- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #11.961
Psci cnm sen nasilsin varmi degisikik deeneyen arkadaslarim ins gonlunuzdeki olur. Benimde denememe az kaldi nolur banada dua edin
bacılar ilginç bir bilgi buldum
alıntı :
Karalahanayı kaynatıp suyunu aldığımızda, bu su bir turnusol kağıdı gibi işlev görüyor. Yani asidik özellikte madde attığımızda farklı, bazik özellikte madde attığımızda farklı renge dönüyor. Bunun nedeni nedir? Ne gibi maddeler içeriyor ki böyle tepki veriyor? Bu sorularıma cevap verip beni aydınlatırsanız çok teşekkür ederim. (Abdullah Feyyaz Erkal)
Bir maddenin asidik mi, yoksa bazik mi olduğu bilgisini veren maddelere “indikatör” denir. İndikatörler de birer kimyasal maddedirler. Kara lahana suyu da bir çeşit indikatördür.
Kara lahana suyu mor renklidir. Bu mor rengin kaynağı, içerdiği “antosiyanin” denilen bir pigmenttir. Eğer kara lahana suyuna asidik bir madde (havuç suyu gibi) eklenirse, karışımın rengi kırmızıya; bazik bir madde (deterjan gibi) eklenirse, yeşile döner. Neredeyse tüm indikatörler gibi kara lahana suyu da, pH değişimi ile (ortamdaki H+ veya OH- iyonlarının miktarının değişmesi ile) ışığı farklı dalga boylarında yansıtır. Renk değişimi gözlemlememizin sebebi budur. Bazik bir madde eklendiğinde antosiyanin OH- kazanırken; asidik madde eklendiğinde ise hidroksit iyonlarını kaybeder. Bu değişiklikler, ışığın değişik dalga boylarında yansımasına ve bizim kara lahana suyunu kırmızı ya da yeşil görmemize sebep olur. Bu bilgiler seni aydınlatmıştır sanıyorum.
kaç günün kaldı?
ya benm 5. günüm
hiç aklımdan çıkmıo yaaaa
tuttu mu tutmadı mı? çift çizgiyi görecekmiyim diye kendimi yedim
teravet bacım sen bana çok cesaret verdin, oğlum olursa isim seçtirecem sana haa
cnmyaa bende cok kotuyumm buaralarr,tam herseye hazirlik yaptimm,esim kan verdi yaklasik 4 5 aydir diyet yapmaya calisiyoruzzkiz kardesimle gorustum gecen belki yaza dugunu falan olucakmiss turkiyeye gitmem gerekecek yaninda olmayi cok isterimm ama koca gobeklede istemem,dun cokk agladimmmm esimmlede tartistikk sonra istemiyosanda kalsin dedi,yazdan sonra yapalim dedi, affff kizlaryaaa cok kotuyummm bana biakil fikir verin noooluurrrr
Cnm hayirli olsun denemen ins pasan cikmi$tir yola neler yaptin cnm anlatirmisin
kız teravettttt
başladı mı bekleme günlerinnnn
kondu mugöbüşüne oğlun?
neler yaptın anlatsana
duş yaptın mı
organizma oldu mu
ve ne hissediosun?
orkişim benm canım kıyamam ben sana
sen bizi dinle
stres yapma dert yapma
içini gönlünü ferah tut yapma böyle
kız sen topiğimizin minik kuşusun
gel sen yamacımıza
teravet benım yıllardır takıp ettiğim 1 numaralı favorımdır ALLAH razı olsun ne muradı varsa versın valla benım bebeğimdede hakkı var hakkını helal teroşş
hiç sormayacaksınız sandım
ilk ayımızdı, dolayısyla evde panik yaşanmadı diyemem
kahveler, turnusol kağıtları havada uçuştu
biliyorsunuz 03.02.2012 de saat 14.20 de iğne oldum.
4 ü akşamı 21.30 da yani yaklaşık 31. saatte ilk akıntımı farkj ettim. oza amana kadar kuruydum.
daha sonra 23.30 da akıntım geldi.
turnusol kağıdına ardım akıntıyı kağıdı döndere döndere akıntı kopmadı.
biraz daha bekledim
bu arada eşim ılık suyla duş aldı. bölgesel soğuk su döktü ama ilişkiden 1,5-2 saat önceydi yaptığında
saat 24.30 da hafif akıntı olduğunu fark ettim. o da turnusol kağıdını maviye dönüştürdü. 34. saatti.
eşimle namazlarımızı kıldık. duamızı ettik.
planlanmış ilişki olduğu için zorlama olduk motivasyon düşüktü.
eşim ilişkiden 15 dk kadar önce kahve içti ama bence geç kaldı. o ortamda her şey zamanında olamıyor işte.
biraz daha bekledim bu esnada shetless kitabını karıştırdım unurtuuğum bişi var mı diye baktım.
ama akıntının artık kesildiğini fark ettim. akıntının kremsiye dönmesinden korktum.shetless kitabında akıntı kremsiye dönerse yapmayın diyordu. ovulasyondan birkaç saat öncesini öneriyoruz diye yazıyordu.
saat 01.50 de yani 35,5. saatte tek ilişki oldu. 38. saat civarı sızlama hissettim karnımda.
önce ben orgazm oldum. eşim benden 30-40 sn sonra oldu.(açıkça yazdım afedersiniz.)
vajinal duş yapmadım. çünkü akıntımın ph ını ölçtüm turnusol ile. mavileştirdi. eşimin sperm hızı sorunu olduğu için v. duş yapmadım.
sağıma döndüm yarım saat uzandım.
sabah sızlamama falan yoktu. kuruydum.
yorumlarınız nedir sizce zamanlama nasıl olmu? sitelerde 38-40 arası ovulasyon olur diyor.Elimden gelen bu. tevekkül artık.
orkiş yorumlasa şu turnusolu. kaç numaraya tekabül ediyor bilmiyorum.
Eki Görüntüle 340631
tutmusturr inss cnm,kacgun olduu adetine var demii dahha inss hamissindirtravet inss oglusun seninledirr cnmm inss orkiste muradina ericekk ve bendee inss,hepimiz birbir buraya yazalim sonuclarmizi inss tepimizz mutlu olucazz allahimmmm
ayyyyyyyyyyy harikaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ay inşallah tutmuştur teravet yaaa
hiç yorulmadan ay sonunda hamişim haberi verirsin inşallah
oğlun yola çıktı
ihtimalin o kadar yüksek ki..
mavi zaten alkali olduğunu gösterir
bence 8 civarı ph ın
ay süper yaaa çok sevindim
akıntının gelmesi çatladığını hisssetmen falan hepsi süper
içim bi heyecan doldu umut doldu bilio musun
ismini ne koyucaksın
kıskanırım ha bana niye destek vermiyonnn
ayyyyyyyyyyy harikaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ay inşallah tutmuştur teravet yaaa
hiç yorulmadan ay sonunda hamişim haberi verirsin inşallah
oğlun yola çıktı
ihtimalin o kadar yüksek ki..
mavi zaten alkali olduğunu gösterir
bence 8 civarı ph ın
ay süper yaaa çok sevindim
akıntının gelmesi çatladığını hisssetmen falan hepsi süper
içim bi heyecan doldu umut doldu bilio musun
ismini ne koyucaksın
ilk adı muhammet (mehmet) olucak. 2. ismi de olur sanırım..
tabi hamile kalmam ve erkek olması lazım.
daha şimdiden isim düşünüyoz yaaaa
ama ben ahd ettim muhammet olcak diye
ilk adı muhammet (mehmet) olucak. 2. ismi de olur sanırım..
her gün yusuf süresi oku
tutmuş gibi her gün elini karnına koy
karnımdakinin ismini muhammed koydum de
yaaa inşallah tutmuştur yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?