Süper Anneler - 2011

canım bioyu bilmiyorum ancak doğum tarihini verirsen cini merak ettim tuttu mu diye..birde yanlış hatırlıyor olabilirim galiba senin eşinede bakmıştık.kız yılına girmişti.

Evet bazı luzumsuzgiller öyle derler bende düşük ve boş gebelik yaşadığımda aynısını söylediler hatta ümmüsübyan bile olabileceğini söylediler...

sadece günaha girmek başka isim bulamıyorum valla
milletin lafı sözü olmasa hiç kimse kızdı oglandı ugraşmaz evlat evlattır yaa ama kesin biri degişik olmalı tatmin olmuyor hiçkimse
ban bi akrabam yeni dogum yaptım oglanı yedin kızları sıralıyon dedi bogasım geldi sanki benim eimde kim çocuguna kötü olsun ister kim ölü bebek dogurmak ister insan o an sadece bebegini kucagına almak istemezmi

ay gelincik tebrikler canim....seni hep takip ettim.....cok istiyordun bir kizin olmasini hayirli olsun canim darisi tum isteyenlerin basina......

TAtlim nasilsin ne var ne yok

Orkideee ne oldu hayir olsun kopruyu gecene kadar ayuya dayi de kiz

diycem artik gurbet ablcmm baska care yokk yillardir bu ani bekledim hayirlisi insallahh

insallahh cnmm yaaa gun geldi cattii kafayi yicemmmmm
doktordan geldım kızlarrr kızım geliyormuş ama kesın değil büyük ihtimal kız dediiiiii

GELINCIIIIKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK

SUANNN SENI HEM KISKANDIMMM HEMDE SEVINCTEN AGLIYORUMM CANIM YAAA
BIZDE GORURMUYUZ KII NASIL SEVINDIM ANLATAMAMMM HAYIRLI OLSUN BITANEMMMMm

BLG EMREEMIRIMM NAZ

gordunuzmuu kiz yapmak ne kadarda kolaayyy once rabbimin izniyle tabiiii

banada ett kuzum yaa bizim buralarda ezan sesii yokk bizim icinde edin ne olurrrr

canımmsınnn allah razı olsun kız sizin faydanız çok dokundu bana hakkınızı helal edın be orkişş hepinizde
rabbim karayağız bi oğlan versin sanada inş.şu akşam vakti hürmetine
bacaklarını havaya dıkmiş cadı teyzesi poz vedi pisss minik
görürsünüz be orkişim rabbım çok büyükk çok sen elınden gelenıı yap gerisi rabbime bırak allah büyük dualarım sizinle

BLG EMREEMIRIMM NAZ

gordunuzmuu kiz yapmak ne kadarda kolaayyy once rabbimin izniyle tabiiii

orkdm asıdık olayına kesınlıkle inanıyorum zmanala kesinnn olmalı yüzeysel ilişki muhakkak sola yatmak sonrasındada meryem suresi kesinlıkle dıyorum baskada bişey demıyorum
elbette rabbımın niznıyle biz sadece vesıle olanları yapıyorum veren rabbım

saolasin kuzumm insallahh
senin temiz yuregine gore verdi rabbimm tabiiki dualarimiz ver rabbimizin izliniyle oldu hersey
zatenn rabbimiz bizi buraya yoneltiyorki bir umudumuz olsun bosa deil hicbisey
ben senden cok umutluydum gelincigim yaa
gukkusunu yesinler pis cadinin ayyy annesii kiz cocugu bambaskaaaa
bi dogsunnn bi yasina gelsin hele hele bir 3 yas desinn her ani baska tatli yaa
kizim benle toz aliyor camasir duruyor anne senle cim cim yapcam diyoo
cokkk farkli cookkkk
erkegin tadini bilmedigim icin yorum yapamiyorum insallah yasayarak ogrenirizz insallahh
varsa hakkim helall olsun gelincigimm ne demekk.....

merhaba arkadaşlar 2 gündür nete giremiyordum baya yazılanlar birikmiş çok yazamasamda daha önce yazmıştım sıkı takipçinizim.nur ve gelincik arkadaşımı çok tebrik ediyorum .... her ikisi içinde hayırlı olur İNŞALLAH.özellikle gelincik arkadaşıma çok imrendim.....insanın istediği cinsiyette bebeğe sahip olması eminim çok güzel bir duygudur RABBİM İNŞALLAH hepimize bu sevinci yaşatır.burdaki arkadaşlardan bende dua istiyorum.

çok tesekkür ederim canımmm amın allah razı olsun sizden inş. duamda hepiniz süper anneler topiği olarak varsınız inş

kan yenıleye bakmadım bak ben sana doğum tarıhımı ve eşimin doğum tarıhını vereyım sen bak bakalım benım bildiğim kadarıyla kız yılındaydım ben.amın çok sağol cnm

ay gelincik tebrikler canim....seni hep takip ettim.....cok istiyordun bir kizin olmasini hayirli olsun canim darisi tum isteyenlerin basina......

aminnnnnn inş rabbim herkesın gönlündekını versın ben hep kızım olsun çok istedim inş sağlıcakla almayı kucağıma nasıp eder

Son düzenleme:

ALLAHIM gönlündekini kucagına almayı nasip etsin

sizlerın dualarıyla oldu ben buna çok inanıyorum orkdm canımsın ne kadar güzel benım anlatamadıkları yazmışsın işte bunun için kızım olsun çok istedım hatta onunla arkadas gibi gezılere gidelım kıyafetlerımızı bıle paylaşalım beraber karışık giyinelım ohh ne güzel olur inş allahım sevincim yarım kalmasın inş.,
erkekte babasını taklıt edıyor onun terlıklerını giyiyor onun kravatlarını takıp dolanıyor süreklı elınde arabası düşmüyor
benıde dışarda koruyor haa anne gel uzaklaşma dıyor azcık ayrılsam babasıyla ondan hepsinin yeri ayrı sağlıklı vede hayırlı evlat olsunlar
sizde tadın inş.

gelincik yorumcuda tuttuğunu okuyunca 1 aylık üye oldum bana 25 ine kadar erkek diyor ben şubatta deniyecektim şubatta tüm günler kız benim kafama takılan şu ki bu tarihlerde yani 23 ü 24 ve 25 i ben yumurta belirti göstermedim bu ay ne akıntı var nede ovu. testim pozitif akıntı ayın 17 gibi azıcık olduydu ben şimdi bu 2 günü değerlendirecem mi ama yumurtam yok kızlar yorumlar mısınız erkek günüm bir gün nisanda ve sonraki taa haziranda acil yardım bu takvime göre benim kocişi hemen aramam lazım ....​

çok tesekkür ederım sunacım erkek mı istiyorsun bılımıyorum ama gönlündekı ne ise onu versın sanada inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…