- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #13.361
bu ay denedım 9 subatta.26 ocakda son adet tarıhımdı.hesaplara gore 9 subat yumurtlama gunumdu.oyuzden erkek bebek sansı yuksek dıye duydum 9 subatta ılıskıoldu
sağol cnm benim rabbim gönlündekini de sana nasip etsin inşallah
beklenen adet tarihin ne
22 yada 23 subat
başka bişey yaptın mı erkek bebek için
hayır hıcbısey yapmadım sadece yumurtlama gunu tek ılıskı baska bısey bılmıyorum
aslında en çok uygulanan yöntem o cnm
bunun yanında arkadaşlar diyet falan yaptılar,şuruplar ilaçlar...yum zamanlamasına daha çok dikkat ettiler.
sonrasında buradakilerin daha çok güvendiği şeyleri duaları canım.hacet namazı kıldık işilki öncesi dular var onları okuduk yasin ve yusuf suresini okuduk vs vs.
çocuğun var mı?
ıkı tane evladım var allah hepımızın evlatlarımızı bagıslasın ınsallah.bende namaz kılıyorum rabbım kabul ederse.dualarımı okuyorum ınsallah yuce rabbım hepımızın gonlumuzdekı muradımızı versın ınsallah.
hmm anladım cnm hamile kaldıktan sonra yapılacak pek bişey kalmıyor.
ama sen şimdi hemen yusuf suresini okumaya başla. 40 gün okunuyor. sonra hamile olduğunu öğrendiğin günden itibaren eşin senin karnına elini koyup 'Allahım bu karında olan çocuğun ismini muhammed aleyhisselamın isminin hürmetine muhammed koydum'desin tabi isimde bi sakınca yoksa cnm
bir de hacet namazı kılmaya devam et derim ben
Allah rızası için 2 rekat namaz kıl 1. rekatta kafirun 2. rekatta ihlas oku namaz bitince ayet-el kürsi okuyup dileğini dile cnm.sız nasıl kılıyosunuz hacet namazını bana yazarmısınız lutfen.bırde yusuf suresının latıncesını bulabıldınızmı.ben heryere sordum arapcası var dedıler.ben arapca bılmıyorumda.
günydın desem gecmi olur kıslarrr
nasılsınızzz
mulbery nasılsın nur sen nasılsınnn
benım dogum tarıhım 23 eylul 1976 esımın dogum tarıhı 16 ekım 1973 son adet tarıhım 26 ocak ılıskı tarıhı 9 subat.banada bakarsanız cok sevınırım erkek bebek ıcın.baska neler yapıyosunuz erkek bebek sansınızı artırmak ıcın kızlar
sız nasıl kılıyosunuz hacet namazını bana yazarmısınız lutfen.bırde yusuf suresının latıncesını bulabıldınızmı.ben heryere sordum arapcası var dedıler.ben arapca bılmıyorumda.
kızlar dra gittim bebeğim çok ii
hatta aradaki 4 5günlük gerilik kapanmış..2 gün eksik çıkıyor.zaten bende 16.gün yumurtladımdıkalbide maşallah çok hızlı dedi drum
gelelim kesedeki konumuna....
dr sağıma doğru bastırdı bebek resmen sola yapıştı ölçtü biçti....
sonra sağa bastırdı bebek sağa yaklaştı
demem o ki bebeğin kese konumu hikayesini gözümle gördüğüm için artık kale almıycam.iki resim var.ilkinde resmen sola yapışık ikinciside sağa doğru.....bebeğimin cinsiyeti belli olsun kızlar hepsini saklıyorum buraya kopyalıycam inşallah...
kizlar cok kotu beyaz beyaz parcalar dusuruyorum kasintim yok krem gecirdii ama durum vahimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?