Süper Anneler - 2011

canım canını hiç sıkma.
ben kızımın kesesini 6.ncı haftada gördüm.kalp atışlarını da 8 de duydum.
ve dgeç döllenmede değil dedi doktorum.
çok şaşırmıştık.başta çok ağır ilerledi.sonrada 3 hafta önde gitti hep canım.
sıkma canını.

mulberyy kuzum canım.allh hayırlı evlat versın.seni oyle ıyı anlıyorumkı.uzulme hıç bacım hele o dogunca daha bı tatlı oluyo.sen çok guçlu duruyosun maşallh..ben hayatı zından ettım kendıme..ben ta hamıleyken 3 yu edecegım dıyodum ama benım koca biiti bı iş dıyodu ama yavaş yavaş kıpırdanma var kocamda.nasıl mutluyum bı bılsen..zamanla senınde hevesın gelır ınşallh.yaş kaç canım.
orkıdee kız ne yaptım bacım.temel atıldımı gel hele.
mımozam canım tek bebegın saglıkla buyusun ınşallh.merak etme ferıden gelmesı korkutmasın senı.o tosun toparlar merak etme..

kızlar 3 yıldır hıç bebekle ruya gormuyodum akşam hamıleymışım 3.ye.karnımı elıme alıp bakıyom ( gulmeyın alıyom işte ) gozumle oyle incelıyorumkı daha 10 haftalık ama bellı olur herhal burdakı arkadaşlar bılmıştı doktorları dıyom bakıyom ıyıce bebek yatıyo uyuyo baktım pipisini göruyom ruyamda kalbım bi atıyo heyecandan allahım bu bebek erkek dıyom.daha elim kadar bebek ama pipiyi goruyorum..hemen gerı karnıma koyuyorum duşer falan allah korusun dıyom.heyecanla kocama gıdıyom gel bak erkek bebek dıyom onunda elıne verıyom karnımı.bakarken dıyom dıkkatlıol bışey olmasın dıye.tama adamın heyecanını gormeden uyandım.off allahım ruyamıymış.sen gerçey eyle dedım.bı huuznlendım

kızlar bende karar verdım kısmetse kasımda başlayacagım o arada kocayı ıkna edecegım inşallh..şimdiden heyecanlanmaya başladım..off yıne kız olursa biz boşanırız bırbirimize dalarız çunku hep..kavgamız eksık olmaz

benn geldimmm kizlarrrrr
haliyle gece uyuyamayinca yeni kalktim dusumu aldim geldimm
evetttttt macerama nerden baslasammmm

gece boyu gozume uyku girmedi saat 2 gibi tlfunu 3.30 a kurup yattim tlf zir demeden ben nasil kalktim bilmiyorum normalde cookk agir bi uykum vardir

geceden kizimi yanimiza alip odasini hazir etmistim kendimiz icin eski bi carsaf altina poset serdim
butun altinlarimi cepler leptop hazirladim

kalkar kalkmaz esime bir sise redbull icirdim sen yat tekrar cagirdigimda gel dedim

sonra bir guzel abdest alip gurbet ablanin namazini kildim aksamdanda hacet namazi kilmisti boool booll dua ettim rabbime
esim panik olmasin diye ona kil demedim bilmiyorum iyimi yaptim kotumu neyse...........

tuvalet tasina sakir sakir buzlari doldurdum uzerine su ilave ettim vc ye koydum ben bu asamada parmakla vajinal dus yaptim

sonrasinda iki haftadir dolapta beklettigim yumurtalarimi aksamdan cikarmistim hemen kirip ph larini olctum 9 kusuratliydi
lavman setiyle 5 demeden icime yerlestirdim bi 18 dk kdar bekledim
sonra ikinci yum akini kirip tekrar koydum bir 10 dk bununla bekledikten sonra
esimi cagirdim o asamada yarisi akti gitti yumurtalarin
esim geldi vc ye kos yumurtalarini yika dedim hazir su var dedim oda yikadi geldi
adam ayakta uyuyorr gozunu acamadan o isi bitirdi yuhh dedimm ne cabukkkkk sonra o tekrar iki saatlik uykusuna yatti
yani saat 4 _5 gibi bizim iliski oldu

sonra kucagima altinlarimi ve leptopu aldim biraz nette gzeinmis oldum hemde iyonlar icin
saat 10 gibi sag kasigimda muthiss bir agri olduu iliskiden bir saatt sonrada ara ara batmalar vardi
bilmiyorumm hamile olabilecegimi hissediyorum
cook hafifledim kizlarr cokkkkkk

bu arada iliskiden once bende vick vapo ictim bir corba kasigi

artik rabbim gonlumu biliyor ne verirse basimin gozumun ustune dualarimizi kabul etsin mevlamm

Son düzenleme:

ben sana ne dedimm baska dr a git dedim demiiiiiiiiii

orkıdeeeeeeeee massallah cnm ya ınan hepsını yapmıssın supersın kız bencede tuttu senın tosuncugun ıns
hadı hayırlı olsun cnm panıklerın bıttı demı sımdı bekleme zamanı

cnm karar verebilmene cok sevindim ama esinle konus kiz olma ihtimalinide goz onune alsin

sonra uzulen sen olacaksin
insallahh bizde ise yararda sana umut olur cnm insallahh

orkıdeeeeeeeee massallah cnm ya ınan hepsını yapmıssın supersın kız bencede tuttu senın tosuncugun ıns
hadı hayırlı olsun cnm panıklerın bıttı demı sımdı bekleme zamanı

saolasin cnm ama yum gunum tereddutlu bilmiyorum kupkuruydum hic akintim yoktu gun icinde kasik batmalari oldu hepsi o
artik dualarima daha cok guveniyorum
keske yum takip ettirme sansim olsaydi artik mevlam buyuk

hey maşallh ne guzelde yapmışsın orkıdem.rabbım dıledıgını versın

cnm karar verebilmene cok sevindim ama esinle konus kiz olma ihtimalinide goz onune alsin

sonra uzulen sen olacaksin
insallahh bizde ise yararda sana umut olur cnm insallahh
of orkıde ya ıstemem dersee..bende once dıyecegım kabul ederse derım kız olma ıhtımalınıde duşun dıye.ama ıstemezse başka çocuk ıstemıyorum derse ben ondan habersız etmeyı duşunuyodum(

cnm Rabbım gonlundekını nasıp etsın ıns ruyanıda oglun olacagına yoruyorum ıns cnm
allah razı olsun canım.mevlam sanada nasıp etsın..ben ıkıncı kızıma hamıle kalınca bı ruya gormuştum denız ferıbotuna bınıyorum kucagımda kundakta bı bebek vardı su gelmesın dıye sakınıyodum..sonra yuzunu bı açıyorum kız..aaa budamı kızmış dıyodum.ıkıncı kızım olmuştu.inşallh bıde oglum olur.

esim saolsunn erkenden bitirince olamadimm ama spermler daha rahat gitsin diyeee biseyler yaptimm:26::26::26::26:

ne yaptın yaaa

kız orkiş her şeyi yapmışsın bravo bacımmm
oğluşun yola çıkmıştır inşallahhhhh
ben de senin hamile olduğunu düşünüyorum bacımsın.

helenn ruyann erkekk bebege isarett diyorum cnm insallahh
ben ruya falan goremiyorum
biseyler yaptim derken o isi kendim hallettiimm deluuuuuuuuuuuu

kız orkiş her şeyi yapmışsın bravo bacımmm
oğluşun yola çıkmıştır inşallahhhhh
ben de senin hamile olduğunu düşünüyorum bacımsın.

nasil kaniya vardin teravet bacim

bi yanimda yok deilsin diyo bana ya artik simdi bide onu bekle

akintisiz yum olurmu teravet birde mutlaka lh yukselince yum catlarmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…