- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #13.341
bakk cnm,dogum trhim 10 10 1986 sat 4 subat 28 gunde bir oluyorum :26:
eylül bir kızın vardı herhalde ona ne zaman hamile kaldın canım.
merak ettim.
kizlar cok kotu beyaz beyaz parcalar dusuruyorum kasintim yok krem gecirdii ama durum vahimmm
cnm agrin sizin varsa ,yada supheleniyosan mantardan falan bi gorun doktora bence:26:hem hamismisin degilmisin belli olurr bariiii
sogan bitsin onuda deniycem yuzum de sivilce cikti saniriim adet olucam insallahAllah yardıncın olsun bacımsın.
maydanoz kürünü de dene istersen
bir de süt buharı ile yazpıyolardı iltihabı atmak için.
arkadaslar yazmışşınız ya incir soğan falan ben bu ay incirde kayısıda yedimmm
soğanı sumaklı nar ekşili yedimm ama kist çıktı yum normalde 14,olurken 10 günde falan oldu bu ay
sanki yada 11 gün diyelimmmm soğan ve incirdenmi oldu sizceee erken yumm da kistte
alkalife bu urun cnm
damla gibi bisey ictigin suya bi kac damla damlatiyosun suyun ph sini yukseltiyor
kız mı istiyomuş peki? sadece diyetle mi ulaşmış istediğine?
kizlar cok kotu beyaz beyaz parcalar dusuruyorum kasintim yok krem gecirdii ama durum vahimmm
bakk cnm,dogum trhim 10 10 1986 sat 4 subat 28 gunde bir oluyorum :26:
canım doğum saatini vermemişsin.ben 8 30 yazdım.canım 15,16,17,18 gece 12 ye kadar kız.18 i geceden sonra 22 sine kadar erkek.ovulasyon günün 18 gösteriyor.hadi hayırlısı.
cnm kendini anlatsana kaç çocuğun var kaç yıllık evlisin hangi ay deneyeceksin
günaydın kızlarrrr nasılsınız?
seviiiiiiiiilllllllll gördüm seni.
napıon bakiiim oğlan anası
canım benım yaa demek deneme yaptın RABBİM gönlündekini kucağına versın osmanımız ıyı teyzesi tam bi osmanlı torunu yapılı bişe vurduğunu indirecek cinsten
dorticim bunları sana sordum cnm
cnm hayırlı olsun inşallah bebeğin az daha sabırr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?