- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #11.181
tevekkül canımsen elinden gelen heşeyi yapsonra Allaha sığınOl derse olur zaten.....inşallah olur canooooooooterosss hic biseye iancim kalmadi son yazdiklarimda sonradiyeti biraktim bide utune aylardi hasrt kaldigim vanilyali yogurdumu yedimyanlizca rabbiime siginiyorummm gerisi bosssss
terosss hic biseye iancim kalmadi son yazdiklarimda sonra
diyeti biraktim bide utune aylardi hasrt kaldigim vanilyali yogurdumu yedim
yanlizca rabbiime siginiyorummm gerisi bosssss
tevekkül canımsen elinden gelen heşeyi yapsonra Allaha sığınOl derse olur zaten.....inşallah olur canoooooooo
cnmmmm ORKISS niye oyle diyosunyaa,bakk sunun surasindaaa bihaftannn kaldiiiiyapmaa boyleeee bakk bunca yildir burdasin yaptiklarinn,yazdiklarinnnnn,inan bana olucakkkk,bugun diyetini biraz bozmussun belli ama olsunnn bidefadan biseycik olmazzz bekle biraz daha hamis oldugunu ogrendikten sonra serbestsinnn vee insssss istedigimizz olucakkk,bak cuma gunu kandillll bolbollll duaaa edelim kizlarrr hepimizzz icinnnnn
insallahh kizlarr vallahi moral oluyor insallahh bizlerde o % 67 lik alana gireriz az bi rakam degil ama geri kalanida az degil
duama cok guveniyorum cunki kizimdada yalvarmistim hep
dualar er yada gec kabul olur onemli olan sabredip duam kabul olmadi dememektir
sozuyle inancimi koruyorum rabbimin buyuklugu onun varligi beni rahatlatiyor
bilmiyorum kizlarr bi hamile kalsaydim ne olursa olsun kabulum olacaktii onemli olan simdilik hamile kalmak
dualarinizi esirgemeyin ne olur
nazcığım sen sanırım almanyadasın,saat dilimini ne yazmamız gerekiyordu?
bir de kızlar türkiye biz kışın kış saat uyg.gmt+2 yi,
yaz saat uygulaması gmt+3 ükullanıyoruz ya,
bioya bakarken yazın gmt+3 diyemi gireceğizzzzz
Teroş ve orkişş
sabırsızlıkla sizleri bekliyorum....sizden güzel bir haber almayı yaniii ....dualarım sizler le....
egeada
esematek
hayırlı olsun
Rabbim gönlünüze göre versin inşallahhhhhhhhhh
Nazımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ne olur ağlama artık yaaaaaaaaaaaaaa
olacak inşallahhhhhhhhhhhh sen çakışmalara devam
gurbet bacım
bana da teroş un dediği gibi geldi
test yaptın mı? yaptın da negaitfse başka dr. git bence de
tedavini ol biran önce
bende adadım valla bi kurban.ya kesinlikle yapılanlar mutlaka vesile oluyodur ama Allah nederse o oluyor.ben 6 ay doktor kontrolünde çatlamasını takip etti olmadı.bundada bi hayır vardır belki Rabbim işine karışıorum diye vermiyor dedim ve tüm uygulamaları kafamdan sildim.insan stress oluyo bide bunları yaparken.ve oluruna bıraktım ama tam tevekkülle.sadece dua dua...ve şimdi hamileyim.ve inanıyorumki oğluşum benimle.eğer değilsede bu kadar duaya demekki erkek çocuk benim için hayırlı değil.çok rahatım.acaba cinsiyeti ne diye hiç tasalanmıyorum böyle düşününce.umarım hepimizin gönlüne göre olur.
bu arada ben dr gittim bendeki şans kimde var acaba? dr un yakını vefat etmiş bana sıra geleceğinde kadın apar topar çıktı gitti ve kalan hastaları hastanenin diğer druna yönlendirdiler kadın sırayı dikkate almadı bekle allah bekle bende çıktım geldim.bu soğukta boşu boşuna uyuştum yollarda dondum valla...
çokkk sağol cnm benim cevabın için.gusül abdesti alıp aynen dediğin gibi yattım hamilemiyim diye.
beyaz elbiseli hamileler gördüm. sonra annemle pazara gitmişiz yeşil biber alıyorduk annemde beyaz eşarp vardı,eşim koskoca bi yemek daveti vermişti ve masada oturuyorduk çok kalablık herkes neşeliydi....
ve bana dediler ki burada bi kızı bi oğlu olanlar var sen de gel. ve mavi önlüklü bi erkek çocuğu kollarını açıp bana koştu
NAAAAZ,canım O+12 yi anlatsana bacım bana lütfeeeeen...in genderden çok bişey anlayamıyorum
baksana kadının shetlesss yöntemine rağmen 6 oğlu olmuşve O+12 yle kızı olmuşşşş
O 12 üzerine isabet önce Kynzi ilk erkek hamile kalma konusunda bir uzman oldu! O ALTI oğlu gebe nasıl bir göz atalım:
Oğlu # 1: Hiçbir yöntem, sadece whoopee!
Oğlu # 2: kızıyla birlikte bir komşusunun tavsiyesi üzerine, Kynzi ovulasyon 3 gün öncesine kadar sık sık bir ilişki vardı.
Oğlu # 3: Kynzi Shettles hakkında öğrendim, zamanlama en önemli faktör olduğunu duygu, 3 gün ovulasyon önce cinsel ilişkiye zamanlı.
Oğlu # 4: Bu sefer, aslında tüm gerçekten saçma olduğunu düşünen, doktoru Shettles kitap aldı, ama o vardı beri ona yardım kabul etti. Bir yılı aşkın bir süredir, onun BBT (yumurtlama belirlenmesi için bazal vücut ısısı) çizmişti. O, kız diyet takip kalsiyum takviyeleri aldı ve dört gün yumurtlama öncesi cinsel ilişki ile sirke douche. "Kız" diye ultrason söylendi rağmen, sonuç # 4 oğlu oldu!
Oğul # 5: Shettles yöntemi ana kararlı, Kynzi kız diyet devam etti ve yaklaşık beş gün ovulasyon önce tasarlanmıştı. Wow, kocası Olimpiya sınıf sperm, ya da ne var? O yine o uzun zamandır beklenen kızı taşıdığı onun ultrason söyledi olmasına rağmen, erkek bebek # 5 doğdu.
Oğlu # 6: Kynzi sonra bir arkadaşının kızı 2 günlük bir kesme ile tasarlandı, belki de çok erken çalıştığınız düşündüm ve yumurtlama 2 gün önce cinsel ilişkiye zamanlı. Biz sadece, bu kez ultrason teknolojili bir tahmin tehlike olmadığını umut Kynzi ve kocası eve ALTINCI oğlu aldı çünkü!
kızlar çok fena kasık ağrılarım var
umarım yumurtam çatlamıyodur yaa ufvvv
yarın sabah erkenden gidicem dr a :44:
NAAAAZ,canım O+12 yi anlatsana bacım bana lütfeeeeen...in genderden çok bişey anlayamıyorum
baksana kadının shetlesss yöntemine rağmen 6 oğlu olmuşve O+12 yle kızı olmuşşşş
O 12 üzerine isabet önce Kynzi ilk erkek hamile kalma konusunda bir uzman oldu! O ALTI oğlu gebe nasıl bir göz atalım:
Oğlu # 1: Hiçbir yöntem, sadece whoopee!
Oğlu # 2: kızıyla birlikte bir komşusunun tavsiyesi üzerine, Kynzi ovulasyon 3 gün öncesine kadar sık sık bir ilişki vardı.
Oğlu # 3: Kynzi Shettles hakkında öğrendim, zamanlama en önemli faktör olduğunu duygu, 3 gün ovulasyon önce cinsel ilişkiye zamanlı.
Oğlu # 4: Bu sefer, aslında tüm gerçekten saçma olduğunu düşünen, doktoru Shettles kitap aldı, ama o vardı beri ona yardım kabul etti. Bir yılı aşkın bir süredir, onun BBT (yumurtlama belirlenmesi için bazal vücut ısısı) çizmişti. O, kız diyet takip kalsiyum takviyeleri aldı ve dört gün yumurtlama öncesi cinsel ilişki ile sirke douche. "Kız" diye ultrason söylendi rağmen, sonuç # 4 oğlu oldu!
Oğul # 5: Shettles yöntemi ana kararlı, Kynzi kız diyet devam etti ve yaklaşık beş gün ovulasyon önce tasarlanmıştı. Wow, kocası Olimpiya sınıf sperm, ya da ne var? O yine o uzun zamandır beklenen kızı taşıdığı onun ultrason söyledi olmasına rağmen, erkek bebek # 5 doğdu.
Oğlu # 6: Kynzi sonra bir arkadaşının kızı 2 günlük bir kesme ile tasarlandı, belki de çok erken çalıştığınız düşündüm ve yumurtlama 2 gün önce cinsel ilişkiye zamanlı. Biz sadece, bu kez ultrason teknolojili bir tahmin tehlike olmadığını umut Kynzi ve kocası eve ALTINCI oğlu aldı çünkü!
orkidem sen çok temiz kalplisin canm umarım yüce rabbim gönlündekini verir kandil günü buradaki bütün arkadaşlar dualarımda olacaksınız işallah kabul görür yaradan..
geçen bi hadis duydum paylaşmak istedim sizlerle sıkıntılı oldugumda beni rahatlatıyor
''benim istedigimi ALLAH istemiyorsa
konu kapanmıştır''
düşününce okadar anlamlıkı hayırlı olmayacaksa rabbim vermesin zaten
hadi bakalım hayırlı olsun inşallah. yarın sabah erkenden kalk. bol su iç ki rahat görsün o güzeller güzeli yumurtanı:))))
kadın çok hırs yapmış ama her yöntemle oglu olmuş demekki mevlam verecegi zamanı biliyor
kadın çok hırs yapmış ama her yöntemle oglu olmuş demekki mevlam verecegi zamanı biliyor
aaa vajinal ultrasonda çok su içilmemeli diye biliyodummm????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?