- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #10.081
canım sen bakmıştın ya bana allah razı olsun hanı ozman yorumcuya o tuttu kız gününde ilişki oldu
çin takvımıne ben inanmadığım için bakmadım zaten o saçma gelıyor nedense
biorıtımede baktıkda neydi unuttum olmazsa akşam bakıveren bı arkadas onada baksın ama ben yorumcuya denk getirmiş oldum
Evet bazı luzumsuzgiller öyle derler bende düşük ve boş gebelik yaşadığımda aynısını söylediler hatta ümmüsübyan bile olabileceğini söylediler...
TAtlim nasilsin ne var ne yok
Orkideee ne oldu hayir olsun kopruyu gecene kadar ayuya dayi de kiz
Şimdide tek çift sayıyamı takıldııın..? benim eşim ilkinde tek diğerlerinde tek sayı ee buda çürüdü iştee..
bi şey daha paylaşayım ; eşimin akrabası 2. evliliğini yaptı kadının 4 tane kızı varmış..ve yeni bir kızı daha oldu..eşinin hem kızı hemde oğlu var..Demekki spermde değilmiş yumurta X - Y yi kendi belirliyormuş..
doktordan geldım kızlarrr kızım geliyormuş ama kesın değil büyük ihtimal kız dediiiiii
tesekkürler eylülecim ayyy değişik bişey yaa hala inanmıyorumm
amınnnnn.demekki orkişin tablo yaşşnaz81in alman kadın yaşş
rabbime sonsuz şükürler olsun
ALLAHIM şükürler olsun,sana ile NAZ 81'e kız olsun diye diğerlerinede erkek diye dua ettim her akşam her ezan okunuşunda ,hep aklıma geldiğimde ediyorum , ağladım ya çok duygusalım bugünlerde.ALLAHIN izniyle kız o kızdır erkek olsaydı şimdiye kadar gösterirdi pipiyi,inşallah bizlere de ALLAH pipilileri gösterir..Lütfen bizlerede dua et gülüm
diycem artik gurbet ablcmm baska care yokk yillardir bu ani bekledim hayirlisi insallahh
insallahh cnmm yaaa gun geldi cattii kafayi yicemmmmm
GELINCIIIIKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK
SUANNN SENI HEM KISKANDIMMM HEMDE SEVINCTEN AGLIYORUMM CANIM YAAA
BIZDE GORURMUYUZ KII NASIL SEVINDIM ANLATAMAMMM HAYIRLI OLSUN BITANEMMMMm
benim tabloo nee kizzzz
BLG EMREEMIRIMM NAZ
gordunuzmuu kiz yapmak ne kadarda kolaayyy once rabbimin izniyle tabiiii
ALLAHIM şükürler olsun,sana ile NAZ 81'e kız olsun diye diğerlerinede erkek diye dua ettim her akşam her ezan okunuşunda ,hep aklıma geldiğimde ediyorum , ağladım ya çok duygusalım bugünlerde.ALLAHIN izniyle kız o kızdır erkek olsaydı şimdiye kadar gösterirdi pipiyi,inşallah bizlere de ALLAH pipilileri gösterir..Lütfen bizlerede dua et gülüm
canımmsınnn allah razı olsun kız sizin faydanız çok dokundu bana hakkınızı helal edın be orkişş hepinizde
rabbim karayağız bi oğlan versin sanada inş.şu akşam vakti hürmetine
bacaklarını havaya dıkmiş cadı teyzesi poz vedi pisss minik
görürsünüz be orkişim rabbım çok büyükk çok sen elınden gelenıı yap gerisi rabbime bırak allah büyük dualarım sizinle
senın tablo şu hani 5 gün öncesi erkek vırt zırt var yaaa
çok tesekkür ederim canımmm amın allah razı olsun sizden inş. duamda hepiniz süper anneler topiği olarak varsınız inşgelıncıkkkkk cok sevındım ya ınan kendımın oglu olmus kadar sevındım cnm tbr ederım rabbım saglıcakla kucagına almayı nasıp etsın tatlım duanda benıde unutma
.
amın benım guzel yureklı arkadasım ıns rabbım bızede tatıracak ıns o sevıncı sızlerın duasıyla
Ayyy canım yaa ALLAH TAMAMINA ERDİRSİİN Gözün aydın sağlıkla kucağına al prensesini....Gelicik senin kan yenileme tutmadı (Rus takvimi )tutan takvim varmı oğlunda ve KIZIIINDAAA :))Kaynanatörünede hiiiç söyleme doğumda öğrensin çatlasında patlasın o zamana kadar....
ay gelincik tebrikler canim....seni hep takip ettim.....cok istiyordun bir kizin olmasini hayirli olsun canim darisi tum isteyenlerin basina......
merhaba arkadaşlar 2 gündür nete giremiyordum baya yazılanlar birikmiş çok yazamasamda daha önce yazmıştım sıkı takipçinizim.nur ve gelincik arkadaşımı çok tebrik ediyorum .... her ikisi içinde hayırlı olur İNŞALLAH.özellikle gelincik arkadaşıma çok imrendim.....insanın istediği cinsiyette bebeğe sahip olması eminim çok güzel bir duygudur RABBİM İNŞALLAH hepimize bu sevinci yaşatır.burdaki arkadaşlardan bende dua istiyorum.
saolasin kuzumm insallahh
senin temiz yuregine gore verdi rabbimm tabiiki dualarimiz ver rabbimizin izliniyle oldu hersey
zatenn rabbimiz bizi buraya yoneltiyorki bir umudumuz olsun bosa deil hicbisey
ben senden cok umutluydum gelincigim yaa
gukkusunu yesinler pis cadinin ayyy annesii kiz cocugu bambaskaaaa
bi dogsunnn bi yasina gelsin hele hele bir 3 yas desinn her ani baska tatli yaa
kizim benle toz aliyor camasir duruyor anne senle cim cim yapcam diyoo
cokkk farkli cookkkk
erkegin tadini bilmedigim icin yorum yapamiyorum insallah yasayarak ogrenirizz insallahh
varsa hakkim helall olsun gelincigimm ne demekk.....
merhaba arkadaşlar 2 gündür nete giremiyordum baya yazılanlar birikmiş çok yazamasamda daha önce yazmıştım sıkı takipçinizim.nur ve gelincik arkadaşımı çok tebrik ediyorum .... her ikisi içinde hayırlı olur İNŞALLAH.özellikle gelincik arkadaşıma çok imrendim.....insanın istediği cinsiyette bebeğe sahip olması eminim çok güzel bir duygudur RABBİM İNŞALLAH hepimize bu sevinci yaşatır.burdaki arkadaşlardan bende dua istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?