- 23 Haziran 2009
- 5.808
- 78
- 358
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #12.641
e artık davet edersin sünettlerine:)gerçekten ya burad hamile kalıp oğlu olanlar davet etse ne kadar güzel olur.Ben davet ederim valla..
egemmmmmm kizz sennn ermismisiinnn
inanirmisinnn az once ingenderi okudumm kadin iki kez bu yontemlerle oglu olmus denemiss
bende icten ice dedimkii bu tutarsa bidaha denerim belki dedimmm
inanamiyorum suannnnnnn
teravetttt senin suan durumunu bilmiyorum ama sanirim ben %100
al sana orkişşşşş
karuya bak yaaa
biz bir taner bulamadık karu ikinciye gözünü dikti.
Allah gözünü doyursunnn :)))))
nereden biliyon kızzzzzzzzzzzzzz
içine mi doğuyoo
hadi inşallah bacımsınnnn
sanki geleceksinizde
ama insallahh hayatta olursam sizde burda olursaniz hediyelerinizi yollarim teyzeleri
sizin emekleriniz dualarinizda cooookkkkk umutmam unutamammmmm
bacım yıkayıp dolaba koyunca bozuluyormuş .onu orkişten iyi öğren bence
gelirim bencanım ya vick vapo şurup var ya içindekilere baktım gunefesin var ama alkol yazmışlar ..dikkatinizi çekti mi
nasillyaa yumurtayii yikayipp dolaba koymak gerekmiyomuyduorkisss sen nasil yaptinn canooo
psci neden gelmedi orkişşşşş
nasil yaaaabenimkinde yok ama
sabunsuz suyla iyice yika koy canim dolaba sabunla yikama
yaaa ben su bio nun aldim bulasik sabunuyla yikadim ama temiz oldu baya nasilya niye bozuluyokiii yaa oyle denmiyomuydu yikayipta dolaba koymakkk
sabah geldi ama öyle herzamanki nesesi yoktu banada öylesine yazdi hissettim ben
bilmiyorumm birden nooldu bu kizaa mullberye cok uzuldum dedi$sonra icim sIkIkildi dedii
bi tuhaf olduu bilmiyomm terosss belki ailevi biseydirr :44:
bidaha benden erkek bebek lafı duymayacaksınız da yazmıştı ne oldu vazmı geçti bebekten?
yok cnm kızmadım sana
ama itiraf edeim çok ağladım dünden beri
sana değil asla sakın yanlış anlamayasın
yaşadıklarıma
tekrar yaşama korkusuna
bidaha benden erkek bebek lafı duymayacaksınız..
senin ilk bebeğin canım burdaki herkesten daha avantajlı bir konumdasın bence hayalin neyse peşinden git , ilki bu ,rahat rahat yöntem dene olursa olur olmazsa ikincide sıkı tutarsın keşke bende sen gibi çocuksuzken bilseydim çoğu şeyi yaşadığın kötü tecrübeyi düşünüp durma .o senin hatan değildi bak bu vesileyle buraları buldun Allah sana kapıyı açmış denemekten zarar gelmez çok kafana takılırsa vajinal duşları yapmazsın o kadar ...
kızlar bugün dr a giitim hala kese var, ama bebek görünmüo batın ultrasonunda.
vajinal ultrasonla baktı küçücük minik bir karaltı var sadece 5 gün sonra tekrar gel boş gebelik olabilir dedi,
moralim çok bozuk...
vajinal ultrasonla baktı küçücük minik bir karaltı var sadece 5 gün sonra tekrar gel boş gebelik olabilir dedi,
moralim çok bozuk...
anlamadimki ne oldu birden bende farkettim niye öyle soyledi
dis gebelik gecirmisti o mu geldi aklina inan sasirdim kaldim
moralim çok bozuk...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?