuzlu etli yemek cekiyordu.
vardir her isin bi hayirlisi
Allah Teala hayirlisindan bi tane erkek bebis versin hepimize

oglum bi ekmek al da gel diyelim
oglum ablana goz kulak ol diyelim
yoksa bu zamanda kiz cocugu magazaya bile gondermek olmaz
neyseki boyle iste yordum sizleri de

haklisin cnmkoptumyaaaama ona bakmiiyiii istee demekki kaynanann atesli islaniyo hemen

ben ikinci kizima koyde inekler moooolerken gebe kaldim ama sonuc yine kizdi
benim inekler o ineklerden degil herhalde islatamamis )))))))))

haklisin cnm dedimya,ona bakmiyyiiibenimde annemin benle uc kiz,bi oglu var koyde alakasi yokki ,vajenin alkali olmasi onemli bence ve yumurtlama donemi tabi,bu arada sen diyet yaptin ve vajinal dus yaptinmi,orgazm olmadinmi:26:

canım bende bulantı kokuya karşı hassasıyet yaklaşık testten 2 hafta sonra basladı uykularda öyle.memelerdekı normal benım hala hafif sancı gibi acı gibi devam edıyor sanırım büyüme oluyor ondan hormonlarla alakalı.fakat herkeste aynı olacak dıyede bişey yok belkı senınkı erken basladı bilinmez evham yapma bence normal mimoza.korkma yakında göbüş kocaman olur benım artık belli oluyor
linkinede maşallah :)

mrb kızlaaaarr
mimozaaa ticker de yapmışsın maşallah yaaaa
Rabbim sonuna kadar götürsün kucağına almayı nasip etsin
hayallerindeki gibi esmer kocana benzeyen hayırlı bir erkek evladın olsun inşallah..

ben de dr umu bugün aradım smear testi sonucumu aldım
iltahap dışında bir problem yok iltihap kurutucu verdim mi dedi
evet kullandım dedim o zaman sorun yok dedi..
12. günde kontrole gidicem
inşallah ilk aydan gebe kalırım

eylüle canım sonucun negatif
az bişey bişiler çıkaydı yükselir derdik
ama 0 çıkmış canım olsaydı hiç değilse 3-4 bişiler olurdu
diğer aya daha hayırlı demek ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…