Süper Anneler - 2011

tebrikler Allah tamamına erdirsin.

yumurta akı yapmış ama kız olmuş.

ooo istisnadir canimyaaa,ii dusunmek gerek bence,travett cnmyaa sen kahve iciyomusun yada siyah cay,bide bende okudum su ingenderi red bull enerji iceceginden baksediyolarr,nedersinizya haaa bide ben kahvaltida tereyaga basladim yiyom ne diyosunuz kizlarrrr,orkisssss sende yazzz

ovulasyon döneminde zaten vajen ph ı yüksek olurmuş yumurta akı enfeksiyona neden olabilir.hiçbirşey yapmadan bile birçok bayanın erkek çocuğu oluyor.yumurta akını iyi düşünün.zararsız uygulamalar güzel.ama bu kadar emeğe rağmen olmuyorsa bir hayır vardır.öyle düşünün.inşallah Allah gönlümüze göre verir.

kızlarrrrrrrrrrr !!!!hamileyim!!! Diyorummmmmmmmmmmmmm:)))))))))))

canım çok sevindim gözünaydın.bende 2 ocakta adet olmuştum.bugün test yaptım,silikte olsa 2. çizgi göründü.yarın kan tahlili vercem.umarım gönlümüzdekiler göbüşümüzdedir canım ya.

aboooooooo
orkişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
millet hamile kaldı biz yıllardır buralardayız yaya kaldıkkkkk

tereyağına neden başladın? süğt ürünü değil mi o da ?
ilişkiden yarım saat önce sert bir kahve veya redbull baba adayına,
ben siyah çay ve ve türk kahvesi içiyom ama nescafe pek içmiyom.

cnmmmmm superrrrr biiihaberrrrrtebriklerrrrrr,bakk iikide almamissin monodoxu ,galiba hamilelikte ii degilmiss almakk,neyse ii olmusta hatirliyomusun iliskini yumurtlamadami oldu,sen neler yaptinn
teşekkür ederim canım çok saol darısı tüm isteyenlerin başına inşallah. 1 tane aldım ama monodoksu rabbim büyük inşallah bişi olmaz aklım hep orda. benim ilişki günlerim 12 ocak perşembe sabahı 8:30, cuma gecesi 11:40. cumartesi sabah 10 gibi doktor baktı yumurta çatlamış görünüyor dedi. cuma gecesi feci kasık ağrım ve akıntım vardı canım. inşallah gerisi rabbime kalmış. ben diyet yapmadım. eşime bolbol fındık fıstık kuru incir yedirdim. yarım saat önce sert kahve içirdim eşime.soğuk duş yaptı. namaz dua yusuf suresi.
tebrikler Allah tamamına erdirsin.
çok saol canım benim.
aboooooooo
orkişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
millet hamile kaldı biz yıllardır buralardayız yaya kaldıkkkkk
darısı size en kısa zamanda inşallah:))))))

egeada tebrikler bacısıııııııı
ilişki zamanlaması neye göre ayarlandı?
yorumcu ve bio ne diyor?

çok saol canım benim.yum. testi kullandım.çift çizgiyi 11 ocakta gördüm ben. yorumcuya göre erkek herhalde. bioyu bilmiyom biri bakarsa sevinirim. doğum tarihim 21 aralık 1980. eşimin 1 şubat 1975. ilişki tarihleri 12 ocak ve 13 ocak.

Son düzenleme:
tereyağına neden başladın? süğt ürünü değil mi o da ?
ilişkiden yarım saat önce sert bir kahve veya redbull baba adayına,
ben siyah çay ve ve türk kahvesi içiyom ama nescafe pek içmiyom.

cnm oylede tuzlu tereyagi diyor benim daktirrraslinda kizzlarrrr redbulll daha mantikli ne iliski oncesii ,esleri hareketlendirir ve tabi spermlerideya niyee nescafe icmiyosunki,ben iciyommm:26:

yumurta çatladıktan sonra olmadımı arkadaşım ilişki benmi yanlış okudum

tek ve çok hücreli canlılar organizma denir diye biliyorum orgazm mı? demek istediniz acaba :44:

yerlerdeyimmmmmmmmmmmmmmmmmmm

kızlarrrrrrrrrrr !!!!hamileyim!!! Diyorummmmmmmmmmmmmm:)))))))))))

çooookkkk güzel bir haber
inşallah ben de ilk ayımda hamile kalırım
yine dış gebelik yaşar mıyım diye çok korkuyorum..

canım çok sevindim gözünaydın.bende 2 ocakta adet olmuştum.bugün test yaptım,silikte olsa 2. çizgi göründü.yarın kan tahlili vercem.umarım gönlümüzdekiler göbüşümüzdedir canım ya.

yaaaa harikaaaa ne güzel yaaaaa maşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…