- 23 Haziran 2009
- 5.808
- 78
- 358
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #13.101
arkadaşlar şu yumurta takibini tüp bebek doktorunamı yaptırsak acaba dahamı garanti olur ne dersiniz benim ablamında iki kızı var onun için uğraşıyorum. Allah razı olsun hepinizden gerçekten süpersiniz
kizz orkiss bide sen redbull icirmissin,kahvemi icirsemyaaa ben galiba ikisinide aralikli iciricemmmveee orkis 5 gun perhiz yapicazz iidir demi yani son iliskimiz iki gun sonraa,ondan sonra yeterr diyoommm
inşalllahhhhh hadi kız bi tutturda ömür boyu saklayayım şekerini toprağımm
<BR><BR>canım seni unutmak mümkün mü ....aşkolsun...ama topik hızlı gidince ben okul çıkışı bir oturuyorum oku oku bitmiyor canım ne sordun ben hatırlayamadım.... bazen banada oluyor kızlar görmüyorlar çoğu zaman sonra ben inatla yine soruyorum sağolsun orkiş hemen anlıyor....öpüyorum onu......... bacım sen gel arada anlat... moral ver ....aslında benimde sana soracaklarım var sen ph ını ölçmüşmüydün canım?
tamam cnm cok saol bisey sormak istersen face-e ozel mesaj at cunku buraya girmiycem artik
hepiniz Allaha emanet olun
cnm ne farkederki dr dr dur
bence karsi cikmayann isinin ehli sicak kanli bir dr olmali
bu konuda gayretli insanlari yadirgamamali
oyle dr bulduktan sonra hepside biliyor bu isi
sen yapmismiydin nurumm
gulnisa abla vardi yapti ama onun kocasi inanmayarak yapmis
inanmak gerekli
çok teşekkür ederim canım dogru söylüyorsun aslında . allah gönlündekini versin inşallah
Gunaydin kızlar......oğlum dün dedesinde kaldı, halen yatakdayim ne guzel uyumusum.esim sabah isten geldi kendimi zor kurtardım ondan
Ateş tablolarımı incelediM , teravet bernur...adet saatini yaziyoruz ya hep, o adet saatine göremi yumurta çatlıyor ?
Dün saat 7de güldü bana gülen yüz ama ağrım oldu öğlene kadar, kahvaltı hazırlarken cok fena ağrıdı oda saat 11-12 gibiydi. Ve benim adetim saat 11 de gelmişti. Saat 3 de test negatifti.
Gecen ayda gece olmuştum adet, yatmadan test yapmıştım saat 23 gibi positifti, ve sabah 7 de nagatifti. Yani ozaman bende gece yumurtlamistim adetim gece 3 de gelmişti.....
Ay kizlar biz profesör olacağız bu gidişle......
aslinda bazen ins. hamile deilimdir diyorum
sanki cook eksiklerim varmis gibi geliyor
zamanlama dualar
ne biliyim yaa
bi yanimda rahat ol diyor
icimde gizlemeye calistigim bi ferahlik var hayirlisi
kizlar dua edin yaaa ne olurrr inanin meleklerde size dua ederr
bacımsın yanlış biliyosun.
ovulasyon olduktan sonra hemen negatife dönmez.
15-20 saat pozitif devam eder.
tamam cnm cok saol bisey sormak istersen face-e ozel mesaj at cunku buraya girmiycem artik
hepiniz Allaha emanet olun
yapmam mı canım tabiki yaptım eşimde yaptı ve çokkkk samimi olarak yaptı. hatta o kadar inandı ki bu duaya en son ilişkimiizn olduğu gün bizim yanımızdan ayrılırken karnıma elini koyup oğluma iyi bak ben yokken dedi
hamile olduğum bile değildi.
sonrasındada hamile olduğum günden beri eşim olduğunda o, o yoksa ben elimi karnıma koyup yapılan duayı yapıyoruz.
yani biz muhammed koyacaz rabbim izin verirse diğer adıda mert olcak inşallah.
sen yaptın mı anlayamadım isimden dolayı tereddütünden yapmadın galiba öylemi?
ayrıca seçtiğin isim süper. berat ismindeki çocuklar çok akıllı oluyorrr
bundan sonra berat diye çağıralım senin bebişi.
(hamiş olduğuna o kadar eminim yani)
bu arada guebet abşanın söylediği namazdı demi sounda ayet-el kürsi okunan...
yapmam mı canım tabiki yaptım eşimde yaptı ve çokkkk samimi olarak yaptı. hatta o kadar inandı ki bu duaya en son ilişkimiizn olduğu gün bizim yanımızdan ayrılırken karnıma elini koyup oğluma iyi bak ben yokken dedi
hamile olduğum bile değildi.
sonrasındada hamile olduğum günden beri eşim olduğunda o, o yoksa ben elimi karnıma koyup yapılan duayı yapıyoruz.
yani biz muhammed koyacaz rabbim izin verirse diğer adıda mert olcak inşallah.
sen yaptın mı anlayamadım isimden dolayı tereddütünden yapmadın galiba öylemi?
ayrıca seçtiğin isim süper. berat ismindeki çocuklar çok akıllı oluyorrr
bundan sonra berat diye çağıralım senin bebişi.
(hamiş olduğuna o kadar eminim yani)
bu arada guebet abşanın söylediği namazdı demi sounda ayet-el kürsi okunan...
ayrıca orkişim ek olarak o bahsettiğin kişinin kızı mı oldu?
çok soru sorduk kusura bakma
saolasin cnm
sen bekarmisin ?
tuhh yaaa ben niye yapmadimm kii
gobek ismini koyardim olmazmiydi acaba
bak sen yaa
kasiklarinda agri varmi cnmm
evet ben gurbeti duayi yaptim
insallahh rabbipm kabul eder
evliyim canım bir tane kızım var ikinci için çok uğraştık tüp bebek falan ama olmadı nasip böyleymiş ama şimdi burdayım dogal yolla deniyecegim bu sefer kızımda dogal yolla olmuştu zaten hatta biz çocuk düşünmüyorduk kaza oldu. yani bu seferde ugraşıyoruz allah yardımcımız olsun bende yumurta takibi yaptırıcam ablamda yapıcak bakalım kısmet
geç değil ki hayatım testi pozitif gördüğün günden başla hemen, elini karnına koyarak yapılan duayı oku.
sadece kulağına okursunuz.hem muhammed diye çağırmak bazı durumlarda adabsızlık olur,kızdığımız zaman vs vs....
hiç içini bozma ilişki öncesi yapılan da hamileyken yapılanda aynı kapıya çıkıyor. canıımmmm beniiimmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?