- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #11.981
ayy çok güzel seçmişsın ismını adıyla yasasın inş. benım oğlumun adıda mehmet efe çok sevıyorum ismını
burdan o günlerıde görürüz inşşş
her gün yusuf süresi oku
tutmuş gibi her gün elini karnına koy
karnımdakinin ismini muhammed koydum de
yaaa inşallah tutmuştur yaaaa
ay gelincik çok güzel seçmişsin falan yazmışsın ya içim bir tuhaf oldu bacısı. sanki erkek bebeğe hamileymişim gibi
ayy çok güzel seçmişsın ismını adıyla yasasın inş. benım oğlumun adıda mehmet efe çok sevıyorum ismını
burdan o günlerıde görürüz inşşş
bacım ben de senin için aynı düşünceleri paylaşıyorum.
ama bence sen hamişsin bacısı
göbüşlü bir oğluşun olur inşallah
sende okuyormusun cnm yusuf suresını eğer yavas okuyorsanız pc ye yükleyın sizde kurandan takıp ederek okuyun ben hep öyle yaptım 10 dkmı alıyordu biraz yavas okuyoruda allah kabul etsın cümlemızınkını
teravet bence her şey süper, artık dediğin gibi tevekkül. bence oğluşun olacak (inşallah)
canım dr bana antibiyotik vermedi. ancak geçen ay eşimle antibiyotik kullandık 10 gün (hastaydık zaten) ve son ay 27 günümde adet oldum. normalde ortalamam 30-31 canım. zaten drun bana önerdiği yumurta uyarıcı tedavi. yani klomen ve çat iğnesi. bunun dışında benimle ilgili birşey yok. eşime potasyum ağırlıklı beslen dedi. çinkodan vs bahsetmedi. ben burada okuduklarımdan özellikle senin tavsiyenle argin max aldım. abartmayacak ama günde iki kere kullanacak. keçiboynuzu pekmezi ve bal+polende aldım bunlardan da ara ara yer artık. monodoks yine burdan duydum kullansam mı diye düşünüyorum. Ama kararsızım. en son 17 ocak adet tarihim. son aylardır dikkat ediyorum kendime yumurtluyorum ama farklı zamanlarda.
belkıde şuan senınle cnm rabbım büyük burdan kardeşlerımızın 1inın tutmazsa diğerının duası tutuverır ne malum içten yapıyoruz allah bılıyor.ben ınanıyorum olacak inş.
orkişim benm canım kıyamam ben sana
sen bizi dinle
stres yapma dert yapma
içini gönlünü ferah tut yapma böyle
kız sen topiğimizin minik kuşusun
gel sen yamacımıza
kıskanırım ha bana niye destek vermiyonnn
teravett super yazmisiiinnn valla herseyi birebir yapmisinn
ama keske vajinal dus yapsaydikk yumurta aki hamile kalmayida kolaylastiriyor
ama icin boyle rahat etmis bosverr
ph super bacim ph in 8 i gosteriyor kusuratini bilememm
tabiiki rabbim gonlundekini kavustursun sana bacim benim
hiç sormayacaksınız sandım
ilk ayımızdı, dolayısyla evde panik yaşanmadı diyemem
kahveler, turnusol kağıtları havada uçuştu
biliyorsunuz 03.02.2012 de saat 14.20 de iğne oldum.
4 ü akşamı 21.30 da yani yaklaşık 31. saatte ilk akıntımı farkj ettim. oza amana kadar kuruydum.
daha sonra 23.30 da akıntım geldi.
turnusol kağıdına ardım akıntıyı kağıdı döndere döndere akıntı kopmadı.
biraz daha bekledim
bu arada eşim ılık suyla duş aldı. bölgesel soğuk su döktü ama ilişkiden 1,5-2 saat önceydi yaptığında
saat 24.30 da hafif akıntı olduğunu fark ettim. o da turnusol kağıdını maviye dönüştürdü. 34. saatti.
eşimle namazlarımızı kıldık. duamızı ettik.
planlanmış ilişki olduğu için zorlama olduk motivasyon düşüktü.
eşim ilişkiden 15 dk kadar önce kahve içti ama bence geç kaldı. o ortamda her şey zamanında olamıyor işte.
biraz daha bekledim bu esnada shetless kitabını karıştırdım unurtuuğum bişi var mı diye baktım.
ama akıntının artık kesildiğini fark ettim. akıntının kremsiye dönmesinden korktum.shetless kitabında akıntı kremsiye dönerse yapmayın diyordu. ovulasyondan birkaç saat öncesini öneriyoruz diye yazıyordu.
saat 01.50 de yani 35,5. saatte tek ilişki oldu. 38. saat civarı sızlama hissettim karnımda.
önce ben orgazm oldum. eşim benden 30-40 sn sonra oldu.(açıkça yazdım afedersiniz.)
vajinal duş yapmadım. çünkü akıntımın ph ını ölçtüm turnusol ile. mavileştirdi. eşimin sperm hızı sorunu olduğu için v. duş yapmadım.
sağıma döndüm yarım saat uzandım.
sabah sızlamama falan yoktu. kuruydum.
yorumlarınız nedir sizce zamanlama nasıl olmu? sitelerde 38-40 arası ovulasyon olur diyor.Elimden gelen bu. tevekkül artık.
orkiş yorumlasa şu turnusolu. kaç numaraya tekabül ediyor bilmiyorum.
canım hayırlı olsun inşallah ALLAHIM kalbindekini göbişine koymuştur.canım o tür turnusol kağıtları 8.5-9 geçmeden mavi olmaz yani hiç merak etme alkalı olmuşsun zaten.yorumcu ne diyor.baktın mı
ay bilio musun hayalim oğluma mehmet ege ismini koymak
desene hepimizin oğluşlarının isimleri hemen hemene benziyy
Ay Allah sesini duysun teravet inşallah bacım yaaa
mürşid var onu kurun harika bir program
ben biraz sonra okuycam
sağ olasın bacım. Allah'ım sana salih bir oğluş vericek inşallah bacım.
aslında daha bekleseydim belki de daha da mavi akıntı olurdu bilemiyorum. ama kremsi olur diye korktum bacısı.çünkü eskişehirdeki doktor 36. saatte ov olur demişti. 35,5. saati aşamadım korktum. işin tuhaf tarafı geçen ay antibiyotik kullandım diye mi bilmiyorum kuruluk vardı bende. akıntı olmadan yorumlamak da zor oluyor.
orkiş tunusol kağıdı akıntı kurumaya başlayınca daha net gösterdi rengi. sendeki de öyle mi?
senin gününe 3-5 gün kadar kaldı bacısı. birbirimize dua edelim. Allah yardımcımız olsun.
aaa evet evet orayı bılıyorum allah kabul etsın hiç ara vermeyın kızlar okuyamazsanız yakınınızdan rıca edın okunsun
tobulibu jonasa göre kız günündeymiş oğluşu oldu. öyle yazmış
rahatlattı beni
benim ilişki günü de kız günü jonasta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?