Süper Anneler - 2011

Alman sayfasinda yapan oldu ama inanma yanlisda söyleye biliyormus biliyormus

Ay agladim vala.....äh keske benimde arka arkaya kizim olsa simdi ne guzel olurdu.....

ben de mi bir anormallik var yaa
hiiççç bişey anlamadım
senin çocuğun var mı?
kime kardeş gelmiş
tatlım benim arkadaşının oğlu oldu diye sen niye ağlıosun?

ben de mi bir anormallik var yaa
hiiççç bişey anlamadım
senin çocuğun var mı?
kime kardeş gelmiş
tatlım benim arkadaşının oğlu oldu diye sen niye ağlıosun?

canım suzanın 2. evliliği eşinin eski eşi tekrar erkek doğurmuş.eşindende 1 oğlu var ondan bahsetti

suzan soruma cvp verme
geçmişi okuyunca anladım meseleyi..
üzülme.. Rabbimin hoşuna gitmeyecek cümleler sarfetmemeye çalış
bizi de yanlış anlama olur mu

iyi akşamlar cannnllaaarrrrıııııııııııııııııııımmmmmmm.
süper bi haberim var

HAMİLEYİİMM
masallah bu ay 4 kisiden haber aldik ne guzel berektli bir aymis gozunuz aydin kizlarrr

hosgeldinnnnnnnn
yavrum yapma boyle yaaa olacak sen allah guven bide lutden icme yani temiz agizla dua et kabulo olacaktir icmek cozum degil bunu bilesinnn

oglusumun dogum gunu kutlu mutlu olsun anasi bir omur beraber olun insAllahhhh

slm kızlar geçmişi okudumda kaçırdığım bişey olmasın diye ya kızlar lütfen biri benim de bioma yorumcuma falan işte bakılması gerekn şeylerime baksın lütfen 03.02.1985 eşiminkide 24.03.1983 ben sabah 9 da olmuşum adet döngüm 27 yada 28 günde bir 22 aralık saat 10 ama ocakta 15 inde oldum yine sabah saatleri normalde çok düzenli olan adetim ilk defa böle oldu oda jasmini yeni bıraktığım için heralde lütfen kızlar beni görmezden gelmeyin zamanım yok martda deneyecez ya tarihleri öğrenmem lazım

kızlar bugün avmde bi adam küçük oğlunu azarlıyordu içim parçalandı gidip çocuğa sarılıp adamıda azarlamak geldi içimden kimine allah veriyo ama kıymetini bilmiyo bende hiç çocuğu olmayan birinin benimde kızıma kötü davrandığımda aynı şeyi hissede bileceğini düşündüğümdn canım kızıma daha şefkatli ve dikkatli olcam rabbim esirgesin sahip oldukalrımızı ve nasip etsin sahip olmak istediklerimizi.aminnnnnnnnnnnnnn............

canim siirin cok guzel olmus,ama cok cok sinirlendim ya 3 tane kizin olmus ,ne kadar sansli oldugunun farkindasindir insallah,anneminde erkek cocugu olmadi,ve kimseyi konusturmadi kendisine,nedn bu kadar yogun bi pisikolojye soktun kendini,okudukca kizdim kusura bakma insan istiyor evet kizim var hadi bide oglum olsun die,ama agitlar yakip siirler yazacak kadar degil yani,ne olur yanlis anlama beni seni cok iyi anladim ben, nasil anlamamki bizde 6kiz kardesiz.

canım ben yazmadım gezerken internette buldum hoşuma gitti ben de kopyaladım benim 2 kızım var ....​

canım 15 şubata baktım çünkü en son regl tarihin o

canım kızların çin takvimine göre tuttu mu merak ettim.bana herkes çin takvimine bak diyor.

Canım banada bakarmısın doğum tarihim 17.12.1975 saat 4 gibi sat:3 ocak şubat , haziran için erkek günlerine bakarmısın .benim bu aylar biomdada erkek te.....​

Canım banada bakarmısın doğum tarihim 17.12.1975 saat 4 gibi sat:3 ocak şubat , haziran için erkek günlerine bakarmısın .benim bu aylar biomdada erkek te.....​

siklusunu yazmamışsın? bi diğer mesajında tüm bilgilerini yeniden yaz
bi de doğum saatin gece 4 mü yoksa 16 mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…