- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #13.141
asagıdaki bacılar neydionuz kıı
hadi yazınsanaaaa
canım gecenlerde bende sebgibi yazdımmm
bu ara neden böle oldu bilionmu herkesin yum günü falan denk geldi hepimiz önce kendimizle mi ilgilendik neee kendimize cevap gelsin die bekliozzz
ama ben seninde sevilinde yokluğunu yazdımm bi kaç daha arkadaş vardı bi ara
orkişim zaten burdaki insanların yüzde 90 nı iyi niyetli sende ölesinnn allahım gönlümüze göre versinnn saat 10 gibi koltuğa uyuya kalmışım uyandım bi bakım kim var kim yokkk dedimmm sen kaç doğumluydun orkiş cine baktınmu
berat ismi bence çok güzel hala kızımın 3 oğlu var maşallah sonuncu berat isimli çok akıllı da ekek kardesimde oğluna miraç ismini koyduuu bende artık geriya kalan kandillerden birini koyayım neydiyimmm
bende eşimle cinsi münasebet için okuncak dua var onu okudukk türkcesi söle 'allahım sen bizden seytanı uzak tut eğer bu münasebetten bir rızık verirsen ondan seytanı uzak tut gibi anlamıda aklımda böle kalmışş diyoki allah onlara bir evlat verirse ömür bıoyu on seytan yaklaşamazzz...
ilşki sonrasi ise ben o muhammed koyarımmm .......denilen duayı kendimm okudummm yasin okudum 2 rekat hacet namazı kıldımmm
zaten diyoki kimin eşi hamileyse bebek canlanmadan erkek karısının karnına elini koyar ve bu dayı okursa oğlu olur doğuncada adını koyar diyo ben öle okudummm dua için geç değilll
bende berat ve miraci cok seviyorumm iki oglum olsun ikisine koyayim insalahh
89 luyum cnm subat mart erkek bi yas eklesemde erkek ama inanmiyorum ben cine
kı orkişim anam yerim seni benn sen ne ka küçük geldin bana anammm
amaaa yasına göre seni çok dirayetli özgüvenli buldummmmm maşallahhh ben sen ysındayken kızımı kucuma aldımmm dıı kaç yasında evlendin sen elma kurdum nam nammm
ocak subat martmayıs haziran ekim kasım hep erkek diğerleride kız tahmin edersinnn....
o yas olayını eklemeden bak hamile kaldığın ay ile doğum etcen ay erkek denk gelios tamam sağlaması olayunnn herkese baktıkk ikizse tek düşmüsse falan tutmaya bilio o 1000 1 oluyorr
hadi inşallah unutma bak adağım olsun dee kızz oğluşların gelsinnn inşallahh
kizlarrrrrr az oncee kizimla oynarkenn kafasi tam elmacik kemigime geldiii öldüüüüüüüüüüüüümmmm
ve suan baktimm hem sismis hemde morarmiss:44:
canim toktur o bisey deilde
gorenler ne der simdii
adaga inaniyomusun oluyo mu gercektenn
ne diyecekler canoo dolaba carptii dersinnbuz koysaydinn,sismesine onlerr kizz solesene neler hissediyosun hamismisin acabaa
adağa inanırım canım
geçmiş olsunnn buz koy hemen gecer inş...
seni tanıyanlarr kocişten dayak yemiycenide bilirlerrr
merak etme veya krem ne sür bertiğini alırrrr
orkidem bende otuz yasıma ağustosta tam 30 olcam inş...
aile akrabalar eşimin aileside bana yasından olgunsun der
ben onu şuna bağlarımmm
hepte derimm
insan yasadığı ile ya da yasadıkları şeyler ile olgunlasırrr
sahsen ben öyleyimmm
çok gezen ve çok okuyan larda buna dahillll
sencede öyle değilmiidir*????????????
ne çıkarcak bebeğe bişey olur dıye aklı çıkıyor orkdm aklınca bebek rahatsız olurmuş biyerıne bişey olurmuş
anlamıyor ne demesmde alem bu adam yaa
gülnevaam canım rabbım gönlündekını versın inş. buay hamiş haberleri yığılcak topik coşacak inşşş
bernuur ee eşinde yoksa senın sıklusa ne oluyor bende anlamadım canım bee
kizz orkiss neler hissediyosunkii,gerci daha yeni amaayyy bugun esime deyommm haftaya bizmkininde temeli atilmis olucak bugun kismettse insss
selam arkadaslar bi kac defa selam verdim ama artik bana bakan yok cevap bile veren olmadi
ben her gun bakiyorum buraya ve beni hic arayan soran yok bi tek ozelime mesajlar geliyor arada
Neyse canlarim Allah her kesin gonlundeki bebisini kucagina versin ins
Opuyorum hepinizi kendinize iyi bakin
kesinn hamileyim eylull yanii tamamdirr tebrik edebilirsiniizzzz
aynenn katiliyorum cnm
öyle simarik bi ailede herdedigi yapilan bi kiz olarak buyumedim aciyida yasadim tatliyida
zorluklarinn cogunu gordum
annemin sag koluydum herseyine kosardim
okula gidiyorsun uyu kizim okuldan geldin yat kizim demedi annem bana
iyikide dememis zatenn annemin isi basindan askinken ben yatamazdim oyle
yemekte yaptim bulasikta yikadim
kardeslerimide buyuttum
ALLAH razi olsun beni yetistiren anamdan babamdanbak sen aklima dustuler simdii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?