- 23 Haziran 2009
- 5.808
- 78
- 358
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #12.321
kızlaar bişi paylaşıcam bu ay sanırım erken yumluyorum 9.günümdeyim o akışkan sıvı geliyor 2 3 gün sürüyor bu akıntı bende yarın dr yum takibine gidcem inş.suna seviniyorum yum çatlama gününden 1 gün sonra ilişki olacak sanırım değilmi erkek bebe için benim oda yorumcuya göre ertesi günü kız günü gelio belki rabbim erkenden yum.latıp beni catlamadan sonraki gün de erkek bebek günüme denk gelecek sanırımmm..
ben hiç o anı yakaladığımı sanmıyorum bacısı
kızlar orkiş bu gece mi deneme yapcak simdi ..
yapiskan uzayan olabilir ama rengi onemli gulnevamm bugun itibariylee karisik geliyor bende ve ilerleyen saatlerde saydamlasabilir
kasik agrilarim ara ara vuruyor
erken yumurtlayadabilirsin kendini takip et
test yapsana bi yokmu evde
yum catladiktan sonra cok beklmeme derimm +3 -3 olsun
kızlar bana kız bebek için yöntemleri yazarmısınız bi liste varmı
sağol canım.allahım hayırlı evlat etsin inşallah..mulbery canım bende merakla bekliyordum okudum omuzlarım düştü inan dediğin gibi kısmet hayırlı evlat olsun inş...
öncesinde korunmasız ilişki olmuş muydu?
tek yumurta mı vardı?
bacım her şeyi tam yapan ve kızı olan o kadar çok kişi var ki. nasip yani tamamen. diyet vs boş işşş
bak geçen burda ikiz kızları olacak arkadaşımı anlatmıştım.herşeyi denedi.yine de olmadı ALLAHIN takdiri. Biz onunla da aynı memleketliyiz.müdür takıldı siz memleketinizden midir nedir hep kızlarınız oluyor diye.aklıma geldi şimdi.
mulberry canım üzülme demek teselli olurmuki bilmiyorum.şu an kim ne dese senin yaşadığın hissiyatı anlayamaz. hissiyatını çok ii anlıyorum.ama şunu hiç birimiz unutmamalıyız.tabiki istediğimiz farklı rabbimin istediği farklı olabilir.allah çocuklarına eşine ve sana sağlıklı uzun ömür versin canım.taktiri ilahi neyse onu yaşıyoruz...canım biraz üzüntün olur.ama bebeğin için kendini toparla...şükür olsunki anne olabiliyoruz ve sağıkla doğurmak nasip olur hepimize....
sağlıkla kucağına al minnoşunu inşallah canımmmm
çok güzel yazmışşın san a katılıyorum canımmmm İNşallah mulbery gönlündeki olur ilerde
burda bi komşum var 7 yasında kızı vardı hamile kaldı gene kızı oldu oda su an 11 aylık ve kazayla hamiş kalmış 5,5 aylık hamile su an aldırcakmış aldıramadı oda oğlannn olmışş belki sende öle olursunnn
orkişş canım düşük kan şekeri kız mı olur benim hipoglisemim var yani düşük kan şekerim var hatta u yüzden bayılırım ben ..ne yapcam şimdi...Zaten tuzlu yiyeceğim diye 69 kilo olum tam 11 kilo aldım..
evet kesinlikle kan sekerin yuksek olmasi gerek o yuzden kilo alinmali deniliyor
bol bol serbetli tatli tuket muz ye skerini olctur yukseldigini goreceksin
sekerli meyveler ye en cok seker muzda potasyumuda boll
naz 40 euroya aliyorum ben gulen yuzu sen ne kadara aliyosun cnm 7 li olanini
aaaa iyi vallaaa sen yakalayamadiysan biz napalimm
teravett ozelden yazdim doluyduu bacim bak ne diycem
dun gece saat 21 30 da gulen yuzu gordum cikardigimda iki cizgide ayni koyuluktaydi
sonra saat 1 de tekrar yaptim ikinci cizgi eskisine gore cook az siliklesmistii
veeeeee
bu aksam saat 18 de gulen yuz ucuncu kez guldu bana
ve bu kez ikinci cizgi bayaaa bi silikti sence tekrar ne zaman yapayim
bence bu lh dun ogle saatlerinde yukseldi benim anca aksam saatlerinde tam koyulasti
kızlar ben geldim....
sizi fazla merakta bırakmayayım...
kızım olacakmış benim...2 kız annesi oluyorum yani....
erkek bebek çok istedim çok dua ettim.Allahımdan öncelikle hayırlısını istedim hep.
Allahım kız bebek nasip etti....
inşallah sizin gönlünüze göre nasip eder...
yuh kiz ne diyorsun sen , ben gecen ay ebayden aldim 21 tanesini 39 euroya...bastan eczaneden aldim 10 tanesi 30 euroya sonra ebayden bi kac kez aldim, bazilari acilmis paketleri satiyor 5 tane yada 8 tane ucza denk gelince aldim..simdi ise tek 7 tane kaldi evde gene bakiyorum ebayden....
sen nerden aldin kiz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?