- 23 Haziran 2009
- 5.808
- 78
- 358
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #12.581
arkadaşlar yorumcu ayın 25 yumurtlama gösteriyor 22,23 erkek 24,25,26, kız günü diyor yani yumurtlama gününde de yapsam kız ben şeyi merak ediyorum olduki 25 inde değilde daha erken yumurtlarsam ne olacak o zaman yorumcuyu nasıl yorumluyacağız fikri olan var mı?
suzancim tarihleri degistir o zaman 25 deil butun ayi gorursun bi dene
iki bir sektir dongunude aynenn
saolasin cnm insallahh evet sagima döndüm yattimm rabbime tevekkul ediyorum artik elimden geleni fazlasiyla yapmaya calistim
adet uzunluğunu mu değiştirecem canım anlamadım kusura bakma 34 genelde 30 dan başlayıp 34 kadar mı bakacam
cnm sağ kasığın ağrımıs kesin hamile kalırsın bu ay bide akıntıya kafayı takma çok normaldir ilişkiden sonra olur benimde çok olurdu stres yapma ki hamile kalabilesin bu ay insallah 1 ay sonra hamile kaldığının haberini alıcaz bi kaç sonrasındada erkek olduğunun insallah cnm dua edicem senin için
karabiber sen nasilsin cnmmm,yaa ben sizi cok okudumm seninki gibi bizimde muradimizz olsun inssss,bize deseneyaa iliskini bide yumurtlamandi demi,nasil anladin yumurtlamaniinss bebisinde iidir op bizimm icinn
ii yapmissin cnmm kalkmamakla ,ayak dikmek cabuk tutsun diyee duydumm beninssss hadi bakalimm hayirlisii
orkisss kizz sen tam olarak gulen yuzu gordukten kac saat sonra yaptinn,vede o arada yaptinmi gulen yuzz,bende dun bio yumurtalarindan aldim yikadimm cam kasede bekliyo yani 10 gunluk olucak dolaptaki suresi,haa bide siz diyodunuzda pek anlamadimm simdikk gulen yuz cikti diyelimm 36. saat yine yapiyosun negatif ozaman yumurtlamismi oluyosunn yanlismiyimm
orkisss kizz sen tam olarak gulen yuzu gordukten kac saat sonra yaptinn,vede o arada yaptinmi gulen yuzz,bende dun bio yumurtalarindan aldim yikadimm cam kasede bekliyo yani 10 gunluk olucak dolaptaki suresi,haa bide siz diyodunuzda pek anlamadimm simdikk gulen yuz cikti diyelimm 36. saat yine yapiyosun negatif ozaman yumurtlamismi oluyosunn yanlismiyimm
eylulee benim gibi aptallik etme
tahmini yum gununden bir gun once gunde iki kez yap derim testi
canım inş.muaffak olursun bu iştede canımmmm..
sana ne sorcam ben buğün lavaboda o akıntıyı inceledim çok seffaftı su gibi yanii
uzuyodu gene ve sağ kasığım çok ağrıyor ayaklarım üşüyorr kremsi renk değilde seffaf dı ...birazdan dr a gitcem inş.muayene olurummmm yaaa
teravetttttttt kizlarrrrrrr
iliskiden sonra rahimden yum aki kivaminda akintii gelirmiii bu ne simdii
dun geceki kalinjtilar olabilirmiiiiiiiiiiiiii
ve ph olctum 9 ciktiiiiiii
canım inş.muaffak olursun bu iştede canımmmm..
sana ne sorcam ben buğün lavaboda o akıntıyı inceledim çok seffaftı su gibi yanii
uzuyodu gene ve sağ kasığım çok ağrıyor ayaklarım üşüyorr kremsi renk değilde seffaf dı ...birazdan dr a gitcem inş.muayene olurummmm yaaa
orkidemm inşallahh canımm senin içinn dua ediyorumm
senn çok istedinnn canımm
yumurta akıdır belki o.
sen ov testi yaptım negatif çıktı diyosun
yumurtlamadan sonra 15 saat kadar gülenyüz hala pozitif çıkar.
ya deilse teravettt sence yorumunnnn nedirrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?