Süper Anneler - 2011

canım yorumcudakı erkek günlerıne yumurtlama günün denk gelmesı lazım.benımkı tesadüf yumurtlamadn önceki 4.5.6. günler kızdı ve ben o günler ilişkiye girdim.
yalnız bu ovülasyon testını bılen diğer arkadaslar cvplarsa iyi olur ben test aldım yaptım o ay fakat memnun kalmadım ateşime göre gittim ben bilgin olsun.

canım çokk sevindim çok emek verdin
zaten başından beri kız hissetmiştim bebişini
cadını allah bağışlasın sana ohh ohh :)) darısı tüm isteyenlerin başına

ya kızlar bu arada dün kayınvalidemdeydim severdi beni ama bi içine soktu sormayın
kazayla 3 kız olsaymış bilemiyom artık sarma yapmış bugün bana gönderiyoo
yıl 2012 ama kaynana kaynanadır :)

noolduuu kizzz ne dediii kaynanan kaynananin iyisi olmaz kizlar bu boyle bilineeee

bende kız hissetmiştim ama sanırım çok istıyorum ondan dıyede düşünmedım değil yani.amın allah razı olsun senin bebişleride bağışlasın inş canımm
öyle kaynanam olcak hedıyelere boğarım onu kıymetini bıl dımlaa

Ay Ben bayilirim sevincten

Amin Amin insallah......

Gelincik demekki diet ve vaginal dusda fark ediyor.....allahim gönlüne Göre Verdi, banada dua et canim, hamilelerin duasi Kabul olurmus )

aynennn naz bak vajınal duştan korkmayın yapın derım.ben inanıyorum ona edıyorum canım zamanı var senınde olcak inş.

iyidir hoştur biraz erkek düşkünüdür
ne dedi biliyo musunuz doktor görememiştir diğeride erkektir
bişeyden değil kızımız nazlı kalsın istiyom diyo :))
bende yediim

ya keşke bana da yorumcudan baksa biri gerçi ikizlerde sonuç sağlıklı olur mu bilmiyorum ama merak işte hala emin değilim

Son düzenleme:
kız anlatamadım beni severdi cinsiyeti duyduktan sonra daha bi sevindirik olmuş sorma
eşime sormuş sen gördün mü pipi diye :))
dün artık napıcağını şaşırmıştı sevinçten

ayy anlamadimm cnm yaaa kusura bakma

ooooo deseneeee hurreemm oldun kyananayin gozundee

doktordan geldım kızlarrr kızım geliyormuş ama kesın değil büyük ihtimal kız dediiiiii

Gelincik çok sevindim yaa ne mutlu sana rüyan gerçek oldu emeklerin duaların kabul oldu allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.darısı tüm isteyen arkadaşların ve benimde başıma.bugünde komşum doğum yaptı onunda oğlu vardı kızı olsun çok istiyodu oda aldı meleğini kızını kucağına ne mutlu isteyen herkese tattırsın yüce rabbimm.allah nazarlardan saklasın melekleri

kızlar ya cın bıo bahane bakın dımlada hepsı kız ama ıkız tuturdu masallah Rabbım yeterkı ol desın suzancım yumurtlama gununda dene bosver yorumcuyu cnm dua yum gunu yeterlı ıns dıyetle bırlıkde

evet canım rüyam gercek oldu bırde rüyam kadın memesi görmüştüm tabırıne baktım kızın olacağına işaretmiş geneldede hep kız bebek ayakkabısı falan gördüm.annemde bügün anlattı rüyasını erkek doğurdumu görmüş onun hep tersi çıkar rüyaları dedı senın kızın olacak.
senınde darısı basına inş. zaten kız bebek isteyenler sayılı burda hemen sayıyorum
herkese istediğini versin rabbım tesekkürler...

bcm az kaldı ya gunler neler yapıyon dıyette bı anlat tekrar bende eksık bısey olmasın sen daha tecrubelısın cıdden bcm massallahın var

kızlar ya cın bıo bahane bakın dımlada hepsı kız ama ıkız tuturdu masallah Rabbım yeterkı ol desın suzancım yumurtlama gununda dene bosver yorumcuyu cnm dua yum gunu yeterlı ıns dıyetle bırlıkde

aynen katılıyorum canım bioritm kız gnündeydi çin kız diyodu ki biliyosunuz çinde çok ciddi araştırmalara girmiştim
diyet yapmadım sadece yumurta akı denedim o kadar o da çaresizlikten kısmette ne varsa o oluyo ama yinede içinizde kalmasın diye şartları uydurmaya çalışın

haa bide yumurtlama günümü takip ettim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…