Süper Anneler - 2011

egeada benim dun bitti fitilim reglime 3 gun var oyle denk getirdim ben iliski olmadi 6 gun bizde

egeada benim dun bitti fitilim reglime 3 gun var oyle denk getirdim ben iliski olmadi 6 gun bizde

sabah akşam mı kullandın canım yarın başlasam yetişmiyor perşembe adet olcam 4 gün kullanmış olacam yaaaa adetliyken kullanan yok mu şunu?

cnmya iiki dogmusss,inanamazsiniz bende bu aksam kizimkini kutluyorum,pastasini aldik herseyini hazir ettim sincikk kaynanamlar eltimler,gorumcemlerrr gelicekkkk,yinede burdayimmm
ayrilamiyorum kizlar burdannbernurcum benim kizda 5ine girdi

ayyyyyyyyyyyyyyyyy ne güzel...ben 21 ocak 2008 saat 12:05 doğum yaptım
senin kızında yeni yaşı kutlu olsun
hep mutlu hem huzurlu hep sağlıklı ve başarılı olsun inşallah canım

bence değil .olupta kızı olanda var...oğlu olanda...olmayıp kızı olanda var oğlu olanda.....
örnek bennnnnn
hiç organizma olmadım ama kızım da var oğlumda

ya bende çok isterim fitilin adını
idrar yolları iltihabından ölecem ve bu yüzden bebekte olamıyor

kızlar

diyetler
takviyeler

sadece şansı biraz arttırıcı şeyler

yapınca illaki olacak veya yapmayınca olmayacak diye b,işey yok

benimmomşumdaailece süt yoğurt ve aşırı yumurta tüketirler
2 oğlu var
anlatmıştım zamanlamayı denedik ve kızı oldu hemde çok tatlııııııııııııı
yumurtlama 4-3-2 öncesi sık ilişki başka hiçbirşey yapmadı

ama içinizde kalmasın herşeyi deneyin
Yaradan dilerse olur inşallahhhhhhhhhhh

Bu arada

Doğum günümüzü kutlayan herkese çok çok teşekürler

İnşallah sağlıkla hayırla
sizlerde oğullarınızın kızlarınızın doğum gününü kutlarsınız inşallahhhhhhhhhhhhh

inssssss cnmyaa,benimde bi oglusummmm olsunnnnekadar istiyorum bilemezsinnnher gordugum erkek cocuga oyle sefkatle bakiyomkiii,dun eltimin gobusunee baktimm,hem cok seviyomm dokunuyom buyumuss diyomm,hemde icim icimi yiyorr,acaba benimde bigun boyle olucakmibenimde buyuk kizimda 21.01.2007 saat06.30 dogumumu yapmistim,ikinciside 13.03.2010,buda kismett olursa 11.11.2012 insss oglusummmun yorumcuya gore dogum tarihi tutarsa:18::18::18:

ayy cnmmyaa aglattin vallaaaaokadar yurek daglayicikicok duygusal ve cok anlamliii

off cnmyaa buda guzelmiss,boyle guzel seyleri okuyunca icimdee umutlar yeseriyorrr,innnssssss yarabbimmmm

slm kizlarr ,suskunsunuzzgelincik cnm senide sikbogaz ediyoz ama daha belli olmadi demi bebegin,acaba dedim doktorun iki oglunun oldugunu biliyomuu:26:

slm kizlarr ,suskunsunuzzgelincik cnm senide sikbogaz ediyoz ama daha belli olmadi demi bebegin,acaba dedim doktorun iki oglunun oldugunu biliyomuu:26:

eyvahh eyvaahhh gelincik duymasinnnn

onun bir oglu varr kizzzzzzz

insallah ikincide kiz daha belli deil tabii

allah mı söyletti ne oğlummu 2 mi abooww
benım 1 oğlum var canım ama bılınmez randevu almaya çalışıyorum canım gidicem gününü demeyeyımde bugün yarın desem
doktorum yokkı canım bu gideceğim 4.dr olacak tutturamadım bi inş bu iyidirde değiştirmem artık

cnmmm pardonyaaa,ben iki saniyodummyokkiz eminim ben kizdir kesinncunku kizlar pek gostermiyolarmis,doktorda koca pipiyi gormedigi icin kiz oldugundan emin olmak istiyorr oyuzden soylemiyodurremin ol kizin karninda senin

cnmmm pardonyaaa,ben iki saniyodummyokkiz eminim ben kizdir kesinncunku kizlar pek gostermiyolarmis,doktorda koca pipiyi gormedigi icin kiz oldugundan emin olmak istiyorr oyuzden soylemiyodurremin ol kizin karninda senin

önemli değil cnm olabılır sonuçta erkekte olabılır orasını bılemıyoruz artık hakkımda hayırlısı neyse o olsun inş.
fakat kız istıyor insan tabii
oğlumda 2li testebıle gitmeden öğrenmiştim erkenden ama drum çok iyiyydi
sayfalar fazla ilerlemeden haberı yetiştireceğim sizeeeee

kizlarrrrrr,size bisey soylicemmmmbenim bi arkadas hamis 9 haftalik falan size daha oncede dedim ama ilginizi cekmedi,intelligender diye bi test varmiss,pipini koyup rengine gore bebisinin cinsiyetini ogreniyosun,arkdasim yapmis bikizi vardi,turuncu renge donmus hemen yani ikinci kizi geliiiyoooodaha bikez tek doktora gitmiss,ya daha bibucuk aylik cokk ilginccc,hatta bence superr biseyyy

inanmaa bacimmm
asparagas bi cok kiside yanildi bu test

fistiklar nasilsiniz ne var ne yok
ozledim valla sizleri
annemlerdeydim demin geldim
orda bile takip ettim sizleri
valla bu topikte bir sicaklik varki insan ayri kalamiyor
Amman hamislerimize nazar degmesin
Bebislerini doguranlarin Allah yardimcisi olsun
dietle takviyeyle ugrasanlara basarilar ve tez zamnada bebisli gobisssssssssss
optum hepinizi uzulmeyin her sey guzel olucak cunku Allahimiz merhametli ve bizim yureklerimiz de ona ait

bu topikten bi oglanlar cikicakki gel gor inssssssssssssssssssssssssss

cnm opuyorum senı ne cok guzel seyler yazdın ya okurken ıcım acıldı ınankı Allahım sızın dualarınızı kabul edıp bızede nasıp edecek ıns ınanıyorum ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…