- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #12.601
Oncelikle selam herkese
nasilsiniz kizlar?
mulberry guzelim oncelikle hayirli ugurlu olsun saglicakla gelsin kizin.
Bak benim de 2 kizim var ve esim benim icin farketmez saglikli olsun yeterki dedigi icin her iki kizimda sirf cinsiyet ogrenmek icin 7-ci ayda gittim ultrasona.
Birinci kizimda ilk bebegimdi hic uzulmedim sevindim.Ama ikincide (Allah aff etsin beni)esim arabada bekliyordu ben doktordayken cinsiyeti ogrendim ve bindim arabaya
esim bebis ne kizmi oglanmi inan kiz dedim ve o kadar agladim ki esim hic uzulmedi aksine saglikli olsun cnm dedi
ama benim tek uzulme nedenim 3-cu defa hamile kalmak ve dogrumak derdiydi gozume dag gibi gorundu hem dogumlarim cok sancili gecer
neyseki ama ikinci kizim dogunca onu o kadar cok sevdimki birinciden daha cok sevdim simdi de oyle
onlar o kadar masumlar ve temizlerki
hamileyken annemle konusurken telefonda annem nedir cinsiyeti sorunca hunkur hunkur aglamistim annem kizim boyle konusma Allahin gucune gider demisti ve ogunden sonra hic uzulmedim.
Ama bebgi kucagima alinca onun icin agladigim anlar icin
utandim onun melek gibi yuzune bakmaya.
Sukr etmelisin bitanem
bak simdi benim kizlar nasil oynuyorlar nasil buyuyorlar birlikte
kucuk kizim 1 yas 6 aylikken hamile kaldim simdi hayirlisiyla bir oglum olacak
Vakit cabuk geciyor bi bakicaksin kizlarin artik buyumus ve oglusum olsunmu diye dusuneceksin ve Allah nasib edecek hayirlisindan
Zamana birak her seyi zaman halleder:
Opuyorum cok yazdim qaliba ama hic uzulme hatta ikinci kizin olmasina ragmen yni pembis pembis ciclerini hazirlamaya basla
geri dönen meni ve yum akıdır.
bu arada orkiş yum akının ph ını nasıl küsüratlı ölçebildin?
yum akı daha sonra içeride ne oluyo?
çok sağol canım ne güzel yazmışşın....
benim 3. bebek için korkum hamilelik ve doğumdaki zorluklar değil canım...maddi anlamda yeterli olabileceğimizi sanmıyorum..ben çalışmıyorum sadece eşim çalışıyor..
muhakkak rızkını verecek olan Allah biliyorum bunu ama ...zaman ne gösterir bilemem...ayrıca inan 3.yü doğursam oda kız olacak...Allah bilir ama ben erkek olacaağına inanmıyoyorum.
2 kız bize yater Allahım olmayanlarada nasip etsin inşallah....
bugün bende annemle konuştum nihayet...üzüldüğümü görünce annecim dayanamadı..sağlıklı olduğuna dua et ya özürlü olsa dedi..yada olmayanları düşün sorsan kız erkek hangini istiyosun acaba ne derler dedi...çokta haklı artık üzülmüyorum alıştım yada kendimi alıştırmaya çalışıyorum...
bide annem dediki ona çok üzüldüm ama biz iki kardeşiz.abimin 2 kızı var şimdi benimde iki kızım olacak ..
Babam bize erkek torun sevmek nasip olmayacak demiş..o bana çok dokundu ne yalan söyleyeyim..ama şeçilecek bişi değilki bide erekk seçeyim..
Allahım kızlarıma hayırlı uzun ömür versin inşallah.
içimde bi his sanki hala erkek o bebek diyor ne komik demi daha aklımı inandıramadım...
bak iyidim buraya girdim kötü oldum...ağlamaya başladım yine...
bir süre giremeyeceğim sanırım...
kendinize iyi bakın..Rabbim gönlünüze göre nasip etsin inşallah...
cnm kagit ne 9 du ne 10 du bence 9.5 du ondan anladimm
icerde ne oluyo derken anlamadim cnm zaten cogu akti gittii ama kuruydum ya iliski cok kolay oldu icerde kalan cok az bir kizim kaldi bence
cnm aglama bak benim de esim calisiyor ben ev hanimiyim ve hic calismiycam esim izin vermiyorçok sağol canım ne güzel yazmışşın....
benim 3. bebek için korkum hamilelik ve doğumdaki zorluklar değil canım...maddi anlamda yeterli olabileceğimizi sanmıyorum..ben çalışmıyorum sadece eşim çalışıyor..
muhakkak rızkını verecek olan Allah biliyorum bunu ama ...zaman ne gösterir bilemem...ayrıca inan 3.yü doğursam oda kız olacak...Allah bilir ama ben erkek olacaağına inanmıyoyorum.
bugün bende annemle konuştum nihayet...üzüldüğümü görünce annecim dayanamadı..sağlıklı olduğuna dua et ya özürlü olsa dedi..yada olmayanları düşün sorsan kız erkek hangini istiyosun acaba ne derler dedi...çokta haklı artık üzülmüyorum alıştım yada kendimi alıştırmaya çalışıyorum...
bide annem dediki ona çok üzüldüm ama biz iki kardeşiz.abimin 2 kızı var şimdi benimde iki kızım olacak ..
Babam bize erkek torun sevmek nasip olmayacak demiş..o bana çok dokundu ne yalan söyleyeyim..ama şeçilecek bişi değilki bide erekk seçeyim..
içimde bi his sanki hala erkek o bebek diyor ne komik demi daha aklımı inandıramadım...
cnm aglama bak benim de esim calisiyor ben ev hanimiyim ve hic calismiycam esim izin vermiyor
Allah rizkini verir cnm uzulme
hem sen bebisin hangi ayda dogacak o ayin anneleri olan topige gir cok eglenceli olur senincin
optum kendine iyi bak
çok sağol canım ne güzel yazmışşın....
cnm aglama bak benim de esim calisiyor ben ev hanimiyim ve hic calismiycam esim izin vermiyor
Allah rizkini verir cnm uzulme
hem sen bebisin hangi ayda dogacak o ayin anneleri olan topige gir cok eglenceli olur senincin
optum kendine iyi bak
iyi aksamlar kizlar,nasilsiniz gorusmeyeli :)
içeride kalan oluyodur mutlaka diye bacım. yani dışarı çıkmayanlar içeride bozulmuyo mu vücut sıcaklığında.
selam sız yumurtlama gunumu hamıle kaldınız.tek ilişkıyle erkek bebek sansımız yuksekmı.bırde benım bugun ovulasyon testım cıft cızgı cıktı suan cok yogun akıntım var.sancım var.sanırım yumurtlama var benım.ama ılıskıye yarınmı gırmem lazım sızce erkeke bebk ıcın.hayırlısı olsun ınsallah
hosgeldin turkiyemm oo maasallahh kocaaa gobus olmussunn
cnm sende anlatt kizinda nasil hamile kalmistin bu kucukte neler yaptin paylasirmisin
hosbuldum canim,valla ben kizimda cok isteyerek hamile kalmistim canim gece gunduz hergun iliski olmustukiz bebek için pozisyonda onemli demislerdi ozaman,cok zman gecti ustunden hatirladiklarim bunlar canim,pozisyonda en onemlisi kadinin sirt ustu yatmasi gerekiyormus,bide ayaklarimi yuksege koyup 30 dk bekledigimi hatirliyorm:))
ben bu hamileligimde hiç bir yontem yapmadim,kiz da var oglanda dedim Allahim hangisini verirse dedim ama kalbimden gecen kizdi gerci,kizlar bisey sorcam ya,dun ultrasona girdim bebegimin dusuk kilolu oldugunu soledi doktor olmasi gerekenden baya kucukmus,kizlar bu durumda ben ne yapmaliyim bi bilginiz varmi acaba varsa paylasabilirmsiniz?esime ailesi sormus nasil gecti kontrol diye,esimde soylemis kucukmus bebek diye:)kaynanam geldi,bi suru sey soledi canimi skti ya sanki ben boyle olsun istiyorum,beceriksizmisim gibi tavirlar yapti moralimi cok bozdu iki gundur.
alıntıdır:
hocam ben erkek bebek icin yumurta takibi ypıyorum, benim adet kanamam 28 gün sürüyor acaba14 günemi geliyor,yada hangi günlerde ilişki ünerirsiniz yumurtlamadan üncemi sonramı yoksa 14günmü ne yapıcam blemedim birde 14cünün olduğu gün ya sağda yada solda ağrı oluyor bu ağrı yumurtlama oldu yada olacağı anlamınamı gelir?
sevgili filiz hanım yumurtlama 14. güne denk geliyor ancak cinsiyet için gününden ziyade saat önemli ve ayarlanması gerekir kadın dogumdan yardım alın saygılarımla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?