Süper Anneler - 2011

bacımsın çok güzel bir şiir olmuş. Allah sana göbüşlü bir oğluş versin .

ya kılzar şu kocalarınıza yaptığınız keçiboynuzu kürünü nasıl yapıyorsunuz ben de yapıcam

bacım eşinin eski eşi mi oğlan doğurmuş?
bu iş kadından mı kaynaklanıyo acaba:26:

geçen sene temmuz ayında bu siteye bir yazıyla başlamıştım eşimin ilk eşinden olan oğlu nedeniyle yaşadıklarımı anlatmıştım sonra cevap yazan bir arkadaş süper annelere gel demişti o günden bu yana buradayım...yazıyorum okuyorum yorum yapıyorum ama bu son haber yıktı beni o kadının yaptıklarına bakıyorum diyet zamanlama falan yok....Allah neyi uygun görürse onu veriyor artık diyorum onun penceresinden bakarsam ilk eşinden olan oğlunu çok kızkanan ve döven bir adam var belki bu bebek kız olsaydı eziyetlerini arttıracaktı oğlan oldu ki diğer oğlan ezilmekten kurtuldu ...Allahım bana neden erkek vermedin diye düşünüyorum annemin 4 kızı var erkek doğurunca belki annemi üzecektim ne bilim ya bunları düşünüyorum sarhoş kafayla....​

canım ilacın üstünde sabah1 akşam 1 tane tok yazmışlar

teşekkür ederim canım 12 taneymiş. demek 6 gün. peki ben adetin ilk günü kullanmaya başlasam olur mu bu fitili. bi de keçibuynuzunu kaşıkla mı içiriyorsunuz eşinize. kaç kaşık günde????

ya kılzar şu kocalarınıza yaptığınız keçiboynuzu kürünü nasıl yapıyorsunuz ben de yapıcam

Kaynamakta olan yaklaşık yarım litre suya 6-7 adet keçiboynuzunu küçük küçük kırarak atınız. Ağzı kapalı olarak hafif ateşte 3 dakika kaynatınız. Kaynama süresi tamamlandıktan sonra ocağın altını kapatınız ve 20 dakika dinlendiriniz. Dinlenme süresi tamamlandıktan sonra kaşıkla keçiboynuzu parçalarını çıkartınız. Soğuduktan sonra yarısını sabah aç karna, diğer yarısınıda akşam yatağa giderken içiniz. Bu uygulamaya bir hafta boyunca hergün devam ediniz. Birinci haftadan sonra 3 ay boyunca hergün akşam yatağa giderken bir su bardağı içiniz. Daha sonraki aylarda zaman zaman uygulayınız

eşimden gizli orasıylada görüştüm demişlerdi ki biz 2 vaya 3 tane embiyo yerleştiririz erkek olur ama orda durup durmaması ALLAHIN takdiri diyorlar

eşimden gizli orasıylada görüştüm demişlerdi ki biz 2 vaya 3 tane embiyo yerleştiririz erkek olur ama orda durup durmaması ALLAHIN takdiri diyorlar

ewet Allahın takdiri tamamen doğru olanı bu....

bide bazen düşünüyorumda 1 yıl boyunca korunmayan insanlar var.bi türlü hamile kalamıyoooo...
hoop rastgele bi ay hamile kalıyoooo...kız yada erkek neyse..Allah nasip edeceği zamana kadar olmuyo işte..ancak o zaman oluyo hamielik...

bizde ay gün yıl takvim hesaplıyoruz herşeyi denk getiriyoruz ama Allah nasip etmeyince yine olmuyor....

çok saol canım benim. ben pekmezini içirecez sanmıştım. vagi-hexi adetliyken kullanabiliyor muyuz?

örnek ben eşimde o ladar kızıyor ki..ALLAH seni cezalandıdı bırak bu işleri diyor..Bende yola devam....ALLAHIM ama içimi biliyor ilk dualarımı ediyorum ondan sonra hesapları..

Sual: Bazen içimde dua etme arzusu doğuyor. Her seferinde dua etmemde mahzur var mıdır?
CEVAP
Dua etmekte mahzur olmaz. İmam-ı Rabbani hazretleri buyuruyor ki:
İstemek, kavuşmanın müjdecisidir. Yanıp yakılmak da, kavuşmanın başlangıcı demektir. Büyükler (Vermek istemeseydi, istek vermezdi) buyuruyor. (m.61)

Hadis-i şeriflerde de buyuruluyor ki:
(Dua etme arzusu gelince, dua edin. Çünkü bu, duanın kabul olacağına alamettir.) [Tirmizi]

(Allahü teâlâ birine dua etmesini takdir etmişse, kabul etmeyi de takdir etmiştir.) [Ebu Nuaym]

[TABLE="width: 560, align: center"]
[TR]
[TD]
Namaz kılmayanın, haram işleyenin ve kalbi gafil olanın duası kabul olmaz. Ehl-i sünnet itikadında olmayanın okuması fayda vermez. Hak teâlâ, her şeyi bir sebeple yaratmaktadır. Bir şeye kavuşmak isteyen, o şeyin sebebine yapışmalıdır. Rabbimiz, insana sıhhat, şifa vermek için, dua etmeyi, sadaka vermeyi ve ilaç kullanmayı sebep yapmıştır.

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

örnek ben eşimde o ladar kızıyor ki..ALLAH seni cezalandıdı bırak bu işleri diyor..Bende yola devam....ALLAHIM ama içimi biliyor ilk dualarımı ediyorum ondan sonra hesapları..

eşime de dua et erkek olsun diyorum...ben illa şu olsun diye dua etmem diyoo.
"hakkımızda Hayırlısı neyse o olsun...kız hayırlıysa kız,erkek hayırlıysa erkek değilse hiç verme Allahım" diye dua ediyomuş...:18::18:

çok fazla abartmak ,illa şu olsun demek olmazmış..sende abuk subuk şeye inanma töbe şirke düşeceksin diyo bana .Allahın dilediği olur diyo hep.
bende Allahım hakkımızda hayırlı olanı nasip et diyorum ..

suzann canim bakk kardes olduk baci olduk buradaa
yapma bitanemm birak su ickiyi namazini kil duani yap bacimsin
sen boyle yaparsan rabbim sana nasil yardim eder once ona layik kul olallim
kizma ne olur

benim eşimde aynen öyle diyor canım böyle yapma çok üzülüyorum diyor...Ama annesi böyle düşünsede bana laf sokmasa ALLAHIM sen büyüksün diyorum

benim eşimde aynen öyle diyor canım böyle yapma çok üzülüyorum diyor...Ama annesi böyle düşünsede bana laf sokmasa ALLAHIM sen büyüksün diyorum

Allahım kayınvalidene akıl fikir versin inşallah...,
bizimkilerde erkek olsun ister herhalde kızım var malum...ama ne haklarını yiyim birkere duymadım kaynanamın ağzından erkek olsun diye...hayırlı sağlıklı evlat olsunlar yeter diyo..
Allahım hakkımızda hayırlıysa birer erkek evlat nasip eder bizede inşallah...
zaten benim kız olusada büyük konuşmayayım ama 3. yü düşünmüyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…