Süper Anneler - 2011

asagıdaki bacılar neydionuz kıı
hadi yazınsanaaaa

berat ismi bence çok güzel hala kızımın 3 oğlu var maşallah sonuncu berat isimli çok akıllı da ekek kardesimde oğluna miraç ismini koyduuu bende artık geriya kalan kandillerden birini koyayım neydiyimmm
bende eşimle cinsi münasebet için okuncak dua var onu okudukk türkcesi söle 'allahım sen bizden seytanı uzak tut eğer bu münasebetten bir rızık verirsen ondan seytanı uzak tut gibi anlamıda aklımda böle kalmışş diyoki allah onlara bir evlat verirse ömür bıoyu on seytan yaklaşamazzz...
ilşki sonrasi ise ben o muhammed koyarımmm .......denilen duayı kendimm okudummm yasin okudum 2 rekat hacet namazı kıldımmm
zaten diyoki kimin eşi hamileyse bebek canlanmadan erkek karısının karnına elini koyar ve bu dayı okursa oğlu olur doğuncada adını koyar diyo ben öle okudummm dua için geç değilll

89 luyum cnm subat mart erkek bi yas eklesemde erkek ama inanmiyorum ben cine

bende berat ve miraci cok seviyorumm iki oglum olsun ikisine koyayim insalahh

89 luyum cnm subat mart erkek bi yas eklesemde erkek ama inanmiyorum ben cine

kı orkişim anam yerim seni benn sen ne ka küçük geldin bana anammm
amaaa yasına göre seni çok dirayetli özgüvenli buldummmmm maşallahhh ben sen ysındayken kızımı kucuma aldımmm dıı kaç yasında evlendin sen elma kurdum nam nammm
ocak subat martmayıs haziran ekim kasım hep erkek diğerleride kız tahmin edersinnn....
o yas olayını eklemeden bak hamile kaldığın ay ile doğum etcen ay erkek denk gelios tamam sağlaması olayunnn herkese baktıkk ikizse tek düşmüsse falan tutmaya bilio o 1000 1 oluyorr

ahahaaaa coook guldummm vallaaa
aslinda hepinize psci haric abla demem gerekk
ama kendimii minnacik hissederim
yasimin kucuk olduguna bakmayin ablalarimm
her gorenn aynen sen gibi diyor cnmm

cookk olgunsun dusuncelerin 30 yasindaki insaninkine bedel diyorlar
esimle aramda bayaa yas farki var ama esim cocuk gibi bazen sIkILIYORUMM
evlendigim yasii demiyimmm dusup bayilirsin

kizlarrrrrr az oncee kizimla oynarkenn kafasi tam elmacik kemigime geldiii öldüüüüüüüüüüüüümmmm
ve suan baktimm hem sismis hemde morarmiss:44:
canim toktur o bisey deilde
gorenler ne der simdii

kizlarrrrrr az oncee kizimla oynarkenn kafasi tam elmacik kemigime geldiii öldüüüüüüüüüüüüümmmm
ve suan baktimm hem sismis hemde morarmiss:44:
canim toktur o bisey deilde
gorenler ne der simdii

ne diyecekler canoo dolaba carptii dersinnbuz koysaydinn,sismesine onlerrkizz solesene neler hissediyosun hamismisin acabaa

adaga inaniyomusun oluyo mu gercektenn

adağa inanırım canım
geçmiş olsunnn buz koy hemen gecer inş...
seni tanıyanlarr kocişten dayak yemiycenide bilirlerrr
merak etme veya krem ne sür bertiğini alırrrr
orkidem bende otuz yasıma ağustosta tam 30 olcam inş...
aile akrabalar eşimin aileside bana yasından olgunsun der

ben onu şuna bağlarımmm
hepte derimm
insan yasadığı ile ya da yasadıkları şeyler ile olgunlasırrr

sahsen ben öyleyimmm
çok gezen ve çok okuyan larda buna dahillll

sencede öyle değilmiidir*????????????

neyse yatayım ben uykumu aldım ama uyurum belkiii
yarın karsı komsuya oturmaya gidcezz bi komşumlaa
da yeni komşum oldu 2 ay önce arkideş oldukk
buda 2,olur mu bilmiom bakcezzz

ne diyecekler canoo dolaba carptii dersinnbuz koysaydinn,sismesine onlerrkizz solesene neler hissediyosun hamismisin acabaa

kesinn hamileyim eylull yanii tamamdirr tebrik edebilirsiniizzzz

aynenn katiliyorum cnm
öyle simarik bi ailede herdedigi yapilan bi kiz olarak buyumedim aciyida yasadim tatliyida
zorluklarinn cogunu gordum
annemin sag koluydum herseyine kosardim
okula gidiyorsun uyu kizim okuldan geldin yat kizim demedi annem bana
iyikide dememis zatenn annemin isi basindan askinken ben yatamazdim oyle
yemekte yaptim bulasikta yikadim
kardeslerimide buyuttum
ALLAH razi olsun beni yetistiren anamdan babamdan bak sen aklima dustuler simdii

alemmmiss kocan kizzzbenimki son aylarr karnim iice buyudugunde korkarr ama benim doktorda ii derdi dogum icin iliski olmasii iiymiss ama bende istemezdimm

ayyy kizlarrrr yüzüm cokk fecii agriyorr alev alevv yaniyorrrr

bide dis cikariyorumm sancidann geberiyorummm

ben yatiyorum kizlarr yuzume bi kac tedavi uygulayip yatayimm cok fecii agriyorr

kizz orkiss neler hissediyosunkii,gerci daha yeni ama ayyy bugun esime deyommm haftaya bizmkininde temeli atilmis olucak bugun kismettseinsss

• mse121822 cnm sen neden yazmiyosun eskilerdensin sen diger topiktenn okudugun kadariyla erkek bebekteki tuyolar neler senin gozunde anlatirmisinnn

kizz orkiss neler hissediyosunkii,gerci daha yeni ama ayyy bugun esime deyommm haftaya bizmkininde temeli atilmis olucak bugun kismettseinsss

cnmm kasikk agrim varr en erken belirtisi o hic gecmedii ara ara tirmaliyor kasigimi

tek tarafli sag kasik
memisleri elliyorum aci sizi varmi diye ama yok daha
atesim 36.5 seyrediyor normali
35. 9 la 36.2 arasiydii bakalim kac gosterek ilerleyen gunlerde

ben cook cabuk kalirimm aman yarabbim reglimden yikandim iliski olduu gebe kaldimm dusun yanii ama 2 aylikken kaybettimm

cnm kıyamam ınan senı kendıme cok yakın goruyom bence hamıslıkden bıraz bu dusuncen yoksa unuttugumuzu sanma bıtanem Allah razı olsun kafama bısey takılınca soruyorum nolur böle dusunme duanda bızıde unutma hamısların duası kabul olur kızlar bende denedım dua edın nolur ıns oglum gelır

bak benide aglattinizz ,al bendende okadarr bende en uyuk oldugum icin,baya zorluklar yasadik bizde gerek maddi gereksede baba hasretii hep gurbette calistigi icin babama hep hasrettikannemle kardeslerime bakiyodukk affff afffbende 26 yasindayimm ama 30 32 gibi hissediyomm kendimii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…