Süper Anneler - 2011

cnmya iiki dogmusss,inanamazsiniz bende bu aksam kizimkini kutluyorum,pastasini aldik herseyini hazir ettim sincikk kaynanamlar eltimler,gorumcemlerrr gelicekkkk,yinede burdayimmmayrilamiyorum kizlar burdannbernurcum benim kizda 5ine girdi

karakedim herşey nasip.eşinde bi hastalık varmı.ülser falan.yada ne bilem sürekli kullandığı bi ilaç...

yok cnm hersekılde saglıklı esım her hangıbı ılackullnmadı kullanmazda ama ılıskıden 2 ay oncesınde takvıye kullandık hergun kecıboynuzu kuru srcoglu cayı falan hersey olmadı ama belkı mucıze olur mımozacım ınsallahh mucıze verır rabbıımm

haklisin cnm dedimya,ona bakmiyyiiibenimde annemin benle uc kiz,bi oglu var koyde alakasi yokki ,vajenin alkali olmasi onemli bence ve yumurtlama donemi tabi,bu arada sen diyet yaptin ve vajinal dus yaptinmi,orgazm olmadinmi:26:

ben ikinci kizima koyde inekler moooolerken gebe kaldim ama sonuc yine kizdi
benim inekler o ineklerden degil herhalde islatamamis )))))))))

haklisin cnmkoptumyaaaama ona bakmiiyiii istee demekki kaynanann atesli islaniyo hemen

kız benım esım cıldırıo erkek bebıs ıcın sanırım ıstek yetmıomevla ısteyınce oluo sadece baksana benım buhranımda bu yuzden ıste okadar yap et cabala delı gıb ı 10 yıldır hala sonuc alama bende bunun ıcın delı oluyorum hanı ısrarla dua edın dıyor ya mevla daha kac sene ısrar etmelıyım acaba dıorum kendı kendıme amann neyse bugun zaten bunalımdayım hava kapanınca bende bunalıma gırıyorum yaaa...
kaynanama sordum dedımkı anne bu kadar erkek dogurmussun formulu ne dedım boyuna hıyar ye dedı.dedımkı ben hergun hıyarı yersem kızım olur
karu sapıtmıs gelmıs 65 yasına karı hala ısteklı amma alkalıymıs ya acaba koy ortamı ınsanı alkalımı yapıo dere kenarı dısarda tuvalet ınekler kuzularrr heeheyyyttt ula guluom hala heeee

sevılcım bende hamıle kalmadAN evvel tuzu bayagı arttırdım oylekı sodayı bıle tuzlu ıcıodum ınanılmaz derecede canım mangal cekerdı bıde yazlıktaydık boyuna mangal yerdım ama sonuc kızz butun tezlerınızı curuttuummm vayy be yazık oldu mıdeme ıctıgım bıkarbonat soda yuttugum kagıtlar dualı sular nafıleymıs yav olan hayatıma ve mıdeme oldu yazık bana:26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:

kizlarr bugun icim bir tuhaf kipir kipirimm oncelikle yureginizin temizligine inanarak yaziyorum gonlunuze gore versin rabbim insallah
ruyamda omerimi gormusum aslinda adi bu olmayacakti ama omer mis bir tuhaf oldum yaaa

gündüz niyetine diyelim Hayra yoralım hayır olsun gülüm...
Allahım inşallah sanada nasip edecek buda bir işarettir inşallahhhh...
bu arada oğluşum olursa adını Ömer Faruk koymayı düşünüyorum....seninkinle adaş olsunlar inşallah emiiii

iyi akşamlar cannnllaaarrrrıııııııııııııııııııımmmmmmm.
süper bi haberim var

HAMİLEYİİMM

ayyy canım nasıl sevindim yaa..Allahım sağlıcakla kucağına alamyı nasip eder inşallah...ve inşallah gönlündeki göbüşündedir.....

isteyen herkese hamilelik nasip etsin Allahım inşallaaaahhh

ya ne bilim ilgisi varmı kiiii..ee köyde oturup paso kızda doğuran var :26::26:
babaannem 4 erekk ardından 1 kız doğurmuş ilginç

kızz psci sen ban bakmısmıydın ne cıkmıstı tam anlamadım kızmı erkekmıı yorumcuya gore ben ona ınanmıorum nıye dıcen cunku bence her ınsanın bıosu farklıdır nasıl kalb rıtmı ınsanın ayarı bılmem nesı farklıysa oda farklılık gorterır dıye dusunuorum kac kısıde cıktıkı acepp?

yaaa ne güzeeelllllll
artıyo hamişlerimizzzzzz
aayy nurun misafiri çabuk gitsin de gelsin detayları anlatsın bizee

şubatta deneyecekler çok
inşallah bizden de hayırlı haberler gelir..

karakedi canım dualar asla red olmaz
duam kabul olmadı demek hiç doğru değil
duan kabul olmuştur ama ne şekilde olduğunu bilemezsin
bu dünyada almadıysan karşılığını öbür dünyada alırsın
Allahım önce sağlıklısını hayırlısını nasip etsin canım
hayırsız sağlıksız br erkek evlat olacagına hiç olmasın daha iyi..
sen içini ferah tut canım.. İnşallah 4. cocuğunda Rabbim gönlüne göre verir..

canım baktım ben sana
senin kızmış yorumcu

kizlarr bugun icim bir tuhaf kipir kipirimm oncelikle yureginizin temizligine inanarak yaziyorum gonlunuze gore versin rabbim insallah
ruyamda omerimi gormusum aslinda adi bu olmayacakti ama omer mis bir tuhaf oldum yaaa

hayır diyelim hayır olsun inş canım
isimde güzelmiş rabbım gönlündekini vercek inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…