Süper Anneler - 2011

olurmu acabaa nurum yaa
dollenen dollendii
goruyomusunn yaa resmeennn o ann neyi biliyosam hepsini unuttummm haaa

tabiki olur tatlım neden olmasın
şöyle bişey anlatayım san
rahim içindeki cenin 40 günlük olunca rabbim 2 melek gönderirmiş. o melekler rabbimize dönüp sorarlarmış;
rabbimiz!bu bebek dişi mi erkek mi diye.
rabbimiz de dilediğine dişi dilediğine erkek dermiş.(kısaca anlattım)
daha çoookkk vaktin var yani :)))))))))))))))))

bacımsın yanlış biliyosun.
ovulasyon olduktan sonra hemen negatife dönmez.
15-20 saat pozitif devam eder.

vala ne bilim ben alman sayfasindada öyle okudum....bide benim atesim yükseldi bu sabah ve monitor 2 cizgiye düstü. bence bugunde hamile kalma ihtimalim var sen onumu demek istiyorsun teros?

evet. :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))

bunu biliyorum canim o yüzden sabah esimden kactim ya...

alman sayfasinda biri gülen yüz negatif ciktigi andan 12 saat sonra iliski yapti kizi olcakti ama düsük yapti...0+12 denedi yani...güzel bi fikirdi kizin denemesi cünkü 0+12 cikarmak gercekten cok zor...oda testlerle buldu..ama malesef bebisini erken kaybetti...

vala ne bilim ben alman sayfasindada öyle okudum....bide benim atesim yükseldi bu sabah ve monitor 2 cizgiye düstü. bence bugunde hamile kalma ihtimalim var sen onumu demek istiyorsun teros?

naaazzzzzz
atesimm 36.5 lerde dollenmeden bu yana hicc dusmedii
ve diger kizlarr hamileysem eger ates nasil seyredecekk

nazzz alman sitesinde erkek bebek icin neler yapiyorlarrr

tamam cnmm zatenn her daimm duami dile getiriyorum
bunuda yapayim cok sagolasin

bu arada kizlarrr bisey buldumm bu kadin gulen yuz kullanmiss ve oglu olmussss

canimm bende o testi kullanarak hamile kaldimm ben 13. gunu yapmaya baslamistimm gulen yuzu direk gormustum ve sadece o gunu beraber oldukk bidahada hic yapmadikk ve hamile kaldimmm ama iliskiden sonra yat hemen kalkma altina yastik felan koyyy zaten gulen yuzu bugunde gorursun yarin cikmazz bende oyle olmustuu hadii allah yardimcin olsunnn

Son düzenleme:
naaazzzzzz
atesimm 36.5 lerde dollenmeden bu yana hicc dusmedii
ve diger kizlarr hamileysem eger ates nasil seyredecekk

hmmm anlamadim tam olarak seni? senin atesin simdi kac kine? benimki dün 36,6 di bugun 36,8 cikti yani yumurtlamam gecti...

nazzz alman sitesinde erkek bebek icin neler yapiyorlarrr

diete dikkat ediyorlar zinko iciyorlar, yani zink hapi tam ben bakmadim erkek bebek icin ne yapiyorlar ama ezgin daha cok biliyor ayni sayfadayiz onunla..bide aya dikkat edende var mesela...ama hepsi yumurtlama gününede bakiyor..o sayfada cok var kiz isteyipte erkek olanin hepside yumurtlama öncesinde yapmis iliski...ama nette arastiriyorum cogunlukla zamanlama yaziyor..anlamadim gitti...

Selam kızlar

Orkişşşşşşşşşş ve teroşşşşşşşş
çok merak ediyorum hamişmisiniz diye
hadi bakalım hayırlısı

kız sevillllllllllllllllllllll
kız sende benden alıngan çıktın
benim yerimde olsan ne yaparsın
çoğu mesajlarıma cevap veren bilem yok
tebrik yazıyorum öneri yapıyorum fikir belirtiyorum birilerine
dikkate bile almıyorlar
ama ben burdakileri seviyorum
hepte burdayım inşallahhhhhhhhhhhh

sende kaybolma bir yere bak bende sana küserim

allahh iyiligini versinn deluu karuu

bi bak mesajj sayimaaa sirff super annelerde
valaa tanidigim tanimadigim kim varsa sirf o guzel gonlu kirilmasin diyee bilsemde bilmesemde yaziyorummm
gonuller hos olsun demi
normal hayatta beni bi gorsenizz enayii dersinizz
kimseyi kiramiyorum bennn kimseyii ama buda iyi bisey deil yaa at denize balik bilmezse rabbim bilir

arkadaşım çin takvimine nasıl bakıyorsun doldurduğun yaşmı,gün aldığın yaşmı,yoksa çin takvimi yaşımı.21.10.1981 ben hangi yaşa bakmalıyım sence.

canım o rası karışık biraz bensana baktım ocaktan nisana kadar erkek birede temmuz ve eylül erkek diğerleri kız bu sene sana

bacım zamanlamayı nasıl ayarlamayı düşünüyosun? 2 kızın var di mi?

evt cnmya iki kizim var allah bagislasinnyaaa zamanlamayi iste adetimin 12. gununden basliycam ,aslin 12.gun bikes yapicam test 13 . ve 14. gundee ikiser hatta ucer kes yapmayii yapmayii dusunuyorummm,terossyaa k. bayindir bana 12. 14. 16. gun iliski dedi,sana ne dedi,ben sordum tek iliki yapicamm daha ii diyee evet ama oburleri yedek iliski dedi affffyaaa cok kararsizimm ama yokyaa kesinlikle tek iliski dusunuyomm ama bakin ltfff burda olun ayin 16 17 sinde sizinn fikirlerinizlee yolla cikicammmvalla doktorlar ne derse desin sizlerii dinliyommm

canım gecenlerde bende sebgibi yazdımmm
bu ara neden böle oldu bilionmu herkesin yum günü falan denk geldi hepimiz önce kendimizle mi ilgilendik neee kendimize cevap gelsin die bekliozzz
ama ben seninde sevilinde yokluğunu yazdımm bi kaç daha arkadaş vardı bi ara

orkişim zaten burdaki insanların yüzde 90 nı iyi niyetli sende ölesinnn allahım gönlümüze göre versinnn saat 10 gibi koltuğa uyuya kalmışım uyandım bi bakım kim var kim yokkk dedimmm sen kaç doğumluydun orkiş cine baktınmu

yüksek ihtimal hamile değilim bacısı.
sebebini msn de sölerim sana.

teravettt niye gizli gizli yaziyon bernuraa biz yokmuuu

gulnevamm ben arada kalkiyorumm pc basinde deilim surekli cnmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…