- 1 Temmuz 2007
- 1.412
- 22
- 683
- 42
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #10.101
gelincik yorumcuda tuttuğunu okuyunca 1 aylık üye oldum bana 25 ine kadar erkek diyor ben şubatta deniyecektim şubatta tüm günler kız benim kafama takılan şu ki bu tarihlerde yani 23 ü 24 ve 25 i ben yumurta belirti göstermedim bu ay ne akıntı var nede ovu. testim pozitif akıntı ayın 17 gibi azıcık olduydu ben şimdi bu 2 günü değerlendirecem mi ama yumurtam yok kızlar yorumlar mısınız erkek günüm bir gün nisanda ve sonraki taa haziranda acil yardım bu takvime göre benim kocişi hemen aramam lazım ....
doktordan geldım kızlarrr kızım geliyormuş ama kesın değil büyük ihtimal kız dediiiiii
SuppeeerrrrDarisi Basima.....
canım çokk sevindim çok emek verdin
zaten başından beri kız hissetmiştim bebişini
cadını allah bağışlasın sana ohh ohh :)) darısı tüm isteyenlerin başına
ya kızlar bu arada dün kayınvalidemdeydim severdi beni ama bi içine soktu sormayın
kazayla 3 kız olsaymış bilemiyom artık sarma yapmış bugün bana gönderiyoo
yıl 2012 ama kaynana kaynanadır :)
Daha ısmını unuttuklarım varsa affedın arkadaslar darısı sızın basınıza ıns
canım çokk sevindim çok emek verdin
zaten başından beri kız hissetmiştim bebişini
cadını allah bağışlasın sana ohh ohh :)) darısı tüm isteyenlerin başına
ya kızlar bu arada dün kayınvalidemdeydim severdi beni ama bi içine soktu sormayın
kazayla 3 kız olsaymış bilemiyom artık sarma yapmış bugün bana gönderiyoo
yıl 2012 ama kaynana kaynanadır :)
bacak arasınında fotosunu çektı verdı bana çıkıntı yok büyük ihtımal kız dedı kalemlede çizdii.çok iyi bır bayandı çok şükür yaslarımızda yakın çok gençti kız deyınce nasıl eline sarılmışım yasasınnnn dıyee
10güne kadar kesınleşir dedi 4lü testımıze gidince inş.
buarada hepinize çok tesekkür ederım allah hepinizden razı olsun desteklerınız ve yardımlarınız için inş. gönlünüzdekine kavuşursunuz
hakkınızı helal edin.inşallah değişmez cinsiyeti şimdilik bu bakalım.çıkolata yedım gittim takla atıyordu gördüm kukusunu
yaaaaaaaaaaaa çok mutluyum çok
Amin Amin insallah......
Gelincik demekki diet ve vaginal dusda fark ediyor.....allahim gönlüne Göre Verdi, banada dua et canim, hamilelerin duasi Kabul olurmus)
noolduuu kizzz ne dediii kaynanan kaynananin iyisi olmaz kizlar bu boyle bilineeee
bende kız hissetmiştim ama sanırım çok istıyorum ondan dıyede düşünmedım değil yani.amın allah razı olsun senin bebişleride bağışlasın inş canımm
öyle kaynanam olcak hedıyelere boğarım onu kıymetini bıl dımlaa
kız anlatamadım beni severdi cinsiyeti duyduktan sonra daha bi sevindirik olmuş sorma
eşime sormuş sen gördün mü pipi diye :))
dün artık napıcağını şaşırmıştı sevinçten
doktordan geldım kızlarrr kızım geliyormuş ama kesın değil büyük ihtimal kız dediiiiii
Gelincik çok sevindim yaa ne mutlu sana rüyan gerçek oldu emeklerin duaların kabul oldu allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.darısı tüm isteyen arkadaşların ve benimde başıma.bugünde komşum doğum yaptı onunda oğlu vardı kızı olsun çok istiyodu oda aldı meleğini kızını kucağına ne mutlu isteyen herkese tattırsın yüce rabbimm.allah nazarlardan saklasın melekleri
ayy anlamadimm cnm yaaa kusura bakma
ooooo deseneeee hurreemm oldun kyananayin gozundee
kızlar ya cın bıo bahane bakın dımlada hepsı kız ama ıkız tuturdu masallah Rabbım yeterkı ol desın suzancım yumurtlama gununda dene bosver yorumcuyu cnm dua yum gunu yeterlı ıns dıyetle bırlıkde
ALLAHIM gönlündekini kucagına almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?