- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #9.801
iyi akşamlar cannnllaaarrrrıııııııııııııııııııımmmmmmm.
süper bi haberim var
HAMİLEYİİMM
süper bi haberim var
HAMİLEYİİMM
aboooovvvvv ciddimisiin kizzzzzzz ayyy hayirli olsun ne ara denedin yavrum senn neler yaptiydinn
sağolun canlarım ayrıntıları yazıcam misafirim var
İyi akşamlar kızlar
Bugün oğlumun doğum günü
Allahın izniyle 4 yaşını doldurdu
Rabbim daha nice seneler nasip etsin sağlıkla hayırla
Rabbim hepinize de hayırlısıyla erkek bebişlerinizi yollasın
kız isteyenlkere de inşallahhhhh
4 sene önce ikinci kez anneliği tattıran Rabbime binlerce şükürler olsun
3.kez de hayırlısıyla tattırsın inşallahhh en kısa zamanda hayırla
karakedim herşey nasip.eşinde bi hastalık varmı.ülser falan.yada ne bilem sürekli kullandığı bi ilaç...
süper bi haberim var
HAMİLEYİİMM
haklisin cnm dedimya,ona bakmiyyiiibenimde annemin benle uc kiz,bi oglu var koyde alakasi yokki ,vajenin alkali olmasi onemli bence ve yumurtlama donemi tabi,bu arada sen diyet yaptin ve vajinal dus yaptinmi,orgazm olmadinmi:26:
ben ikinci kizima koyde inekler moooolerken gebe kaldim ama sonuc yine kizdi
benim inekler o ineklerden degil herhalde islatamamis )))))))))
haklisin cnmkoptumyaaa ama ona bakmiiyiii istee demekki kaynanann atesli islaniyo hemen
arkadaslar bir de esiniz cok istemeli erkek bebegi
benim iki kizimda da farketmez diyordu
ama bu defa bi degisiklik oldu
esim ozur dilerim bi gece hic korunmadi ve ben bu ne demek deyince ben istiyorum bebek dedi
cok sasirdim cunku daha gec planliyorduk bebegi
bir de hani tuzu falan artiririz ya yemeklerde ben daha hamile degilken bile canim oyle tuzlu etli yemek cekiyordu.
vardir her isin bi hayirlisi
Allah Teala hayirlisindan bi tane erkek bebis versin hepimize
oglum bi ekmek al da gel diyelim
oglum ablana goz kulak ol diyelim
yoksa bu zamanda kiz cocugu magazaya bile gondermek olmaz
neyseki boyle iste yordum sizleri de
kizlarr bugun icim bir tuhaf kipir kipirimm oncelikle yureginizin temizligine inanarak yaziyorum gonlunuze gore versin rabbim insallah
ruyamda omerimi gormusum aslinda adi bu olmayacakti ama omer mis bir tuhaf oldum yaaa
süper bi haberim var
HAMİLEYİİMM
ya ne bilim ilgisi varmı kiiii..ee köyde oturup paso kızda doğuran var :26::26:kız benım esım cıldırıo erkek bebıs ıcın sanırım ıstek yetmıomevla ısteyınce oluo sadece baksana benım buhranımda bu yuzden ıste okadar yap et cabala delı gıb ı 10 yıldır hala sonuc alama bende bunun ıcın delı oluyorum hanı ısrarla dua edın dıyor ya mevla daha kac sene ısrar etmelıyım acaba dıorum kendı kendıme amann neyse bugun zaten bunalımdayım hava kapanınca bende bunalıma gırıyorum yaaa...
kaynanama sordum dedımkı anne bu kadar erkek dogurmussun formulu ne dedım boyuna hıyar ye dedı.dedımkı ben hergun hıyarı yersem kızım olur
karu sapıtmıs gelmıs 65 yasına karı hala ısteklı amma alkalıymıs ya acaba koy ortamı ınsanı alkalımı yapıo dere kenarı dısarda tuvalet ınekler kuzularrr heeheyyyttt ula guluom hala heeee
kızz psci sen ban bakmısmıydın ne cıkmıstı tam anlamadım kızmı erkekmıı yorumcuya gore ben ona ınanmıorum nıye dıcen cunku bence her ınsanın bıosu farklıdır nasıl kalb rıtmı ınsanın ayarı bılmem nesı farklıysa oda farklılık gorterır dıye dusunuorum kac kısıde cıktıkı acepp?
süper bi haberim var
HAMİLEYİİMM
kizlarr bugun icim bir tuhaf kipir kipirimm oncelikle yureginizin temizligine inanarak yaziyorum gonlunuze gore versin rabbim insallah
ruyamda omerimi gormusum aslinda adi bu olmayacakti ama omer mis bir tuhaf oldum yaaa
hayır diyelim hayır olsun inş canım
isimde güzelmiş rabbım gönlündekini vercek inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?