Süper Anneler - 2011

Orkişcimmmmmmmm

Aslında zamanlaman gayet güzel olmuş
Rabbim gönlüne göre versin

Ama farkındaysanız ben erkek bebek için çok fazla öneride bulunmaktan kaçınıyorum
Kız bebek için daha fazla öneride bulunuyorum hatta günleri söylüyorum

Biliyorsun ki benim güvendiğim yöntem var
VE yöntemin asıl amacı SCS
Anlamını da artık bilmeyen yok sanırım
Erkek bebek için kesinlikle yumurtlama zamanı şart....kim ne derse desin
bu en önemli bir unsur erkek bebek için

Öte yandan içimi kemiren scs konusu var
Ve ben aksi ispatlanmadığı müddetçe inanmaya devam edecem canım
Elimde değil , aklımdan çıkmıyor
O sebeple erkek bebek için günü yine aynı kişiden alacam
Kendim yapmaya cesaret edemem
Saçma gelebilir sizlere; geliyor da çoğunuza
Ama ne yapayım aklımın köşesinde sürekli bu konu

O yüzden Rabbim kimseye göstermesin
Herkese sağlıklı eli ayağı düzgün evlatlar versin
Ve dularımı yaparken de hep sağlıklı hayırlı derim biliyorsunuz
Korkum bu yüzden

İnşallahhhhhhhhhhhhhhhhhh hayırlı sağlıklı bir oğlun olur
canı gönülden diliyorum bunu

orkide bende de ilişkiden 1 gün sonra geldii akıntıı ve çok üzülmüştümm kaçırdımmı diyeee ama bak oğluşumm kollarımdaa

ayyyy bitanemmm cok saolun rabbimin dedigi olur elbette nasil uzulmustum anlatamamm insallahh benimde oglum olurr karabiberimmm

Son mesajımı yazdım ve yazını okudum canım
Ne diyeceğimi bilemiyorum

Nasip değilmiş ne diyelim
Size ömürler versin Rabbim
Yine olur inşallahhhhh

Zaten bu günlerde mutsuzum
Herşeye ağlar haldeyim
Çok kötü oldum ben yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Ne olur üzülme
Haktan gelen herşeye razıyız
Daha beterini vermesin Rabbim

Sağlıklı çocuğu dileyen de Rabbim

Ama vesileler yollamış insanoğluna
Acabamıııııııııııı demekten alamıyorum kendimi

cnmm oyle dusunme ne olurrr
benimde ilk bebegimin kalbi durmustu sonra rabbim zehir gibi akilli dunyalar guzeli bir kiz verdi
öyle dusunme lutfen uzulmede rabbimizin verdigi en kucuk aciyi kaldiramiyoruz benim tesellim buydu yaa karnim iyice buyuseydi ya doguma az kala kaybetseydim
olabilirde rabbime emanet ama kucukken olmasi daha iyi uzulme ne olur olacagi varmis

osman bey akinti kontrolu olarak ne diyordu nurgul abla

aslindatestlerede guvenilmeyecekk egerki ilk guldugu saat 9 30 diyelim bu aksam 48 saat olacakk aslinda
normal testte yaziyordu cift cizgi ciktiktan 18 ila 48 saatler arasi catlayabilir diye
ama bu sadece akinti sabah hic lavobaya gitmedim dustan sonra iliskinin kalintilarida olabilir
kasik agrimda yok simdi catlasa az bisey agrirdi deilmi

orkidemm inşallahh canımm senin içinn dua ediyorumm
senn çok istedinnn canımm

eylulee benim gibi aptallik etme
tahmini yum gununden bir gun once gunde iki kez yap derim testi
yaaa cnmm zaten benim suan tam 7 tanem var gulen yuzz,yani onemli degil gerekirse yine alirimdaa yeterki kacirmayayimsimdi benim kafamm davulll olmuss anlamiyorumm yada stresten kizlar anlarsiniz sizdeben 4 subatta adett oldumm tahminen 17 yada 18 subatta ovulasyon yani sana gore 17 sinde sabah bide oglen yapim ben testi ,ee sonraki gece yani 18 dede gece 24 yada 01 de iliski dusunuyomm yanlismiya kizlar fikir verin orkiss bide sen 40.saat diyosun gec degilmiyaa 35. yada 30. daha ii olmazmi:18::18::18:

Son düzenleme:
bernur selamm canımm nasılsınnnnnn napıyorsunn
eskii kızlarıı çokk özledimm
sen naptınn bebiş düşünüyormusunn canıımm

Bence de kalıntılardır canım
Şuan seniniçin tek yapılacak bol bol dua canımmmmmmm,
inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh OL der YARADAN

cok saolun kizlarr rabbim bu iyiliginizin karsiligini fazlasiyla versin insallahh
ama bu akinti moralimi bozdu

HERŞEYE MORALİNİ BOZMAAAAAA

Akıntı bence ilişki akıntısıdır
ya da çatlamanın olup bittiği akıntıdır
başka bişey olmaz aklına getirme

Son düzenleme:

ben 48 demiyorum cnm testte oyle yaziyodu dedim hani biri baska biri baska yaziyor

testinii aksatmadan yap buraya yaz kizlar yorum yapariz akintinida yaz

offf eylull kafamm kazan yemin ederimm iyi mi yaptim bilmiyorumm hoss herkes böylemi oglani buluyor orasida var yaa rabbim buyukk dualarima coook guveniyorumm o beni yari yolda birakmaz eminim evelallah

karabiber sen nasilsin cnmmm,yaa ben sizi cok okudumm seninki gibi bizimde muradimizz olsun inssss,bize deseneyaa iliskini bide yumurtlamandi demi,nasil anladin yumurtlamaniinss bebisinde iidir op bizimm icinn

birakmazz cnm eminim benn,sen elinden gelenin fazlasini yapmissin baksana hem karbonatt hemde yumurtaa yapinca bugun o sivinin cikmasi normaldirr,bence oo cikan yaptigin yumurtadirr,oglun suan yumurtacigina girmistirr ohhhhbeeeee diyodurrr

Son düzenleme:

cnm allah insallah hayırlısını ve gönlündekini versin...şimdi kendim geldim aklıma ilişkiden sonra sabah kalktığımda benimde sağ kasığımda feci bi ağrı vardı...hadi bakalım hamile kalmış olabilirsin hemde sağ yumurtan yumurtlamış insallah erkek olucak dua et cnm..haa sağ tarafına yattınmı hiç cnm

arkadaşlar yorumcu ayın 25 yumurtlama gösteriyor 22,23 erkek 24,25,26, kız günü diyor yani yumurtlama gününde de yapsam kız ben şeyi merak ediyorum olduki 25 inde değilde daha erken yumurtlarsam ne olacak o zaman yorumcuyu nasıl yorumluyacağız fikri olan var mı?​

Son düzenleme:

saolasin cnm insallahh evet sagima döndüm yattimm rabbime tevekkul ediyorum artik elimden geleni fazlasiyla yapmaya calistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…