Süper Anneler - 2011

cnmyaaa superrr olmussssorgazm oldunmuu pekiii?kiz bide bende viks vapo aldim dediler kutusu degismiss,expekteron aldim tabii ayy inss dogruduryaa,kizz orkisss iliskiden sonra ph ini olctunmuu ay inss ogluss yoldadirrr

Orkişimmmmmmmmmmmm

canommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Hayılı olsun temeli atmışsın
Rabbim
Hayırlı
Sağlıklı
erkek evlat versin hemen bu ilk denemenden inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
ettiğim dualar kabul olsa yeter zaten sizlere hepinnize

İstenilen olunca inanın kendim kadar seviniyorum
İnşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh sende de sevinecez
Teroş ta da ....dualarım sizinle canım benimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Allahım yüzünüzü güldürsün inşallahhhhhhhhhhhhhhh bu konuda ve her konuda

ben yumurtladim zaman kasik agrimdan anliyorum bence yumurtladin ve sanki oglusun yolda icimden öyle geciyor :)

ama bu akinti isini anlamadim hangi renk oluyorki yada bendedemi hic olmadi :44:

inallahh cnm dualarinizi bekliyorum
su adet kani icin yazdigin yazida icimi rahatlattii

cnmyaaa superrr olmussssorgazm oldunmuu pekiii?kiz bide bende viks vapo aldim dediler kutusu degismiss,expekteron aldim tabii ayy inss dogruduryaa,kizz orkisss iliskiden sonra ph ini olctunmuu ay inss ogluss yoldadirrr

orgazm sonra oldum cnmm ph si olctum esimin menisi yum akiyla beraberr 9 du ph

canimmmm hic onemli deiillllll dualarin yeterrrrrrr cok saolasiinn dualarina amiinnn diyorummmmmmm

kizz peki sagina yattin demii,ayaklarini iice dikseydin vede sagina yatsaydinn,insss tutmustur senii oglunn

evet cnm sagima dondum yattim
dikmedim ayaklarimi o ne icin erkek bebek icinmi hamile kalmak icinmi
ama kalkmadim hic sabah aldim dusumu

orkisss kizz sen tam olarak gulen yuzu gordukten kac saat sonra yaptinn,vede o arada yaptinmi gulen yuzz,bende dun bio yumurtalarindan aldim yikadimm cam kasede bekliyo yani 10 gunluk olucak dolaptaki suresi,haa bide siz diyodunuzda pek anlamadimm simdikk gulen yuz cikti diyelimm 36. saat yine yapiyosun negatif ozaman yumurtlamismi oluyosunn yanlismiyimm

Son düzenleme:
mulbery8092 de hislerim yanılttı beni

ama Sen ve teroş ta orkiş cim
İnanılmaz erkek olcak diye hissediyorum
Hadi bakalımmmmmm

rüyamda erkek bebek gördüm dün gece
2-3 aylık hamileymişim eşim doktora götürecek beni
ama geç kalmışız acil doktoru bakacakmış
bende diyoırum acil nerden bilecek bkamaz diyorum

ama öncesinde bebek karnımda inanılmaz oynuyoır
göbeğimden hisediyorum dışardan bakıldıkça görüyor
bu erken oynadı buda erkektir diyorum
ve doktor ultrasondan bakınca bebeğin direkt testisini görüyorum
ama hemen diyorum Baran'ınkine benziyor buda kara olacak diyorum
bebek elinde biberon emiyor cup cup

işte böyleeeeee canlar
Hayr olur inşallahhhhhhhhhh

cnmm ben saat 9 30 da yaptigimda en koyu seviyedeydi silikkende cikabiliyor gulen yuz bizzat gordum
daha onceden yapamadim ama saat 1 de birde ertesi gun yani dun aksam saat 18 dede guldu fakat bu kez ikinci cizgi silikti

benim iliskiii ennn iyi ihtimalle 40. saat en kotu ihtimalle 30. saat oldu yada tam tersimi

egerki lh dan sonraa hemen catlamiyoosa eger hemen catliyosa :18::18::18::18::18::18:

Son düzenleme:

eylulee benim gibi aptallik etme
tahmini yum gununden bir gun once gunde iki kez yap derim testi

teravetttttttt kizlarrrrrrr

iliskiden sonra rahimden yum aki kivaminda akintii gelirmiii bu ne simdii
dun geceki kalinjtilar olabilirmiiiiiiiiiiiiii
ve ph olctum 9 ciktiiiiiii

orkişşşşşşşşşşşşşşş

Yumurtlamanın olup bitiğini gösteriyor

ayyyyy agzin bal yesinnnnnn nurgul ablamm insallahhhhhhhh nasil nerden anladinnn
dun icinde olan bugun cikmis olabilirmiki ikinma sonunda bayaaaa yogun berrakk epeyy sunenn bir akinti geldii ph inanilmazz yuksektiii

Dün geceden kalan sperm kalıntılarıda olabilir canoooo
Korunmasız ilişki yaşadığımda bende de ertesi gün gün boyunca gelir bazen

ayyyyy agzin bal yesinnnnnn nurgul ablamm insallahhhhhhhh nasil nerden anladinnn
dun icinde olan bugun cikmis olabilirmiki ikinma sonunda bayaaaa yogun berrakk epeyy sunenn bir akinti geldii ph inanilmazz yuksektiii

Canım içini ferah tut bence kız olma ithimali çok az eğer gebe kalırsan(Allah bilir yine de)

heyecanla haberini bekliyorum
mutlaka haber ver
inşallah güzel yükselecek
ii düşün ii olsun

ben sana ne dedimm baska dr a git dedim demiiiiiiiiii
kızlar ilginiz için çok saolun!!!!!

sabahtan beri devam eden 2 doktor maceramdan sonra nerden başlasam bilmiyorum kızlar 11de aradım bhcg değerim 893e düşmüş(( pazartesi günü 1134dü. 2de yeni doktora gittik anlattık baktı. sağlıksız gebelik dedi. progestanı bırak kendi halinde düşsün cuma günü bi daha gel dedi. değerlerine bakalım düşüş devam ediyorsa ki eder kesinlikle dedi iğneyle düşürmeye çalışırız olmadı kürtajla alırız dedi.kahverengi akıntım giderek çoğalıyor. eski doktorumu telle aradım aynı şeyi o da söyledi. sana bi hasar bırakmasın benim derdim o dedi. akışına bırakacaz dedi. cuma günü herşey belli olur dedi.(((((( kızlar çok kötüyüm. gittiğim doktor keseye benzer bişi gördü ama o kadar küçükki anlatamam. hiç normal değil dedi. o fotoyu da verdi. şimdi kuzuma bakıp bakıp ağlıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.

lütfen kimse illa da erkek olsun kız olsun demesin lütfen yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa(((((((((((((((((((((

orkide bende de ilişkiden 1 gün sonra geldii akıntıı ve çok üzülmüştümm kaçırdımmı diyeee ama bak oğluşumm kollarımdaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…