- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #12.541
benn geldimmm kizlarrrrr
haliyle gece uyuyamayinca yeni kalktim dusumu aldim geldimm
evetttttt macerama nerden baslasammmm
gece boyu gozume uyku girmedi saat 2 gibi tlfunu 3.30 a kurup yattim tlf zir demeden ben nasil kalktim bilmiyorum normalde cookk agir bi uykum vardir
geceden kizimi yanimiza alip odasini hazir etmistim kendimiz icin eski bi carsaf altina poset serdim
butun altinlarimi cepler leptop hazirladim
kalkar kalkmaz esime bir sise redbull icirdim sen yat tekrar cagirdigimda gel dedim
sonra bir guzel abdest alip gurbet ablanin namazini kildim aksamdanda hacet namazi kilmisti boool booll dua ettim rabbime
esim panik olmasin diye ona kil demedim bilmiyorum iyimi yaptim kotumu neyse...........
tuvalet tasina sakir sakir buzlari doldurdum uzerine su ilave ettim vc ye koydumben bu asamada parmakla vajinal dus yaptim
sonrasinda iki haftadir dolapta beklettigim yumurtalarimi aksamdan cikarmistim hemen kirip ph larini olctum 9 kusuratliydi
lavman setiyle 5 demeden icime yerlestirdim bi 18 dk kdar bekledim
sonra ikinci yum akini kirip tekrar koydum bir 10 dk bununla bekledikten sonra
esimi cagirdim o asamada yarisi akti gitti yumurtalarin
esim geldi vc ye kos yumurtalarini yika dedimhazir su var dedim oda yikadi geldi
adam ayakta uyuyorr gozunu acamadan o isi bitirdi yuhh dedimm ne cabukkkkk sonra o tekrar iki saatlik uykusuna yatti
yani saat 4 _5 gibi bizim iliski oldu
sonra kucagima altinlarimi ve leptopu aldim biraz nette gzeinmis oldum hemde iyonlar icin
saat 10 gibi sag kasigimda muthiss bir agri olduu iliskiden bir saatt sonrada ara ara batmalar vardi
bilmiyorumm hamile olabilecegimi hissediyorum
cook hafifledim kizlarr cokkkkkk
bu arada iliskiden once bende vick vapo ictim bir corba kasigi
artik rabbim gonlumu biliyor ne verirse basimin gozumun ustune dualarimizi kabul etsin mevlamm
esim saolsunn erkenden bitirince olamadimm ama spermler daha rahat gitsin diyeee biseyler yaptimm:26::26::26::26:
ben yumurtladim zaman kasik agrimdan anliyorum bence yumurtladin ve sanki oglusun yolda icimden öyle geciyor :)
ama bu akinti isini anlamadim hangi renk oluyorki yada bendedemi hic olmadi :44:
cnmyaaa superrr olmussssorgazm oldunmuu pekiii? kiz bide bende viks vapo aldim dediler kutusu degismiss,expekteron aldim tabii ayy inss dogruduryaa,kizz orkisss iliskiden sonra ph ini olctunmuu ay inss ogluss yoldadirrr
Orkişimmmmmmmmmmmm
canommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Hayılı olsun temeli atmışsın
Rabbim
Hayırlı
Sağlıklı
erkek evlat versin hemen bu ilk denemenden inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
ettiğim dualar kabul olsa yeter zaten sizlere hepinnize
İstenilen olunca inanın kendim kadar seviniyorum
İnşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh sende de sevinecez
Teroş ta da ....dualarım sizinle canım benimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Allahım yüzünüzü güldürsün inşallahhhhhhhhhhhhhhh bu konuda ve her konuda
orgazm sonra oldum cnmm ph si olctum esimin menisi yum akiyla beraberr 9 du ph
kizz peki sagina yattin demii,ayaklarini iice dikseydin vede sagina yatsaydinn,insss tutmustur senii oglunn
evet cnm sagima dondum yattim
dikmedim ayaklarimi o ne icin erkek bebek icinmi hamile kalmak icinmi
ama kalkmadim hic sabah aldim dusumu
orkisss kizz sen tam olarak gulen yuzu gordukten kac saat sonra yaptinn,vede o arada yaptinmi gulen yuzz,bende dun bio yumurtalarindan aldim yikadimm cam kasede bekliyo yani 10 gunluk olucak dolaptaki suresi,haa bide siz diyodunuzda pek anlamadimm simdikk gulen yuz cikti diyelimm 36. saat yine yapiyosun negatif ozaman yumurtlamismi oluyosunn yanlismiyimm
orkisss kizz sen tam olarak gulen yuzu gordukten kac saat sonra yaptinn,vede o arada yaptinmi gulen yuzz,bende dun bio yumurtalarindan aldim yikadimm cam kasede bekliyo yani 10 gunluk olucak dolaptaki suresi,haa bide siz diyodunuzda pek anlamadimm simdikk gulen yuz cikti diyelimm 36. saat yine yapiyosun negatif ozaman yumurtlamismi oluyosunn yanlismiyimm
orkişşşşşşşşşşşşşşş
Yumurtlamanın olup bitiğini gösteriyor
ayyyyy agzin bal yesinnnnnn nurgul ablamm insallahhhhhhhh nasil nerden anladinnn
dun icinde olan bugun cikmis olabilirmiki ikinma sonunda bayaaaa yogun berrakk epeyy sunenn bir akinti geldii ph inanilmazz yuksektiii
heyecanla haberini bekliyorum
mutlaka haber ver
inşallah güzel yükselecek
ii düşün ii olsun
canım canını hiç sıkma.
ben kızımın kesesini 6.ncı haftada gördüm.kalp atışlarını da 8 de duydum.
ve dgeç döllenmede değil dedi doktorum.
çok şaşırmıştık.başta çok ağır ilerledi.sonrada 3 hafta önde gitti hep canım.
sıkma canını.
kızlar ilginiz için çok saolun!!!!!ben sana ne dedimm baska dr agit dedim demiiiiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?