Süper Anneler - 2011

çok sağol canım ne güzel yazmışşın....
benim 3. bebek için korkum hamilelik ve doğumdaki zorluklar değil canım...maddi anlamda yeterli olabileceğimizi sanmıyorum..ben çalışmıyorum sadece eşim çalışıyor..

muhakkak rızkını verecek olan Allah biliyorum bunu ama ...zaman ne gösterir bilemem...ayrıca inan 3.yü doğursam oda kız olacak...Allah bilir ama ben erkek olacaağına inanmıyoyorum.

2 kız bize yater Allahım olmayanlarada nasip etsin inşallah....

bugün bende annemle konuştum nihayet...üzüldüğümü görünce annecim dayanamadı..sağlıklı olduğuna dua et ya özürlü olsa dedi..yada olmayanları düşün sorsan kız erkek hangini istiyosun acaba ne derler dedi...çokta haklı artık üzülmüyorum alıştım yada kendimi alıştırmaya çalışıyorum...
bide annem dediki ona çok üzüldüm ama biz iki kardeşiz.abimin 2 kızı var şimdi benimde iki kızım olacak ..
Babam bize erkek torun sevmek nasip olmayacak demiş..o bana çok dokundu ne yalan söyleyeyim..ama şeçilecek bişi değilki bide erekk seçeyim..
Allahım kızlarıma hayırlı uzun ömür versin inşallah.
içimde bi his sanki hala erkek o bebek diyor ne komik demi daha aklımı inandıramadım...

bak iyidim buraya girdim kötü oldum...ağlamaya başladım yine...
bir süre giremeyeceğim sanırım...

kendinize iyi bakın..Rabbim gönlünüze göre nasip etsin inşallah...

Son düzenleme:
geri dönen meni ve yum akıdır.
bu arada orkiş yum akının ph ını nasıl küsüratlı ölçebildin?
yum akı daha sonra içeride ne oluyo?

cnm kagit ne 9 du ne 10 du bence 9.5 du ondan anladimm

icerde ne oluyo derken anlamadim cnm zaten cogu akti gittii ama kuruydum ya iliski cok kolay oldu icerde kalan cok az bir kizim kaldi bence

Seni çok iyi anlıyorum bacısı
ben de aynı şeyleri yaşadım.
zaman lazım sana sadece zaman..

cnm kagit ne 9 du ne 10 du bence 9.5 du ondan anladimm

icerde ne oluyo derken anlamadim cnm zaten cogu akti gittii ama kuruydum ya iliski cok kolay oldu icerde kalan cok az bir kizim kaldi bence

içeride kalan oluyodur mutlaka diye bacım. yani dışarı çıkmayanlar içeride bozulmuyo mu vücut sıcaklığında.

cnm aglama bak benim de esim calisiyor ben ev hanimiyim ve hic calismiycam esim izin vermiyor
Allah rizkini verir cnm uzulme
hem sen bebisin hangi ayda dogacak o ayin anneleri olan topige gir cok eglenceli olur senincin
optum kendine iyi bak

cnm aglama bak benim de esim calisiyor ben ev hanimiyim ve hic calismiycam esim izin vermiyor
hem sen bebisin hangi ayda dogacak o ayin anneleri olan topige gir cok eglenceli olur senincin
optum kendine iyi bak

selam sız yumurtlama gunumu hamıle kaldınız.tek ilişkıyle erkek bebek sansımız yuksekmı.bırde benım bugun ovulasyon testım cıft cızgı cıktı suan cok yogun akıntım var.sancım var.sanırım yumurtlama var benım.ama ılıskıye yarınmı gırmem lazım sızce erkeke bebk ıcın.hayırlısı olsun ınsallah

ahhh mullberrym aglattin beni seni en iyi bizler anlariz ben bile ilki oldugu halde gunlerce aglamistim

suan cok yenisin rabbim omrunu versin daha gencsin cnm niye inanmiyosun ki kizi veren rabbim erkegimi vermeyecek
ama önce inanmalisin
dun bi yazi kopyaladim okudunmu
duam kabul olmaz demeyin diyor inanin diyor
tereddutle yapilan dua kabul olmazmis zaten rabbime sonsuzz siginacaksin rabbim ki dunyadaki butun guzellikleri yaratan
onun nazarinde nedir ki bu istediklerimiz
bak agliyosun rabbim yurekten gelen duayi geri cevirmez aglayarak dua et mevlaya ve inan sakin karamsar olma
opuyorum seni kendine bebegine iyi bak annesi ben agladigimda kizim 3 gun tas kesilmisti karnimda(

optum kendine iyi bak

hakikatten sevill sen nasil tayin etmistin yum gununu ne kadar sonra iliski oldu detayli anlatirmisin bacim

içeride kalan oluyodur mutlaka diye bacım. yani dışarı çıkmayanlar içeride bozulmuyo mu vücut sıcaklığında.

cok sicak oldugu belliydii teravet bacaklarimdan asagii kaynar su gibiydi ya artikk bilmiyorum ph dengesi bozulmadi cunki iliskiden sonrada olctum

cnm akintin ne renkte saydam seffafmi krem gibi mi

hosgeldin turkiyemm oo maasallahh kocaaa gobus olmussunn
cnm sende anlatt kizinda nasil hamile kalmistin bu kucukte neler yaptin paylasirmisin

hosbuldum canim,valla ben kizimda cok isteyerek hamile kalmistim canim gece gunduz hergun iliski olmustukiz bebek için pozisyonda onemli demislerdi ozaman,cok zman gecti ustunden hatirladiklarim bunlar canim,pozisyonda en onemlisi kadinin sirt ustu yatmasi gerekiyormus,bide ayaklarimi yuksege koyup 30 dk bekledigimi hatirliyorm:))

arkadaşlar şimdi hastaneye gittim geldim yum takibi için kocaman bir kist var dedi yumurtlama kistide olabilir belki dedi ama 26,5 mm dedi yum kisti bu kadarda büyük olmaz dedi yarın kan vercem bakalım sonuç ne çıkacak cumada sonucu gösterim tekrr muayene

karnindakinde neler yapmistin cnm bogmuyorum umarimm:26:

ben bu hamileligimde hiç bir yontem yapmadim,kiz da var oglanda dedim Allahim hangisini verirse dedim ama kalbimden gecen kizdi gerci,kizlar bisey sorcam ya,dun ultrasona girdim bebegimin dusuk kilolu oldugunu soledi doktor olmasi gerekenden baya kucukmus,kizlar bu durumda ben ne yapmaliyim bi bilginiz varmi acaba varsa paylasabilirmsiniz?esime ailesi sormus nasil gecti kontrol diye,esimde soylemis kucukmus bebek diye:)kaynanam geldi,bi suru sey soledi canimi skti ya sanki ben boyle olsun istiyorum,beceriksizmisim gibi tavirlar yapti moralimi cok bozdu iki gundur.

alıntıdır:

hocam ben erkek bebek icin yumurta takibi ypıyorum, benim adet kanamam 28 gün sürüyor acaba14 günemi geliyor,yada hangi günlerde ilişki ünerirsiniz yumurtlamadan üncemi sonramı yoksa 14günmü ne yapıcam blemedim birde 14cünün olduğu gün ya sağda yada solda ağrı oluyor bu ağrı yumurtlama oldu yada olacağı anlamınamı gelir?

sevgili filiz hanım yumurtlama 14. güne denk geliyor ancak cinsiyet için gününden ziyade saat önemli ve ayarlanması gerekir kadın dogumdan yardım alın saygılarımla

Son düzenleme:

nasil yani bu durumda tek bir dra gitme canim dun egeadayada demistim

drlar cok farkli olabiliyorlar ikinci bi dr a git bence

rabbime sigindim artik teravett o sansim sifirdi benim
ama bisey diyecegim
sanki herkess saatine mi denk getiriyor bu kadar tesaduf fazla deilmi sence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…