Süper Anneler - 2011

Teroş ve orkişş

sabırsızlıkla sizleri bekliyorum....sizden güzel bir haber almayı yaniii ....dualarım sizler le....

egeada
esematek

hayırlı olsun
Rabbim gönlünüze göre versin inşallahhhhhhhhhh

Nazımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ne olur ağlama artık yaaaaaaaaaaaaaa
olacak inşallahhhhhhhhhhhh sen çakışmalara devam

gurbet bacım
bana da teroş un dediği gibi geldi
test yaptın mı? yaptın da negaitfse başka dr. git bence de
tedavini ol biran önce

terosss hic biseye iancim kalmadi son yazdiklarimda sonradiyeti biraktim bide utune aylardi hasrt kaldigim vanilyali yogurdumu yedimyanlizca rabbiime siginiyorummm gerisi bosssss
tevekkül canımsen elinden gelen heşeyi yapsonra Allaha sığınOl derse olur zaten.....inşallah olur canoooooooo

terosss hic biseye iancim kalmadi son yazdiklarimda sonra
diyeti biraktim bide utune aylardi hasrt kaldigim vanilyali yogurdumu yedim

yanlizca rabbiime siginiyorummm gerisi bosssss

cnmmmm ORKISS niye oyle diyosunyaa,bakk sunun surasindaaa bihaftannn kaldiiiiyapmaa boyleeee bakk bunca yildir burdasin yaptiklarinn,yazdiklarinnnnn,inan bana olucakkkk,bugun diyetini biraz bozmussun belli ama olsunnn bidefadan biseycik olmazzzbekle biraz daha hamis oldugunu ogrendikten sonra serbestsinnnvee insssss istedigimizz olucakkk,bak cuma gunu kandillll bolbollll duaaa edelim kizlarrr hepimizzz icinnnnn

tevekkül canımsen elinden gelen heşeyi yapsonra Allaha sığınOl derse olur zaten.....inşallah olur canoooooooo

insallahh kizlarr vallahi moral oluyor insallahh bizlerde o % 67 lik alana gireriz az bi rakam degil ama geri kalanida az degil

duama cok guveniyorum cunki kizimdada yalvarmistim hep
dualar er yada gec kabul olur onemli olan sabredip duam kabul olmadi dememektir
sozuyle inancimi koruyorum rabbimin buyuklugu onun varligi beni rahatlatiyor
bilmiyorum kizlarr bi hamile kalsaydim ne olursa olsun kabulum olacaktii onemli olan simdilik hamile kalmak
dualarinizi esirgemeyin ne olur

orkidem sen çok temiz kalplisin canm umarım yüce rabbim gönlündekini verir kandil günü buradaki bütün arkadaşlar dualarımda olacaksınız işallah kabul görür yaradan..
geçen bi hadis duydum paylaşmak istedim sizlerle sıkıntılı oldugumda beni rahatlatıyor
''benim istedigimi ALLAH istemiyorsa
konu kapanmıştır''
düşününce okadar anlamlıkı hayırlı olmayacaksa rabbim vermesin zaten

evet almanyadanim ama ben bilmiyorum ne saat dilimine bakmali , arastirdim netten ama bulamadim, almanyadan olan arkadaslar yardim edin lütfen.....

igrenc nane cayi zorla ictim bogazim yaniyor halen

NAAAAZ,canım O+12 yi anlatsana bacım bana lütfeeeeen...in genderden çok bişey anlayamıyorum
baksana kadının shetlesss yöntemine rağmen 6 oğlu olmuş ve O+12 yle kızı olmuşşşş
O 12 üzerine isabet önce Kynzi ilk erkek hamile kalma konusunda bir uzman oldu! O ALTI oğlu gebe nasıl bir göz atalım:
Oğlu # 1: Hiçbir yöntem, sadece whoopee!
Oğlu # 2: kızıyla birlikte bir komşusunun tavsiyesi üzerine, Kynzi ovulasyon 3 gün öncesine kadar sık sık bir ilişki vardı.
Oğlu # 3: Kynzi Shettles hakkında öğrendim, zamanlama en önemli faktör olduğunu duygu, 3 gün ovulasyon önce cinsel ilişkiye zamanlı.
Oğlu # 4: Bu sefer, aslında tüm gerçekten saçma olduğunu düşünen, doktoru Shettles kitap aldı, ama o vardı beri ona yardım kabul etti. Bir yılı aşkın bir süredir, onun BBT (yumurtlama belirlenmesi için bazal vücut ısısı) çizmişti. O, kız diyet takip kalsiyum takviyeleri aldı ve dört gün yumurtlama öncesi cinsel ilişki ile sirke douche. "Kız" diye ultrason söylendi rağmen, sonuç # 4 oğlu oldu!
Oğul # 5: Shettles yöntemi ana kararlı, Kynzi kız diyet devam etti ve yaklaşık beş gün ovulasyon önce tasarlanmıştı. Wow, kocası Olimpiya sınıf sperm, ya da ne var? O yine o uzun zamandır beklenen kızı taşıdığı onun ultrason söyledi olmasına rağmen, erkek bebek # 5 doğdu.
Oğlu # 6: Kynzi sonra bir arkadaşının kızı 2 günlük bir kesme ile tasarlandı, belki de çok erken çalıştığınız düşündüm ve yumurtlama 2 gün önce cinsel ilişkiye zamanlı. Biz sadece, bu kez ultrason teknolojili bir tahmin tehlike olmadığını umut Kynzi ve kocası eve ALTINCI oğlu aldı çünkü!

neyapim canim, dayanamiyorum, simdi agliyimda ilerde diledigim olmazsa aglamaktan ben bikmis olurum aglamam...:26:

bugun dayim ilk kez dede oldu....kuzenim karisi dogurdu, kiz olcak dedi doktor bu inanmadi sonra oglan dediler, cin tablosu erkek dedi demis bacima valahi oglan dogurdu.....

martta deneyecektim ama şimdi vazgeçtimmm,baksana zamanlama bile boooooooşşşş
NAZ,sen ne yapıyorsun,diyet,takviye...hem zaten bioyla,yorumcu her zaman denk gelmiyorkiiiii

Son düzenleme:

ayakta alkışlıyorum bu yorumu

ayyy inanmıyorum yaaa şansa baakkkkk

kızzz bu nasıl rüya böyle maşallah
hala mı soruyosun cinsiyeti ney diye
tüylerim diken diken oldu okurken
çok etkilendim

kadın çok hırs yapmış ama her yöntemle oglu olmuş demekki mevlam verecegi zamanı biliyor

kızlar çok fena kasık ağrılarım var
umarım yumurtam çatlamıyodur yaa ufvvv
yarın sabah erkenden gidicem dr a :44:

hadi bakalım hayırlı olsun inşallah. yarın sabah erkenden kalk. bol su iç ki rahat görsün o güzeller güzeli yumurtanı:))))

bunu daha once yazmistim emrem benn hatta gelincikk bayaa bi bozulmustuu morali yanii
bu kadin ne yaptiysaa oglu olmuss
hersey boss diyor yanii

ALLAH RAZI OLSUN canimm vallaa sizin dualariniz benii herseyyyden cok rahatlatiyorr anlatamamm yanii karsiligini zide alin insaallah

kadın çok hırs yapmış ama her yöntemle oglu olmuş demekki mevlam verecegi zamanı biliyor

öle canım yüce rabbim bilir. annemin 3 kızı var. 3 kızkardeşiz. 3ümüzünde 1er tane kızı var. annemin biri 4 aylıkken biri de 6.5 aylıkken hamile 2 düşüğü var ikisi de erkek. babamın ağzından hiçbiirzaman duymadım erkek diye ama. ablamların yaşı geçti artık doğurmazlar. tüm ümit ben de şu an. hamile olduğumu duyduğunda telde annem hüngür hüngür ağladı. inş. rabbim erkektir dedi. Allahım babama bir erkek torun nasip et yarabbim amin!!!!!!!

emreemirim
ben o+12 anlatmistim gormedin sanirim

ovulasyondan 12. saat ve sonrasi cook emin olacaksin ama ovulasyondan sonra 8. saatt deil 12. saat ve sonrasi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…