Süper Anneler - 2011

gulnevam o da neymiski yum kistii eger oyleyse tadavisi nasil olacak gecmis olsun cnm

nasil yani bu durumda tek bir dra gitme canim dun egeadayada demistim

drlar cok farkli olabiliyorlar ikinci bi dr a git bence

haklisin baska doktorada gorunsem iyi olur,cok can skicibi durum ya,kendimi sucluyorum,iki gundur iyi beslenmiyorm diye,yiyemiyorm gunde iki ogunum var.canim seninkinin cinsiyeti ne.

arkadaşım sen vajinal duş filan yaptınmı organizmayla ilgili ne önerirsin.

rabbime sigindim artik teravett o sansim sifirdi benim
ama bisey diyecegim
sanki herkess saatine mi denk getiriyor bu kadar tesaduf fazla deilmi sence

bacımsın ben ilginç bulduğum yazıları buraya kopyalıyorum ki yorum yapalım kendimizi geliştirelim. yoksa benim amacım senin moralini bozmak değil.
sen yum akı yaptın bacım zaten ph zirveye çıktı.
doktorun dediği de yanlış olabilir yani.
tabi ki saatlik olması abartı gibi.

aaa deliye bakk
kizzz nasil algiladin oylee ne moral bozulmasiii
askolsun teravett bende yeterince tanidigini dusunuyodum beni
al sanaa

ben daha yorumda yapmiycam sana

orkdm hayırlı uğurlı olsun ALLAHIM sana koca pipili nasip etsin inşallahh.Sabah yataktan seni sayıklayarak kalktım dua ederek yattım aklımda kalmışsın.

orkdm hayırlı uğurlı olsun ALLAHIM sana koca pipili nasip etsin inşallahh.Sabah yataktan seni sayıklayarak kalktım dua ederek yattım aklımda kalmışsın.

canim yaa kiyamam vallaa rabbim sana bin katini versin insallahhh bende hepiniz icin dua ediyorummm
kizlar goreceksiniz dualarimiz bosa cikmayacak cikmazzsaaa evvel allah insallahhh

Egeada gülüm lütfen üzülme ALLAHIM nasip etmemiş demek ki ben de yeni yaşadım belki okumuşsundur çok üzüldüm.acaba şu vajinal duşlar mı böyle yapıyor bizi ya.

ben de dua isterim egem yaaaa
hem ben küçük pipili de olsa razıyım bacım yeterki olsun.

canım benim ALLAHIM sana da nasip etsin inşallah kocaman pipiliyi..ben denediğiniz gece hep dua ettim.ALLAHIM biliyor.söylediğiniz gece hep ettim.benim içime dğoğuyor senin oğlun olcak ..orkişinde olacak ama onun iki tane bak gör bu bunu doğusun ondan sonra hızını alamayıp bir tane daha erkek edecek.

ben de dua isterim egem yaaaa
hem ben küçük pipili de olsa razıyım bacım yeterki olsun.

haaaaahhaaahahaaaaaa yarildimmm vallaaaaaaa

manyakk karuu seniiiii kucuk de olsa raziyim diyooooo insallahh cnmmm yagiz ogluslarimiz olsun hepimizindeeeeeeee

egemmmmmm kizz sennn ermismisiinnn
inanirmisinnn az once ingenderi okudumm kadin iki kez bu yontemlerle oglu olmus denemiss
bende icten ice dedimkii bu tutarsa bidaha denerim belki dedimmm
inanamiyorum suannnnnnn

egemmmmmm kizz sennn ermismisiinnn
inanirmisinnn az once ingenderi okudumm kadin iki kez bu yontemlerle oglu olmus denemiss
bende icten ice dedimkii bu tutarsa bidaha denerim belki dedimmm
inanamiyorum suannnnnnn

tüylerim diken diken oldu ama içime doğan çıkar hep öyle derler..senin ikiz değil ama arka arkaya iki oğlun olacak ALLAHIN izniyle.

tüylerim diken diken oldu ama içime doğan çıkar hep öyle derler..senin ikiz değil ama arka arkaya iki oğlun olacak ALLAHIN izniyle.

suan cok tuhaf oldum gercekten ürktüm biran
cunki az once hemen sen yazmdan dusunmustumm
hayir olsun insallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…