- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #10.021
insallah erkektir cnm yaaa rustu suydu buydu psikoloji bozmaktan baska bisey degil
rusa care bulmustum simdi birde yasmi ciktii
kizlar bi arastirin hele cocuklarinizda esleriniz kac yasindalardii
arkadaşlar erkek bebek için derin ilişki şartmı
mutlaka sart benim fikrimce
eee o zaman dıyet olayını cok sıkı yapmamız lazım bız bayanlar olarakşimdide tek çift sayıyamı takıldııın..? Benim eşim ilkinde tek diğerlerinde tek sayı ee buda çürüdü iştee..
Bi şey daha paylaşayım ; eşimin akrabası 2. Evliliğini yaptı kadının 4 tane kızı varmış..ve yeni bir kızı daha oldu..eşinin hem kızı hemde oğlu var..demekki spermde değilmiş yumurta x - y yi kendi belirliyormuş..
bu topikten bi oglanlar cikicakki gel gor inssssssssssssssssssssssssss
ayy tebrik ederim cnm benim buyuk ihktimal dediyse kizdir onlar iyi bilirdoktordan geldım kızlarrr kızım geliyormuş ama kesın değil büyük ihtimal kız dediiiiii
yok kıııı....hep oğlan çıkmasın,arada isteyenlere de kız çıksınnnnn lütfeeeeen :18:
doktordan geldım kızlarrr kızım geliyormuş ama kesın değil büyük ihtimal kız dediiiiii
doktordan geldım kızlarrr kızım geliyormuş ama kesın değil büyük ihtimal kız dediiiiii
bacak arasınında fotosunu çektı verdı bana çıkıntı yok büyük ihtımal kız dedı kalemlede çizdii.çok iyi bır bayandı çok şükür yaslarımızda yakın çok gençti kız deyınce nasıl eline sarılmışım yasasınnnn dıyee
10güne kadar kesınleşir dedi 4lü testımıze gidince inş.
buarada hepinize çok tesekkür ederım allah hepinizden razı olsun desteklerınız ve yardımlarınız için inş. gönlünüzdekine kavuşursunuz
hakkınızı helal edin.inşallah değişmez cinsiyeti şimdilik bu bakalım.çıkolata yedım gittim takla atıyordu gördüm kukusunu
yaaaaaaaaaaaa çok mutluyum çok
ohhhhh çok şükür rabbime....hayırlı olsun bacııııııım
rabbim sağsalim kucağına almayı nasip etsin prensesimizi....
sen bizim umudumuz oldun,darısı da bizlere olsun inşaallah
bacak arasınında fotosunu çektı verdı bana çıkıntı yok büyük ihtımal kız dedı kalemlede çizdii.çok iyi bır bayandı çok şükür yaslarımızda yakın çok gençti kız deyınce nasıl eline sarılmışım yasasınnnn dıyee
buarada hepinize çok tesekkür ederım allah hepinizden razı olsun desteklerınız ve yardımlarınız için inş. gönlünüzdekine kavuşursunuz
hakkınızı helal edin.inşallah değişmez cinsiyeti şimdilik bu bakalım.çıkolata yedım gittim takla atıyordu gördüm kukusunu
simdi sen o fotoya yine gidene kadar doktora o kadar bakicaksin ki hatta ben o fotoyu yastigimin altina koymustum hehe
sabah aksam pipili resmine baktim oglusumun
cok guzel bir duygu Allah butun isteyenlere yasatsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?