- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #13.381
ayyyy cnm benim çokkk sevindim ne güzel haber bu böyle inşallah benim bebeğimde geri kaldığı günleri kapatır. ben valla seni çok merak ediyorum kendinden haberdar et bizi böyle
inşallah cinsiyetini de en kısa sürede öğrenirsin cnm ya
ben meraktan çatlıcam
nette yusuf suresi dinle yap...hocayı dinle tekrarla.ben 4-5 gün okumuştum bu şekilde.elimde kurandan takip ettim ayrıca...
sağol canım.inşallah darısı başına...canım ben cep telimide fazla kullanmıyorum pcdeded fazla oturmuyorum.özellikle bebebğin beyni oluşuyo ya bu ilk üç aylık dönemde mümkün olduğunca gebelik döneminde uzak durmaya çalışcam.dr.3-4 hafta sonra ikili için çağırdı kısmet...taktir allahın.arada giriyorum bende merak ediyorum tabiki herkesi...okuyorum ben gözüm üstünüzde...ama sık giremiyorum o ayrı..bebik için ...inşallah allah sağlıkla bi erkek evlat nasip etmiştir...etmediysede sağlık olsun allahın taktiri.....
Allah rızası için 2 rekat namaz kıl 1. rekatta kafirun 2. rekatta ihlas oku namaz bitince ayet-el kürsi okuyup dileğini dile cnm.
yusuf suresinin latin harflerle yazılışını ben bulup buraya kopyalarım ama latincesinden okunması ne kadar doğru bilmiyorum.şöyle söyleyeyim öyle okunmasının uygun olmadığını biliyorum ben. aramızda din kültürü hocaları var onlar bi görüş bildirsin ondan sonra karar ver istersen cnm
nette yusuf suresi dinle yap...hocayı dinle tekrarla.ben 4-5 gün okumuştum bu şekilde.elimde kurandan takip ettim ayrıca...
kızlar dra gittim bebeğim çok ii
hatta aradaki 4 5günlük gerilik kapanmış..2 gün eksik çıkıyor.zaten bende 16.gün yumurtladımdıkalbide maşallah çok hızlı dedi drum
gelelim kesedeki konumuna....
dr sağıma doğru bastırdı bebek resmen sola yapıştı ölçtü biçti....
sonra sağa bastırdı bebek sağa yaklaştı
demem o ki bebeğin kese konumu hikayesini gözümle gördüğüm için artık kale almıycam.iki resim var.ilkinde resmen sola yapışık ikinciside sağa doğru.....bebeğimin cinsiyeti belli olsun kızlar hepsini saklıyorum buraya kopyalıycam inşallah...
nur seynur canım bebeğin kalpi atmış.maşallah..
egeada banada başlarda geç döllenme olabilir dedi ama bak bebişim arayı kapatıyor hızla
orkiş teroş ilk gebelik belirtilerimi yazayım...şiddetli sol kasık ağrısı ayrıca gazzzzzzzz.ama şişmeyen bi karın.sabahlara kadar gurulgurul....memelerde acıııııı.....hafifte olsa göz kararması....
unutmuş olduklarım olabilir bunlar alıma ilk gelenler.ama yerleşmeden sonraki günlerde başlayan regl olacakmış gibi belirtiler vardı...hatta test için bayağı bekledim.ateşime rağmen.allahtan ateş ölçüyordum baktım ateş düşmiii anladımki bebikim gelmişşşşşinşallah bütün topikçe hamiş kalırız abbbbowwwwwwww ne bereketli oldu kızlar topik herkeş hamiş
seyhan canım en çok seni merak ediorum çünkü sağlık sorunlarımız benzer.çok bekledik biz inşallah fazla beklemezsin tatlım...
sağol canım.inşallah darısı başına...canım ben cep telimide fazla kullanmıyorum pcdeded fazla oturmuyorum.özellikle bebebğin beyni oluşuyo ya bu ilk üç aylık dönemde mümkün olduğunca gebelik döneminde uzak durmaya çalışcam.dr.3-4 hafta sonra ikili için çağırdı kısmet...taktir allahın.arada giriyorum bende merak ediyorum tabiki herkesi...okuyorum ben gözüm üstünüzde...ama sık giremiyorum o ayrı..bebik için ...inşallah allah sağlıkla bi erkek evlat nasip etmiştir...etmediysede sağlık olsun allahın taktiri.....
sen kesin mantar olmuşsun...erkek bebebk için mantarda olmaması lazım değilmi kız....bence fitil yerine hap al ama şimdi değil bebikin tutmadıysa.bekle inşallah tutmuştur eğer tutmadıysahemen bi mantar hapı yazdır...
çok diyet yaptın mantar oldu galiba.ama mantar eşittir iltahap enfeksyon biliyorsun değilmi orkiş.....
cnm insallah bebek tutmustur
oncesinde temizdim biliyorum cunki reglerim duze girmisti birde vagi hex kullanmistim
bu hem vj dustan hemde
diyetten oldu
gecti ama mimoza hap alirsam duzeni bozarim gibime geliyorr(
bu arada sevil yazmıştı vajinal enfeksiyon tedavisi sonrası ikinci kızına hamile kalmış, oğluna hamile kaldığında mantar varmış
kızlar dra gittim bebeğim çok ii
hatta aradaki 4 5günlük gerilik kapanmış..2 gün eksik çıkıyor.zaten bende 16.gün yumurtladımdıkalbide maşallah çok hızlı dedi drum
gelelim kesedeki konumuna....
dr sağıma doğru bastırdı bebek resmen sola yapıştı ölçtü biçti....
sonra sağa bastırdı bebek sağa yaklaştı
demem o ki bebeğin kese konumu hikayesini gözümle gördüğüm için artık kale almıycam.iki resim var.ilkinde resmen sola yapışık ikinciside sağa doğru.....bebeğimin cinsiyeti belli olsun kızlar hepsini saklıyorum buraya kopyalıycam inşallah...
ee kızlar gebelık testını ne zaman yapıyonuz yaa.merak edıyom
fitil kullandım yazmıştı..antibiyotik tedavisi oldumu orasını bilemiycem...mantar belli bi zaman sonra iltahabik enfeksiyona çeviriyor.
gulyhas vardı ona dr özellikle hiç bi sorunu olmadığı halde mantar ve antibiyotik hap vermişti.ikinci ay hamiş kaldı oğlu oldu.arkadaşımda mantar ve iltahap tedavisi sonrası oğluna hamile kaldı ve bi iki örnek daha var.mesela bi arkadaş vardı burda yazmıştı teyzesi bi fitilden sonra oğluna gebe kalmış...önemli olan fitilin vajen phına etkisi...belki sevilinki ph düşüren bi mantar fitiliydi..her fitilin farklı bi işlevi var.bileşenleri farklı...
illa yüksek phtan iltahap olmmaz heralde....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?