- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #12.561
orkide bende de ilişkiden 1 gün sonra geldii akıntıı ve çok üzülmüştümm kaçırdımmı diyeee ama bak oğluşumm kollarımdaa
kızlar ilginiz için çok saolun!!!!!
sabahtan beri devam eden 2 doktor maceramdan sonra nerden başlasam bilmiyorum kızlar 11de aradım bhcg değerim 893e düşmüş(( pazartesi günü 1134dü. 2de yeni doktora gittik anlattık baktı. sağlıksız gebelik dedi. progestanı bırak kendi halinde düşsün cuma günü bi daha gel dedi. değerlerine bakalım düşüş devam ediyorsa ki eder kesinlikle dedi iğneyle düşürmeye çalışırız olmadı kürtajla alırız dedi.kahverengi akıntım giderek çoğalıyor. eski doktorumu telle aradım aynı şeyi o da söyledi. sana bi hasar bırakmasın benim derdim o dedi. akışına bırakacaz dedi. cuma günü herşey belli olur dedi. (((((( kızlar çok kötüyüm. gittiğim doktor keseye benzer bişi gördü ama o kadar küçükki anlatamam. hiç normal değil dedi. o fotoyu da verdi. şimdi kuzuma bakıp bakıp ağlıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.
lütfen kimse illa da erkek olsun kız olsun demesin lütfen yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa(((((((((((((((((((((
kızlar ilginiz için çok saolun!!!!!
sabahtan beri devam eden 2 doktor maceramdan sonra nerden başlasam bilmiyorum kızlar 11de aradım bhcg değerim 893e düşmüş(( pazartesi günü 1134dü. 2de yeni doktora gittik anlattık baktı. sağlıksız gebelik dedi. progestanı bırak kendi halinde düşsün cuma günü bi daha gel dedi. değerlerine bakalım düşüş devam ediyorsa ki eder kesinlikle dedi iğneyle düşürmeye çalışırız olmadı kürtajla alırız dedi.kahverengi akıntım giderek çoğalıyor. eski doktorumu telle aradım aynı şeyi o da söyledi. sana bi hasar bırakmasın benim derdim o dedi. akışına bırakacaz dedi. cuma günü herşey belli olur dedi. (((((( kızlar çok kötüyüm. gittiğim doktor keseye benzer bişi gördü ama o kadar küçükki anlatamam. hiç normal değil dedi. o fotoyu da verdi. şimdi kuzuma bakıp bakıp ağlıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.
lütfen kimse illa da erkek olsun kız olsun demesin lütfen yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa(((((((((((((((((((((
Orkişcimmmmmmmm
Aslında zamanlaman gayet güzel olmuş
Rabbim gönlüne göre versin
Ama farkındaysanız ben erkek bebek için çok fazla öneride bulunmaktan kaçınıyorum
Kız bebek için daha fazla öneride bulunuyorum hatta günleri söylüyorum
Biliyorsun ki benim güvendiğim yöntem var
VE yöntemin asıl amacı SCS
Anlamını da artık bilmeyen yok sanırım
Erkek bebek için kesinlikle yumurtlama zamanı şart....kim ne derse desin
bu en önemli bir unsur erkek bebek için
Öte yandan içimi kemiren scs konusu var
Ve ben aksi ispatlanmadığı müddetçe inanmaya devam edecem canım
Elimde değil , aklımdan çıkmıyor
O sebeple erkek bebek için günü yine aynı kişiden alacam
Kendim yapmaya cesaret edemem
Saçma gelebilir sizlere; geliyor da çoğunuza
Ama ne yapayım aklımın köşesinde sürekli bu konu
O yüzden Rabbim kimseye göstermesin
Herkese sağlıklı eli ayağı düzgün evlatlar versin
Ve dularımı yaparken de hep sağlıklı hayırlı derim biliyorsunuz
Korkum bu yüzden
İnşallahhhhhhhhhhhhhhhhhh hayırlı sağlıklı bir oğlun olur
canı gönülden diliyorum bunu
orgazm sonra oldum cnmm ph si olctum esimin menisi yum akiyla beraberr 9 du ph
benn geldimmm kizlarrrrr
haliyle gece uyuyamayinca yeni kalktim dusumu aldim geldimm
evetttttt macerama nerden baslasammmm
gece boyu gozume uyku girmedi saat 2 gibi tlfunu 3.30 a kurup yattim tlf zir demeden ben nasil kalktim bilmiyorum normalde cookk agir bi uykum vardir
geceden kizimi yanimiza alip odasini hazir etmistim kendimiz icin eski bi carsaf altina poset serdim
butun altinlarimi cepler leptop hazirladim
kalkar kalkmaz esime bir sise redbull icirdim sen yat tekrar cagirdigimda gel dedim
sonra bir guzel abdest alip gurbet ablanin namazini kildim aksamdanda hacet namazi kilmisti boool booll dua ettim rabbime
esim panik olmasin diye ona kil demedim bilmiyorum iyimi yaptim kotumu neyse...........
tuvalet tasina sakir sakir buzlari doldurdum uzerine su ilave ettim vc ye koydumben bu asamada parmakla vajinal dus yaptim
sonrasinda iki haftadir dolapta beklettigim yumurtalarimi aksamdan cikarmistim hemen kirip ph larini olctum 9 kusuratliydi
lavman setiyle 5 demeden icime yerlestirdim bi 18 dk kdar bekledim
sonra ikinci yum akini kirip tekrar koydum bir 10 dk bununla bekledikten sonra
esimi cagirdim o asamada yarisi akti gitti yumurtalarin
esim geldi vc ye kos yumurtalarini yika dedimhazir su var dedim oda yikadi geldi
adam ayakta uyuyorr gozunu acamadan o isi bitirdi yuhh dedimm ne cabukkkkk sonra o tekrar iki saatlik uykusuna yatti
yani saat 4 _5 gibi bizim iliski oldu
sonra kucagima altinlarimi ve leptopu aldim biraz nette gzeinmis oldum hemde iyonlar icin
saat 10 gibi sag kasigimda muthiss bir agri olduu iliskiden bir saatt sonrada ara ara batmalar vardi
bilmiyorumm hamile olabilecegimi hissediyorum
cook hafifledim kizlarr cokkkkkk
bu arada iliskiden once bende vick vapo ictim bir corba kasigi
artik rabbim gonlumu biliyor ne verirse basimin gozumun ustune dualarimizi kabul etsin mevlamm
esim saolsunn erkenden bitirince olamadimm ama spermler daha rahat gitsin diyeee biseyler yaptimm:26::26::26::26:
yaaa cnmm zaten benim suan tam 7 tanem var gulen yuzz,yani onemli degil gerekirse yine alirimdaa yeterki kacirmayayimeylulee benim gibi aptallik etme
tahmini yum gununden bir gun once gunde iki kez yap derim testi
Hadihayirlisi canim, pH da cok iyi ve ay erkekte senin yumurtlama gunun....Hamis kalirsan bence Tosun Pasan yoldadir.....
orkidemm inşallahh canımm senin içinn dua ediyorumm
senn çok istedinnn canımm
osman bey akinti kontrolu olarak ne diyordu nurgul abla
aslindatestlerede guvenilmeyecekk egerki ilk guldugu saat 9 30 diyelim bu aksam 48 saat olacakk aslinda
normal testte yaziyordu cift cizgi ciktiktan 18 ila 48 saatler arasi catlayabilir diye
ama bu sadece akinti sabah hic lavobaya gitmedim dustan sonra iliskinin kalintilarida olabilir
kasik agrimda yok simdi catlasa az bisey agrirdi deilmi
cok saolun kizlarr rabbim bu iyiliginizin karsiligini fazlasiyla versin insallahh
ama bu akinti moralimi bozdu
yaaa cnmm zaten benim suan tam 7 tanem var gulen yuzz,yani onemli degil gerekirse yine alirimdaa yeterki kacirmayayimsimdi benim kafamm davulll olmuss anlamiyorumm yada stresten kizlar anlarsiniz sizde ben 4 subatta adett oldumm tahminen 17 yada 18 subatta ovulasyon yani sana gore 17 sinde sabah bide oglen yapim ben testi ,ee sonraki gece yani 18 dede gece 24 yada 01 de iliski dusunuyomm yanlismiya kizlar fikir verin orkiss bide sen 40.saat diyosun gec degilmiyaa 35. yada 30. daha ii olmazmi:18::18::18:
ben 48 demiyorum cnm testte oyle yaziyodu dedim hani biri baska biri baska yaziyor
testinii aksatmadan yap buraya yaz kizlar yorum yapariz akintinida yaz
offf eylull kafamm kazan yemin ederimm iyi mi yaptim bilmiyorumm hoss herkes böylemi oglani buluyor orasida var yaa rabbim buyukk dualarima coook guveniyorumm o beni yari yolda birakmaz eminim evelallah
benn geldimmm kizlarrrrr
haliyle gece uyuyamayinca yeni kalktim dusumu aldim geldimm
evetttttt macerama nerden baslasammmm
gece boyu gozume uyku girmedi saat 2 gibi tlfunu 3.30 a kurup yattim tlf zir demeden ben nasil kalktim bilmiyorum normalde cookk agir bi uykum vardir
geceden kizimi yanimiza alip odasini hazir etmistim kendimiz icin eski bi carsaf altina poset serdim
butun altinlarimi cepler leptop hazirladim
kalkar kalkmaz esime bir sise redbull icirdim sen yat tekrar cagirdigimda gel dedim
sonra bir guzel abdest alip gurbet ablanin namazini kildim aksamdanda hacet namazi kilmisti boool booll dua ettim rabbime
esim panik olmasin diye ona kil demedim bilmiyorum iyimi yaptim kotumu neyse...........
tuvalet tasina sakir sakir buzlari doldurdum uzerine su ilave ettim vc ye koydumben bu asamada parmakla vajinal dus yaptim
sonrasinda iki haftadir dolapta beklettigim yumurtalarimi aksamdan cikarmistim hemen kirip ph larini olctum 9 kusuratliydi
lavman setiyle 5 demeden icime yerlestirdim bi 18 dk kdar bekledim
sonra ikinci yum akini kirip tekrar koydum bir 10 dk bununla bekledikten sonra
esimi cagirdim o asamada yarisi akti gitti yumurtalarin
esim geldi vc ye kos yumurtalarini yika dedimhazir su var dedim oda yikadi geldi
adam ayakta uyuyorr gozunu acamadan o isi bitirdi yuhh dedimm ne cabukkkkk sonra o tekrar iki saatlik uykusuna yatti
yani saat 4 _5 gibi bizim iliski oldu
sonra kucagima altinlarimi ve leptopu aldim biraz nette gzeinmis oldum hemde iyonlar icin
saat 10 gibi sag kasigimda muthiss bir agri olduu iliskiden bir saatt sonrada ara ara batmalar vardi
bilmiyorumm hamile olabilecegimi hissediyorum
cook hafifledim kizlarr cokkkkkk
bu arada iliskiden once bende vick vapo ictim bir corba kasigi
artik rabbim gonlumu biliyor ne verirse basimin gozumun ustune dualarimizi kabul etsin mevlamm
cnm allah insallah hayırlısını ve gönlündekini versin...şimdi kendim geldim aklıma ilişkiden sonra sabah kalktığımda benimde sağ kasığımda feci bi ağrı vardı...hadi bakalım hamile kalmış olabilirsin hemde sağ yumurtan yumurtlamış insallah erkek olucak dua et cnm..haa sağ tarafına yattınmı hiç cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?