Süper Anneler - 2011

niye eylüle kadar erteledin ki onu merak ettim kız

cnm cok sevındım massallah massallah ya rabbım buyuk cnm ya dr ler herseyı bılse bak gordunmu bebeısın senınle hadı takrar gozun aydın cnm allah tamamına erdırsın ıns

canım hayırlı molsun.
bak bebeğin seninle ne kadar güzel.
allah kucağına aldığın günleri göstermeyi nasip etsin.
şimdi dikkat et kendine biraz.
evi boşver pis dursun biraz.
bişeycik olmaz.

egeada bacım, ooo maşallah. çok sevindim.
iki lab arasında fark olabilir yaaa. neyse dayanıklı sağlıklı bir savaşçı geliyooo galibaa nazar

kızlar çok saolun yaaaaa inanın o kadar büyük süpriz oldu ki bana ben kürtaj diye giderken bebeğin seninle demesi doktorun inanın herşeye bedel........ sağ salim bi kalp atışını da duysam rabbim büyük. ben inanıyorum onu da duyacam inşallah:)))))))))

aa çok sevındım canım..rabbım ol deyınce oluyolar işte.çok şükür..saglıkla alırsın ınşallh kucagına.

ALLAH BÜYÜK .............................
valla inanılmaz sevindim cnm. inanamıyorum yanii...
herhalde böylelikle duanın ne kadar güçlü olduğunu tekrar görmüş olduk

Ya kızlar ben bu ay deneyecem ya her yerimi korku saldı alacağım ilaçları en hızlı etki edebilecekleri nolur söyleyin bana

larginin cinko alsin esin birde e vitamini en onemlileri bunlar

sende al bunlardan
ama keske daha once baslasaydinnn karbonatli suya baslaaa doldur siseye dik tepene cok kotu tadi ama sonucu dusununce bal serbet geliyor insana

booll bolll meyve suyu icir esine sende ic %100 olsun ama

egeadaaaaa ne guzel bir haberrrr coook sevindimm cnmmmmm umutsuzlukk yokkkkkk insallahhhhh

simdide oglusunun hayallerini kur sen rabbimm cook buyukkkk

nurseynurrr cnmm seninde iyi hissetmene sevindim kendini hahh iste boyle pozitif olalim ki pozitif enerjiler sacalimmm

nazz gebelik testi aldimm
ama sana ihtiyacim olabilir cnmm eger regl olursamm bana test aliverirrmisin peki kac gunde gelirrrr acabaa 20 li olsa daha iyi olur gulen yuz :))))

o kadin bu sekilde kizini bulmus ama in genderde diyolarkii amann dikkatttt phh cook onemlii diyorlarr

inşallah egeada, darısı nuruma:)
amin canım..............
ALLAH BÜYÜK .............................
valla inanılmaz sevindim cnm. inanamıyorum yanii...
herhalde böylelikle duanın ne kadar güçlü olduğunu tekrar görmüş olduk

aa çok sevındım canım..rabbım ol deyınce oluyolar işte.çok şükür..saglıkla alırsın ınşallh kucagına.
çok saol canım benim.
senin ağzını yiyiym bennnnnnnnnnnn
pazartesi inşallah...

inan hala rüyada gibiyim. sevinçle arabaya bindik inşallah nurun da iyi haberlerini alıcaz dedim. inşallah dediiiiiiiiii. sonra nur kimdi dedi:)))) anlattım inşallah dedi. yavrum o kadar aptal oldukki doktorda gözleri doldu kocişin bir görseydiniz:))))))))))))

canimmmmm herseyde bi hayir vardirr uzme kendinii bidahaki ay deneme sansin yok muuu

cnmmm eko fotosunu koysanaaaaa yorum yapalimmmm

cnmmm eko fotosunu koysanaaaaa yorum yapalimmmm

daha çok küçük teyzesi doğrudürüst bişi görünmüyor. geç döllenme olduğu için. ama yine de koyarım. 15 gün sonra gel dedi inş o zaman kocaman fotosunu koyacam :)))))))

alirim canim.ben kendime dün aldim 18 euro packetide 2 euro. yani 20 euroya aldim 10 tanesi, 10 tane az ama banada bidahaki aya, sik sik yapicamki yumrutlamdan önce bitiriyim iliskiyi, en garantiliside gülenyüz bence...sen belcikadanmi katiliyordun?? sen bana haber edersin, olmazsa benimkinden yollarim sana sorun degil....

teravetimmmm ennn full cikan saat 21 30 duu

sonrasi hep silik cikti ama yine gülduu

yani diyosun ki o+12 oldun sen

artikk teravett kaderr diyecemm yaa naapimmm
ama rabbim buyuk yaaaa

Orkişşşşşşşşşşşşş
0+12 diye bişey ok benceeeeeeeeeeeeeee
Ovulasyon sonraki ve az önceki ilişkilerde erkek olma şansı çok fazla
ya da gebe kalma şansın kalmıyor yumurtanın ömrü çok değil zaten
eğer gebeysen erkek olur Allah'ın izniyle inş.

çok çok çok sevidnimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
nasibi varmış dünyaya gelmeye hiçbir şey olmaz inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
canım şükürler olsun inan çok sevindim analatamam sevincimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…