Süper Anneler - 2011

hayırlı uğurlu olsunnnnnn gözün aydınnnn

işte bu arkadaşım çok sevindim canım emeklerin boşa çıkmadı doğru yolda olduğumuz ispatlandı hepimize umut oldun canım çok çok tebrikler öptüm canım... Allah nazarlardan saklasın.....​

simdi sen o fotoya yine gidene kadar doktora o kadar bakicaksin ki hatta ben o fotoyu yastigimin altina koymustum hehe
sabah aksam pipili resmine baktim oglusumun
cok guzel bir duygu Allah butun isteyenlere yasatsin

ALLAH hepinizde razı olsun çok tesekür ederim canlarımmm kız isteyene kız erkek isteyene sağlıklı imanlı erkek evlatlar versın inşşş. bakıyorum resme sık sıkkkk

WOUUUUUUUWWWWWWsuperr ilk ben kutlimm bakkk,demistimmm gozun aydinn cnmya darisida bizimgibi erkek isteyenlerin basinaaaamiiiinnnnnn

tesekkürler eylülecim ayyy değişik bişey yaa hala inanmıyorumm
amınnnnn.demekki orkişin tablo yaşş naz81in alman kadın yaşş
rabbime sonsuz şükürler olsun

canım çok hoşsun bide ben bulsam o pipiliden bakalım ne yapcam..

suzan beni aglattin bu sabah o mektupla.
Kim yazmissa emegine saglik bulup cikarmissin ortaya.
Sen de uzulme bitanem hersey duzelicek ins
sabir ve qayret denemeler falan istedigin olucak
Allaha sigin o her seyin hayirlisini bilendir.

suzancığım,mavi çizgi ile kırmızı çizginin kesişmesi nötr demek yani yüzde elli şans....o günleri dikkate alma
senin mavi çizginin üste,kırmızı çizginin alta ayrıldığı andan itibarenki günleri dikkate alman gerekiyor

inş.canım hayırlısıyla değişmesın şok olurum.
etmezmıyım bacım hepppinize toptan edıyorum inann sizinde sevinçli haberınızı burdan alırız umarım

face deki süper anneler gurubuna duyurdum gelincik ... sevilcim senin pipiliyi de ilk ben duyurmuştum Allahım kendikimide duyururum işallah.....​

yazarım tabiiki canım ne demekk fakat şimdi geldim hastaneden ayağımda oğlumu sallıyorum çokda yoruldum bıara yazayım.doğunca resım yuklemeyı öğreneyımde yüklerim size inş

evet canım ben de onu diyorum bazen simetrik oluyorlar mavi üste kırmızı hemen altında bazende olmuyor yani mavi üstte başlıyor altta kırmızı biraz daha içten başlıyor simetrik olmuyorlar ben o günleri nasıl değerlendireceğimi merak ediyorum.​

face deki süper anneler gurubuna duyurdum gelincik ... sevilcim senin pipiliyi de ilk ben duyurmuştum Allahım kendikimide duyururum işallah.....​

öylemii bende şimdi haber vereyım dıyordum tesekkür ederım canım bende senin haberini veririm inş suzanın oğlu oluyomuşş milllleet dıye
budefa hemen geldım neti açtım haber edeyım dedım gecenkıne dönmesin

doktordan geldım kızlarrr kızım geliyormuş ama kesın değil büyük ihtimal kız dediiiiii

ALLAHIM şükürler olsun,sana ile NAZ 81'e kız olsun diye diğerlerinede erkek diye dua ettim her akşam her ezan okunuşunda ,hep aklıma geldiğimde ediyorum , ağladım ya çok duygusalım bugünlerde.ALLAHIN izniyle kız o kızdır erkek olsaydı şimdiye kadar gösterirdi pipiyi,inşallah bizlere de ALLAH pipilileri gösterir..Lütfen bizlerede dua et gülüm

valla canım duyunca kendim öğrenmişim gibi seviniyorum ya önce sevil sonra sen herhalde ben kendimi öğrensem donar kalırım​

canım eğer bu dediğin paralel çizginin üstünde oluyorsa erkeğe yatkın oluyor
ama garanti oiması için sen mavi çizgiyle kırmızının biribirinden tamamen ayrıldığı günleri dikkate al
çünkü kadının yatkın olduğu günlerde eşler baskın olabiliyor

canımsın yaaa çok sağol belkıde sizin dualarınızla oldu kardeşin kardeşe ettiği dua daha çabuk kabul olurmuş allah razı olsun ne kadar iyisinizz.RABBIM tez zamanda sanada pipiliyi versin inş canım edıyorum dua merak etme allah izin verırse inş olcak

aşkolsun egem,küstüm şimdi sana....
bari kız versin diye bana dua etmiyon,erkek versin niye diyonnn bacııııııııı
diğerleri deyince ben de dahil oluyom ya,o bakımdan

sağol canım........................​

valla canım duyunca kendim öğrenmişim gibi seviniyorum ya önce sevil sonra sen herhalde ben kendimi öğrensem donar kalırım​

teşekkür ederım suzancımm aynen öyle oluyor karmakarışık bi hal alıyorsun insan napcanı bılemeyır sonra herkesı aradım sevincimi paylaştım yani ailemdekıler aradım kaynanayı değil hamıleyım dıye tafra yapıyor bana töbeee neyse

Canım kıyamam sana ben senin kız istediğini unutmuşum bundan sonra duama lk senden başlayacağım.Gerçi duama hep ilk olarak ilk önce olmayanlara diye başlıyorum biz annelik duygusunu tadtık.ALLAH olmayanlara tattırsın.Ama canım seni hiç unutmam artık kusura bakma gülüm..

aaaa karuya bak,ne güzel bi torun vermişsin,şimdi ikinciye hamilesin,sevinmesi gerekirken
derdi neki sana tafra yapıyo...bu kaynanatörleri anlamak çok zor çoooooook

emremirimm oğullarının ismi değil mi?ALLAHIM emreimrimm annelerine bir kız ,onlara bir kız kardeş nasip etsin inşallah ...

ah canım benim ne kusuru bacımmm,unuttuğunu anladım zaten şaka yaptım...
Allah razı olsun senden,yüreğinin güzelliğine bak ki,
dualarına önce kendinden değil,olmayanlardan başlıyorsun.....
rabbim dualarını kabul etsin,iki cihanda yüzünü güldürsün inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…