- 23 Haziran 2009
- 5.808
- 78
- 358
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #12.981
egem çok sevindm.hadi canım hayırlı olsunnnnnn
kızlar kanda lh yükselir yükselmez idrara geçmez bunu unutmayalım.
arada kaç saatlik bi zaman farkı var orasını bilemiycem ama kanda yükseldikten sonra idrara geçmesi için zaman lazım bence.araştırmak lazım...
0+12ye inanıyorum
kızlar az önce alışverişden geldim kızıma herşey aldım koltuğa halıya dağıttım seyredıyorum yok böyle bişey ya hala inanamıyorum
uykum var izlemekten uyuyamadımda hayal kuruyorum boyuna
ALLAHım herkese nasıp etsın inş. (yanı kız isteyene kız erkek isteyene erkek) hanı belirteyımde duam yanlış olmasın
arkadaşlar ben bu çatlama ignesine çok inanıyorum. benim bir arkadaşımın iki oglu var ikiside çatlama iğnesiyle oldu
ben varım canım ama cinsiyet kız.kızlar yumurtlama gunuyle tek ılıskıde hamıle kalan varmı aranızda.cınsıyetı nedır bırde5
ben varım canım ama cinsiyet kız.
ıgneden kac saat sonra ılıskı olmus cnm bılıyormusun?
pehlivanso ve orkide
önmüzdeki ay eşim yanımda yok ve 6 ay yokk o yüzden bir sonraki deneme 6 ay sonraya
şimdi yine akıntım geldi kremsi kasık ağrım varr diğer yumurtalığımmı yum oluyo anlamadımmm
teravetimmmm ennn full cikan saat 21 30 duu
sonrasi hep silik cikti ama yine gülduu
yani diyosun ki o+12 oldun sen
artikk teravett kaderr diyecemm yaa naapimmm
ama rabbim buyuk yaaaa
in genderdeki kadin o+12 hakkinda
5 6 oglandan sonraa zamanlama olarak o zamana denk gelerek hamile kalarak kizi olan kadinin uydurmasi yazmiss
ph ne kadar yuksekse ne yaparsaniz yapinn kiz olmasi zor yazmiss
hele hele yumurta meydandayken yazmis
bu biraz rahatlatti ya yinede bilemiycemm
travet yani senin yorumuna gore orkiss erken mii iliskiye girmissss,yani hesabima gore 31.saat girmiss oyle olmasi gerekmezmiydiii
kız o+12 si yaaa
yum akı ile duş oldu. daha ne olsun deluuuuuuuuuuuu
ne testi aldin canim?
yaziyorum hepsini teravet tek tek kayitli bilgisayarda, saatlerinide yaziyorum .....
bugun sabah 7 de namaza kalktim test gene güldü bana ve monitorda yumurta cikardi.....ay bi agrim var sol kasigimda hemde nasil zor kalktim yataktan halen daha var.....yumurtluyorum galiba....bu ayda resk gectim ama bidahakine mutlaka daha dikkat olcam ve artik hamis kalmak istiyorum...
yani ne demek istiyorsun kadinin genemo oglu olmus yani?
günaydın kızlar kabus gibi geçen 2 günün sonrasında bu sabah yine eski doktora gittik tekrar kan verdim. 1 saat zar zor vakit geçirdik eşimle. sonucu alır almaz bir baktım sonuç 1976. şaka gibi bu yaaaa dedim. eşimle aptala döndük resmen. doktora gösterdik sonucu o da şok oldu. hemen vajinal ultrasonla baktı. keseyi gördü:)))) çok küçük ama var gayet iyi dedi. geç döllenme olmuş dedi. dış gebelik değil dedi. 1 hafta geride dedi.önemli değil sakın korkma dedi. 15 gün sonra kontrole gel dedi. kızlar hala şaşkınım ağlamaktan öldüm sabahtan beri sevinçten......:))))))))))))))))))))
biliyorsunuz çarşamba günü başka hastaneye gitmiştim. sonuç 893 çıkmıştı. 1134ten 893e düşmüştü. ve o doktor progestanı kes en iyisi kendisi düşsün demişti. kendi doktorumu aramıştım çarşamba günü hemen o da eğer öyleyse progestanı kes inşallah kendi düşer demişti. olmazsa cuma günü tekrar bakarız olmadı alırız demişti hatırlıyorsanız. ben progestanı kestim. dün hafif pembe akıntım vardı. ağlamaktan helak olmuştum. sanki evimden cenaze çıkıyordu. neler yapmadım ki dün. kızımı kucakladım. sıcak duş aldım. bütün evi sildim süpürdüm. sonra akşam pembe akıntım kesildi. bu sabah kalktık ben eşyalarımı ayarladım kürtaj olabilirim diye..... bir gittik ki sonuç fırlamış. doktor diğer hastanenin labarotuvarı yanlış bakmış olabilir dedi. yoksa değer düştükten sonra tekrar yükselmesi imkansız dedi. şimdi ben napayım diğer hastaneyi mahkemeye versem hakkım değil mi yani.:)))))))))))))))))))))))))))))))))
kızlar ölcem sevinçten rabbim sesimi duydu çok şükür. Allahım 15 gün sonra kalp atışını da duysam başka bişi istemem:)))))))))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?