- 23 Haziran 2009
- 5.808
- 78
- 358
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #12.621
arkadaşlar şimdi hastaneye gittim geldim yum takibi için kocaman bir kist var dedi yumurtlama kistide olabilir belki dedi ama 26,5 mm dedi yum kisti bu kadarda büyük olmaz dedi yarın kan vercem bakalım sonuç ne çıkacak cumada sonucu gösterim tekrr muayene
nasil yani bu durumda tek bir dra gitme canim dun egeadayada demistim
drlar cok farkli olabiliyorlar ikinci bi dr a git bence
gulnevam o da neymiski yum kistii eger oyleyse tadavisi nasil olacak gecmis olsun cnm
arkadaşım sen vajinal duş filan yaptınmı organizmayla ilgili ne önerirsin.çok sağol canımmm
evet bebişimm iyii bu hafta sünnet oldukkk yaramazlıklara devam yanii
ben gebelik orgden 3 adet tarihimii girerek buldumm ve ogün sadece tek ilişki olduu başkada olmadıı
o ay hamile kalmışımmm canımm
çok doktor gezdim amaa yarımcı olacak doktor bulamadımm bende bir cesaret böyle denedimm ve oldu şükürler olsun
rabbime sigindim artik teravett o sansim sifirdi benim
ama bisey diyecegim
sanki herkess saatine mi denk getiriyor bu kadar tesaduf fazla deilmi sence
bacımsın ben ilginç bulduğum yazıları buraya kopyalıyorum ki yorum yapalım kendimizi geliştirelim. yoksa benim amacım senin moralini bozmak değil.
sen yum akı yaptın bacım zaten ph zirveye çıktı.
doktorun dediği de yanlış olabilir yani.
tabi ki saatlik olması abartı gibi.
orkdm hayırlı uğurlı olsun ALLAHIM sana koca pipili nasip etsin inşallahh.Sabah yataktan seni sayıklayarak kalktım dua ederek yattım aklımda kalmışsın.
orkdm hayırlı uğurlı olsun ALLAHIM sana koca pipili nasip etsin inşallahh.Sabah yataktan seni sayıklayarak kalktım dua ederek yattım aklımda kalmışsın.
ben de dua isterim egem yaaaa
hem ben küçük pipili de olsa razıyım bacım yeterki olsun.
kızlar yumurtlama gunu ıle hamıle kalan erkek bebegı olan varmı
ben de dua isterim egem yaaaa
hem ben küçük pipili de olsa razıyım bacım yeterki olsun.
canım benim ALLAHIM sana da nasip etsin inşallah kocaman pipiliyi..ben denediğiniz gece hep dua ettim.ALLAHIM biliyor.söylediğiniz gece hep ettim.benim içime dğoğuyor senin oğlun olcak ..orkişinde olacak ama onun iki tane bak gör bu bunu doğusun ondan sonra hızını alamayıp bir tane daha erkek edecek.
kız orkişşşşşşşşşşşşşşşşş
merak ediyo musun sen deee
hamilemiyiz acaba kızzzzzz:26:
egemmmmmm kizz sennn ermismisiinnn
inanirmisinnn az once ingenderi okudumm kadin iki kez bu yontemlerle oglu olmus denemiss
bende icten ice dedimkii bu tutarsa bidaha denerim belki dedimmm
inanamiyorum suannnnnnn
tüylerim diken diken oldu ama içime doğan çıkar hep öyle derler..senin ikiz değil ama arka arkaya iki oğlun olacak ALLAHIN izniyle.
suan cok tuhaf oldum gercekten ürktüm biran
cunki az once hemen sen yazmdan dusunmustumm
hayir olsun insallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?