Süper Anneler - 2011

cok haklisin bernur ablaaa
o+12 basarili diyorlar ama 6 9 ayla deneyipte hamile kalamayan cokkkkk varmiss
birdee an be an ph olculmeli demislerr
eger phh alkali ise sonuc basarisiz olabiliyor demislerr 5 ml kadar vajene sirke koyulmalii istedigimiz rakam 4 5 demislerr
o yuzden ona cok takiilmadimm ph guzldi benim insallah sonucda guzle olur

yok cnmm fransadanim :))

nazcimm bence kesin hamileyimm ama degilsemde

haberlesirizz mart ayindada cok uygununumm

insallahh rabbimm gonlumdekini yollamistir

daha oncee yazsisaydik keskee dunya para verdim testlere

inşallah orkiş.. bu arada sadece giriş kısmı asidikmiş, rahmi enfeksiyondan korumak için. salgı ve rahim içi değilmiş. sanırım derin ilişki demelerinin nedeni bu. bide salgının ph yüksekmiş zaten. ıslak olunsun istemeleribnin neenide bu!! kızım çözdüm ben bu işi haaa

yavuzz zatenn o krem rengi akinti daimaa asidik olurmuss rahim agzi da dahill
cesitli mikroorganizmalardan vj yi korumak icinn

onemli olan seffaf akintii ki iliski sonrasinda geldi benim o akintii ama sanmamki iliski kalintilariydii iliskiden sonraa banyoda iyiceee ikindimmm abdestim guzel olsun icerde bisey kalmasin diyee

ve o akintimi olctum 8.5 9 du

canım bence yinede vajinal duşla ilgili. dediklerinin aynısı bendede oldu. ilişki sırasında su gibi boşaldı. sonrada 4 güne kadar beyaz beyaz bir şeyler geldi. ben ph nı ölçmedim.
bu arada diyet yapmadığı zamanlar eşinin sperm phsını ölçtün mü hiç??? kaçtı??

esimin ph sini 9 a kadar cikardim 9 du cnmm

cok pmoralim bozukk keskee bidahaki aya kalsa denememmm

kizlarr
reglim 25 ocakta oldu

7. gunu kuruydumm hic akintim yoktu 8. gunun sabahi iliski oldu

ve o gunun gun boyuu islakti sunenn akinti geldi ama hep islaktim

9. gun booll kremsi akintim geldii sunuyordu ama az bisey
ve bugunn yapis yapiss krem akintim var oldukca koyuu

ayy nerde bu teravett yaaaaaaa

yukaridaki hesaplamadada 8. gun ovulasyon diyor soon uc aydir 28 gunde bir regl oluyorum birde siz bakin istersenizz

Son düzenleme:
yok cnmm fransadanim :))

nazcimm bence kesin hamileyimm ama degilsemde

haberlesirizz mart ayindada cok uygununumm

insallahh rabbimm gonlumdekini yollamistir
daha oncee yazsisaydik keskee dunya para verdim testlere

Insallah Almana gerek kalmaz canim....oglusun cikmistir insallah yola.....

Sen bana bi sor hele aciyorum paraya ama yeterki Duam Kabul olsunda harcarim....

Melissanilllllllllllll

seni görmek beni çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk mutlu etti canım benimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

melisaanıl kim bacım seni çok mutlu etmiş , eski topikten herhalde şanslı azınlıklardan mı ? neden girmiyor acep artık bak şimdi ben de merak ettim

Son düzenleme:

ayy maşallahhh yerim onu ben annesine süpriz yapmış sıkısıkıya tutunmuş amanınnnn gözünaydın olsun
rabbım kucağına almayı nasıp etsin egeadaa

yavuuuzzzz
koptum yaa sen bu işi çözdün canoo

egem çok sevindm.hadi canım hayırlı olsunnnnnn
kızlar kanda lh yükselir yükselmez idrara geçmez bunu unutmayalım.
arada kaç saatlik bi zaman farkı var orasını bilemiycem ama kanda yükseldikten sonra idrara geçmesi için zaman lazım bence.araştırmak lazım...
0+12ye inanıyorum

selam canlarim nasilsiniz
ne var ne yok
demin okudum derin iliski konusunu
ben ikinci kizima hamile kalmdan once bi tedavi aldim mantarim soguklamam vardi
ve mantari tedavi ettim hemen hamile kaldim kizim oldum
bu defa ise hic tedavi olmadim ve yine de mantarim var ama rahatsiz etmiyor
ama kalsin dedim tedavi bile etmedim
bilesiniz diye yazdim
optum sizleri

kızlar az önce alışverişden geldim kızıma herşey aldım koltuğa halıya dağıttım seyredıyorum yok böyle bişey ya hala inanamıyorum
uykum var izlemekten uyuyamadımda hayal kuruyorum boyuna
ALLAHım herkese nasıp etsın inş. (yanı kız isteyene kız erkek isteyene erkek) hanı belirteyımde duam yanlış olmasın

pehlivanso ve orkide
önmüzdeki ay eşim yanımda yok ve 6 ay yokk o yüzden bir sonraki deneme 6 ay sonraya

şimdi yine akıntım geldi kremsi kasık ağrım varr diğer yumurtalığımmı yum oluyo anlamadımmm

mutluluğun daim olsun arkadaşım Allahın sevgili kullarındanmışsın duan kabul oldu hayırlı sağlıklı uzun ömürlü her daim mutlu olur işallah
benim ilk kızımda tüm belirtiler erkekti hanfendi 7 .ayına kadar göstermedi değerli kukusunu Allahım dalga geçer gibi.......................... ben yinede belli olmaz diye yeşilli sarılı aldım
birazı da mavi aldım ve 7. ayda öğrendim ki kız ama doğdu dünya tatlısı.... doğurtan hemşireler ve doktor dediki ben meslek hayatım boyunca böyle güzel bebek görmedim veeeeeeeeee hemen unuttum erkek sevdamı yüzünü gördüğüm anda.... (inanmayanlar facedeki süper annelere gelebilirler .....şaka şaka...)2. kızımı 18 haftanın sonunda öğrendim doğduğunda o kadar zayıftıkı vücudunda 1 gram yağ yoktu eee böyle olunca kukusu o kadar garipmiş ki doğurtan doktor önce erkek herhalde dedi ....diğeri hayır çift cinsiyetli dedi....garip hemşirem bu klitoris vücutta yağ olmadığından böyle sivri duruyor bu kız dedi de ortam yumuşadı
(( belden uyuşturularak sezeryan olduğum için tüm bu konuşmalara tanık oldum erkek dediğinde kalbim yerinden fırladı ki tüm bunlar 10 saniyenin içinde oldu sonuç kızda kalınca bana ne oldu hatırlamıyorum en son hatırladığım hemşirenin seni uyutalım mı canım iyi gözükmüyorsun dediği ve uyudum ))
ALLAHIM son şansımı deneyecem bu sefer senin gibi mutlu olayım gelincik arkadaşım
iyiki sizleri tanımışım yoksa ben konuşup rahatlayamazdım nasıl katlanırdım baskılara eşimin ilk eşi yine erkek oldu söylemiştim ya kaynanam bu haberi duyunca beni sindirmek için bir koz sahibi daha oldu
hiç istemedi beni eşim boşandıktan 37 gün sonra benle evlendi oooo başka hayallerdeydi oğlum boşanacak benle yaşayacak diye düşünüyordu istediği olmadı veee bana bir türlü ısınamadı kızlarıda doğurunca kaynanam daha ne istesin ...2. kızdan sonra eşimin beynini işlemeye başladı daha yapmayın olanlara ömür versin diyee diye.....eşim şimdi 3. istemiyor o kadar kesinki kararı benden boşan 2. kocandan doğur diyor çok doğurmak istiyoesan...........
Allahım sen kalbimi biliyorsun kızda olsa erkekte olsa ben son bir kez hamilelik tatmak istiyorum ne olur benide unutmayın kızda kabulüm erkekte bana da son bir kez anne olmayı tattırsın diye dua edin bana arkadaşlar....erkek istiyorum ama kız verirse vardır bunda da bir hayır diyecem karakedi arkadaşımız gibi ....
eşimle aram şu an çok kötü bebek istediğimi bildiğinden içinden sevişmek bile gelmiyor dün çok kötü kavga ettik bu yüzden sana bir daha doğurtmam diyor sen erkek olsun diye istiyorsun benden bebek istediğinden değil diyor bende annen ve sen beni bu hale getirdiniz dedim o senin kuruntun sen oğlumu kıskandığın için böyle düşünüyorsun dedi....oğlum, paşam ,erkek, evimin diregi, hadi motora atla da gezip gelelim ,diye diye sen yaptın bunu... bana kızlarıma bakarken hiç böyle parlamıyor gözlerin dedim...İŞTE BU YÜZDEN ALLAH SANA ERKEK VERMEYECEK DEDİ ...bir daha doğurmayı çok istiyorum ya kız olursa eşim onuda sevecek ama bir yanı hep ben sana demiştim diye böbürlenecek sıkıştım ...boğuluyorum.... ne yapacam ben...
duanı gücüne egeadadan sonra iyice inandım lütfen benide unutmayın teravetin dediği gibi koca pipili olmasına gerek yok küçükte olsa oluuuurrrrrrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…