- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #10.901
ben sizi 2 aydır okuyorum yeni yeni yazmaya başladım.bir kızım var.2. haliyle farklı olsun istiyorum.sizin bilgileri uyguladım vajinal duş ve yumurta akı hariç sonucu bekliyorum.
veeeeeeee kız ıcınnnnn
153 deneyıcı sayısııı
105 kız bebekk
44 erkek bebek
4 blınmeyenn
waaaoooooovvvvvvvvv kızdakı yuzdelıkkkkkkk
yumurta akı yapmış ama kız olmuş.NUR _ sey
bununda yorumunu istiyorum cnm buda 2010 un
bu erkeklerr
http://www.in-gender.com/cs/forums/storage/243/1648387/ttc boy spreadsheet-Nov 2010.pdf
bunlarda kizlarrr
http://ingender.com/cs/forums/stora... attempt stats for ttc girl June 10, 2010.pdf
kızlar selam biliyorsunuz ki 31 aralıkta adet oldum. 21 ocakta kan testi yaptırdım. testin değeri 0.623 dü. sonuç negatif dediler. geçtiğimiz perşembe adet olmam gerekiyordu olmadım. o gün doktora gittim. monodoks verdi. ben o gün 1 tanesini içtim. sonra eylüle arkadaşım adetin ilk günü başla diyince bıraktım dedim adetimin 1. günü alırım dedim. cuma günü göğüslerimde feci bir acıma ve belimde feci bir ağrı başladı. anlam veremedim. dedim üşüttüm herhalde. dün de bekledim gelmedi. bugün öğleden sonra dolaşmaya çıktık dışarı. nöbetçi eczanenin önünden geçerken eşime gebelik testini almasını söledim. eve geldik. testi yaptım çift çizgiyi gördükkkkkk sonuç HAMİLEYİM:)))))))))))) yarın doktora gidecem ve perşembe günü neden göremediğini merak ediyorum.:S
yumurta akı yapmış ama kız olmuş.
Aminnn inşgüzel dileklerin için teşekkür ederim Allah sanada yakışıklı bir erkek çocuk nasip etsin cnm
ooo istisnadir canimyaaa,ii dusunmek gerek bence,travett cnmyaa sen kahve iciyomusun yada siyah cay,bide bende okudum su ingenderi red bull enerji iceceginden baksediyolarr,nedersinizya haaa bide ben kahvaltida tereyaga basladim yiyom ne diyosunuz kizlarrrr,orkisssss sende yazzz
kızlarrrrrrrrrrr !!!!hamileyim!!! Diyorummmmmmmmmmmmmm:)))))))))))
canım çok sevindim gözünaydın.bende 2 ocakta adet olmuştum.bugün test yaptım,silikte olsa 2. çizgi göründü.yarın kan tahlili vercem.umarım gönlümüzdekiler göbüşümüzdedir canım ya.
ooo istisnadir canimyaaa,ii dusunmek gerek bence,travett cnmyaa sen kahve iciyomusun yada siyah cay,bide bende okudum su ingenderi red bull enerji iceceginden baksediyolarr,nedersinizya haaa bide ben kahvaltida tereyaga basladim yiyom ne diyosunuz kizlarrrr,orkisssss sende yazzz
teşekkür ederim canım çok saol darısı tüm isteyenlerin başına inşallah. 1 tane aldım ama monodoksu rabbim büyük inşallah bişi olmazcnmmmmm superrrrr biiihaberrrrrtebriklerrrrrr,bakk iikide almamissin monodoxu ,galiba hamilelikte ii degilmiss almakk,neyse ii olmusta hatirliyomusun iliskini yumurtlamadami oldu,sen neler yaptinn
çok saol canım benim.tebrikler Allah tamamına erdirsin.
darısı size en kısa zamanda inşallah:))))))aboooooooo
orkişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
millet hamile kaldı biz yıllardır buralardayız yaya kaldıkkkkk
egeada tebrikler bacısıııııııı
ilişki zamanlaması neye göre ayarlandı?
yorumcu ve bio ne diyor?
tereyağına neden başladın? süğt ürünü değil mi o da ?
ilişkiden yarım saat önce sert bir kahve veya redbull baba adayına,
ben siyah çay ve ve türk kahvesi içiyom ama nescafe pek içmiyom.
teşekkür ederim canım çok saol darısı tüm isteyenlerin başına inşallah. 1 tane aldım ama monodoksu rabbim büyük inşallah bişi olmazaklım hep orda. benim ilişki günlerim 12 ocak perşembe sabahı 8:30, cuma gecesi 11:40. cumartesi sabah 10 gibi doktor baktı yumurta çatlamış görünüyor dedi. cuma gecesi feci kasık ağrım ve akıntım vardı canım. inşallah gerisi rabbime kalmış. ben diyet yapmadım. eşime bolbol fındık fıstık kuru incir yedirdim. yarım saat önce sert kahve içirdim eşime.soğuk duş yaptı. namaz dua yusuf suresi.
çok saol canım benim.
darısı size en kısa zamanda inşallah:))))))
cnm oylede tuzlu tereyagi diyor benim daktirrraslinda kizzlarrrr redbulll daha mantikli ne iliski oncesii ,esleri hareketlendirir ve tabi spermleride ya niyee nescafe icmiyosunki,ben iciyommm:26:
çok saol canım benim.yum. testi kullandım.çift çizgiyi 11 ocakta gördüm ben. yorumcuya göre erkek herhalde. bioyu bilmiyom biri bakarsa sevinirim. doğum tarihim 21 aralık 1980. eşimin 1 şubat 1975. ilişki tarihleri 12 ocak ve 13 ocak.
yumurta çatladıktan sonra olmadımı arkadaşım ilişki benmi yanlış okudum
tek ve çok hücreli canlılar organizma denir diye biliyorum orgazm mı? demek istediniz acaba :44:
kızlarrrrrrrrrrr !!!!hamileyim!!! Diyorummmmmmmmmmmmmm:)))))))))))
canım çok sevindim gözünaydın.bende 2 ocakta adet olmuştum.bugün test yaptım,silikte olsa 2. çizgi göründü.yarın kan tahlili vercem.umarım gönlümüzdekiler göbüşümüzdedir canım ya.
cuma gecesi ilişki oldu cmtsi sabah doktor çatlamış dedi. yani bilmiyom çatlamaya çok yakın zamanda oldu ya da çatladıktan sonra oldu tam bilmiyom.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?