- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #12.501
günaydın kızlar. canım psci azcık da olsa içimi rahatlattın canım benim yaaaaa. bu sabah başka doktora gittim çok iyi diyorlar onun için. öğleden sonra 2den sonra gidecem çok kalabalık sıramı aldım anca 2den sonra sıra gelir dediler. bchg testi yaptırdım tekrar. bakalım saat 11de arıcam öğrencem. inşallah yükselir yaaa. pazartesi günü 1134dü. dua edin kızlar yaaaaa yarım saat kaldı fıttırcam sinirden napcağımı bilemiyom((((((((((
ezgin sen neler uygulamıştın?
günaydın kızlar. canım psci azcık da olsa içimi rahatlattın canım benim yaaaaa. bu sabah başka doktora gittim çok iyi diyorlar onun için. öğleden sonra 2den sonra gidecem çok kalabalık sıramı aldım anca 2den sonra sıra gelir dediler. bchg testi yaptırdım tekrar. bakalım saat 11de arıcam öğrencem. inşallah yükselir yaaa. pazartesi günü 1134dü. dua edin kızlar yaaaaa yarım saat kaldı fıttırcam sinirden napcağımı bilemiyom((((((((((
orkıdeeeeeeeee massallah cnm ya ınan hepsını yapmıssın supersın kız bencede tuttu senın tosuncugun ınsbenn geldimmm kizlarrrrr
haliyle gece uyuyamayinca yeni kalktim dusumu aldim geldimm
evetttttt macerama nerden baslasammmm
gece boyu gozume uyku girmedi saat 2 gibi tlfunu 3.30 a kurup yattim tlf zir demeden ben nasil kalktim bilmiyorum normalde cookk agir bi uykum vardir
geceden kizimi yanimiza alip odasini hazir etmistim kendimiz icin eski bi carsaf altina poset serdim
butun altinlarimi cepler leptop hazirladim
kalkar kalkmaz esime bir sise redbull icirdim sen yat tekrar cagirdigimda gel dedim
sonra bir guzel abdest alip gurbet ablanin namazini kildim aksamdanda hacet namazi kilmisti boool booll dua ettim rabbime
esim panik olmasin diye ona kil demedim bilmiyorum iyimi yaptim kotumu neyse...........
tuvalet tasina sakir sakir buzlari doldurdum uzerine su ilave ettim vc ye koydumben bu asamada parmakla vajinal dus yaptim
sonrasinda iki haftadir dolapta beklettigim yumurtalarimi aksamdan cikarmistim hemen kirip ph larini olctum 9 kusuratliydi
lavman setiyle 5 demeden icime yerlestirdim bi 18 dk kdar bekledim
sonra ikinci yum akini kirip tekrar koydum bir 10 dk bununla bekledikten sonra
esimi cagirdim o asamada yarisi akti gitti yumurtalarin
esim geldi vc ye kos yumurtalarini yika dedimhazir su var dedim oda yikadi geldi
adam ayakta uyuyorr gozunu acamadan o isi bitirdi yuhh dedimm ne cabukkkkk sonra o tekrar iki saatlik uykusuna yatti
yani saat 4 _5 gibi bizim iliski oldu
sonra kucagima altinlarimi ve leptopu aldim biraz nette gzeinmis oldum hemde iyonlar icin
saat 10 gibi sag kasigimda muthiss bir agri olduu iliskiden bir saatt sonrada ara ara batmalar vardi
bilmiyorumm hamile olabilecegimi hissediyorum
cook hafifledim kizlarr cokkkkkk
artik rabbim gonlumu biliyor ne verirse basimin gozumun ustune dualarimizi kabul etsin mevlamm
kızlar bende karar verdım kısmetse kasımda başlayacagım o arada kocayı ıkna edecegım inşallh..şimdiden heyecanlanmaya başladım..off yıne kız olursa biz boşanırız bırbirimize dalarız çunku hep..kavgamız eksık olmaz
neden kımse bişey yazmıyo ya..ben gelıncede kımse olmuyo
orkıdeeeeeeeee massallah cnm ya ınan hepsını yapmıssın supersın kız bencede tuttu senın tosuncugun ıns
hadı hayırlı olsun cnm panıklerın bıttı demı sımdı bekleme zamanı
benn geldimmm kizlarrrrr
gece boyu gozume uyku girmedi saat 2 gibi tlfunu 3.30 a kurup yattim tlf zir demeden ben nasil kalktim bilmiyorum normalde cookk agir bi uykum vardir
geceden kizimi yanimiza alip odasini hazir etmistim kendimiz icin eski bi carsaf altina poset serdim
kalkar kalkmaz esime bir sise redbull icirdim sen yat tekrar cagirdigimda gel dedim
sonra bir guzel abdest alip gurbet ablanin namazini kildim aksamdanda hacet namazi kilmisti boool booll dua ettim rabbime
esim panik olmasin diye ona kil demedim bilmiyorum iyimi yaptim kotumu neyse...........
tuvalet tasina sakir sakir buzlari doldurdum uzerine su ilave ettim vc ye koydumben bu asamada parmakla vajinal dus yaptim
sonrasinda iki haftadir dolapta beklettigim yumurtalarimi aksamdan cikarmistim hemen kirip ph larini olctum 9 kusuratliydi
esim geldi vc ye kos yumurtalarini yika dedimhazir su var dedim oda yikadi geldi
adam ayakta uyuyorr gozunu acamadan o isi bitirdi yuhh dedimm ne cabukkkkk sonra o tekrar iki saatlik uykusuna yatti
sonra kucagima altinlarimi ve leptopu aldim biraz nette gzeinmis oldum hemde iyonlar icin
saat 10 gibi sag kasigimda muthiss bir agri olduu iliskiden bir saatt sonrada ara ara batmalar vardi
bu arada iliskiden once bende vick vapo ictim bir corba kasigi
artik rabbim gonlumu biliyor ne verirse basimin gozumun ustune dualarimizi kabul etsin mevlamm
orkıde organızma meselesını ne ettın cnm
of orkıde ya ıstemem dersee..bende once dıyecegım kabul ederse derım kız olma ıhtımalınıde duşun dıye.ama ıstemezse başka çocuk ıstemıyorum derse ben ondan habersız etmeyı duşunuyodumcnm karar verebilmene cok sevindim ama esinle konus kiz olma ihtimalinide goz onune alsin
sonra uzulen sen olacaksin
insallahh bizde ise yararda sana umut olur cnm insallahh
allah razı olsun canım.mevlam sanada nasıp etsın..ben ıkıncı kızıma hamıle kalınca bı ruya gormuştum denız ferıbotuna bınıyorum kucagımda kundakta bı bebek vardı su gelmesın dıye sakınıyodum..sonra yuzunu bı açıyorum kız..aaa budamı kızmış dıyodum.ıkıncı kızım olmuştu.inşallh bıde oglum olur.cnm Rabbım gonlundekını nasıp etsın ıns ruyanıda oglun olacagına yoruyorum ıns cnm
esim saolsunn erkenden bitirince olamadimm ama spermler daha rahat gitsin diyeee biseyler yaptimm:26::26::26::26:
benn geldimmm kizlarrrrr
bu arada iliskiden once bende vick vapo ictim bir corba kasigi
bencede ne yaptınesim saolsunn erkenden bitirince olamadimm ama spermler daha rahat gitsin diyeee biseyler yaptimm:26::26::26::26:
of orkıde ya ıstemem dersee..bende once dıyecegım kabul ederse derım kız olma ıhtımalınıde duşun dıye.ama ıstemezse başka çocuk ıstemıyorum derse ben ondan habersız etmeyı duşunuyodum(
allah razı olsun canım.mevlam sanada nasıp etsın..ben ıkıncı kızıma hamıle kalınca bı ruya gormuştum denız ferıbotuna bınıyorum kucagımda kundakta bı bebek vardı su gelmesın dıye sakınıyodum..sonra yuzunu bı açıyorum kız..aaa budamı kızmış dıyodum.ıkıncı kızım olmuştu.inşallh bıde oglum olur.
ne yaptın yaaa
kız orkiş her şeyi yapmışsın bravo bacımmm
oğluşun yola çıkmıştır inşallahhhhh
ben de senin hamile olduğunu düşünüyorum bacımsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?