- 1 Temmuz 2007
- 1.412
- 22
- 683
- 42
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #10.061
aaaa karuya bak,ne güzel bi torun vermişsin,şimdi ikinciye hamilesin,sevinmesi gerekirken
derdi neki sana tafra yapıyo...bu kaynanatörleri anlamak çok zor çoooooook
ah canım benim ne kusuru bacımmm,unuttuğunu anladım zaten şaka yaptım...
Allah razı olsun senden,yüreğinin güzelliğine bak ki,
dualarına önce kendinden değil,olmayanlardan başlıyorsun.....
rabbim dualarını kabul etsin,iki cihanda yüzünü güldürsün inşaallah
emremirimm oğullarının ismi değil mi?ALLAHIM emreimrimm annelerine bir kız ,onlara bir kız kardeş nasip etsin inşallah ...
ay ne bıleyım saçma sapan şeyler neymiş oğlum daha küçükmüş ne gerek varmış 2.ye üstüne eş getirir gibi dıyor bideee
aahh senmı bakıcaksın ben bakıcam şaştım kaldım sankı kendı arkaarkaya yapmamış.bide nkaynananın kızı yok kız dersem 2 kat tafraaa hadi bakalım.
ayy inş değişmez kız ben pek korkuyorum değişir diye aman yarabbım
ay ne bıleyım saçma sapan şeyler neymiş oğlum daha küçükmüş ne gerek varmış 2.ye üstüne eş getirir gibi dıyor bideee
aahh senmı bakıcaksın ben bakıcam şaştım kaldım sankı kendı arkaarkaya yapmamış.bide nkaynananın kızı yok kız dersem 2 kat tafraaa hadi bakalım.
bacım değişmez Allahın izniyle o kaynana kapak olsun darısı naz81 in kaynanasına işallah....benim cadı kaynanada 2 kızdan sonra senin oğlan olmaz annenin 4 kızı var dedi bide kadın daha cinsiyeti belli olmadan suratıma bakar kızın olacak derdi korkuyorum ben de bu kadından nasıl biliyorsun belki oğlandır derdim bilirim ben diyor 5 oğlan doğurmuş 1 kızı var benimkinin....
gelincik çok sevindim hayırlı,sağlıklı,uzun ömürlü olsun kızın
bacım değişmez Allahın izniyle o kaynana kapak olsun darısı naz81 in kaynanasına işallah....benim cadı kaynanada 2 kızdan sonra senin oğlan olmaz annenin 4 kızı var dedi bide kadın daha cinsiyeti belli olmadan suratıma bakar kızın olacak derdi korkuyorum ben de bu kadından nasıl biliyorsun belki oğlandır derdim bilirim ben diyor 5 oğlan doğurmuş 1 kızı var benimkinin....
evet canım oğullarımın ismi ilk oğlum fatih emre,ikinci oğlum emir kağan...
duana yürekten amin diyorum...rabbim de sana ve isteyen tüm kardeşlerimize
hayırlı,imanlı,yakışıklı bir erkek evlat nasip etsin
korkma canım değişmez,hem sen 15 haftalık oldun zaten,erken değilki yanıldı diyelim
hem öbür doktorlar da pipiyi görselerdi,söylerlerdi erkenden,ben on haftalıkken öğrendim ikisinide...
eğer seni kıskanacaksa allah kalbine göre versin onun,ne kadar basit bir davranışşşş
oh sefamız olsuuun,çatlasın cadı karuuuuuuuuu
benim kaynanam gibi aynı bu işler genetik annem 4 kız doğurmuş ya,kendisi zamanında doğuramış hiç kız.kocama tokalar takarmış ama kız torun olunca yinede lafından kalmadı yani..yinede sokuşturuyor gidip erkek bebek kıyafetleri alıyor ay ALLAHIM sen affet beni..günaha girdim yine ya..içimden yine saydım.
gelincik canım sende neler tuttu ...takvimler bio falan.
gelıncıkkkkk cok sevındım ya ınan kendımın oglu olmus kadar sevındım cnm tbr ederım rabbım saglıcakla kucagına almayı nasıp etsın tatlım duanda benıde unutmadoktordan geldım kızlarrr kızım geliyormuş ama kesın değil büyük ihtimal kız dediiiiii
simdi sen o fotoya yine gidene kadar doktora o kadar bakicaksin ki hatta ben o fotoyu yastigimin altina koymustum hehe
sabah aksam pipili resmine baktim oglusumun
cok guzel bir duygu Allah butun isteyenlere yasatsin
doktordan geldım kızlarrr kızım geliyormuş ama kesın değil büyük ihtimal kız dediiiiii
benim kaynanamda 2 kızdan sonra 3 erkek dogurmuş ben tek kızım 2 erkek kardeşim var teki rahmetli oldu
benimde annem gibi bi kız bi erkek gidiyo sanırım ilk kızım 5 yaşında ikinci erkekti dogumda öldüsonra bi kızım oldu 3 aylık
oğlum öldügünde ise millete kalmış sanki bazı kadınların bünyesi erkek bebegi öldürür dediler öldürecekse niye taa hamileligin sonunu beklemişki bünyem
saçma dr.sordum güldü yaa ama ben bazen acaba mı diyorum kafayı yediiiimm
daha ısmını unuttuklarım varsa affedın arkadaslar darısı sızın basınıza ıns
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?