- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #10.121
aynennn naz bak vajınal duştan korkmayın yapın derım.ben inanıyorum ona edıyorum canım zamanı var senınde olcak inş.
çok tesekkür ederım sunacım erkek mı istiyorsun bılımıyorum ama gönlündekı ne ise onu versın sanada inş.
BLG EMREEMIRIMM NAZ
gordunuzmuu kiz yapmak ne kadarda kolaayyy once rabbimin izniyle tabiiii
kan yenıleye bakmadım bak ben sana doğum tarıhımı ve eşimin doğum tarıhını vereyım sen bak bakalım benım bildiğim kadarıyla kız yılındaydım ben.amın çok sağol cnm
hani yollamamışsın sat ı da yazmayı unutma..
doktordan geldım kızlarrr kızım geliyormuş ama kesın değil büyük ihtimal kız dediiiiii
öylemii bende şimdi haber vereyım dıyordumtesekkür ederım canım bende senin haberini veririm inş suzanın oğlu oluyomuşş milllleet dıye
budefa hemen geldım neti açtım haber edeyım dedım gecenkıne dönmesin
ne guzel ya benim kaynanam oglum olacagini bile bilmiyor
soylemedim hem de ayni evdeyiz
cok lafcidir
biraz agrim olur uyursam hemen lafi sokar erkek dogurucak ondan yaylaniyor der dedim ve soylemedim esim biliyor oglum olacagini
doktordan geldım kızlarrr kızım geliyormuş ama kesın değil büyük ihtimal kız dediiiiii
kız sevıl söle bcm sormuyomu hıc ben olsam hemen sölerdım oh nazınıda yap ya bence bıze nasıl cektırıyolarsa onlarda ceksın ay ne kotuyum demı ama öle cok merhametlıyım ama canımızı cok yaktılar ya
guzelim hic sormadi ki nedir diye
hatta hangi doktora gittim ne dedi diye sormadim hep eve girince anlattim kendim
ama baktim sormuyor ben de anlatmiyorum
neme lazim
merhamete gelince bazen o merhameti alip cebe koymak lazim yoksa sonra insanin merhametli anlari ve anilari gozunun onune gelince kirildigi zaman kendine nefret ediyor((
gelincik canım çok sevindim..Allahım gönlündekini nasip etti sana..inşallah sağlıcakla kucağına alırısn.....
ayyy bende erekke istiyom yaaaa az kaldı öğrencem inşallah ama sanki kızım olcek benim :26::26:
kızlar bu face deki guruba bende katılmak istiyom ama nasıl???
bcm az kaldı ya gunler neler yapıyon dıyette bı anlat tekrar bende eksık bısey olmasın sen daha tecrubelısın cıdden bcm massallahın var
sonunda beklenen haber geldi :) gözün aydin canim
suoer cnm ınan bende tıksındım herseyden haklısın valla takvıyelerı daha kullanmayacanmı esınede vermıyonmu ?evet cok az kaldi ama bendede istah kalmadii
gun neredeyse hic bisey yemiyorum stresten
bol bol meyve gunde 1.5 litre karbonatli su
booollca elma suyu portakal suyu ananas yiyorum
her yemegime kekik biberiye katiyorum elektrotlar icin
muz yiyorum gun asiri tiksindim iyice
siyah cikolata yiyorum takviyeleri kestim artik
booolca limonlu su iciyorum artik hayirlisi be cano olcmedim ama asidigim
biliyorum gerci kagitla anca rahim agzi olculuyor orada ne yaparsan yap asidik oluyor onemli olann taa icini olcebilmekk oda zor ama idrarim 8.5 falan alkalik olmam yuksek
yemeklerimde boolca deniz tuzuu koyuyorum
biraz sonra lokma dokecem kan sekerimin yukselmesi gerek
ben zararı olacağını sanmıyorum canım..zira bütün hamilleler turşu yer...bak benimde canım çekti hmmmmmarkadaslar sirkeye koyulan patlican tursusu hamileye zararmidir
fazla tuketiyorum
bilgisi olan yazsin lutfen
bu saatten sonra değişmez canım..olsa çıkıntı görünürdüüü.çok tesekkür ederım mulbery çok şükür bın şükür rabbıme fakat değişmesınden korkuyorum hele 2 hafta sonra kesınlessın inş gönlüm rahatlar.sanada azkaldı bak sıramı vermedim :)
inş oğlun olur hayırlı ve sağlıklısından canım
süper anneler 2011 de gurbet abla ekler senı canım gel tabiii
ben zararı olacağını sanmıyorum canım..zira bütün hamilleler turşu yer...bak benimde canım çekti hmmmmm
ayyyy evinde vardir ins bende kime sorsam diye sasirdim valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?