- 1 Temmuz 2007
- 1.412
- 22
- 683
- 42
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #10.041
hayırlı uğurlu olsunnnnnn gözün aydınnnn
işte bu arkadaşım çok sevindim canım emeklerin boşa çıkmadı doğru yolda olduğumuz ispatlandı hepimize umut oldun canım çok çok tebrikler öptüm canım... Allah nazarlardan saklasın.....
simdi sen o fotoya yine gidene kadar doktora o kadar bakicaksin ki hatta ben o fotoyu yastigimin altina koymustum hehe
sabah aksam pipili resmine baktim oglusumun
cok guzel bir duygu Allah butun isteyenlere yasatsin
WOUUUUUUUWWWWWWsuperr ilk ben kutlimm bakkk,demistimmm gozun aydinn cnmya darisida bizimgibi erkek isteyenlerin basinaaa amiiiinnnnnn
canım çok hoşsun bide ben bulsam o pipiliden bakalım ne yapcam..
bioritme bakan arkadaşlar siz hesaplarken mavi ve kırmızı çizgi bazen aynı tarihlerde başlıyor o günü mü alıyorsunuz ben sadece o günleri alıyorum garanti olsun diye ama bu seferde 1 yıldaki erkek günler azalıyor ....bazende kırmızı ve mavi çizgi aynı günlerde başlamıyor saga ve ya sola kayık oluyor o günlerin biosunu nasıl hesaplıyorsunuz veya o günleride sayıyormusunuz bioya bakarken ben işin içinden çıkamadım açıklarmısınız bana da...
cnmm oyle sevindimkiii,sanki benimki haaadegismez merak etme ,ben demistim sana erkek olsaydi gorurlerdi pipiyi coktaaan,inss saglikli bisekilde dogurup kucagina alirsinnnn ay ne guzelya bi erkek bi kizz insss ,bizim icinde bolbol dua edersinn,hamislerin duasi kabul olurmusss
ay bende nasıl mutlu oldum bilemezsinnnn....
senin kız hepimizin kızı biliyosun,keşke yakın olsaydık severdik,
neyse doğunca resmini koyarsın,onu severiz artık
müsait bir zamanında neler yaptığını maddeleyerek yazarsan çooooook sevaba girersin,
özellikle diyetini ve takviyeni....
suzancığım,mavi çizgi ile kırmızı çizginin kesişmesi nötr demek yani yüzde elli şans....o günleri dikkate alma
senin mavi çizginin üste,kırmızı çizginin alta ayrıldığı andan itibarenki günleri dikkate alman gerekiyor
face deki süper anneler gurubuna duyurdum gelincik ... sevilcim senin pipiliyi de ilk ben duyurmuştum Allahım kendikimide duyururum işallah.....
doktordan geldım kızlarrr kızım geliyormuş ama kesın değil büyük ihtimal kız dediiiiii
öylemii bende şimdi haber vereyım dıyordumtesekkür ederım canım bende senin haberini veririm inş suzanın oğlu oluyomuşş milllleet dıye
budefa hemen geldım neti açtım haber edeyım dedım gecenkıne dönmesin
evet canım ben de onu diyorum bazen simetrik oluyorlar mavi üste kırmızı hemen altında bazende olmuyor yani mavi üstte başlıyor altta kırmızı biraz daha içten başlıyor simetrik olmuyorlar ben o günleri nasıl değerlendireceğimi merak ediyorum.
ALLAHIM şükürler olsun,sana ile NAZ 81'e kız olsun diye diğerlerinede erkek diye dua ettim her akşam her ezan okunuşunda ,hep aklıma geldiğimde ediyorum , ağladım ya çok duygusalım bugünlerde.ALLAHIN izniyle kız o kızdır erkek olsaydı şimdiye kadar gösterirdi pipiyi,inşallah bizlere de ALLAH pipilileri gösterir..Lütfen bizlerede dua et gülüm
ALLAHIM şükürler olsun,sana ile NAZ 81'e kız olsun diye diğerlerinede erkek diye dua ettim her akşam her ezan okunuşunda ,hep aklıma geldiğimde ediyorum , ağladım ya çok duygusalım bugünlerde.ALLAHIN izniyle kız o kızdır erkek olsaydı şimdiye kadar gösterirdi pipiyi,inşallah bizlere de ALLAH pipilileri gösterir..Lütfen bizlerede dua et gülüm
canım eğer bu dediğin paralel çizginin üstünde oluyorsa erkeğe yatkın oluyor
ama garanti oiması için sen mavi çizgiyle kırmızının biribirinden tamamen ayrıldığı günleri dikkate al
çünkü kadının yatkın olduğu günlerde eşler baskın olabiliyor
valla canım duyunca kendim öğrenmişim gibi seviniyorum ya önce sevil sonra sen herhalde ben kendimi öğrensem donar kalırım
aşkolsun egem,küstüm şimdi sana....
bari kız versin diye bana dua etmiyon,erkek versin niye diyonnn bacııııııııı
diğerleri deyince ben de dahil oluyom ya,o bakımdan
teşekkür ederım suzancımm aynen öyle oluyor karmakarışık bi hal alıyorsun insan napcanı bılemeyır sonra herkesı aradım sevincimi paylaştım yani ailemdekıler aradım kaynanayı değil hamıleyım dıye tafra yapıyor bana töbeee neyse
aşkolsun egem,küstüm şimdi sana....
bari kız versin diye bana dua etmiyon,erkek versin niye diyonnn bacııııııııı
diğerleri deyince ben de dahil oluyom ya,o bakımdan
Canım kıyamam sana ben senin kız istediğini unutmuşum bundan sonra duama lk senden başlayacağım.Gerçi duama hep ilk olarak ilk önce olmayanlara diye başlıyorum biz annelik duygusunu tadtık.ALLAH olmayanlara tattırsın.Ama canım seni hiç unutmam artık kusura bakma gülüm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?