Süper Anneler - 2011

her gün yusuf süresi oku
tutmuş gibi her gün elini karnına koy
karnımdakinin ismini muhammed koydum de
yaaa inşallah tutmuştur yaaaa

sende okuyormusun cnm yusuf suresını eğer yavas okuyorsanız pc ye yükleyın sizde kurandan takıp ederek okuyun ben hep öyle yaptım 10 dkmı alıyordu biraz yavas okuyoruda allah kabul etsın cümlemızınkını

teravet bence her şey süper, artık dediğin gibi tevekkül. bence oğluşun olacak (inşallah)
canım dr bana antibiyotik vermedi. ancak geçen ay eşimle antibiyotik kullandık 10 gün (hastaydık zaten) ve son ay 27 günümde adet oldum. normalde ortalamam 30-31 canım. zaten drun bana önerdiği yumurta uyarıcı tedavi. yani klomen ve çat iğnesi. bunun dışında benimle ilgili birşey yok. eşime potasyum ağırlıklı beslen dedi. çinkodan vs bahsetmedi. ben burada okuduklarımdan özellikle senin tavsiyenle argin max aldım. abartmayacak ama günde iki kere kullanacak. keçiboynuzu pekmezi ve bal+polende aldım bunlardan da ara ara yer artık. monodoks yine burdan duydum kullansam mı diye düşünüyorum. Ama kararsızım. en son 17 ocak adet tarihim. son aylardır dikkat ediyorum kendime yumurtluyorum ama farklı zamanlarda.

ay gelincik çok güzel seçmişsin falan yazmışsın ya içim bir tuhaf oldu bacısı. sanki erkek bebeğe hamileymişim gibi

belkıde şuan senınle cnm rabbım büyük burdan kardeşlerımızın 1inın tutmazsa diğerının duası tutuverır ne malum içten yapıyoruz allah bılıyor.ben ınanıyorum olacak inş.

ayy çok güzel seçmişsın ismını adıyla yasasın inş. benım oğlumun adıda mehmet efe çok sevıyorum ismını
burdan o günlerıde görürüz inşşş

ay bilio musun hayalim oğluma mehmet ege ismini koymak

bacım ben de senin için aynı düşünceleri paylaşıyorum.
ama bence sen hamişsin bacısı
göbüşlü bir oğluşun olur inşallah

Ay Allah sesini duysun teravet inşallah bacım yaaa

mürşid var onu kurun harika bir program
ben biraz sonra okuycam

kızlar ben size söylemeyi unuttum
nasılsa yumurta olayı artık bittiği için sorun yok diye
bugün korunmasız ilşkiye girdim eşimle
doğru düşünmüşüm demi risk yok
1 inde çatlamıştı yumurta
bugün 5 i..

teravett super yazmisiiinnn valla herseyi birebir yapmisinn
ama keske vajinal dus yapsaydikk yumurta aki hamile kalmayida kolaylastiriyor
ama icin boyle rahat etmis bosverr

ph super bacim ph in 8 i gosteriyor kusuratini bilememm
tabiiki rabbim gonlundekini kavustursun sana bacim benim

madem adetlerin düzensiz bu ay istersen hem monodoks hem de vagihex kullan. iyice temizlesin.
gelecek ay başlarsın denemelere.
ama sen bilirsin tabi.

sağ olasın bacım. Allah'ım sana salih bir oğluş vericek inşallah bacım.
aslında daha bekleseydim belki de daha da mavi akıntı olurdu bilemiyorum. ama kremsi olur diye korktum bacısı.çünkü eskişehirdeki doktor 36. saatte ov olur demişti. 35,5. saati aşamadım korktum. işin tuhaf tarafı geçen ay antibiyotik kullandım diye mi bilmiyorum kuruluk vardı bende. akıntı olmadan yorumlamak da zor oluyor.
orkiş tunusol kağıdı akıntı kurumaya başlayınca daha net gösterdi rengi. sendeki de öyle mi?
senin gününe 3-5 gün kadar kaldı bacısı. birbirimize dua edelim. Allah yardımcımız olsun.

Son düzenleme:
psci bak bir yazıda da şöle diyor:
Spermler 6 saatte tüp içinde yumurtaya ulaşır denir. Sperm gideceği yere kendisi gider. Ovulasyon çevresi günlerde 13 gün gibi gebelik olasılığı yüksektir.
:44:

aaa evet evet orayı bılıyorum allah kabul etsın hiç ara vermeyın kızlar okuyamazsanız yakınınızdan rıca edın okunsun

insallahh teravetim
cnm ph kagiti kuruduktan sonra okunmamali
olcukten 5 dk icinde ki sonuc dogru
ama yinede super
peki derininden mi aldin akintini nasil becerdin
ben bi turlu yapamiyorum

iyiki beklememisin saatin superr
artikk simdi bana yonelin kizlar
kremsi akintim var hafiften atseim 0.1 dusmus sabah
test yapmadim iki gundur bi sonuc alamadim kasik agrim akintim yok bosa kullanamayayim dedim

bakalım bu ay kaçında olacağım. eğer yine uzamışsa kullanırım. senin dr ikisinide kullan dedi mi? monodoksu kullandın dimi

yavuzcum
bu ay deneme olmuycaksa ve gelecek ay olcaksa monodoksu al derim
esine duzenlice ver
bern havuc suyu veriyordum onuda birakicam yeterli zaten bi kac gun kaldi
allahin izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…