Süper Anneler - 2011

Şimdide tek çift sayıyamı takıldııın..? benim eşim ilkinde tek diğerlerinde tek sayı ee buda çürüdü iştee..

bi şey daha paylaşayım ; eşimin akrabası 2. evliliğini yaptı kadının 4 tane kızı varmış..ve yeni bir kızı daha oldu..eşinin hem kızı hemde oğlu var..Demekki spermde değilmiş yumurta X - Y yi kendi belirliyormuş..

Son düzenleme:
eee o zaman dıyet olayını cok sıkı yapmamız lazım bız bayanlar olarak

bioritme bakan arkadaşlar siz hesaplarken mavi ve kırmızı çizgi bazen aynı tarihlerde başlıyor o günü mü alıyorsunuz ben sadece o günleri alıyorum garanti olsun diye ama bu seferde 1 yıldaki erkek günler azalıyor ....bazende kırmızı ve mavi çizgi aynı günlerde başlamıyor saga ve ya sola kayık oluyor o günlerin biosunu nasıl hesaplıyorsunuz veya o günleride sayıyormusunuz bioya bakarken ben işin içinden çıkamadım açıklarmısınız bana da...​

...................................................................................................

Son düzenleme:
bacak arasınında fotosunu çektı verdı bana çıkıntı yok büyük ihtımal kız dedı kalemlede çizdii.çok iyi bır bayandı çok şükür yaslarımızda yakın çok gençti kız deyınce nasıl eline sarılmışım yasasınnnn dıyee
10güne kadar kesınleşir dedi 4lü testımıze gidince inş.
buarada hepinize çok tesekkür ederım allah hepinizden razı olsun desteklerınız ve yardımlarınız için inş. gönlünüzdekine kavuşursunuz
hakkınızı helal edin.inşallah değişmez cinsiyeti şimdilik bu bakalım.çıkolata yedım gittim takla atıyordu gördüm kukusunu
yaaaaaaaaaaaa çok mutluyum çok

doktordan geldım kızlarrr kızım geliyormuş ama kesın değil büyük ihtimal kız dediiiiii
ayy tebrik ederim cnm benim buyuk ihktimal dediyse kizdir onlar iyi bilir
yok kıııı....hep oğlan çıkmasın,arada isteyenlere de kız çıksınnnnn lütfeeeeen :18:

yok guzelim genelde erkek bebis istenir bu topikte
ama kizlar da gelsin tabii
Boyle yazalim isteyene kiz isteyene oglan versin Rabbim

doktordan geldım kızlarrr kızım geliyormuş ama kesın değil büyük ihtimal kız dediiiiii

ohhhhh çok şükür rabbime....hayırlı olsun bacııııııım
rabbim sağsalim kucağına almayı nasip etsin prensesimizi....
sen bizim umudumuz oldun,darısı da bizlere olsun inşaallah

işte bu arkadaşım çok sevindim canım emeklerin boşa çıkmadı doğru yolda olduğumuz ispatlandı hepimize umut oldun canım çok çok tebrikler öptüm canım... Allah nazarlardan saklasın.....​

simdi sen o fotoya yine gidene kadar doktora o kadar bakicaksin ki hatta ben o fotoyu yastigimin altina koymustum hehe
sabah aksam pipili resmine baktim oglusumun
cok guzel bir duygu Allah butun isteyenlere yasatsin

ohhhhh çok şükür rabbime....hayırlı olsun bacııııııım
rabbim sağsalim kucağına almayı nasip etsin prensesimizi....
sen bizim umudumuz oldun,darısı da bizlere olsun inşaallah

amiiiiiiinn allah razı olsun canımm darısı sana naz 81e bl sedtr canobebek hadi kızlar takıp edın beni inşşş.
ablamında 2 oğlu var kız olursa benım oda deneyecektı sevınıyor

ay bende nasıl mutlu oldum bilemezsinnnn....
senin kız hepimizin kızı biliyosun,keşke yakın olsaydık severdik,
neyse doğunca resmini koyarsın,onu severiz artık

müsait bir zamanında neler yaptığını maddeleyerek yazarsan çooooook sevaba girersin,
özellikle diyetini ve takviyeni....

simdi sen o fotoya yine gidene kadar doktora o kadar bakicaksin ki hatta ben o fotoyu yastigimin altina koymustum hehe
sabah aksam pipili resmine baktim oglusumun
cok guzel bir duygu Allah butun isteyenlere yasatsin

canım çok hoşsun bide ben bulsam o pipiliden bakalım ne yapcam..

cnmm oyle sevindimkiii,sanki benimki haaadegismez merak etme ,ben demistim sana erkek olsaydi gorurlerdi pipiyi coktaaan,inss saglikli bisekilde dogurup kucagina alirsinnnnay ne guzelya bi erkek bi kizz insss ,bizim icinde bolbol dua edersinn,hamislerin duasi kabul olurmusss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…