- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #12.941
sabah dr gittim kan sonucu ii çıkmış kist normal bi kist miş deneme y7apabilirsin dedi yum kaçırttı bana bu arada tabii sinirimden oturup ağlayacağımm kurudu ne akıntı geliyo ne bişey 11 gün yum ladım bitti galiba
ama hala kasıklarım ağrıyo
ateşim dengesizleştiii 36,1 ile 36,4 arası değişioo çıldırcam nasip kısmet değil sanırımmm
bi ay istiyorm bi ay istemiyorumm allah da bana ceza verio sanırımmm
benim bebek hasretim 6 ay daha sürecekkk denemeler eylülee kaldııı kızlarrrr
yineherseye rağmen bu gece deneyeceğimmm ya tutarsa misalii olmazsa da sağlık olsun rabbim mubarek cuma günü cümlemize hayırlı evlatlar kısmet etsinnnn
hepinizin cuması mübarek olsunn
duş alıcam şimdi cuma mevlüdü yapıyoruzz her cuma oraya gitcemmm hepimize dua edcem inşallahhhhh....rabbim kabul eder.
cnm cok sevındım massallah massallah ya rabbım buyuk cnm ya dr ler herseyı bılse bak gordunmu bebeısın senınle hadı takrar gozun aydın cnm allah tamamına erdırsın ınsgünaydın kızlar kabus gibi geçen 2 günün sonrasında bu sabah yine eski doktora gittik tekrar kan verdim. 1 saat zar zor vakit geçirdik eşimle. sonucu alır almaz bir baktım sonuç 1976. şaka gibi bu yaaaa dedim. eşimle aptala döndük resmen. doktora gösterdik sonucu o da şok oldu. hemen vajinal ultrasonla baktı. keseyi gördü:)))) çok küçük ama var gayet iyi dedi. geç döllenme olmuş dedi. dış gebelik değil dedi. 1 hafta geride dedi.önemli değil sakın korkma dedi. 15 gün sonra kontrole gel dedi. kızlar hala şaşkınım ağlamaktan öldüm sabahtan beri sevinçten......:))))))))))))))))))))
biliyorsunuz çarşamba günü başka hastaneye gitmiştim. sonuç 893 çıkmıştı. 1134ten 893e düşmüştü. ve o doktor progestanı kes en iyisi kendisi düşsün demişti. kendi doktorumu aramıştım çarşamba günü hemen o da eğer öyleyse progestanı kes inşallah kendi düşer demişti. olmazsa cuma günü tekrar bakarız olmadı alırız demişti hatırlıyorsanız. ben progestanı kestim. dün hafif pembe akıntım vardı. ağlamaktan helak olmuştum. sanki evimden cenaze çıkıyordu. neler yapmadım ki dün. kızımı kucakladım. sıcak duş aldım. bütün evi sildim süpürdüm. sonra akşam pembe akıntım kesildi. bu sabah kalktık ben eşyalarımı ayarladım kürtaj olabilirim diye..... bir gittik ki sonuç fırlamış. doktor diğer hastanenin labarotuvarı yanlış bakmış olabilir dedi. yoksa değer düştükten sonra tekrar yükselmesi imkansız dedi. şimdi ben napayım diğer hastaneyi mahkemeye versem hakkım değil mi yani.:)))))))))))))))))))))))))))))))))
kızlar ölcem sevinçten rabbim sesimi duydu çok şükür. Allahım 15 gün sonra kalp atışını da duysam başka bişi istemem:)))))))))))))))))
günaydın kızlar kabus gibi geçen 2 günün sonrasında bu sabah yine eski doktora gittik tekrar kan verdim. 1 saat zar zor vakit geçirdik eşimle. sonucu alır almaz bir baktım sonuç 1976. şaka gibi bu yaaaa dedim. eşimle aptala döndük resmen. doktora gösterdik sonucu o da şok oldu. hemen vajinal ultrasonla baktı. keseyi gördü:)))) çok küçük ama var gayet iyi dedi. geç döllenme olmuş dedi. dış gebelik değil dedi. 1 hafta geride dedi.önemli değil sakın korkma dedi. 15 gün sonra kontrole gel dedi. kızlar hala şaşkınım ağlamaktan öldüm sabahtan beri sevinçten......:))))))))))))))))))))
biliyorsunuz çarşamba günü başka hastaneye gitmiştim. sonuç 893 çıkmıştı. 1134ten 893e düşmüştü. ve o doktor progestanı kes en iyisi kendisi düşsün demişti. kendi doktorumu aramıştım çarşamba günü hemen o da eğer öyleyse progestanı kes inşallah kendi düşer demişti. olmazsa cuma günü tekrar bakarız olmadı alırız demişti hatırlıyorsanız. ben progestanı kestim. dün hafif pembe akıntım vardı. ağlamaktan helak olmuştum. sanki evimden cenaze çıkıyordu. neler yapmadım ki dün. kızımı kucakladım. sıcak duş aldım. bütün evi sildim süpürdüm. sonra akşam pembe akıntım kesildi. bu sabah kalktık ben eşyalarımı ayarladım kürtaj olabilirim diye..... bir gittik ki sonuç fırlamış. doktor diğer hastanenin labarotuvarı yanlış bakmış olabilir dedi. yoksa değer düştükten sonra tekrar yükselmesi imkansız dedi. şimdi ben napayım diğer hastaneyi mahkemeye versem hakkım değil mi yani.:)))))))))))))))))))))))))))))))))
kızlar ölcem sevinçten rabbim sesimi duydu çok şükür. Allahım 15 gün sonra kalp atışını da duysam başka bişi istemem:)))))))))))))))))
kızlar çok saolun yaaaaa inanın o kadar büyük süpriz oldu ki bana ben kürtaj diye giderken bebeğin seninle demesi doktorun inanın herşeye bedel........ sağ salim bi kalp atışını da duysam rabbim büyük. ben inanıyorum onu da duyacam inşallah:)))))))))
günaydın kızlar kabus gibi geçen 2 günün sonrasında bu sabah yine eski doktora gittik tekrar kan verdim. 1 saat zar zor vakit geçirdik eşimle. sonucu alır almaz bir baktım sonuç 1976. şaka gibi bu yaaaa dedim. eşimle aptala döndük resmen. doktora gösterdik sonucu o da şok oldu. hemen vajinal ultrasonla baktı. keseyi gördü:)))) çok küçük ama var gayet iyi dedi. geç döllenme olmuş dedi. dış gebelik değil dedi. 1 hafta geride dedi.önemli değil sakın korkma dedi. 15 gün sonra kontrole gel dedi. kızlar hala şaşkınım ağlamaktan öldüm sabahtan beri sevinçten......:))))))))))))))))))))
inşallah egeada, darısı nuruma:)
Ya kızlar ben bu ay deneyecem ya her yerimi korku saldı alacağım ilaçları en hızlı etki edebilecekleri nolur söyleyin bana
ne testi aldin canim?
yaziyorum hepsini teravet tek tek kayitli bilgisayarda, saatlerinide yaziyorum .....
bugun sabah 7 de namaza kalktim test gene güldü bana ve monitorda yumurta cikardi.....ay bi agrim var sol kasigimda hemde nasil zor kalktim yataktan halen daha var.....yumurtluyorum galiba....bu ayda resk gectim ama bidahakine mutlaka daha dikkat olcam ve artik hamis kalmak istiyorum...
yani ne demek istiyorsun kadinin genemo oglu olmus yani?
amin canım..............inşallah egeada, darısı nuruma:)
ALLAH BÜYÜK .............................
valla inanılmaz sevindim cnm. inanamıyorum yanii...
herhalde böylelikle duanın ne kadar güçlü olduğunu tekrar görmüş olduk
çok saol canım benim.aa çok sevındım canım..rabbım ol deyınce oluyolar işte.çok şükür..saglıkla alırsın ınşallh kucagına.
senin ağzını yiyiym bennnnnnnnnnnn
pazartesi inşallah...
sabah dr gittim kan sonucu ii çıkmış kist normal bi kist miş deneme y7apabilirsin dedi yum kaçırttı bana bu arada tabii sinirimden oturup ağlayacağımm kurudu ne akıntı geliyo ne bişey 11 gün yum ladım bitti galiba
ama hala kasıklarım ağrıyo
ateşim dengesizleştiii 36,1 ile 36,4 arası değişioo çıldırcam nasip kısmet değil sanırımmm
bi ay istiyorm bi ay istemiyorumm allah da bana ceza verio sanırımmm
benim bebek hasretim 6 ay daha sürecekkk denemeler eylülee kaldııı kızlarrrr
yineherseye rağmen bu gece deneyeceğimmm ya tutarsa misalii olmazsa da sağlık olsun rabbim mubarek cuma günü cümlemize hayırlı evlatlar kısmet etsinnnn
hepinizin cuması mübarek olsunn
duş alıcam şimdi cuma mevlüdü yapıyoruzz her cuma oraya gitcemmm hepimize dua edcem inşallahhhhh....rabbim kabul eder.
amin canım..............
çok saol canım benim.
inan hala rüyada gibiyim. sevinçle arabaya bindik inşallah nurun da iyi haberlerini alıcaz dedim. inşallah dediiiiiiiiii. sonra nur kimdi dedi:)))) anlattım inşallah dedi. yavrum o kadar aptal oldukki doktorda gözleri doldu kocişin bir görseydiniz:))))))))))))
egeadaaaaa ne guzel bir haberrrr coook sevindimm cnmmmmm umutsuzlukk yokkkkkk insallahhhhh
simdide oglusunun hayallerini kur sen rabbimm cook buyukkkk
nurseynurrr cnmm seninde iyi hissetmene sevindim kendini hahh iste boyle pozitif olalim ki pozitif enerjiler sacalimmm
cnmmm eko fotosunu koysanaaaaa yorum yapalimmmm
nazz gebelik testi aldimm
ama sana ihtiyacim olabilir cnmm eger regl olursamm bana test aliverirrmisin peki kac gunde gelirrrr acabaa 20 li olsa daha iyi olur gulen yuz :))))
o kadin bu sekilde kizini bulmus ama in genderde diyolarkii amann dikkatttt phh cook onemlii diyorlarr
teravetimmmm ennn full cikan saat 21 30 duu
sonrasi hep silik cikti ama yine gülduu
yani diyosun ki o+12 oldun sen
artikk teravett kaderr diyecemm yaa naapimmm
ama rabbim buyuk yaaaa
daha çok küçük teyzesi doğrudürüst bişi görünmüyor. geç döllenme olduğu için. ama yine de koyarım. 15 gün sonra gel dedi inş o zaman kocaman fotosunu koyacam :)))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?