- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #9.761
sağol karakedim.sağlıklı hayıorlı olsun ...allah sanada kalbindekini en kısa zamanda nasip etsin canım benimmmm
ok bekliom...mavili mavili yap bakem...
canım herkeste farklı oluyo bazılarında daha 5. haftada başlıyoo..göğüslerde sancı normal ..benim hala sürüyo yani 11 haftalık oldum nerdeyse..
sen içini ferah tutu inşallah bebişin seni bırakmayacak..sağlıcakala alacaksın kucağına allahın izniyle canım..
ticker ı ben yapim san hemen mavili mavili
kızlar bu teze gore benım kaynanam cok orgazm olmus ben daha olamadım karı her oglunda olmus demekkıı vay beee 6 oglan dogurmus dusunsene koyluk yerde nerden bılıomus kız bu karu orgazmmıı ınekler mooolerken denemek lazıımmmm
sagol cnm ınsallah ama zor sanırım esım 4.. cocugu ıstemıo oglun olsa duzelcenmı dıom tabıı nıye duzelmıımm dıo e bende dıomkı seneye yaparız dıe yok daha neler bıttı bızım sansımız artık falan dıo aslında dogru 4 cocuk kolay dııll ama eger duzelcekse seve seve gıderımm kıbrısaa
kızlar bu teze gore benım kaynanam cok orgazm olmus ben daha olamadım karı her oglunda olmus demekkıı vay beee 6 oglan dogurmus dusunsene koyluk yerde nerden bılıomus kız bu karu orgazmmıı ınekler mooolerken denemek lazıımmmm
haklisin cnmkoptumyaaa ama ona bakmiiyiii istee demekki kaynanann atesli islaniyo hemen
ben ikinci kizima koyde inekler moooolerken gebe kaldim ama sonuc yine kizdi
benim inekler o ineklerden degil herhalde islatamamis )))))))))
banada 17si gibi geldi.diğer günleri yüksek gir bakalım ff çizgi çekecekmi...sonra silersin...
kızlar bende hafif tiskinme var.ama çok yeni değilmi...memelerde ara ara sancı oluyor...korkuyorum bebeğim beni bırakmaz inşallah.melburry gelincik kızlar belirtileriniz nasıldı...
tekrar test yaptım sabah daha koyuydu maşallah...artış var demekki.pazartesi gidebilirim hava güzel olmazsa kalır...biraz geçsin istiyorum.bugün daha koyu gördüm ya içim rahatladı.oldukça netleşmişti yani...
gurbet bana ticker yaparmısın canım.....nasıl yapılacağını ve linkini bana yolla koyayım.üzerine maşallah yaz:)son satım 18 aralık 2011
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?