Süper Anneler - 2011

sağol canım.inşallah darısı başına...canım ben cep telimide fazla kullanmıyorum pcdeded fazla oturmuyorum.özellikle bebebğin beyni oluşuyo ya bu ilk üç aylık dönemde mümkün olduğunca gebelik döneminde uzak durmaya çalışcam.dr.3-4 hafta sonra ikili için çağırdı kısmet...taktir allahın.arada giriyorum bende merak ediyorum tabiki herkesi...okuyorum ben gözüm üstünüzde...ama sık giremiyorum o ayrı..bebik için ...inşallah allah sağlıkla bi erkek evlat nasip etmiştir...etmediysede sağlık olsun allahın taktiri.....

ben de fazla oturmayayım diyorum ama merak ediyorum. bende dikkat edicem inşallah.
çok doğru söylüyorsun umudumuz sağlıklı hayırlı erkek evlat nasip etmesi.
ama olmszsa da rabbimin dediği olur napalım.

ınsallah hemen bugun kılmaya baslayacagım sagol allah senden razıolsun canım.rabbım senınde ıstedıgını versın.benım ıcınde dua edın ne olur.benım de saglıklı elı ayagı duzgun bır oglum olsun.bakalım ben hamılemıyım.adetıme daha bır haftadan fazla var

nette yusuf suresi dinle yap...hocayı dinle tekrarla.ben 4-5 gün okumuştum bu şekilde.elimde kurandan takip ettim ayrıca...

allah razı olsun cok tesekkur ederım bende aynısını yapayım sızın erkek bebek ıcın yaptıgınız seylerıde ogrenebılırmıyım

cnm bak ne demiştim ben sana az daha sabır demiştim ve herşey yoluna girdi çok şükür
diğer kızlarında sorunları çözüldü ne güzel
rabbim artamasın kız erkek ne gelirse kabulumuz sağlıklı olsunlarda
çok sevindim senin adına cnm

gözlerim doldu inan çok sağol cnm düşünmen bile yeterli
evet çok bekledik bizzzz ama demekki hayırlısı böyle ne diyelim
bende söylediğin belirtilerin hiç biri yok ama mimozacığımm sanırım yine olmadı

inşallahhh bebeğin gönlüne göre olur bu kadar beklememizin ödülüde bu olur inşallahhh ,
kendimede hemen pay çıkardım
bizi haberdar et çokta kaybolma

cnm insallah bebek tutmustur
oncesinde temizdim biliyorum cunki reglerim duze girmisti birde vagi hex kullanmistim
bu hem vj dustan hemde
diyetten oldu
gecti ama mimoza hap alirsam duzeni bozarim gibime geliyorr (

bu arada sevil yazmıştı vajinal enfeksiyon tedavisi sonrası ikinci kızına hamile kalmış, oğluna hamile kaldığında mantar varmış

bu arada sevil yazmıştı vajinal enfeksiyon tedavisi sonrası ikinci kızına hamile kalmış, oğluna hamile kaldığında mantar varmış

fitil kullandım yazmıştı..antibiyotik tedavisi oldumu orasını bilemiycem...mantar belli bi zaman sonra iltahabik enfeksiyona çeviriyor.
gulyhas vardı ona dr özellikle hiç bi sorunu olmadığı halde mantar ve antibiyotik hap vermişti.ikinci ay hamiş kaldı oğlu oldu.arkadaşımda mantar ve iltahap tedavisi sonrası oğluna hamile kaldı ve bi iki örnek daha var.mesela bi arkadaş vardı burda yazmıştı teyzesi bi fitilden sonra oğluna gebe kalmış...önemli olan fitilin vajen phına etkisi...belki sevilinki ph düşüren bi mantar fitiliydi..her fitilin farklı bi işlevi var.bileşenleri farklı...
illa yüksek phtan iltahap olmmaz heralde....

burda kızlar monodoksu neden kullanıyor iltahap olasın temiz rahim temiz vajen...
kaç drda hep aynı fikirde..öncelikle enfeksiyonsuz rahim olması gerekli diye...
dediğimiz gibi tedbir bizden taktir allahtan...sevil zaten hatırlıyorum iknci kızına yumurtlamadan 2-3 gün önce tek ilişkiyle hamiş kalmıştı...öle yazmıştı yani...yanlış hatırlamıyorsam eğer:44:

gozun aydın mımozaa masaallh massallah

saglıcakla gonlundekınden kucagına al ıns cnm benım

bence mantar tedavisini kolay hamile kalınsın diye yapıyor doktorlar tek ilişkiyle hamile kalmak zor gibi...

mimoza gozun aydın canım.ınşallh saglıklıca alırsın paşanı kucagına.
nursey nur senınde gozun aydın canım..saglıkla al kucagına ozlemışsınızdır bebek kokusunu tabı

SLM KIZLAR tarevet cnm sende kasık agrısı varmı kızlar sag kasıgım cok agrıyo bacagıma vuruyo resmen ay dua edın nolur bu yazımı okuyunca ıns oglum annesının karnına konmusdur. Hepımızın ıns gelecek kalbımızdekı tosuncuklar(AMIN) .Ama ıgneden mıdırkı? bu agrı acaba ondanda cok korkuyomıns ıgneden degıldır

Son düzenleme:

mimosum ben coook sIK mantar olan biriyim

bundan 6 ay once mantar oldumm dr randevuyu verene kadarr ben turp gibi oldum neyse yinede gittikk
dr bakti dediki
bu kadar temiz bi rahim gormedim dedi hic biseyin yok dedi
mantar sonrasii haaa hicbiseysiz korbonatli suyla yikaya yikaya iyi ettim

dr oyle deyince esimde naz yapiyosun diye inanmadii
akinti ornegi aldi sadece rahim kanseri icin falan neyse yani sunu diycemm
mantarla ilgisi yok enfeksiyonun sanmam hatta mantar sonrasii bagisiklik kazaniyomus rahimm eskisinden daha temiz oluyormus
annemm dr yuzu gormedi kadinn kasinti akintii
sonuc 3 erkek dogurdu

bide dedigin gibii alkalilik degil nedeni her ikiside mantarin nedenleri
normal vj ph si 4 yada 5tir bu yukseldiginde yada dustugunde
mantar olur haliyle
erkek bebek diyetindekiler yuksek ph tan kizlarda dusuk ph tan mantar oluyolar
ben genelde antibiyotik sonucu olurdum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…