Süper Anneler - 2011

e artık davet edersin sünettlerine:)gerçekten ya burad hamile kalıp oğlu olanlar davet etse ne kadar güzel olur.Ben davet ederim valla..

sanki geleceksinizde

ama insallahh hayatta olursam sizde burda olursaniz hediyelerinizi yollarim teyzeleri

sizin emekleriniz dualarinizda cooookkkkk umutmam unutamammmmm

egemmmmmm kizz sennn ermismisiinnn
inanirmisinnn az once ingenderi okudumm kadin iki kez bu yontemlerle oglu olmus denemiss
bende icten ice dedimkii bu tutarsa bidaha denerim belki dedimmm
inanamiyorum suannnnnnn

al sana orkişşşşş
karuya bak yaaa
biz bir taner bulamadık karu ikinciye gözünü dikti.
Allah gözünü doyursunnn :)))))

al sana orkişşşşş
karuya bak yaaa
biz bir taner bulamadık karu ikinciye gözünü dikti.
Allah gözünü doyursunnn :)))))

puhahahaaaa

sanki orkide bulduda ötüyo iste

hayali bile guzelllll terosssss beraberr yapariz belki yine kimbilirrrr

nereden biliyon kızzzzzzzzzzzzzz
içine mi doğuyoo
hadi inşallah bacımsınnnn

ben su ceket atilanlardanim teravett o degilde

kasik agrilarim geceden beri devam ediyor hani o supheye dusurduu
%100 sakaydi kizz
rabbim bilirde bence birazda icime doguyor

sanki geleceksinizde

ama insallahh hayatta olursam sizde burda olursaniz hediyelerinizi yollarim teyzeleri

sizin emekleriniz dualarinizda cooookkkkk umutmam unutamammmmm

gelirim bencanım ya vick vapo şurup var ya içindekilere baktım gunefesin var ama alkol yazmışlar ..dikkatinizi çekti mi

psci neden gelmedi orkişşşşş

sabah geldi ama öyle herzamanki nesesi yoktu banada öylesine yazdi hissettim ben
bilmiyorumm birden nooldu bu kizaa mullberye cok uzuldum dedi$sonra icim sIkIkildi dedii
bi tuhaf olduu bilmiyomm terosss belki ailevi biseydirr :44:

yaaa ben su bio nun aldim bulasik sabunuyla yikadim ama temiz oldu baya nasilya niye bozuluyokiii yaa oyle denmiyomuydu yikayipta dolaba koymakkk

bisey olmaz yaa sadece dis kdabugundaki bakteriler sabunla daha rahat iceri siza biliyormus
pscide ilac iceri girebilir demisti
yarin hemen al icin rahat etmesse ben bir hafta beklettim ph onlarin normaldede yuksek oluyo ben köy yumurtasi almistim

sabah geldi ama öyle herzamanki nesesi yoktu banada öylesine yazdi hissettim ben
bilmiyorumm birden nooldu bu kizaa mullberye cok uzuldum dedi$sonra icim sIkIkildi dedii
bi tuhaf olduu bilmiyomm terosss belki ailevi biseydirr :44:

bidaha benden erkek bebek lafı duymayacaksınız da yazmıştı ne oldu vazmı geçti bebekten?

kızlar bugün dr a giitim hala kese var, ama bebek görünmüo batın ultrasonunda.
vajinal ultrasonla baktı küçücük minik bir karaltı var sadece 5 gün sonra tekrar gel boş gebelik olabilir dedi,
moralim çok bozuk...

Son düzenleme:

nur bozma morelini 5.gün sonra git INSALLAH bebisini görürsün , gec döllenmede olmus olabilir burda okuduklarimdan 8 haftalikken bile görenler var

yolk kesesi varmi ? kaninin ikiye katlanmasi nasil ?

canım geçmiş olsun moralini bozma doktor kesin konuşmamış bekle canım umarım sağlıcakla alırsın kucağına sen de erkek istiyordun di mi?neler yapmıştın vajinal duş olmuşmuydu?

vajinal duş yapmış mıydın?
sorunlu hamilelik geçiren arkadaşlar kimler var? egeada var nur var başka var mı? vajinal duş yaptınız mı?
dış gebeliğe mi sebep oluyo acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…